Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lupous
nos úgy értettem hogy nekem már nem kell + dr pepper kód...így ha lehet akkor ne az legyen a majmocska helyett...és a jótékonykodásról már volt szóú.

Csodálkozom, hogy még nem hallottatok róla, hogy a nationalosok a nácik... 😄

Grove4
Bõven sok?? Nem akarsz jótékonykodni?😊

Viccet félretéve, nekem a soldieromon még mindig az a hosszú kabát van az 1 évvel ezelõtti storebug óta, a commandom meg alap ruci, alap fegyó.
Õ a parasztcommando

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Lupous
Hmm...Dredned hajlik a megállapodásra 😄...hogy ne majmócit kapjak...asszonta talán tudna szerezni papagájt helyette. vagy ha kel akkor még több dr pepper kódot 😄..mondtam neki hogy több nem kõ így is bõven sok van 😄

Lupous
jahh swar?...nácizása váltotta ki benned eme rohamot ?<#wow3>...hmm érdekes...nekem fel se tûnt<#idiota>

Lupous
sry..de hol volt lentebb ilyesmirõl szó(II.VH.)...lehet elsiklottam felette <#confused>

Zero07
felejtsétek már el a II. világháborút. az az alapja, de itt direkt hogy ne legyenek ellentétek nincsenek se nácik, se amerikaiak, se britek. nemzetiek és királyiak. slussz-passz. én mondjuk bb-n waroznék, mert ott meg jármûvekkel is lehet taktikolni, ss2 meg szerintem templomra hegyezõdik és a repülõkre. jó kis csatákat lehet ott is.

tulajdonképpen mindegyik rész a royalnak kedvez, egyet kivéve: Toll House-nál a natoknak jó a kilátás a területre, soldierként végig ott szoktam az LR SMG-mel campelni.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Az egyik gondolom, hogy egy köpésre van az egyik zászló + onnan meg spawnól is jó a kilátás a 2. zászlóra, ami kedvez a mandóknak. ÜGye?

Mondanál párat? <#crazya>

RR-t nem szeretem, sok helyen a royaloknak kedvez.

Csak engem rak be állandóan olyan szerverre ahol a nácik azt se tudják, hogy válthatnak fegyvert, a Royalosok meg 30-as kalózok+asztronauták? <#conf>

RR az mandó map. 😄 Sok a búvóhely. +BB-n ha elkap egy tank.... hát.

davis98
Én inkább infantry pályákra szavaznék <#vigyor3> Kivéve RR. Nem rossz de ha lehet, inkább nem játszok rajta. <#szomoru2>

nickname: doki09

SS2:Nagy pálya fölösleges mert igazi közelharc nem lesz rajta és elég lassan fog elfonyni a 100ticket
AA😞Woodlands?) Ha nincs mando akkor igen
BBN:Naná a kedvenc mapom
RR:-II-
a pilfered backscrahcter ugyanaz mint a normális?

Lupous
hmm...én szeretem az összes mapot kivétel nélkül ha commandoval vagyok...ha mással akkor mmet nem kellene erõltetni 😄

Mindkettõ SS-t utálom, RR-t szeretem, BB-t is utálom... ennyi. 😊

Zero07
ti szívesen waroznátok az alábbi pályákon (csak kíváncsiságból):ss(n), ss2, aa, bbn, rr

Nálam fórum is szaraxik.

Lupous
hm..nemtudom..kicsit lassú igen...bár nem próbáltam semmit se venni...am ezzel az update dologgal mi van: az van írva hogy 40 órakor...vagy mi...de nem töltött le semmit a kliens...bár lehet elnéztem valamit:S

phiton
Nálatok is lassú a betöltés az oldalra, meg nem lehet venni ruhát, fegyvert?

Egymillióan a magyar esportért!

Lupous
ez szar példa...a cigányt nem lehet összekeverni senkivel...a cigány az cigány.

Lupous
Csak hogy ismét belédkössek 😛...én írtam ezt a hasonlatot...már vagy 3 szor eddig (persze nem én találtam ki de tökéletesen fedi a valóságot)

Zero07
vagy egy jobb példa:nem mindegy hogy magyar vagy cigány 😛

Ezt már írtad... és nem esne jól ha valaki lerománozna! <#wow3>

*igaza van

pedig igaza, ez olyasmi mint ha magyarra azt mondanád, hogy román. Gondolom neked se esne jól.

Köss belém megint, "Lompos". <#idiota>

Lupous
khmm...japán...nem kínai <#idiota>

Hello Heroes!

We are aware that there are current issues with the game store, where you can purchase items but may not receive them. The team are looking into this and will bring the store back online as soon possible.

We are sorry for the inconvenience and will keep you posted on any updates upon this issue

Nekem a BFH-t stílusát is nehezen fogadta be a szervezetem, ez meg még egy little bit of kínai is.

csak én nem tudok venni fegyvert? meg a store-ban a ruhákból is hiányzik rengeteg...ez miért van?

Pra
Szerintem egészen jópofa, de csak úgy tudtam játszani ,h csináltam szobát.
Sok beállítgatást nem érzem még.

Lupous
hmm...egész baró...lenne ha nagyobb felhajtás lenne körülötte...így szerintem bukta lesz...bár nemtudom...nekem túl mese..a bfh az pont a 2 között van valahol nekem 😄+nemigen vagyok hajlandó elkalandozni játékügyben...only bfh gamer lettem :S

akit esetleg érdekel BFH-hoz hasonló hentelés:

MicroVolts

Lecsekkolta már valaki azóta az MM-es holdat?

Jah, tényleg, akkor bocs, biztos elnéztem.

Lupous
Nos nem én voltam az aki felvetette azt a baromságot h vicc a Tcc szerver....ergo (LOL) nem nekem kellett volna címezned a lentebbi komidat...gondoltam kezeljük viccesen eme problémát...de amint látom nem vetted a lapot<#idiota>....de végülis tökmind1 <#buck>

Nem tudom miért szóltam volna be, de : hmmm...be én vazzzeee!<#idiota>

Lupous
hmm...beszóltál vazzzeee?<#idiota>

Most csináltak war, miért csak viccbõl lenne meg a szerver? 😄

Raget (Grat!)

gondold át.

kabel15
Mert?

BattleTag: kabel15#2672

Lupous
Hmm elvileg megnyertem ezt a szavazás témát 😄...de nemértem most az óra meg továbbszámolt 😄

Lompost? 😄

jó nagy hülyeségeket tudsz mondani, már megbocsás.

kabel15
a TCC csak viccbõl bérli a szervert?
Mert most is felmentem egy magyar nincs fent de a szerver tele van.
Érdekes. Azt vágom hogy vannak küldfõldiek is a klánban.

BattleTag: kabel15#2672

Lupous
Szerintem kicsit...te vagy bebaszva...nem én :S<#ejnye1>