Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt én is tapasztaltam, de mondjuk commandoval annyira ne sírjál, mert az esetek többségébe te könnyebben tudsz foglalni, aztán gyorsan troop trapolni.
Mondjuk függ az ellen összetételétõl is, mert ha 3 gunner +4 soldier köröz a rekettye körül, akkor csak ugyanilyen összetételû masszív army tudja kirobbantani õket onnan.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Lupous
Pfejj...kíváncsi leszek 😄
Egyetlen feltétel félével beleegyezek (Kis telhetetlen vagyok XD)...hogy a karakter amit gondolom rólam mintázol (Bár nemtoom mekkora szerep lehet ez...gondolom valami mellék mellék vagy ilyesmi 😄) szal az ne legyen gáz vagy csak amennyire én ...szal érted..olyan legyen kb mint én (Gondolom ez is a cél...ezért választottál ki minket)...ha rosszul gondolom...akkor ez van...végülis jobban belegondolva...tökmindegy az is nagy dolog hogy benne lehetek egy ilyen cuccban 😄...
szal így jól átnyálazva a dolgot...még jó hogy beleegyezek 😄

davis98
Õ bele egyezek !

nickname: doki09

davis98
Köszönöm ez nagyon nagy megtiszteltetés ! Én is kíváncsi leszek 😉

Zero07
kriszesz:én is már jártam úgy hogy mindenki elbújik fedezékbe mert fél a király idézem Prat "gecinayg disznaja"tól és nem mer elõ bújni, és ah gyõzni akarunk ahhoz kell rakéta akkor persze megpróbálom végig rambózni magam azok meg örülnek a romok mögött mint majom a farkának hogy van egy hülye aki kirohan. de télleg. legalább a kommandós láthatatlanul kimenne, meg raknának troopot az idiótok

Zero07
amúgy nem tudjátok hogy hogy csinálták meg azt a Royal Army-s képen hogy a gunner hasal? Suicide? és hogy lehet olyan kis katinós képeket rajzolni, emrt nekem azok a kedvenceim sok olyat láttam pl az i3dnetes fansiteon is <#gonosz1>

sok hülyének van esze hogy uber fegyvert vegyen de arra nincs hogy kéne játszani<#mf1><#boxer><#violent><#banplz>

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Sok gecinóób felhúz idegilek. midnight-en voltam comamndoval, zuzok, foglalok, erre senksie megy a rakétához, rajtam kívul 1 ember foglalta 1 szer mindenki campel egyedul futok foglalni erre kifekszek útálom ezt a pályát legalább tudnák ezek a majmok a lényegét

Pra
a kép innen származik,
link
amúgy én valahogy nem érezném parának, simán betenném aláírásnak, max törlik...
Csak azért nem csinálom meg, mert nem illik a csoprtkép mögé.
De majd kitalálok, vagy keresek valami jópofa hátteret, és megcsinálom szépre. Ez kb 10perces kontárkodás volt. 😊

Am küldök neked most egy privát üzit 😉

Grr1234
Hello kittys repülõ nagyon fasza. <#worship>

nem jó ötlet, a modifikált tartalom tilos a bfh fórumain, a repülõ pedig a háttérben egy jól ismert modifikéció, és annak készítõjét bannolta az EA a TOS megsértéséjért.

A gond itt nem azzal van, hogy beraktad a háttérbe, hanem azzal, hogy reklámozod azt, amit tilos. Legalábbis az EA ezt így fogja fel.

Arról nem is beszélve, hogy megsértetted a tulajdonost azzal, hogy felhasználtad a képét kérdezés nélkül xd

Harmadszor pedig... nem mutat épp jól. A kritikára támaszkodva.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Grr1234
Unatkoztál? Akkor én is szívesen dolgoznék ott. <#pias><#vigyor2>

Pra
Majd lehet ,h megcsinálom szépen is , és aláírás lesz belõle 😊

Pra
unatkoztam kicsit a melóban 😊

Zero07
<#rinya>
<#fejvakaras>
<#pias><#vigyor2>

huhh, messze van az még. Képek természetesen lesznek, de majd mindent a maga idejében.

tanúsítom, velem is elõfordult már nemegyszer hogy gyenge 170-es sebzéseket produkáltam az smg-vel.

Egyelõre nem tudni, hogy bug-e, ám volt már róla szó a fórumban.

Grr1234
Egyébként új Gunner karakteremet megtalálhatjátok MovingTank1 néven. 😊 Így utólag a WalkingTank értelmesebb lett volna... mindegy.

UI.: Nyertem 3 dr pepper kódot, yeah. 😊

Zero07
nem. van ilyen. volt már hogy smgvel benyomtam 5-ös bb-t és 110dgm asszem. shotgunnal máskor is volt már 108dmg. ez csak szerencse

Pra
Az történ 😊

crackyS
Az lehetséges, hogy sniperrel több enemyt sebzek, ha azok egymás mögött állnak? Mert MM-en így lõttem 148-at c(: Csak nagyon arra gyanakszom hogy pont akkor kaptuk rakétából a 100-ast...

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Grr1234
Ez komoly? 171 sebzés shotgunnal? Az igen, grat!

Zero07
amúgy mikorra várható az elsõ évad?lesznek képek?
ja és télleg Pra a tanúm rá hogy tegnap szereztem egy last killt. shipwreck felett szállt alacsonyan egy repülõ elõkaptam steiner barátomtól kölcsönkapott sörétespuskám..és tátárárá!171dmg anti-SAS got the last kill xD szakadtam a röhögéstõl. ez már télleg heroic moment xD

Pra
oké <#beka3>
Kivántsyan várom.

Zero07
benne vagyok nyámi <#gonosz1> <#pias>

Grr1234
Ha kéne még szereplõ szívesen segítenék. 😊

Zero, Lupous, Pra, Wandudu, Davis

meg lettetek hívva a regénybe szereplõként. Egyelõre csak annyit kell tennetek, hogy bele kell egyeznetek (Wandát kivéve, õ már elfogadta a másik fórumon)

Grr1234
Bár mindegy, mert tényleg nem mûködik már.

Grr1234
tanksmash.com 😊 Egy T-t lehagytál!

Zero07
ja megvan a neve. ability calculator. anksmash.comon volt csak most nézem már nincs meg az oldal -,-'

Grr1234
Én ilyenrõl még nem hallotam...

Zero07
vki tudna linket adni a battle simulatorhoz vagy mihez. olyan mint a travian csak ez kiszámolja bfh-ba ha megadtad a feleket hogy ki van elõnybe

crackyS
enyimé:

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Pra
Fist (!) 😄

Nekem commandoval simán vannak 7,8,9,0-is cuccok, de csak olyanok, amiket nemigen használok, vagy nyugalmi helyzetben. Pl MT, TT, tnt, meg a tankjavítóka. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

jelentkezési kérvényt nyujtottam be, a silver first klánhoz, megtiszteltetés lenne, ha eme csapat tagjaként harcolhatnék tovább😊

Hát a PTE-t elcseszték....
De nem érdekel mert az összes hõsõmnek megvettem a super/uber/bc2 weaponokat kb 1 évre<#mf1><#mf2><#violent><#pias> szóval az EA bekaphatja
davis98

Nekem így van 😊

Lupous
Noh ma erre ébredtem...és huhú jól indult ez a nap...még pár kõrt tolok bfhban meló elõtt 😄(Valahogy kötelességemnek éreztem megosztani veletek ezen információkat 😄)

Am nálam minden a billentyûzetre van kiosztva a tüzelést kivéve...alap beállítások mindenütt...kivéve hogy asszem a 7es billentyû helyett a Shiftet raktam be (Keg,BS,Elixir) mivel a 7es már messze van játék közben picit 😄
\m/

davis98
Kösz Tomonor ! Örök hála !

Én most reggel kipróbáltam az egérrel váltást, de nagyon szokatlan. Ellenben szerintem valami baj van a royal keg lvl5-tel. Kevésbé lassul be tõle az ellen, mint a nat kegtõl, és nem is mindig kapják be a lilát. A sebzésével sem vagyok megelégedve. Asszem visszatérek a Legit-hez vagy HS-hez.

Pra
nah ha mar itt tartunk kivantsy vagyok kinek ,h vannak kiosztva a fegyverek és abik a billen és az egéren.

NEKEM IGY

Am a képen látható srác (dude) nagyon jó haverom , és rendszeresen tartunk knife fight-okat 😊

Ez meg a gunner kiosztása

Na azt nem is tudtam, hogy egérrel így is lehet fegyvert váltani - leragadtan a görgetõsávos megoldásnál.
Ez viszont magyarázat egyesek villámgyors fegyverváltására. Kár, hogy rohadtul meguntam a commandot a hosszú hétvégén. 😊

Grr1234
Jó lett.

parancsolj.

Mivel rétegeket nem találtam a psd fájlba, így nem tudtam vele sokmindent kezdeni. Ám így inkább mutatt egy sziggiként, mint keret nélkül.

Grr1234
1-esen van az uber knife, 2-esen a sima kés amit jobb klikkel vesz elõ, és akkor ha odamegyek az önjelölt hullához 😊 akkor bal klikk - jobb klikk - bal klikk - egyesgomb , és elõröl.

Grr1234
Fegyveres? Nem hiszem, hogy ismersz... eléggé unnamed vagyok még + kezdõ. 😊

Ha nem csapott be a matek tanárom 10 ujjam van. 😊)

davis98
Elég két ujj 😉

Hány kéz kell egy dual knife-hoz banyek?! 😊

Lupous
hmm ugye te fegyveres vagy BFH-ban? (Csak hogy tisztában legyek vele ki vagy 😄)