Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

számból vetted ki, csak még jól meg is rágtad egy kicsit, majd nagyobb erõvel odavágtad Grr-nek.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Zero07
kuss már. a te bajod ha olyan noob vagy hogy matchmakert használsz

Grr1234
Istenem, kezdek megbolondulni... ez a szar matchmaker csak VV-re tud berakni? <#falbav>

Grr1234
Megint töltött le valamit az updater.

lol ez nagyon nagy XD

Grr1234
Ez mekkora gagyi! Kérem vissza a 3 és fél percemet az életembõl.

Grr1234
Nagyon jó reggelt mindenkinek! (Csak azért is most már <#vigyor0> )

Zero07
csak hogy offoljak is : D

Zero07
a ruszkiknál. a csontvázak rr-en

ki gondolta volna?

davis98
Ez ám a minta HÍM !!!! XDXD

nickname: doki09

Lupous
Nincs gáz.. 😄..csak nem vagyok felnõtt ennyi...majd ha már nem anyánál élek..lesz 1 kölköm...és magamról 100 százalékban tudok gondoskodni...nos akkor leszek felnõtt azthiszem 😄

Lupous
Melyikbe?...Ami a BestOf Hunos?...abban az összes Dragonforce...azthiszem...ha nem abban akkor muti aztán jól megmondom (Ha hazaértem...este6kor :S)
...noh gó tú dzsób😄

davis98
Jah bocs hogy öregítelek 😄

Zero07
nyomd a ctrlt és görgess hátra!aztán láss csodát.
am Lup abba a bfh clanwaros videóba nem tudod mi a neve a 2. zenének?

Rokkerek!
Nálatok bejön a gunclub-os oldal? Nálam MF és IE esetén is egy fejléc nélküli ország és életkorválasztó jelenik csak meg (ez utóbbi is eléggé kilógósan lent), de se tovább gomb, se pityipityipá.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Lupous
Hát izé...én nem vagyok felnõtt <#mf2>

davis98
Hehe. Én várom hogy felnõtt lehessek. De ha ilyeneket írsz ide.. Lehet elmegy a kedvem a felnõtté válástól 😄<#fogmosas>

davis98
Hát nekem ez egy nagyon jó reggel. Ha jó kedvûen ébredsz, boldog leszel egész nap. Én most boldog leszek !! 😉 Igen f@szán ébredtem.

Lupous
Off.:
De most komolyan mi jó ebben a reggelben?...Borotválkoznom kellett (Utálok)...Dolgoznom kell menni (Nem utálok..de mással is eltudnám ütni az idõt)...plusz öcsém üvölt...kicsit dúrva 😄

Lupous
Hmm...15-nél nincs több 😄 (Bár ezt a kérdést én nem feszegettem inkább teljesen lényegtelen hogy mennyi idõs...egyszerûen...jujj hagyjuk 😄)

Lupous
Mitõl jó mond meg? 😄

davis98
Jó reggelt Magyarország !!!!!!!! <#nevetes1><#phone>

kiváncsi vagyok, hogy hány éves 😄

Lupous
Ecsém...ma ez már a második szimpatikus HSZed...jólesz kicsit takarékrateszed magad<#szomoru1>...kb fél gördítés és máris az említett postot olvashatod...a lustaság már epikus méreteit vélem felfedezni nálad...nem elõször már 😄

kabel15
Mi van ezzel a GUNCLUB al?
Olvastam ma már róla valamit de már nincs erõm vissza keresni. Azt tudom hogy fegyverekrõl volt szó. Valaki mondja el még 1x plz.

BattleTag: kabel15#2672

Pra
Jéhh bejelentkeztem, aztán átszörföltem az EA acc Manager oldalra és még azt is látja ,h Lord of Ultimáztam (C bétában) 😊.

Lupous
Használtam..és rá is jöttem hogy mi az 😄...és el is mondtam volna itt jól...meg linkeltem is volna 😛...de elindult a game...és inkább nem foglalkoztam vele 😄

bár megérném egyszer, hogy valaki használja is a google-t.

http://gunclub.ea.com/

Lupous
igen...ez engem is érdekelne 😄 A groupok közt nem talált ilyesmit :S

Grr1234
kriszesz: küldtem neked egy privát üzenetet, de mivel még új nekem ez a rendszer, nem vagyok biztos benne, hogy meg kaptad-e. Csekkold le, légyszi! 😛

(Bocsánat az OFF-ért!)

Lupous
Felõlem...😛

Lupous
Hmm...ez aztán a lényegretörõ HSZ...pont a hozzád hasonlók alakítják ilyenné a világot...a "túl sok" meg a..."minek ez a magyarkodás"...meg hasonló stigmák szennyezik országunkat...noh ebbõl kéne kevesebb szerintem...nem pedig a "magyarkodásból". Ez kb azlrt van mert ha azt mondják neked hogy magyar...nos neked a negatív dolgok jutnak eszedbe...a giccsek...a szereotípiák...nem pedig a valóság a szép ...a hagyomány...

na engem hagyjál ki belõle, én hivatalosan is az álomvilágba élek (három karmai felmérés is ezt az eredményt dobta ki nálam 😄 )

davis98
Én egyet értek Lupous-l. Igaza van !

davis98

Nem valami szerencsés helyzet <#wow1>

Narxis
Túl sokat magyarkodsz...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mi az az EA Gun Club? 😄

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Grr1234
Utolsó mondtara: Hát sajnos, pedig lehetne tenni ellene...

Lupous
kabel...te aztán...hmm nemtudom mennyi idõs lehetsz de a tv meg a sok szar jól átmosta a fejed...még hogy az angolok...na ne bassz fel..egy olyan nyelvet beszélni amit bárki könnyedén elsajátíthat...nos gáz...a magyarnál nemigen van szebb választékosabb mód az önkifejezésre.
+a sírásod hogy itt milyen 2szar" nos igen kb az effajta hozzáállás vezet ehhez a "célhoz" amirõl nem te tehetsz...de amíg nem ébred rá az emberek nagyobbik fele a dolgok mivoltára...nos addig csak a romlás és a süllyedés vár hazánkra.
Tomonor...te meg nem mondhatod a környezetre hogy "csak" hisz ez határozza meg az életünk feltételeit. Csak hogy a lényeget kiemeljem...én nem szívesen élnék egy olyan országban ami 1 kibaszott sziget...hideg van, esik az esõ+köd...és a bevándorlók aránya lassan meghaladja a nemzetiségi populációt. (Noh lassan ez a probléma nálunk is fennáll:S)

Pra
Am én is szeretek írni, jódolog az 😊
Sõt, már én is írtam sci-fi novellát, talán majd még fogok is.

Galaktika magazint ha valaki olvasgat, ott lehet rohadt jó hangvételü hosszabb-rövidebb írásokat találni...
és azokból aztán lehet meríteni (nem lopni) jó ötleteket, módszereket.

1. az ecsetvonás direkt olyan darabos.

(bocs a triple hsz-ért)

a neted hibája, nem tudja rendesen letölteni a wrappereket.

1. Valamiért mától popup ablakok jelentek meg nekem, biztos átléptem valami méret keretet. Mindegy, nem kell félnetek, nem leszek hülye fertõzött oldalt létrehozni. xD

2. azt elhiszem xD Nos, magyaroknak esetleg megtehetem azt, hogy amint kijött az elsõ évad, akkor leírom magyarul a tartalmát.

4. Az action heroes óta tier 1-es bc2 fegyver nevek vannak felsorolva a listában. Állítólag az EA gun clubbosok fognak kapni bc2-õs fegyót.

5. Ugyanaz, csak más környezetben.

davis98
Brutál !! Mintha valami sötét mágiát bocsájtottál volna szegény fejére. XD

kabel15
Inkább az emberekkel van a bajom. De mind1 mert ez átmegy politikába.

BattleTag: kabel15#2672

Pra
na nyomás vissza gémelni 😊

Pra
Hehe fasza 😄

SzLehel
hopsz el lett szarva
http://img820.imageshack.us/i/screen034.jpg/ itt egy link

a mamám tanította!

Grr1234
Ne nevezd porfészeknek... azért van mire büszkék lennünk... pl a 4-es metró építési sebessége. <#eljen><#nevetes1>