Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk függ az ellen összetételétõl is, mert ha 3 gunner +4 soldier köröz a rekettye körül, akkor csak ugyanilyen összetételû masszív army tudja kirobbantani õket onnan.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Egyetlen feltétel félével beleegyezek (Kis telhetetlen vagyok XD)...hogy a karakter amit gondolom rólam mintázol (Bár nemtoom mekkora szerep lehet ez...gondolom valami mellék mellék vagy ilyesmi 😄) szal az ne legyen gáz vagy csak amennyire én ...szal érted..olyan legyen kb mint én (Gondolom ez is a cél...ezért választottál ki minket)...ha rosszul gondolom...akkor ez van...végülis jobban belegondolva...tökmindegy az is nagy dolog hogy benne lehetek egy ilyen cuccban 😄...
szal így jól átnyálazva a dolgot...még jó hogy beleegyezek 😄
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
link
amúgy én valahogy nem érezném parának, simán betenném aláírásnak, max törlik...
Csak azért nem csinálom meg, mert nem illik a csoprtkép mögé.
De majd kitalálok, vagy keresek valami jópofa hátteret, és megcsinálom szépre. Ez kb 10perces kontárkodás volt. 😊
Am küldök neked most egy privát üzit 😉
A gond itt nem azzal van, hogy beraktad a háttérbe, hanem azzal, hogy reklámozod azt, amit tilos. Legalábbis az EA ezt így fogja fel.
Arról nem is beszélve, hogy megsértetted a tulajdonost azzal, hogy felhasználtad a képét kérdezés nélkül xd
Harmadszor pedig... nem mutat épp jól. A kritikára támaszkodva.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Egyelõre nem tudni, hogy bug-e, ám volt már róla szó a fórumban.
UI.: Nyertem 3 dr pepper kódot, yeah. 😊
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
ja és télleg Pra a tanúm rá hogy tegnap szereztem egy last killt. shipwreck felett szállt alacsonyan egy repülõ elõkaptam steiner barátomtól kölcsönkapott sörétespuskám..és tátárárá!171dmg anti-SAS got the last kill xD szakadtam a röhögéstõl. ez már télleg heroic moment xD
meg lettetek hívva a regénybe szereplõként. Egyelõre csak annyit kell tennetek, hogy bele kell egyeznetek (Wandát kivéve, õ már elfogadta a másik fórumon)
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
De nem érdekel mert az összes hõsõmnek megvettem a super/uber/bc2 weaponokat kb 1 évre<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#violent>#violent><#pias>#pias> szóval az EA bekaphatja
Am nálam minden a billentyûzetre van kiosztva a tüzelést kivéve...alap beállítások mindenütt...kivéve hogy asszem a 7es billentyû helyett a Shiftet raktam be (Keg,BS,Elixir) mivel a 7es már messze van játék közben picit 😄
\m/
NEKEM IGY
Am a képen látható srác (dude) nagyon jó haverom , és rendszeresen tartunk knife fight-okat 😊
Ez meg a gunner kiosztása
Ez viszont magyarázat egyesek villámgyors fegyverváltására. Kár, hogy rohadtul meguntam a commandot a hosszú hétvégén. 😊
Mivel rétegeket nem találtam a psd fájlba, így nem tudtam vele sokmindent kezdeni. Ám így inkább mutatt egy sziggiként, mint keret nélkül.
Ha nem csapott be a matek tanárom 10 ujjam van. 😊)