Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+maga a tény hogy történt megint valami a játék kapcsán...már ez is elég jó nekik...mivel sokan beszélnek róla...vagyis a köztudatban marad.
Amúgy meg rájöttem ha okosan játszom azok se nagyon tudnak megölni. Csak tudni kell hogy ki ellen mi hatásos.
BattleTag: kabel15#2672
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Azóta Zeroval a kedvencünk...s ahogy nézem most már Tomonornak is. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
1, 3 napra.
Komoly info mi? 😄
bár kicsit amúgy tényleg buzis xD, olyan kis langyi témák, de ezt nem fikázásból mondom.
Kicsit javítani kell a KDR-en, nem mintha zavarna ,de egy kicsit azé jobbnak kéne lennie.
Kár,h nagyok között húztam fel a guncsimat :/
Az ELO rendszer meg tuti ,h nem dolgozik jól, mert annak gondolom cserébe magasnak kéne lennie.
Na mondom ezt se gondoltam volna XD
Nem mintha zavarnának a melegek (amig nem nyomulnak).
De ez így vicces volt.
Szerencsére javítottál a szitun a köv hsz-el
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Komolyan olyan mint a sok lehúzós szolgáltató "gyere csatlakozz hozzánk és sokkal jobban jársz mint az a fasz aki már évek óta nálunk van"
Írta Lupous párral lentebb, hogy törölte az összes kis barátját.
most valahol megint elõkerült posztként és még mindig rohadt jó...
bocs ha szerintetek off:
ROMANTICALLY APOCALYPTIC
Akkor c u on the battlefield! 😊 (gondolom a gunnerrel jössz majd)
A meghívást a közös játékra értettem.
Csak pislogok ,h milyen agresszív kismalac lettél 😄
jó-jó értem én, idegesítõ ha görget az ember a site-on és folyton dezsavûje van, de már én húztam össze magam a székben az osztástól XD
A másnaposság tényleg türelmetlenné teszi az embert 😛
Hosszú hétvégén biztos talkozunk majd valahol, csatlakozom hozzád egy rövid idõre (remélem soldierrel is leszel)
Igazából lehettem volna 'normálisabb' is, de pont piálásból jöttem, és elgurult a gyógyszerem.
Ráállok a commandommal a chrisdefender gyerekre (vagy csajra 😊 ). A hosszú hétvégén úgyis nagy game-elést tervezek végre. Valaki társul majd?
@Swarn csinálj valóságshowt ahol feleséget keresel azt a háremednek sírj
@cracky:mi hibánk tán, hogy noob vagy vagy hogy nincs skilled vagy hogy sík h.ülye vagy a dolgokhoz bfh-ba csak annyit tudsz leszûrni az egészbõl hogy Play Now
@Tomonor igen azért koslatok utánnad hogyha Stefi (killersteffer) nincs fönn akkor tudja hol 30sokat aprítani
@Lupous:Hajrá!
@CAC:mostanában chrisdefenderkénk gyakran játszik nemzetivel 😊 és grat a gyõzelemhez a szóvitában
@Pra:kárhogy nem voltam ott 😄
Másrészt azt az idõt egyedól te cseszted el. Tudtommal sem Swarn, sem én nem tartottunk puskát a fejedhez, hogy olvasd el, amit írtunk.
ez jön be ha rákattintasz...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az aukció 1000 Ft-ról indul és fix lépcsõs. A licit lépcsõ 20 000 Ft alatt 500 Ft., felette 1000 Ft, 50 000 Ft felett pedig 5000 Ft. A licit megnyerése esetén az új számlatétel 2 munkanapon belül megjelenik a dotroll.com rendszerben a nyertes felhasználónál melyet akár bankkártyával vagy PayPal fizetési módszerrel is kiegyenlíthet.
Egy aukció egy hétig tart. Ha a lejárat elõtti utolsó két órában érkezik új licit, az aukció vége az utolsó licittõl számított két órára kitolódik.
Érvényes licitet csak bejelentkezés után tehet. Amennyiben még nincs felhasználóneve és jelszava kérjük regisztráljon a DotRoll oldalán.
Top aukciók
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
más...mivel már nincs szükségem a low emberekre a fejéõdéshez (Noobok ellen ott gyorsabban ment) így az egyszerûség kedvéért töröltem az összes friendet, és az általam bejelöltek listályát...kb 2 óra alatt (idõelbaszás...de volt haszna) ugyanis így újra felvehettem az SFC tagjait és mint kiderült egyikünket bannolták (MachoJonit)...és egy másik tag még arra se méltatott hogy bejelöljön (Holott erre mindenki képes volt) szóval machot kitessékeltem...Foxit (Õ a másik) õt pedig felkértem újra hogy jelöljön be és küldjön mugshotot.
Nah a másik jó a törlés következtében hogy eltûntek az inaktív emberek...meg a tök ismeretlenek...ha valaki esetleg hiányol akkor jelöljön nyugodtan bár azthiszem hogy innen mindenki aki már elért egy bizonyos szintet az má' megvan 😄
Mostantól csak maxos szervereken foom tolni (amint ma kiderült ez nem is olyan kurva nehéz 😄)...noh kb ennyi mára tõlem...szép suncis álmokat mindenkinek (nincs is annál jobb 😄)
Örülök, hogy tisztáztuk, hogy off volt.