Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
noh akkor:
-Pra ez a Nemzetközi sign...valami hatalmas...kibaszott zseniális...fasza ötlet volt 😄
-+Én is jártam annó karatéra (Kiukushinkai...vagy valami ilyesmi volt...) narancs övig jutottam 😄 asszem ebben a sorrendben : fehér, kék, zöld, narancs..utána asszem barna és a fekete jön..utána meg a dan-ok 😄
-a you noobos signt...szerintem szimplán a logóval kéne + a módosított mugshot...nem köll rá semmi extra szar...nagyon faszányos 😄
-PS el a legjobb dolgozni...sigit csialni...gimppel max az alapötletet lehet gyorsan összeröffenteni...
-az új szettrõl pedig szerintem szeptember végéig biztos nem lesz semmi hír...bár kitudja 😄
Arról nem is beszélve, hogy a gestapos szett a "secret police clothes" néven ismert a játékban, és benne vannak a store-ban.
Ennek a biztos ballanszolt fegyvernek igazán sok értelme lenne.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
nickname: doki09
A gimp butabb ,de egyszeru vele dolgozni, és nekem az van a melóhelyemen..
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
nem mintha kérdezte volna valaki ,de a kezdõ képszerkesztõknek (mint én), jól jön egy két ötlet ,h hogyan kell csinálni 😛
tizen éves koromban volt ez a pár év amit "karatéztam" (mert ,h nem is igazán emlékszem már ,h hogy hívták ezt a karatét... volt rövid és hosszú bottal való küzdelem is... majd kiderítem mi volt a neve)
Arra emlékszem ,h fehér ruhám volt csak, amin sárga ,majd fekete csíkok voltak)
Aztán a "mester" véletlenül kardal belevágott az egyik srác arcába, ezután a szüleim jobbnak látták ,ha abbahagyom XD
Azt hiszem az ember is abbahagyta az okítást, és el is tünt.
Ein, Zwei, Drei, Vier, Fünf, Sechs, Sieben, Acht, Neun, Zehn, Elf, Zwölf, Dreizehn, Vierzehn, Fünfzenh stb.
egy, kettõ, három, négy, öt, hat, hét, nyolc, kilenc, tíz 😛
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"