26731
Battlefield Heroes
-
CAC #25691 Nem a renderelésre gondoltam (bár jogosan írtad, mert az is érintet lehetne).
Mivel max 16 játékos lehet, és rajtuk -az egyszerűség kedvéért legyen- 10 ruhadarab, az egy időben ígyis-úgyis 176 objektum. Ez a pálya betöltésekor kerül inicializálásra. Ez mindig is 176 object volt és lesz. Lehet, hogy az elején 500 lehetséges cumóból lehetett ezt kiválasztani, most meg 5000, de játék közben csak 176 lesz.
Ez nem lassíthatja a játékot, egyedül az object fájl foglal el több helyett a merevlemezen.
Amik lassulást okozhatnak azok a nagyobb felbontású textúrák (bár szerintem nincs ilyen), vagy az új fegyverek effektjei. Gondolok itt az eddig nem létező lézer cumókra.
Persze ez csak elméleti fejtegetés. A motor pontos ismerete nélkül nemigen lehet biztosat mondani, de az 100%, hogy a "több tárgy van" nem okozhat ilyen problémát. -
#25690 Ja az én voltam, én írtam a FAQ-ot anno, csak elveszett az internet sűrűjében :D -
#25689 -
harduplanfor #25688 Nem, nem! Az mar nem szerepel a t.konyvekben XD Arra utaltam, hogy egy DVD bootos winxx reinstall kolonosen jot tesz a regebbi gepeknek. Apam regi gepen a Battlefield 1942 alig akart futni. Feltettunk egy uj win xp rendszert, es siman ment a progi full felbontason. A netrol es mindenhonnan annyi szemetet beszednek ezek a gepek, hogy szerintem nincs olyan takarito progi amelyik mindent kitakarit es ismet "szuz" gep erzetet adja a pc-n. -
tevel #25687 Format c? Mi ez történelemóra? -
tomonor #25686 Nem a renderelés terheli a játékot, hanem a rengeteg string kavalkád, ugyanis ezt a motort nem erre szánták. Ha gyengébb a PC-d, ezt tapasztalhatod, miszerint hónapról hónapra nagyobb a játék gépigénye. -
CAC #25685 Ez nem így működik. Sosem lesz több játékos, ruha, fegyver, stb a játékban. Az elején betölti a program az aktuális menetben megjelenítésre kerüli object-eket, és kész.
Kicsit mélyedj el a pc-s játékprogramozásban. -
harduplanfor #25684 Ha nem fog beindulni betoljuk XD A format c: elmeletileg segithet egy kicsit a sebessegeden. Nalam legalabbis mas jetekoknal bejott a rendszer ujratelepites, es az automatikusan indulo progik, frissitesek lekapcsolasa.
Amibol lehet protable verziot hasznalok amely kevesbe terheli a gepet es a registryt. -
tomonor #25683 *mármint nekem. -
tomonor #25682 hohohoho, dehogynem :D
A gond az, hogy BFH minden hónapban "bővül". Mindig egyre több lesz a cucc, amit be kell töltenie, és eme oknál fogva, egyre erősebb konfig kell a futtatásához.
Ennek nem kéne így lennie. Itt is látszik, hogy a refractor II nem tudja rendesen kezelni ezt a játékot. Szerintem még hozzáadnak vagy 3-5000 itemet, és a játék egyáltalán nem fog elindulni :D -
harduplanfor #25681 A, patkanyokat kell telepiteni, es azok kipusztitjak oket :D -
CAC #25680 Kell venni egy vadászgörényt, és nem lesz többet problémád az egerekkel. :) -
harduplanfor #25679 Probabol meg lehet nezni mi a szitu a BF 2142-on. Ezen nem mulik semmi, csak fel kell mennem a padlasra es jol leporolni a cd-t, marha az egerek szet nem scratcheltek :D -
CAC #25678 A grafikai motorhoz nemigen szoktak nyúlni.
Olyan szokott előfordulni, hogy a fejlesztőtől megveszi egy másik cég -ha nem akar feleslegesen erőforrást pazarolni saját motor fejlesztésre-, és esetleg minimális változtatásokat eszközöl magának...már ha szükség van rá.
Ellenben egy olyan játéknál, ahol a grafikai megjelenítés a legutolsó szempont, ez egyáltalán nem jellemző, főleg, ha már egy többszörösen kipróbált motorról van szó. -
harduplanfor #25677 Mind a 23 accountom? Jo nagy szivas ez az egesz! -
#25676 Igen es erre irtam multkor, hogy ha a gep es a net is mas, akkor csak te lehetsz elatkozva (vagy az accod). :D -
#25675 Esetleg VGA driver gond?
-
harduplanfor #25674 Nezd meg ezeket, hatha kihamozol belole valami okosat! Mas otletem nincs.
http://seafightgame.info/index.php/a-flashplayer/a-flashplayer-optimalis-beallitasai.html
http://www.dirtywindows.hu/publ/cikkek/flash_rejtelyes_beallitasok/2-1-0-223 -
harduplanfor #25673 Smithwarden,Tevel,CAC!
A gepem jart Magyarorszagon par hettel ezelott. Apum netevel probaltam. Annyi volt a kulonbseg a ket net kozott, hogy egy hajszalnyival kevesbe laggolt akkor a gep apamnal. U.a a BS mukodeskeptelenseg, Inland laggolas, stb..
Jatszottam az oregem vadi uj gepen. I7 3770, SSD, GTX680 stb...
Far Cry 3 hasit mint a gep. No laggolas.
Azota sem birjuk megtalalni a hibat. Illetve meg egyre gondoltam. Mindketten messzebb lakunk a helyi internetkozponttol/centraltol. De akkor meg a ping ertekeknek kene rossznak lenniuk ha ez lenne a hiba. -
#25672 Ok. Biztosan igy van.
(Ja es BF2/2142-hoz kepest biztosan 1 sort sem irtak at a BFH-ra. Minden ugyanugy nez ki es mukodik mint a regi jatekokban.) :) -
CAC #25671 De megoldás.
Fel kell tenni a Battlefield 2-öt vagy 2142-öt, amik ugyanezt a Refractor 2 motort használják. Ha azok mennek szépen, akkor netprobléma lesz. -
#25670 Sztem ez nem feltetlen megoldas.
Azt hiszem mar irta is valamikor, hogy mas jatekok / FPSek jol mennek a gepen.
Lehet, hogy csak a BFH motorja, beallitasai akadnak ossze valamivel. :p -
CAC #25669 Ez roppant könnyen kiszűrhető: fel kell tenni, egy pár éves OFFLINE fps-t. Ha normálisan fut net nélkül, akkor netes probléma lesz.
Hozzátenném a BFH-hoz nem kell erőgép. Egy régi géppep, vagy egy sima lapossal vígan elfut. -
tevel #25668 Ezek alapján én inkább hardver problémára gyanakszom, azon belül videokártya vagy RAM. Ha a hardver eszközök úgy is mutatják, hogy elég erős géped van, attól még együtt nem biztos, hogy jól működnek. -
#25667 Regebben is irtam neked tippeket es azt is, hogy valahogy mindenkeppen szukitsd le a problemat, illetve a hibakort.
Ugy tudnad megtalalni lassan de aranylag biztosan a hiba forrasat.
Ugye a netet kiveseztuk mar, mivel eloszor ugy tunt, hogy az a baj forrasa.
Winfost raktal ujat, win8 / win7-et is.
Szerintem most akkor nezd at a hardvert / biost.
Talan valamilyen bios beallitas. Vagy a VGA-nal bekavar valami, pci-e csak 1-szeresen megy, nem 8-16-szorosan a foglalatban.
Memoriakat probald kicserelni 1 napra vagy masik slotokba rakni.
Legtisztabb az lenne, ha meg tudod oldani, hogy siman egy masik gepen kiprobalod a neted. Ha ugy jo a jatek, akkor egyertelmu ugye, hogy hardver es/vagy bios problema van. -
harduplanfor #25666 Ahol repulot, tankot lehet hasznalni az atlagos laggokhoz kepest gyakorta nagyobb. A Perilous Port kivetel, mert itt szinte mindig nagyon eros a lagg. Hogy miert nem tudom. Ez egy kis palya es semmire nem lehetne rafogni miert. Az Midnight M. map szinten laggos, de kevesbe mint a tobbi. Az Inland Invasion rettenet. Gyakoratilag minden palya laggos valamennyire.
laggolas jelei:
-nem ugrik fel vagy csak nehezen a hos olyan helyekre ahova a tobbiek lazan (latom mert mellettem all a csapatbol valaki) pl.Inland I. loveszarokbol fel
-mar nem lovok valakit es kesleltetve esik ossze amire kiirja a killt es forditva
-egyszeru tereptargyaknal/ba/ leragad az emberem pl.hordo
-amikor hatralok es harman jonnek felem az aldast szorva, olyan erzes mintha valaki az oldalfalra ragasztotta volna az emberem /iszonyuan lefagy/belassul,profi palyakon latvanyosan /amelyik szeron te is jatszol a BB palyan/
-kimaradnak lovesek, vagy hiaba lovok az ellensegbe elorol/hatulrol 20-30 meterrol, nem szamol le semmit csak a sokadik lovesre
-amikor celzok sokszor ugrik arreb a kep ahogy forgog /darabos/fps ertek 100 korul/, es gyakran nehezen tudok finoman celozni az 1000Mhz-re allitott profi gamer egeremmel
-ha a billentyuzeten egy iranyt/gombot nyomok le egyszerre eldocog valahogy a karim, amikor sok billentyut hasznalok elkezd lassulni az emberem
-igy pl. a bs nem mukodik vagy 2-3 masodperc kesessel..nyomom, nyomom es szidom a felmenoket, mert amikor a legnagyobb szukseg lenne ra, akkor nem mukodik
-kezemben rohanok a granattal es a program ugy veszi mintha eldobtam volna, es elkezdi az ujratoltodest
-dobom a tankra a tnt-t es total mashol landol, vagy teljesen mashova dobom es a tankra kerul valahogy,de kepileg lehetetlen lenne
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Eleg hosszu a lista:( -
#25665 Nos... csekkoltam mindent, driverekből a legfrissebb stabil driverek vannak fenn, net framework 4 van... flasht azt nem vágom mi :D :P...
-
tomonor #25664 akkor azt mond meg, hogy hogyan akad a játék. Mi történik? Mikor? Mely pályákon? -
harduplanfor #25663 Koszi! Ezeken szoktam merni. Meresileg minden rendben, elfogadhato ertekeken belul. Nincs otletem mi lehet a gond. -
tomonor #25662 Driver a gyanús.
.net keretrendszer fent van? Flash rendben? -
tomonor #25661 http://pingtest.net/
http://speedtest.net/
http://speedtest.datanet.hu/datanet.html
Ezeket próbáld meg. Nekem isten bizony nem akad a játék, pici fps problémáim vannak, mert már öregedik a gépem, BFH pedig minden update után picit többet fogyaszt. -
harduplanfor #25660 Oh a noti egy kulon mufaj:) Nalam a notimra a gyari logitech eger driver nem akar felszaladni. Jo jatekot!:) -
#25659 Acer laptop :)...
nem sötétedik el semmi :), csak nem a kiválasztott felbontáson döngölök :S -
harduplanfor #25658 Milyen monitort sasolsz? Driverek rendben? Nekem regen egy monitorom pont ilyen felbontasnal nem akart dolgozni. Mindent vitt, de amikor probaltam beallitani ezt a felbontast, elsotetedett a kepe. -
NoobkillerHUN #25657 Sziasztok!
Vettem 1 napra az új snipert...
Nekem annyira nem jön be mert mint az íjnál is nincs rajta rendes távcső
meg amúgy sincs egy nagy critical...
-
#25656 Sziasztok!
Régen jártam erre. Sokat változott a játék, de most hogy végeztem a vizsgáimmal kicsit gondoltam lövöldözök mókaképpen :P
Szereztem egy új masinát, de valahogy nem akaródzik menni a kiválasztott felbontáson a játék. (1366x768) beállítottam de szétcseszi a képet, mintha semmit nem csináltam volna. Ablakban is megnéztem ott se rakja ki erre a felbontásra...csak picibe :S (talán 640x480)
Szóval valaki esetleg tudja mi a teendő? :P (Restartot már csináltam :P) -
harduplanfor #25655 Hahha-ha! -
#25654 xD -
#25653 neki névre szóló lag mentes játékot biztosító kliense van, amit az EA közvetít ki a legjobb játékosoknak -
harduplanfor #25652 Irigyellek! Milyenek a neted parameterei? Szamomra felfoghatatlan, hogy most papiron minden stimmel nalam, es ennek ellenere komoly lagokkal szembesulok. Nem lehetseges, hogy ezek a sebessegmero oldalak manipulaltak? Gondolok itt a rovid ideig valo terheles ertekelesere, meresere amely korantsem biztos allando jelleggel a jatek alatt.