Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzLehel

Pra headshot

a mamám tanította!

kabel15
Átlag fizetést nézve jobbak.
Nyelv tanulást nézve( ha angol az anyanyelved szinte nem is kell tanulnod más nyelven) ha angliában vagy amerikában születtem volna rohadt nagy elõnnyel indultam volna. De sajna itt születtem ebben a pórfészekben <#szomoru1>

BattleTag: kabel15#2672

davis98
Nem tudom mi lehet a hiba <#fejvakaras>

Nekem mint a villám 😉

nickname: doki09

Lupous
am...nálam ismét lassan hozza be a HSZekete :S

Lupous
Hát hmm...
1.Tomonor: Az oldalad gecijó...bár a nod bejelzett valamit...hogy nem biztonságos(LOL)+ ami pci hiba szerintem hogy a menük alatti izébizé(ecsetvonás vagy fasztudja...szal a háttér). az kicsit darabos...alul meg felül..nah érted...bár lehet hogy így akartad..akkor meg fasza 😄
2.Tomonor: Kibaszottul várom ezt a novelládat 😄...kíváncsi vagyok mit találtál ki 😄...az hogy magyar verziót csinálj...nos nem rossz gondolat, de talán felesleges+angolul megírni valamit, nos az nem ugyanaz...magyarul sokkal választékosabban lehet elmondani ugyanazt...az nekem megy (Apától örököltem valamiféle írói vénát 😄...mert apa olyasmi 😄)😄
3.Zero: Nemtudom mi megtalálni volt a CoB-on...már vagy 4 szer linkeltem...meg már a múltkor is mondtam hogy az az 😄...és igen ütõs😄(Fõleg télen van külön feelingje...a szintetizátor odabasz olyankor ha havas a táj és esetleg valamiféle karácsonyi hangulat van a szívedben)
4.Tomonor: Micsodaa...mivan a BFbc2es fegyókkal?...ez tök gáz ötlet...minek a tire egyes...amikor már van jobb...ez szerintem csak egy ...hmm "legenda" 😄
5.Kabel:Nemértem ezt az "elég jó dolog van az életükben" dolgot...mi jó nekik...miben jobb mint nekünk?...szerintem szarabb anglnak lenni mint Magyarnak.
Noh hirtelen ennyi így meló után <#pias>

nos mivel ezt hobbiból csinálom, én döntöm el, hogy kinek szánom az egészet. És mivel az angolokkal ezesetben jobban járok (nézettség arányban), így angolul lesz. Tanulj meg angolul te is (megsúgom, a világ egyik legegyszerûbben megtanulható nyelve) vagy akkor használd a google translatort - ugyan értelmetlenül, de le fordítja amit le kell.

"És igen olvasnánk 2 en de elolvasnák."

Miért, szerinted az egész BFH fórumról nem lenne senki aki elolvasná?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Nagy lesz, 4+2 tervezett "évadból" fog állni, egy évad bizonyos számú fejezetekbõl (4 normál esetben), egy fejezet pedig epizódokból fog állni.

Nagyjából olyan hatású lesz mintha egy animét néznél csak olvasva - Epizódonként lesz felsorolva az évadon belül. Kiválasztod amelyiket olvasni szeretnéd, az elején ott lesz egy anime stílúsú intró videó (azt vagy végig nézed vagy nem), aztán olvasod a történetet. A bekezdésekhez zene lesz csatolva, hogy megadja a hangulatot. És a bekezdések végén ott lesz egy 900x350 pixel méretû artwork, amely a bekezdés fontosabb eseményét ábrázolja. Az epizód végén ismét csak lesz egy creditroll videó.

Ahol valami olyasmit említ a sztori, amit nem ismerhet az olvasó elõre, vagy a BFH-hoz képest új dolog, akkor más színû lesz a szó, és rákattintva a hozzá tartozó enciklopédia tartalomhoz ugrik egy új oldal.

Szal erre lehet számítani. Ha minden jól megy, akkor több évad is lesz, különbözõ karakterek szemszögébõl, illetve mivel a 4.-ik évad végén olyasmi történik, amit senki nem várt, még folytatás is lehetséges.

kabel15
De b+ magyar vagy megcsinálhatnád magyarul is.
És igen olvasnánk 2 en de elolvasnák. Az angolok meg leszarom.
Így si elég jó dolog van nekik az életükben.

Pra
Kis novellea sorozatot írsz, vagy csak egyet hosszabb terjedelemmel?

Grr1234
Bocs a sok kérdésért... majom és papagáj kódokat honnan lehet szerezni contesteken kívül? Azokat is adják kólához?

davis98
Na 😄 Akkor meg mi értelme lenne. Én sem tudok annyira fényesen angolul, de azért érteni fogok belõle valamit 😊 Meg ott a fordító.

Ennyi.

Grr1234
Szerintem nem sok... 😄😄

davis98
Gondolj bele hány angol tud magyarul ??

jah, lenne kemény 2 olvasóm.

Grr1234
Én annyira nem tartom fontosnak, és csak a munka lenne benne...

kabel15
Csinálhatnál egy magyar verziót is.

Grr1234
Oké, kösz!

el nem énekelt, a "meg nem említett"-nek a becézése.

állítólag mégegyszer kijönnek ugyanazzal az alakkal, csak tier 1-es statokkal.

Grr1234
A GS-t érdemes magasabb szinte fejleszteni? Úgy hallottam, hogy több gránátot dobsz el, viszont azok kevesebbet sebeznek. Szóval most nem tudom megérné-e...

Grr1234
Várom már nagyon, kár, hogy az angol nem az erõsségem. Sebaj, majd Goggle fordító segíteni fog nekem. 😛 Amúgy az "UNSUNG" mit jelent? Valami énekeléssel kapcsolatos, nem?

Tomonor! Nem tudod a BFBC2-es fegyvereknek nem jönnek ki az egyéb változatai (long, short, moderate)?

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

davis98
Sõõt még annyi sem ;>😉

davis98

30 perc alatt 😊

Zero07
ja Lupi megtaláltam azt a metál együttest:Children of Bodom a neve

vagyis de, egy egészen új világot építek a novellák köré, ahogy mondod 😄

Nos, az alap történet, amit az EA kiadott nekünk (vagyis hogy olimpiai játékok miatt tört ki a háború) alapjába véve kevés.

Viszont én megmagyarázom, hogy honnan jöttek a royalok/natok, hová tartanak, illetve rengeteg epikus/logikus/komplex dolgokkal, és összeesküvés elméletekkel kiegészítettem az alap sztorit. Új, és érthetõbb lett az egész.

A fan fikciót úgy hívom, hogy "World of Unsung Heroes".

Pra
alakul - alakul
Enciklopédia fül miért kell? Tán csak nem egy egész világot építesz fel a novelláid köré ahogy azt a mester isaac asimov tette?

én meg lassan elkészülök az oldallal
😄

Zero07
20 perc alatt összebénáztam 😄 (még csak ismerkedek a progival ;-) )
😄

Üdvözletem! na megvan a kód😄 kövi sett is meglessz mind3 hõsömnek😊
itt eggy kis videó a II világháboru legjobb pilótájáról😊 Erich hartmannról.

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Én kénytelen voltam egyéni vállalkozóként. Majd fél milla volt az egész programcsomag, de ingyen lehetett frissíteni a cs3-at 4-re.
Sajna az én szintemen már le kell nyelni ezt az összeget.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

nem tudtam hogy Ben Cousins az emberkereskedelembe is benne van 😮

Mert annyi bajuk lett volna, ha egy picit ingyen ruhákban járkálunk... végül is sztem teljesen jogos volt. Ha ingyen lenne mibõl venne az EA vezérigazgatója Yachot a lányának? <#eplus2><#mf1>

de hidd el, a 70% azért látogatott oda az utóbbi idõkben. Ezért is döntött úgy miszter EA hogy inkább ne.

Lupous
Ehh?...parancsolsz? <#pias> Eddig se volt ingyen semmi..ezután meg gondolom méginkább nem 😄... az hogy te nyugodtan tesztelsz..nos jól hangzik..de most komolyan...nemár.<#idiota>
Nem hiszem hogy bárki is az ingyen rucik miatt használná a PTE-t.<#pias>

nah mostantól sírhattok, PTE-bõl kikerülztek az ingyen ruhák.

Vagyis imáim meghallgatattak, végre normális tesztelhetek újra.

Én ingyen vettem meg az Adobe Photoshop CS4-et, egy TPB nevû informatikai boltban. <#mf1> Amúgy CS5-t nem igazán szeretem... én már CS4-es maradok.

20 ezer forintokat? Egy nulla lemaradt...

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

davis98
Ja bocs

tudtommal a gimpnek is van saját topikja.

szögezzük le. A gimp az egy fos.

Ám ingyenes, tehát a 'jó' kategóriába sorolható. Én egy photoshop cs4 portable-t használok, és ha azt hiszitek, hogy kifizettem érte 20 ezer forintokat, akkor nagyot tévedtek.

davis98
És a hátteret hogyan törlöm ?

Lupous
hmm szerintem meg..nos gimp?!<#idiota><#ejnye1>...mostmár az adobe Photoshop CS5 a menõ 😄...nekem begyün 😄

davis98
Oké kösz !! Rendes vagy! <#worship>

Pra
Jaah... de ne azt használd ,hanem a szabadkézi kijelölést, egy lasszó a jele és kattintgatva lehet vele haladni,ha körbeértél akkor összeáll a dolog és szerkesztés -kivágás majd beiileszted egy új lapra amire elõtte raktál egy átlátszó réteget ha ez megvan törlöd a hátteret és lesz egy olyan képed mint a múg. szerintem úgy jársz jobban.

davis98
Köszi !!! XDXD sorry csak még kezdõ vok XD

Pra
XD
szerkesztés ---> kivágás 😄

davis98
Gimpel hogyan lehet kivágni ?? Az ollóig eljutottam ki is jelöltem az emberkémet, de hogyan lehet kivágni onnét ??

Zero07
yeeeeeeeey 😄