Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
BattleTag: kabel15#2672
Vagy ilyen esetben a duck hunt felülírja a fullházat?
nah?
<#wow3>#wow3>"reepülõvel teli tank"<#wow3>#wow3>
A vesszõ használata sokat segített volna 😄
(hacsaknem bedobnak pár új dolgot addig ami jobb)

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
1. Ha a tankoddal bekapsz egy tnt-t, kilépsz a toronyba, és leeszed.
2. Ha a társad vezeti a tankot, akkor egy tankcsatában a toronyból sebezhetetlenné tudod tenni egy kis idõre.
3. A zászlók közelébe érdemes IEG-gel menni, a TT-k miatt. Ez különösen igaz az MM-re, ahol szinte mindig van 1-2 szeretetcsomag.
4. Ha bandában mentek különösen fontos, hogy legyen valakinél IEG, mert a kis kompánia közepébe csapódó cuccok rengeteget vesznek el az összHP-ból.
Röviden ennyi. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Csak ha kell egy kis misztik a regénybe... de még maga az elbeszélõ (azaz te) sem tudhatja meg a titkot 😛
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
1. hülyén nézne ki
2. rontaná a novella minõségét.
1. fikcionális lesz
2. egy ember több hõsét is fel fogom használni általában. Így ha az egyik meghal, ott lesz még a többi is.
Az IEG-rõl mi a véleményed? Megteszi a hatását rendesen? Érdemes egyáltalán rá rakni pontot? Nekem inkább az FF + Leg It + Keg (vagy HS) jön be, IEG-et még ki se próbáltam.
vagy "bazdmeg <#puszi>#puszi>"...remélem elég vili.
Skacok a reggeli új infókat felhasználva találtam egy nagyon kézreálló beállítást a gúnárral. Középsõ egérgomb elõre gördítve LegIt, hátra IEG. Azért jó ez -számomra- mert a gördítés iránya kapcsolódik az effekthez. Pl elõregörgetem, akkor futok, mint állat. Ha meg dobnak felém valamit (gránát, keg), akkor ösztönösen hátratolom védekezésképp.
Mindig az volt az IEG-gel a bajom, hogy lassan aktiváltam. Most kb azonnal le tudom, zsigerbõl reagálni. Így már van értelme.
Kösz az ötlet megindításáért felelõs infókat Grr1234!
kabel akkor hogy lehet hogy se grr se dave nem találta humorosnak? <#beka3>#beka3>