Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudja valaki hogy meddig tart ez a claw? 24.-ig?

Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pra
En vettem 50 kulcsot, az elsõ 25 adott pkm-et , új rapid mg-t, emokat, ruhakat, black widow szettet.
A masik 25 darabot majd karacsonykor nyitom ki a royal es nati soldierekre.
Nekem megerte napi akcioban a kulcsvasar, de sima akcio kicsit draga.

Persze hogy lehet legalább nem csak egy hõsöd lesz és így új dolgokat tanulsz meg a gunneral,amúgy inkább ahhoz éri meg venni shotgunt.Amugy is tudsz 3 hõst csinálni ingyen,használd ki,mindegyikkel jó játszani és kiderül hogy te melyiket szereted a legjobban,és melyik tetszik meg neked.😊

Sziasztok gondolom mindenki látta a kulcs akciókat.
Arra jutottam,hogy megveszek egy 25 kulcsból álló akciót.
Egyedül az zavar,hogy véleményem szerint a ládák soldier-nek nem adnak fegyvert az M16-on kívül ami már megvan.
Emellett én mindenképp szeretnék a hõsömmel magasabb szinteket is elérni.
Kérdésem az lenne,hogy mint hallom a gunnereknek viszonylag "sok" fegyót ad.(m249,2 csövû MG,új RPG)
Na most ha csinálok egy gunnert és abban reménykedek,hogy jó fegyvereket dob akkor 2 hero lehetõvé teszi a jó fejlõdést?
Ja és Tom! vettem Nailert a shotgun SMG-t hát...az M16-al nem veheti fel a harcot és lassan lõ<#shakehead>
Értem...
Majd meglátom
hát nemtudom,ha szeretnéd vedd meg de én mondjuk nem költenék ilyen felesleges dolgokar,inkább csinálj meg még egy másik hõst,ha sokat költesz a játékra..😉 ahogy Pra és Tomonor is irta nemsok hasznát vennéd szerintem se.

Unranked szerver, nem ad pontokat, vagyis nem fejlõdsz tõle. Ezért teljesen értelmetlen ott gyilkolászni!
Viszont most jött ki a kamera mód, így ha Unranked szerveren vagy és lenyomod az F11-et, akkor eltûnnek azok az információk a képrõl, csak a "valódi", lényeges dolgot lehet felvenni.
Ja, és utálom a cenzúrát, mert nem lehet beírni ilyet, hogy: jol, assist (megértem az elsõ 3 betû miatt...) és a server. De elég idegesítõ ha magyarokkal beszélnél és kicsillagoz <#sir>
Éppen ma bukkantam rá egy ingyenes Unranked szeróra ahol mint tapasztaltam nem fogynak a widzsitek és sok zászló van.
Azt is tapasztaltam,hogy nem nagyon lehet killelni csak szerintem inkább a szórakozásra való....barátkozásra.
Úgy gondoltam,hogy veszek lángszórót és ott trollkodok vele<#mf1>
Szerintetek jó ötlet?
Köszi!

Akkor kicsit elhamarkodottan tettem bele a visszarúgás elleni 3-as stuffot a winter camo-ba (aminek egyébként is alig van), az M95-be meg a kritikust növelõt (ami lassan lõ). Pont fordítva kellett volna. 😊

Ami eddig feltûnt bug, hogy a laptomon nem tudtam a böngészõbe épülõ plugint telepíteni Firefox alá. Mindig újraindítja a klienst az installt követõen, majd restart után ismét telepíteni akarja.
Pc-n a chrome-mal nincs baj a telepítés tekintetében. Ellenben, ha játék közben lenyomom a Tab-ot (és nyomva is tartom, hogy lássam a statisztikákat), össze-vissza villog.
De hát ez legyen a legkevesebb.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pano
Nekem a "kedvencem" a "láthatatlanság" bug, meg amikor a szerver akad be, hogy minden egyes kör First killje után lezárja a meccset 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Elveszlik. Így oldották meg azt, hogy ne tudd cserélgetni az upgradeket a fegyók között.

A bugos korszak még mindig tart amúgy :p

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Na hosszú idõ óta játszottam kicsit a bfh-val. Nem olyan gáz szerintem ez a workbench, a rank lépés kijelzése is tetszik, s mivel én kimaradtam a bugos korszakból, egész pozitivan éltem meg a fejlesztéseket.

Azt mondjátok meg, hogy ha már van egy ápgréd egy fegyóban, és le akarom cserélni, akkor a jelenleg benne lévõ elveszik, vagy visszakerül a raktáramba?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Narxis
Tegnap vettem meg de elég gyengén sebez. Gondolom ez nem rambózásra való.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A lángszóró nem éppen egy effektív fegyver az sr smg-vel összehasonlítva sem.

Ha rám hallgattok, az SMG-Shotgunt (Leadstorm-ot) veszitek meg.

Pra
Ritkábban kerülsz olyan helyzetbe soldierként ,h ez lángszóró hasznosabb legyen mint egy M16 -AK ,vagy long range pisztoly.

az oke de szerintem egy aknak vagy egy m16-nak sokkal nagyon hasznát vennéd,és szerintem ez egy felesleges vásárlás lenne,de te tudod<#nemtudom>

Arra való a 2. fegyver<#nevetes1>
hát szerintem a lángszórót nem érdemes megvenni.Engem pl sokszor próbált egy soldier megölni vele és egy pályán keresztül egyszer sem sikerült...blastingal ellököd és más nem is ér semmit.(szerintem)

Hát emberek örülnék egy kis treasure chest key osztásnak.
Szerintem az én fegyverem (M16) megfelelõje az Ak-74 mert az M16 király.
Megöltek már sokszor Rudolf's Uber Rescue-vel és számomra az is jó fegyvernek tûnt.
De mindenképp legyen long-os pisztolya.
Ez így fura mert national-ról német jut eszembe de royalt nem nézem usa-nak
Narxis
royal=usa?

national=német számomra
Narxis
német 😄

Azt szeretném kérdezni hogy német soldiere milyen fegyvert érdemes venni?
Narxis
Azt a lángszórót lehet meg kéne venni.

Tevel!
Csak azért kérdeztem mert már pár srácnál láttam és már engem is öltek meg vele párszor.
Nagyon köszönöm a jókívánságot Bence
NoobkillerHun gratulálok szerintem jó a karaktered és még csak annyi hogy jó játékot és remélem neked is sok örömöd lesz benne 😊
Zero07
Lángszóró=Fail

Még a harcmezõn sem láttam senkinél, de youtube-on van fent video.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

A sárkányt valami csoda folytán(nekem) a láda adta.
Eddig mindig csak 20 naposat adott.
Jah és még azt szerettem volna kérdezni,hogy közületek valaki használta-e már az új soldier lángszórót?
Arra gondoltam,hogy azzal talán tudnék javítani a post mortemeken mert mint tapasztaltam,hogy mint a burning bullets képességnél lángolni kezd az ellenfél és szedi le a pontokat.
Mivel távolra nem alkalmas kell mellé egy long-os gépfegyver vagy egy pisztoly.
Pano
Az M16 jó választás, de csak látványra/stílusra más, mint mondjuk a Tommy's Super Typewriter, játékbeli elõnye nincs. Viszont majdnem 2,5x annyiba kerül 😊
A pisztoly mindenképp ajánlott, long range. Távolra a mandókat kiszedni, meg taktikai elõnyre is jó.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

uhh... Egy royal.

<#csodalk>

Nem nyúltál mellé szerintem sem annyi hogy egy gépfegyver meg egy kis pisztoly az ajánlott soldierhez szerintem,és még annyi hogy a Drayseen The Dragont hol szerezted?(a válladra a cuccot) 😄

Pra
Van egy kettõ akit követek , de arra már nekem se sok energiám van.

Narxis
Szerintem jó. Hajrá Magyarok!

Sziasztok most kezdtem a játékot.
Már régóta nézegetem ezt a fórumot,és láttam,hogy ti sokat tudtok a játékról.
Végül arra jutottam,hogy beregisztrálok és érdeklõdnék milyen fegyvert érdemes vásárolni Funds-ért royal soldiernek?
Már vettem pár fegyvert és ruhát.
Az accountom remélem tetszik és azt is,hogy fegyver ügyben nem nyúltam mellé:http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/823006131
ezen felül még az individuális EA munkatársak is szoktak posztolni kódokat twitteren.

köszi szépen majd akkor nézegetem õket😊 <#vigyor4>

Pra
Arab ultima
Arab híroz
Ez a Magyar fb Híróz csoportunk , de kód lejmolásért nagyon nagy harag van!
Magyar csoportban ha valaki talál kódot akkor azt valszeg kiírja, ezért Tabu a kéregetés.
hivatalos bfh fb
Ultima hivatalos.
P4F csoportok...
....meg minden ahol közös a fizetõeszköz.
A lényeg ,h a kódot abban játékban válts be ahol kell.

He? Mi olyan nehéz a P4F játékok facebook/twitter/fórum oldalaiank beguglizásán?

mindig ezt mondjatok hogy figyeljünk oda de légy szíves belinkelnéd azokat ahol te szoktad nézni? köszi

Pra
Jaja tudom, van p4f accom , játszottam is régebben, levél is szokott jönni... most nem jött 😊

nekem van ahhoz is fiókom mégsem kaptam még egy e-mailt sem....? nem tudod miért lehet?

A P4F csapata küldte ki, nem a BFH.

Pra
olyan mondjuk nekem se jött.

Smithwarden
Nincs ideje es/vagy energiaja sok embernek ezeket a helyeket lesni nap mint nap, de erre a forumra surubben raneznek sokan. :p
Ha esetleg belinkelned az arab es barmilyen egyeb csoda oldalakrol a kodot idoben, akkor azt nagyon megkoszonnenk neked szerintem. 😊

Thx. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Nem, mi most az emailben kapott 1000 Fundról beszéltünk 😛

Pra
elkelt