Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
dupla, tripla, kvadrupla, kvintupla, szextupla, szeptupla, oktupla, nonupla, dekupla, undekupla, duodekupla (12) ... vigintupla (20) ... trigintupla (30) ... kvadrigintupla, kvinkvagintupla, szexagintupla, szeptuagintupla, oktogintupla, nonagintupla (90), centupla (100)... bicentupla (200), tercentupla, kvatercentupla, kvincentupla (500) ... ... millupla (1000) stb.
Én zéronak akartam válaszolni
simán tízig, még japánul is tud mindenki.
ánc vráj dráj fir fünf zekh ziben éht nójn cén elf cvölsz.
Sajnos csak kiejtésre meg... 😄
BattleTag: kabel15#2672
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
mivel végül nem volt energiám kódot szerezni, meg csak úgy tudtam volna, hogy ismerõs-ismerõsén keresztül... inkább hagytam a **csába az egészet.
Szal ezt én most behúztam 😊
Hozzáteszem azért sem listiáztam mert nem igazán fogott meg ez a cumó, de azért jó ha van.
(am ezt a listiás dolgot asszem én kürtöltem szét anno 😊, meg ,h ,hogyan kell bónuszokat gyártani)
©
Égész jól passzolnak egymáshoz a dolgok (nem lemásolni 😊 ©😉
nickname: doki09
bocs, de ezen szakadtam
made my day XD
De ez még nem most lesz... sokkal nagyobb dolgon töröm a fejem 😊
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700