Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha esetleg van szerencséd egy olyan igazi tiszta vizû hegyi kis tavacskához, akkor köszönettel vennék egy képet róla, mert imádom az ilyeneket. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Én azt a szót nem ismerem, hogy "vickülök". 😄
persze van olyan hogy nem megy meg iylesmi szal tévedhetek...meg nem beszólni akartam...de ahogy montátok kik vagytok...hát rögtön beugrottak jellegzetes momentumok a fórumról 😄 pl.:"mindíg 30asokhoz rak be...így nem lehet játszani", meg hogy "xy-t tettem a licitre mégis valaki megint elvitte... ..." noh..ez számomra a rinya 😄..és mivel nem akartam bunkó lenni (csak éppen érzékeltetni szerettem volna mit gondolok) ezért a Crygép formációval illettelek titaket...ami meg köl jegyeznem abban a szent pillanatban pattant ki a fejembõl 😄
noh písz eeend láv<#puszi>#puszi>
Tolom a gamet...köszön egy magyar...én is köszönök...tolom tovább...õ meg elkezdi hogy legyünk haverok...😄 mondom neki oké bejelöltelek (én hülye)..erre a kölök hogy vegyük fel msnre..és legyünk barátok...próbáltam finoman terelni a témát megkérdeztem hány éves...12...de nem szakadt el az msn témától...és már a többieket is zaklatta...akik szintúgy unták a dolgot "de msnre felveszel?"...hát gondoltam magamba.."segbekúrni nem akarsz?..."
most komolyan miez?<#idiota>#idiota>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯