Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyelv tanulást nézve( ha angol az anyanyelved szinte nem is kell tanulnod más nyelven) ha angliában vagy amerikában születtem volna rohadt nagy elõnnyel indultam volna. De sajna itt születtem ebben a pórfészekben <#szomoru1>#szomoru1>
BattleTag: kabel15#2672
1.Tomonor: Az oldalad gecijó...bár a nod bejelzett valamit...hogy nem biztonságos(LOL)+ ami pci hiba szerintem hogy a menük alatti izébizé(ecsetvonás vagy fasztudja...szal a háttér). az kicsit darabos...alul meg felül..nah érted...bár lehet hogy így akartad..akkor meg fasza 😄
2.Tomonor: Kibaszottul várom ezt a novelládat 😄...kíváncsi vagyok mit találtál ki 😄...az hogy magyar verziót csinálj...nos nem rossz gondolat, de talán felesleges+angolul megírni valamit, nos az nem ugyanaz...magyarul sokkal választékosabban lehet elmondani ugyanazt...az nekem megy (Apától örököltem valamiféle írói vénát 😄...mert apa olyasmi 😄)😄
3.Zero: Nemtudom mi megtalálni volt a CoB-on...már vagy 4 szer linkeltem...meg már a múltkor is mondtam hogy az az 😄...és igen ütõs😄(Fõleg télen van külön feelingje...a szintetizátor odabasz olyankor ha havas a táj és esetleg valamiféle karácsonyi hangulat van a szívedben)
4.Tomonor: Micsodaa...mivan a BFbc2es fegyókkal?...ez tök gáz ötlet...minek a tire egyes...amikor már van jobb...ez szerintem csak egy ...hmm "legenda" 😄
5.Kabel:Nemértem ezt az "elég jó dolog van az életükben" dolgot...mi jó nekik...miben jobb mint nekünk?...szerintem szarabb anglnak lenni mint Magyarnak.
Noh hirtelen ennyi így meló után <#pias>#pias>
"És igen olvasnánk 2 en de elolvasnák."
Miért, szerinted az egész BFH fórumról nem lenne senki aki elolvasná?
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Nagyjából olyan hatású lesz mintha egy animét néznél csak olvasva - Epizódonként lesz felsorolva az évadon belül. Kiválasztod amelyiket olvasni szeretnéd, az elején ott lesz egy anime stílúsú intró videó (azt vagy végig nézed vagy nem), aztán olvasod a történetet. A bekezdésekhez zene lesz csatolva, hogy megadja a hangulatot. És a bekezdések végén ott lesz egy 900x350 pixel méretû artwork, amely a bekezdés fontosabb eseményét ábrázolja. Az epizód végén ismét csak lesz egy creditroll videó.
Ahol valami olyasmit említ a sztori, amit nem ismerhet az olvasó elõre, vagy a BFH-hoz képest új dolog, akkor más színû lesz a szó, és rákattintva a hozzá tartozó enciklopédia tartalomhoz ugrik egy új oldal.
Szal erre lehet számítani. Ha minden jól megy, akkor több évad is lesz, különbözõ karakterek szemszögébõl, illetve mivel a 4.-ik évad végén olyasmi történik, amit senki nem várt, még folytatás is lehetséges.
És igen olvasnánk 2 en de elolvasnák. Az angolok meg leszarom.
Így si elég jó dolog van nekik az életükben.
BattleTag: kabel15#2672
Ennyi.
nickname: doki09
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Viszont én megmagyarázom, hogy honnan jöttek a royalok/natok, hová tartanak, illetve rengeteg epikus/logikus/komplex dolgokkal, és összeesküvés elméletekkel kiegészítettem az alap sztorit. Új, és érthetõbb lett az egész.
A fan fikciót úgy hívom, hogy "World of Unsung Heroes".
Enciklopédia fül miért kell? Tán csak nem egy egész világot építesz fel a novelláid köré ahogy azt a mester isaac asimov tette?
😄
😄
itt eggy kis videó a II világháboru legjobb pilótájáról😊 Erich hartmannról.
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Sajna az én szintemen már le kell nyelni ezt az összeget.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nem hiszem hogy bárki is az ingyen rucik miatt használná a PTE-t.<#pias>#pias>
Vagyis imáim meghallgatattak, végre normális tesztelhetek újra.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Ám ingyenes, tehát a 'jó' kategóriába sorolható. Én egy photoshop cs4 portable-t használok, és ha azt hiszitek, hogy kifizettem érte 20 ezer forintokat, akkor nagyot tévedtek.
nickname: doki09