Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zero07
<#vigyor2><#finom>

amennyiben nem windows 7-ed van, a paint rohadt szarul fogja menteni a képed minõségét.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Pra
ha nincs fotóboltod akkor a gimpben nagyítod a képet, aztán körbe vezeted szabadkézzel pontról pontra a kijelölést... kivágod és beilleszted egy új munkába ahol már egy rétegre dolgozol , és a réteg alol törlöd a hátteret... és tárárárrrrááá, csak ne jpg-be ments<#eljen>

Zero07
gimpbe intelligens ollóval megoldottam meg aztán csak egy picit kellett korrigálni Paintbe pár pixelnyit 😊

davis98
Már szeretnék játszani 😊

nickname: doki09

davis98
Most miért offline a Heroes ??

Pra
Nem értem mi van most...
nézem a Friends litát ,h ki hol van, és azt kell tapasztalnom ,h 1 ismerõst látok.
Pedig leginkább görgetni szoktam ,h a listát végignézhessem <#rolleyes>

na vajon hogy. kifényképezzük, majd pen toolal széppen körbe vágjuk.

davis98
Én photoscape-el megcsinálom, és ps cs2 vel meg rárakom a képre.

Zero07
f@sza ez a Photoscape. amúgy azt hoyg csináljátok meg hogy egy képen fegyverrel együtt ott legyen, szal hogy vágjátok úgy ki egy képbõl? 😊

Ha úgy írjátok be chatbe, hogy "save ur ass" akkor nem fogja az asst kicsillagozni. 😄

jaaa ahaa értem

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Zero07
csak annyi hogy az Erõ rendje felborult és csak a kiválasztott segíthet

mármint az action heroes? Áh, semmi említésre méltó.

Zero07
thenkjú <#worship>

Jó reggelt! 2 nap, és újra bf heroezoszhatok<#violent><#gun><#email>
Láttam honlapon, vmi újj update volt, valaki felvilágosítana mi változott?
Köszi

Lupous
Egy thenkjú ás már el is felejtettem 😄

Zero07
megvan, nem szóltam vagyis szóltam, de mind1 jó?!

Zero07
és elmondanád hova küldted? 😄

Csak úgy vagyok<#alien><#idiota>

nekem épp kell 😄

Nekem egy bajom van, hogy nemtudom miben vagyok jó <#idiota>

hi4 úgy néz ki nyerek 5 dr pepper kódot 1 kodot tudok kuldeni, akinek egysincs, vagy nincs még ruhája, vagy akinek épp kell

Csak az baj, hogy a kreativitásom a béka segge és az ügyességem között van valahol. <#buck>

Ez a pixelartos dolog faszányosnak tûnik, ki kéne próbálni...

Lupous
Nos a 3. kód zeronak el lett küldve...a többiek akik nem kerültek sorra...nos ne izguljanak...gondolom lesz még valamikor majd sorrakerülnek. addig meg lehet szerezni nektek is nem nehéz 😄
pacsi 😄

Lupous
Jah ez az oldal izé...tetszetõs 😄

Akarom írni, szöveg... 😄

Nekem a szöget tetszik a sigen.

most mért hamisítsak meg egy eredeti hátteret? D: Ám a háttér az valóban egy fotó, valahogy nem érzek késztetést az átalakítására.

Na ez már tényleg... vicces. Nagyban játszok mire beleröfög chatbe egy Royal: naci gecik... pedig nem magyar... 😄

Picit sötéthetnél a háttéren (felhõk), és az se mutatna rosszul ha ps-ben csinálnál piros-fekete felhõket (3-4 kattintás😛). Nameg az aljára is kéne valami...

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Nekem tetszik.

csak a háttér az enyém, a 8bit és a mugshot rajzot mástól sózta rám.

Nem tudom, hogy én jobb jelentkezõnek számítok-e... 😄

Lupous
Nos a második kódom is elkelt Grove4 a boldog (BFH ban Bianconer.i )tulajdonos! az elsõt pedig baratibunko kapta az SFC bõl (itt gondolom kevesebben ismerik)
Mivel más jelentkezõ nemigen volt...a 3. kódot valószínûleg zero fogja kapni (SFH ban anti-arabian)...de ha 10 ig valaki "jobb" jelentkezõ akad akkor neki adom!

Lupous
Szerintem pont olyan mint az átlagos aláírások se nem jobb se nem rosszabb...rengeteg hasonlót láttam mostanában...ügyi vagy 😄 az a pixelart elég LOL..a rajz nos az nekem nem ön be...mogshottal jobban nézne ki.<#crazya>

duh, most kért meg egy francia gyerek hogy csináljak neki egy aláírást.

Annyira nem lett jó, de neki tetszik és ez a lényeg. Gondolom.

Lupous
Nos adj egy profilnevet kérlek 😄.

Grove4
Nekem még nincs kódom, meg semmi bfh cuccom, de mivel nem sûrûn járok ebbe a topicba, megértem, ha nem én vagyok a fõ esélyes<#vigyor4>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Lupous
vahahahalóóbannn?<#idiota>

Zero07
<#unalmas>

Zero07
nincs <#rinya>

Lupous
Nos megkaptam a dr pepper kódokat (5öt) amit a versenyen nyertem ( a +nyereményt még nem)...nos az 5bõl kettõt felhasználtam.
egyet az SFC tagok között osztok ki. Egyet pedig itt. de csak olyannak akinek még nincs!..a maradék egyet hmm még nemtudom mihez kezdek vele. talán az is az SFC be megy.
Nos itt jelentkezhet az akinek nincs kódja. pmben elküldöm neki (És az hogy "nem mûködik"..nos ez szar kifogás...+leszarom...drednedék nem basznak át senkit+én se vagyok az a fajta)

Zero07
<#unalmas>
Hát ha azt hitted eldobjuk az agyunk...nem

hali

davis98
Engem nem zavar. Szeretem hallgatni az élménybeszámolókat 😉

tegnap luzernben voltam, a pilatuson, tesommal felmentunk hegyre felvonoval, (2100 méteres a hegy) felértünk, erre tesom mondja, a vonat felvisz minket a csúcsra ... mondom neki,, de nézd ez már a csúcs.. nembaj felültünk a vonatra, azmeg szépen levitt minket a hegyoldalon XD magyarul a nagy kirándulásbol gyakorlatilag semmitsem láttunk XD visszamentünk de csak a hegy lábáig mentünk.. hármunknak 100k-volt a jegy <#ijedt> másodszorra csak a hegy lábáig menttünk😊 de az is jó volt. na bocs az offért😊

crackyS

és ne mondjátok hogy nubok ellen volt mert en sem számítok nagynak<#wave>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.