Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lupous
Hmm...😄...kellemes nyaralást 😄...és jólesik hogy gondolsz ránk 😄

Jó nyaralást!
Ha esetleg van szerencséd egy olyan igazi tiszta vizû hegyi kis tavacskához, akkor köszönettel vennék egy képet róla, mert imádom az ilyeneket. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

davis98
És kellemes nyaralást !

nickname: doki09

davis98
Marcipán 😉

nickname: doki09

volt szerencsém egy dr pepperhez is<#circling> ilyen cseresznyés kóla íze van

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Szasztok!!! Üdvözletem küldöm minden bfh sg forumozonak svájcból😄 jo itt lenni😊 szép minden. ameddig ellátsz, mindenhol csak hegy, és az emberek rendesek, marha nagy az életszínvonal, mindenkinek sportkocsija van.Csak tegnap 3 ford mustangot láttam a városunkban<#mf2>.Na mentem túrázni, további jo játékot<#wave>

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Lupous
Jajj, te....<#buck>

>Én.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Lupous
hmm...végülis...a soldier-kém statja is igen trehány...de hát ki nem szarja le 😄.

Ne szekáld a statom, tény, hogy kicsit silány, de attól Õ még egy érzõ lélek. <#ejnye1><#nyes>

Csak cracky sírt be majdnem... ez a crygép meg nagyon találó <#vigyor5>

Én azt a szót nem ismerem, hogy "vickülök". 😄

Lupous
jajj nemár tudjátok hogy csak vickülök 😄

Lupous
Hát ehhm igen cracki vagy mi a neve a másik 😄...csak zaszloztam....3-1 aranyban nalunk volt kb vegig a tema...es erre olyan statotok volt hogy jujj...még én is bõven elõtettetek voltam...és ott sírtatok hogy tankok meg faszomtudja mi 😄...szal a crygép kifejezetten találó <#nyes>
persze van olyan hogy nem megy meg iylesmi szal tévedhetek...meg nem beszólni akartam...de ahogy montátok kik vagytok...hát rögtön beugrottak jellegzetes momentumok a fórumról 😄 pl.:"mindíg 30asokhoz rak be...így nem lehet játszani", meg hogy "xy-t tettem a licitre mégis valaki megint elvitte... ..." noh..ez számomra a rinya 😄..és mivel nem akartam bunkó lenni (csak éppen érzékeltetni szerettem volna mit gondolok) ezért a Crygép formációval illettelek titaket...ami meg köl jegyeznem abban a szent pillanatban pattant ki a fejembõl 😄
noh písz eeend láv<#puszi>

Látom úszol az örömben. 😄

Lupous
jupi<#zavart2>...

A "ket cryge'p"... hehh 😄

Sziassssztok! Megjötttem! Hiányoztam?! Látom pörög a topik az offjaim nélkül.... <#eplus2><#idiota><#lama>

Lupous
bakker...most befostam
Tolom a gamet...köszön egy magyar...én is köszönök...tolom tovább...õ meg elkezdi hogy legyünk haverok...😄 mondom neki oké bejelöltelek (én hülye)..erre a kölök hogy vegyük fel msnre..és legyünk barátok...próbáltam finoman terelni a témát megkérdeztem hány éves...12...de nem szakadt el az msn témától...és már a többieket is zaklatta...akik szintúgy unták a dolgot "de msnre felveszel?"...hát gondoltam magamba.."segbekúrni nem akarsz?..."
most komolyan miez?<#idiota>

Lupous
Ohh bocsi ez a megvenni szöveg ugye nem volt komoly?! 😛

gimp az ingyenes

Zero07
Paintel?Gimppel? Ha azt akarod akk küldj egy photoshop telepítõt meg egy tutorialt mert a te kedvedért nem fogom megvenni

byzhouse
o csak velemenyt nyilvanitott nem kell azonnal nagykepuen mondani "csinálj jobbat" szoveget :|

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Nem. De van ez így.

Lupous
ejnye...nem szép dolog :S

sárkányfej asszem, a deviantart-ról loptam 😄

na hát ha tudsz jobbat csinálni akkor csak rajta, türelmesen várom.

Zero07
õszintén. ez túl vámpírihista stílus nekem, meg giccses vámpír fosadék :/

Zero07
pfujj. amúgy meg csak elírtam. amúgy meg nem sokán föltöltök egy rakat funi képet. amúgy meg Tomonor <#banplz> yeeeeeeeeeeey 😄

Lupous
+ arra még nem jöttem rá hogy a szárnyak tövében az a izé az mi..most az kéz vagy valami fej vagy micsoda :S...ki csinálta ezt a "logo"-t?...te?

nos azon még segíthetünk.

Lupous
nem rosz ez a logó...de túl pixeles...a képen meg a cucc árnyékolós meg faszomtudja milyen rétegstílusa nem fasza szerintem...túl mû..túl ratyi

a neve Xsear.

ez a Scarlet logó, a történet kb erre a dologra fog épülni

Lupous
Hmm szerintem gáz az a szárnyas izé :s...anélkül jó lenne. de amúgy hát igen elég hasonló sémára épülnek a munkáid eddig:S...de hát gondolom ez a cél szóval jó ez 😄

Zero07
látom Ysear a szárnyai alá vett téged. am nem egy nagy durranás kép. ezek már unalmasak õszintén szólva <#mf2>

natessék

Lupous
hmm ma pörög a topik 😄

Zero07
én szerencsére jól jártam, mert olvastam a játékról pc gurut míg telepített és ott írták hogy elõször a cm-et kell maxolni az a legfontosabb, úgyis tettem és nem lett bajom. hát de az infó tanáron még mindig szakadok a röhögéstõl. kipróbálta õ is és gunnerrel több volt a halálja xD de mindegyiken ez volt. hát mikor néztem a karaktereit azt hittem megpusztulok xD

nekem kellett kis idõ míg rájöttem mi a különbség bandage és CM között.

Lupous
én asszem az elején lv 5-6 ig soldierrel hp felhasználása nélkül mentem <#idiota>

Engem ma hackereztek le azért mert túl sokszor tudom elnyomni a medicet... Sztem nem ismerik azt, hogy HeroPoints... 😄

én multkor olyan szerverre kerültem, ahol a gyerek azért mondta hogy hackelek, mert láthatatlanná tudok válni.

Kellet nekem n00b szerverre menni... faszikának azt kell magyaráznom, hogy commando miért nem tud medicelni. 😊

Grt.

Lupous
Pfejj nekem is volt egy jóság ma VV-n. Megy a fight ezerrel (maxosokkal persze mostmár 😄)...és a végefelé fölénybe kerültek a royalok 3-1 a zászló...mégis az uccsó pillanatokban 2-1 ticket a Nat-ok javára...hmm mindenki lapul...defenzív csata...ki hal meg elõbb..gondoltam nehogymá ezen múljon...jól folytattam a zászlófoglalást amit megkezdtem 😄 templomnál. Rámtolja az egyik commando az MT-t. Lapulok mint szar a gazba...nézek a távolba...suhogás balfelõl+csík 180°...pityu elõ +elixír...és bazz 4-5 pontos lövésbõl leszedtem a toronyba csücsülõ commandót 😄😄😄...volt ám adrenalin 😄...meg örömködés 😄

2* commandót, nem hármat... nem vagyok én CsákNorrisz <#hehe>

Az igen, VV-n elütöttem egy gunnert jeppel, aztán nézem jobb felül, hogy még 3 commandót is sikerült csak stealthben voltak. 😄

Úgyértem, hogy szokták rá mondani...

ebben elég nagyot tévedsz.

Azt mondta annak fog adni, akinek nincs még DrPepperes ruhája (ha egyáltalán kódot kap és nem monykit).