Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lupous
Igen pl ez is egy lehetõség...és természetesen ne abból induljunk ki hogy mi magyarok milyen józanul gondolkodunk...pl amcsiknál vagy a "fejlett" (Agymosott) országokban ez hogy rögtön költenek rá...nem is olyan nagy cucc sõt...
+maga a tény hogy történt megint valami a játék kapcsán...már ez is elég jó nekik...mivel sokan beszélnek róla...vagyis a köztudatban marad.

Talán ha van valaki aki több mint egy hete kezdte el (max 2 hét 😛 ), de nem tudja eldönteni, hogy megér-e neki annyit a játék, hogy fizessen érte, az a reklám láttán csinál új accountot, és már pörög is a lé. Mert ugye nincs olyan karaktere ami után fájna a szíve...

kabel15
Beülök egy tankba és akkor cseszhetik az AK-t meg az M95 és hasonlókat.
Amúgy meg rájöttem ha okosan játszom azok se nagyon tudnak megölni. Csak tudni kell hogy ki ellen mi hatásos.

BattleTag: kabel15#2672

ha nem költesz rá legalább 700 BF-t, akkor ugyancsak hülye vagy, mert szenvedsz, és utánna sírsz hogy mindig meghalsz. Na nem pont te, csak úgy nagyátlagba ezt vettem észre.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

kabel15
És aki egyáltalán költ rá? <#nyes><#vigyor><#idiota>

nemtudom ki az a hülye aki rögtön az elsõ héten vesz tõkét, de biztos.

Lupous
Szerintem nem hihetetlen...hanem zseniális...fenntartja az érdeklõdést a játék iránt+ ezzel új játékosokat is vonz.

davis98
Hihetetlen hogy mit mûvel mostanság az EA <#pias><#ejnye1>

nickname: doki09

Errõl beszéltünk. Ezzel akarják csalogatni a vevõket. Ha regisztrálsz, és egy héten belül veszel BF-et, akkor kapsz +25%-ot. Erre mondtuk, hogy "gyere, vegyél BF-et és sokkal jobban jársz mint az a fasz már fél éve játszik".

kabel15
Ezmi ez?

Anno amikor Pra kiírta az "sms szavazást Magyarországon is" petíciót, az elsõ hozzászólok között volt ez a chrisdefender gyerek is. Nem tudni mit írt, mert csak annyi jelent meg, hogy ************* Hungary. Biztos valami becsmérlõt írt Magyarországról, amit a fórummotor kicsillagozott.
Azóta Zeroval a kedvencünk...s ahogy nézem most már Tomonornak is. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Lupous
infónak infó 😄

Pra
Van a royal Store-ban egy barna kesztyû amit csak VP-ért lehet megvenni,
1, 3 napra.
Komoly info mi? 😄

Pra
jogos , de akkor is meglepõ 😛

bár kicsit amúgy tényleg buzis xD, olyan kis langyi témák, de ezt nem fikázásból mondom.

Pra
Mostpedig felnyomom a Keget lvl5re és bemegyek funolni valami közepesen alacsony társaság közé.
Kicsit javítani kell a KDR-en, nem mintha zavarna ,de egy kicsit azé jobbnak kéne lennie.
Kár,h nagyok között húztam fel a guncsimat :/
Az ELO rendszer meg tuti ,h nem dolgozik jól, mert annak gondolom cserébe magasnak kéne lennie.

még ha azt is írtam volna, a szigirõl volt szó, nem rólam. <#beka3>

Pra
Olvasás közben elakadt a lélegzetem ,h ilyet írtál ..."g4y"

Na mondom ezt se gondoltam volna XD
Nem mintha zavarnának a melegek (amig nem nyomulnak).
De ez így vicces volt.
Szerencsére javítottál a szitun a köv hsz-el

Lupous
Bákter azt se toom ki ez a kis ...
...ki ez? 😄

Szerintem egyre inkább a topic kedvence lesz a kis barátunk. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

apropó, ahol azt írtam az aláírásomra hogy "g4y" ami buzit jelent, valójában "stylish"-t írtam, csak átjavította a köcsögje.

szerintem csak egy éretlen kis szar.

Lupous
Jahh hát én is kicsit összefostam magam...de gondoltam nem adok neki hangot 😄...hátha valóban akkor elszabadulna cac protkója 😄 (Bár kicsit hibásnak érzem magam ebben az off témában...de hát nem tehetek róla az élményeimet muszáj hogy megosszam 😄...noha nem olyan repetatív mint ez a rinyagépelés lejjebb)<#crazya>

Lupous
(Am a hosszúhétvégés kockulásban bennevagyok...sörike...meg gép...kizárólag 5-6 után este...nekem úgy a jó...persze ha sunci nem jön közbe 😄)

Lupous
Te zeró mi volt ez a SFC groupwallján?...kérlek magyarázd el nekem...mert nem értem :S

Lupous
Szerintem...ez csak egyszerûen ratyi...nekem vagy másoknak aki régi játékosok semmi hátránya nem származik belõle 😄

Lupous
Izébigyó... nemtoom ezt mkor láttad?...mert én tegnap éjfélkor míveltem a DLETE névre keresztelt akciómat 😄...és utána felvettem mindenkit aki eszembe jutott...köztük téged is jól 😄

Egyébként ha 30-asokhoz rak be hagyd ott õket, azt megvan oldva.

Az. Én akkor figyeltem fel rá, amikor valami trágárságot írt Magyarországra. Egyébként nem lány az illetõ? Legalábbis, mintha azt hallottam volna, hogy bent van valami female klánban.

crackyS
héhé ésszel, egyáltalán nem az a bajom hogy nincs skillem, hanem az hogy szánalom ami itt megy, és nem csak a play now-ot ismerem

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

byzhouse
EA már nem tud mit kitalálni lassan és elbukik a játék. teli rakja fõoldalt sok baromsággal meg unlockol 1-2itemet és kész hát mással nem tud elõdrukkolni. szánalmas pénzéhségét nem bírja csillapítani

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Csalogatják a leendõ vevõket... :/

Pra
Ez a First Time Funding Bonus egy barátságtalan lépés az "öregek" számára.
Komolyan olyan mint a sok lehúzós szolgáltató "gyere csatlakozz hozzánk és sokkal jobban jársz mint az a fasz aki már évek óta nálunk van"

hehe, chrisdefender az egy po:cs. Egyszer elkezdett teleszórni pm szpammel, és az lett a vége, hogy 1 napra bannolták a fórumról xD Végül bocsánatot kért.

Gondoltam a hosszú hétvégén úgyis mindenki ráér. 😊
Írta Lupous párral lentebb, hogy törölte az összes kis barátját.

Zero07
nekem nem

Pra
Amikor a Romantically Apocalyptic -ot nézegetem mindig eszembe jut a Heroes 😄
most valahol megint elõkerült posztként és még mindig rohadt jó...
bocs ha szerintetek off:

ROMANTICALLY APOCALYPTIC

Zero07
közös játék?
Lupous was no longer your friend wtf?

Másnaposan nagyon is békés szoktam lenni...ellenben akkor épp dolgozott bennem a vbk. 😊
Akkor c u on the battlefield! 😊 (gondolom a gunnerrel jössz majd)

Ó, a mindjárt 19-es commandom-nak a fél fogára sem lenne elég. 😊
A meghívást a közös játékra értettem.

Pra
Csõ CAC haverom 😊
Csak pislogok ,h milyen agresszív kismalac lettél 😄
jó-jó értem én, idegesítõ ha görget az ember a site-on és folyton dezsavûje van, de már én húztam össze magam a székben az osztástól XD
A másnaposság tényleg türelmetlenné teszi az embert 😛

Hosszú hétvégén biztos talkozunk majd valahol, csatlakozom hozzád egy rövid idõre (remélem soldierrel is leszel)

Zero07
a 12-es nationaljét nyomja elintézed gyedül is <#pias>

Köszi az infót, és az elismerést! 😊
Igazából lehettem volna 'normálisabb' is, de pont piálásból jöttem, és elgurult a gyógyszerem.
Ráállok a commandommal a chrisdefender gyerekre (vagy csajra 😊 ). A hosszú hétvégén úgyis nagy game-elést tervezek végre. Valaki társul majd?

Zero07
ja és jó reggelt!
yey 😄

Zero07
@kabel ez már rég lejárt uff
@Swarn csinálj valóságshowt ahol feleséget keresel azt a háremednek sírj
@cracky:mi hibánk tán, hogy noob vagy vagy hogy nincs skilled vagy hogy sík h.ülye vagy a dolgokhoz bfh-ba csak annyit tudsz leszûrni az egészbõl hogy Play Now
@Tomonor igen azért koslatok utánnad hogyha Stefi (killersteffer) nincs fönn akkor tudja hol 30sokat aprítani
@Lupous:Hajrá!
@CAC:mostanában chrisdefenderkénk gyakran játszik nemzetivel 😊 és grat a gyõzelemhez a szóvitában
@Pra:kárhogy nem voltam ott 😄

kabel15
Ez a BFBC2 es 700BF ez hogy is mûködik? mert tudok szerezni XBOX360 os BFBC2 õt. Mit kell tennem és hól? Valaki segítene?

Egyrészt pont azért tettem szóvá az offos dolgot, hogy ilyen "idõelcseszés" ne legyen, mert amikor el akartam olvasni, hogy mi hír a játékról, csak a listiás offokat találtam.
Másrészt azt az idõt egyedól te cseszted el. Tudtommal sem Swarn, sem én nem tartottunk puskát a fejedhez, hogy olvasd el, amit írtunk.

ez jön be ha rákattintasz...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Május elején a DotRoll Kft. felszabadítja a tulajdonosa által nem megvásárolt extra.hu-s domain neveket és licitre bocsájtja õket. Az aukción bárki részt vehet, aki a dotroll.com oldalon regisztrálta magát és elfogadta az általános szerzõdési feltételeket.

Az aukció 1000 Ft-ról indul és fix lépcsõs. A licit lépcsõ 20 000 Ft alatt 500 Ft., felette 1000 Ft, 50 000 Ft felett pedig 5000 Ft. A licit megnyerése esetén az új számlatétel 2 munkanapon belül megjelenik a dotroll.com rendszerben a nyertes felhasználónál melyet akár bankkártyával vagy PayPal fizetési módszerrel is kiegyenlíthet.

Egy aukció egy hétig tart. Ha a lejárat elõtti utolsó két órában érkezik új licit, az aukció vége az utolsó licittõl számított két órára kitolódik.

Érvényes licitet csak bejelentkezés után tehet. Amennyiben még nincs felhasználóneve és jelszava kérjük regisztráljon a DotRoll oldalán.
Top aukciók

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

én tegnap azt álmodtam, hogy a családommal elmenekültem a rendõrök elõl, eltévedtünk egy erdõben, és egy beszélõ gorilla mentet meg minket. o.o

Lupous
Pfejj...jó volt ezt a párbajt végigolvasni cac éa swarn között...kár hogy elbasztatok az életembõl 2 percet :S
más...mivel már nincs szükségem a low emberekre a fejéõdéshez (Noobok ellen ott gyorsabban ment) így az egyszerûség kedvéért töröltem az összes friendet, és az általam bejelöltek listályát...kb 2 óra alatt (idõelbaszás...de volt haszna) ugyanis így újra felvehettem az SFC tagjait és mint kiderült egyikünket bannolták (MachoJonit)...és egy másik tag még arra se méltatott hogy bejelöljön (Holott erre mindenki képes volt) szóval machot kitessékeltem...Foxit (Õ a másik) õt pedig felkértem újra hogy jelöljön be és küldjön mugshotot.
Nah a másik jó a törlés következtében hogy eltûntek az inaktív emberek...meg a tök ismeretlenek...ha valaki esetleg hiányol akkor jelöljön nyugodtan bár azthiszem hogy innen mindenki aki már elért egy bizonyos szintet az má' megvan 😄
Mostantól csak maxos szervereken foom tolni (amint ma kiderült ez nem is olyan kurva nehéz 😄)...noh kb ennyi mára tõlem...szép suncis álmokat mindenkinek (nincs is annál jobb 😄)

Jó. Ez esetben az elõzõt vedd tárgytalannak!
Örülök, hogy tisztáztuk, hogy off volt.