Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
...noh gó tú dzsób😄
am Lup abba a bfh clanwaros videóba nem tudod mi a neve a 2. zenének?
Nálatok bejön a gunclub-os oldal? Nálam MF és IE esetén is egy fejléc nélküli ország és életkorválasztó jelenik csak meg (ez utóbbi is eléggé kilógósan lent), de se tovább gomb, se pityipityipá.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
nickname: doki09
nickname: doki09
De most komolyan mi jó ebben a reggelben?...Borotválkoznom kellett (Utálok)...Dolgoznom kell menni (Nem utálok..de mással is eltudnám ütni az idõt)...plusz öcsém üvölt...kicsit dúrva 😄
Olvastam ma már róla valamit de már nincs erõm vissza keresni. Azt tudom hogy fegyverekrõl volt szó. Valaki mondja el még 1x plz.
BattleTag: kabel15#2672
(Bocsánat az OFF-ért!)
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
+a sírásod hogy itt milyen 2szar" nos igen kb az effajta hozzáállás vezet ehhez a "célhoz" amirõl nem te tehetsz...de amíg nem ébred rá az emberek nagyobbik fele a dolgok mivoltára...nos addig csak a romlás és a süllyedés vár hazánkra.
Tomonor...te meg nem mondhatod a környezetre hogy "csak" hisz ez határozza meg az életünk feltételeit. Csak hogy a lényeget kiemeljem...én nem szívesen élnék egy olyan országban ami 1 kibaszott sziget...hideg van, esik az esõ+köd...és a bevándorlók aránya lassan meghaladja a nemzetiségi populációt. (Noh lassan ez a probléma nálunk is fennáll:S)
Sõt, már én is írtam sci-fi novellát, talán majd még fogok is.
Galaktika magazint ha valaki olvasgat, ott lehet rohadt jó hangvételü hosszabb-rövidebb írásokat találni...
és azokból aztán lehet meríteni (nem lopni) jó ötleteket, módszereket.
(bocs a triple hsz-ért)
2. azt elhiszem xD Nos, magyaroknak esetleg megtehetem azt, hogy amint kijött az elsõ évad, akkor leírom magyarul a tartalmát.
4. Az action heroes óta tier 1-es bc2 fegyver nevek vannak felsorolva a listában. Állítólag az EA gun clubbosok fognak kapni bc2-õs fegyót.
5. Ugyanaz, csak más környezetben.
http://img820.imageshack.us/i/screen034.jpg/ itt egy link
a mamám tanította!