26731
Battlefield Heroes
  • harduplanfor
    Ja, es ha valaki tud hasonlo no mandoos vagy max.1 limites szervert, kerem irja meg! THX!
  • harduplanfor
    Ismet az edenkertben...Nehany oraval ezelott utaltam ra, hogy milyen nagyszeru dolog lenne last forever pistolt nyerni. A kivant darab megadatott, megerkezett, kicsomagolva. Bar nem 12-es csak 8-as, de long darab :D

A legnagyobb ajandek a mai napon egy no commando server bookmarkolasa!!!
    BBonly24/7nomandoos
    http://www.autoadmin.info/html/ServerDetails.aspx?id=3192

Szep dolog egy erosebb ellenfelet legyozni, kitechnikazni a tuzparbajt a sajat javunkra. De mit er az orom, ha a megfaradt host orvul hatbalovik es beintegetnek neki. Szoval akinek elege lett a mandokbol es a gyakori eltulzott kepessegeikbol, az bookmarkoljon! Lehetne tobb ilyen szero is a palettan.
  • harduplanfor
    Hahhha, laggol kemenyen :D
  • SzirmosSzisza
    Hát ez még mindig olyan, mintha lagolna :D
  • CAC
    Én úgy vagyok vele, hogy örülök mindennek. Sokan szoktak itt panaszkodni, hogy nem kapnak semmi jót sem örökbe, de én továbbra is értékelem az EA gesztusát...még ha tudjuk is, hogy mi lapul a háttérben.

Azt nem próbáltátok, hogy te is azon a neten nyomod? Esetleg csak ő a tiéden. Ezzel ki lehet szűrni, ha hibás a neted.
  • harduplanfor
    Ugy tunik nem unatkoztal az elmult idoszakban :P Szerintem jokat nyertel. Huhh mennyire kene egy super LR pistol valamelyik karimnak. 1000 eve nem nyeretm ilyet. A Shotgunokat doblta nekem last forever a mult heten. Azzal meg az en lehetosegeim mellett eleg nehezkes a celzas.
    Ja, amugy tegnap itt volt egy srac a szomszedbol kiprobalni milyen a Bfh.
    A gepem melle tettuk a notim es o arrol nyomta. A netet a hegy masik oldalarol/ telepules centerebol foghato ingyenes wifi jelbol nyertuk szamara. Szoval a magyar ismerossel jatszottunk, es erdekes modon amikor az ismerosunk belepett hozzank mint friend, utana mindkettonknek abban a pillanatban szakadt szet a kapcsolata a szerverrel.
  • CAC
    3db 30-as karit míg feltornásztam neki is kellett valamit csinálnia. VAn egy lv15 késese. Kellett neki a commando, mert zavarta, hogy lelövik, ha látják, a késelés meg azért, mert ott nem kell célozni. :)

Remélem most felveszi majd lv20-ig, ott már hálás a kimaxolt elixir és stealth.

Egyébként kis dolgokra kell gondolni, amiket örökbe kaptam. Benga ruhadarabok. A nagyobbak a royal teknős pet, super LR pistol, M21 winter camo. Most bejött 30 napra egy sárkány meg ez a supreme xp boost, ami jónak mondható.
  • harduplanfor
    Sajnalom, tobb tanacsot nem tudok adni. Egyszer regen mindent megcsinaltam, es ennek ellenere sem ment a progi rendesen. Vartam nehany napot es vegre eltakarodott a pAnkbuster problema.
  • harduplanfor
    Barinod? Te ismersz olyan csajt aki jatszik ezzel a gameval?
  • harduplanfor
    Jo nap volt a tegnapi nap, de nem a te napod :)
    Tegnap a magyar ismerosommel nyomultunk es pont az ellenkezojet tapasztaltuk. Egy-ket helytol eltekintve mindenhol varni kellet. Sok szervernel nem birtuk kivarni a hosszu idot es masohva mentunk at. (lvl. 10 koruli szintrol beszelek)

A karaktereimen egyenlore nem venni eszre az altalad irt claw fele ajandekozasi hajlandosagot. 3-bol 2 last forever extrem jo arany. Nalam a 23 fiokbol 1 AK74 jott ossze. Megvesztegetted a clawosokat, hogy igy szorjak rad az aldast? :)
  • harduplanfor
    Ha ezt hivjak doktorinak, am legyen XD
    A kozepso klikk a legjobb!
  • KisNagyMacska
    Kösz ezeket megcsináltam, mégis folyton kihajít már játék elején.
  • CAC
    Na most meg gurítottam egy 7 napos supreme XP boostot...persze megint a barinőm karijának. :/
  • CAC
    Tegnap nektek nem volt szar a match making? Nalam választott pályába szinte be sem lépet. Ha szimplán indítottam, akkor meg üres pályákra rakott be. Volt egyszer olyan is, hogy látszólag 2x4-en bent voltunk, mégsem találkoztam senkivel sem.

Találkoztam 3 cheaterrel is. Jó nap volt ez a tegnapi.

A másik, hogy egy ideje erősen belenyúltak a clawba. Nem ad már 100/500 tonicot, hanem csak általában 10-et. Ellenben megszaporodtak az örökbe kapott cuccok. Volt olyan nap, hogy a 3 fiókból 2 örökre kapott dolgokat. Másnap pedig az egyik ismét.
  • tevel
    Mintha azt írta volna: ...nem sokat konyítok az informatikához...
    Punkbuster? Registry? Rejtett mappák?
    Ezzel nem segítesz.

Próbáld így:
    Start menü (1 bal klikk) --> vezérlőpult (1 bal klikk) --> programok eltávolítása (1 bal klikk) --> punkbuster.exe (2 bal klikk)
    És így tovább...
    :)
  • harduplanfor
    Tavolitsd el a punkbustert es rakd ujra! Vagy az egesz jatekot, es punkbustert. Torold ki a registryt es a rejtett mappakbol a maradekokat, ha netan nem megy, varj par napot es hatha beenged.
  • harduplanfor
    Nekem AK 74 volt a termes a mai napra. Vegre valami normalisat dobott.. XD
  • Narxis
    neeeeeeeeeem
  • tevel
    Ez jó?

• KisNagyMacska
    Üdv Mindenkinek!
    Azt szeretném megtudni, h miért dob ki a PunkBuster a szerókról kb. másfél percnyi játék után? A probléma újkeletű, asszem ez a 3. napja h ezt tapasztalom. Bármit csinálok mindig ez van! Ha bookmarkból csatlakozom v baráthoz akkor is. Játszok kb. másfél percet aztán BUMM vissza a kliensbe és egy piros ablakban valami 'you where kicked PunkBuster (22)'-t ír ki (vagy valami effélét, nem tudom pontosan). Őszintén megvallom nem sokat konyítok az informatikához, ráadásul az angoltudásom is bőséggel hagy maga után kívánni valót.... Ha lenne itt valaki oly kedves és a számba rágná h mitévő legyek eme helyzetben, annak nagyon hálás lennék!!! Előre is köszönöm!!!
  • harduplanfor
    +1
  • harduplanfor
    A bios piszkalgatashoz nem ertek. A 6850 tavasszal cserelve lesz valami utosebbre. A memoria meg 12Gb, szoval ha egyik fele rossz lenne, meg akkor is menne 6 libamaj belole.
  • Narxis
    hehe :D
  • Specnalz
    Hát én a mandókról igen megosztott vagyok, mert szerintem ehhez - talán még a soldierhez - kell a legtöbb képesség. Viszont szerintem az EA nagyon elrontotta az egészet azzal, hogy ilyen-olyan mesterlövész puskákat adott ki (lassítós [talán Shivering a neve], már a robotos [annak abszolút nemtudom], ésatöbbitúlértékelt). Szóval igazából nem is lenne bajom a fizetős tartalmakkal, de engem ne kapjon ki egy lvl. 10-es játékos 2 lövésből. Van úgy, hogy soldierrel megyek, minden jó csapatban játszunk például CCN CpR módban, a national gyalogosok (gunner és soldier)szépen jönnek harcolunk. Megáll egyik gunner társam a Lookoutnál a kisház fala mellett adok neki healt, teljesen feltöltődik, erre egy sniper kikapja 2 lövésből hátulról.
    A másik dolog, hogy lvl.5 stealth, + high lvl. elixirrel és egy mgl-lel egy jó sniper utolérhetetlen. Mondjuk ha nagyon jó csapat van, akkor azért a mandók sem mernek lőni, mert a soldierek pisztollyal hamar leszedik. Szóval annyira azért nem felborult az elosztás...Az viszont már gáz, ha minimum 4-5 mando van és minden oldalról lőnek. Nem tudsz merre lőni mert mindenhol azok a csíkok vannak. És vannak olyan fegyverek is amik egyáltalán nem húznak csíkot, legszemetebb dolog :(
  • tevel
    +1
  • Smithwarden
    Most is ugyanaz a velemenyem, amit mar leirtam. ([URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200931680&no=25667]#25667[/URL])
    Hardvercsere proba (vga,ram,stb), bios allitas es masik gep teszt BFH-val a te netedrol.
  • harduplanfor
    Hat akkor ezen mar nem tudunk valtoztatni:(
  • Smithwarden
    CAC mar megaszondta...a nettel van baj es kesz.
    Az masodlagos, hogy letesztelted Mo-on is masik jo nettel es ott is szar volt. :)

(Ja mellekesen a P4F-ben alapbol szinte minden szervernel "darabos", szaggatos a jatek. BFH ahhoz kepest tok sima altalaban.)
  • harduplanfor
    Mi lehet a gond ha a mert ertekek elvileg megfeleloek?
  • CAC
    Akkor egyértelműen a nettel van a baj.
  • harduplanfor
    Igen, offline megy normalisan. Kiprobaltam a masikat a neten. Uhh es meg en szidtam a bfh-t. A ruszkikhoz kerult az emberem. Kb. 7/8 meccset jatszottunk, es mindig veszitett a csaptunk. Nagyon durva, hogy a lvl.1-es playereket olyanok olik akik 50-60 embert zuznak le egy kor alatt.
    A jatek kevesbe laggol, igy nem akadok el a tereptargyakban. Viszont a celzasrendszer eleg remes. Meg kell varni amig a celkereszt kegyesen hajlando rafokuszalni az ellensegre. Valakibe kozelrol belenyomtam egy tarat pisztollyal es nem halt meg. A celkereszt rajta volt rendesen. Neha darabos a jatek, de kevesbe mint a heroesben.
  • CAC
    És offline megy rendesen? Mert az már azt jelenti, hogy nem a motorral lesz a gond.
  • harduplanfor
    Feltelepitettem a Bf 2142-ot proba celjabol, de a multi resze nem akar menni. Igy nem tudom lemerni a net sebesseget ezzel a progival.
    Viszont a wiki szerint a play4free szinten a Refractor 2 motort hasznalja. Most toltom a netrol es meglatjuk mi sul ki belole.
    Mi a velemenyed?
  • Lupous
    Jahm próbáltam :( (akármennyire is hülye ötlet :D)
  • tevel

Örülök, hogy egy alapító tag újra aktivizálja magát. Te már akkor irkafirkáltál ide, amikor a játék még béta teszten sem volt.
    Ezek szerint a Cat02 acc inaktív?
    Ettől a hülye cápatámadás jeltől látom nehéz megszabadulni.
  • CAC
    Tudom hülye ötlet, de más böngészőkkel próbáltad már?
  • Lupous
    Francba hogy nem működik ez a szar :S...pedig annyira lenne kedvem nyomatni picit, de így fos :(
  • CAC
    Pontosan.
  • CAC
    Sry a dupláért, de ez kimaradt:

Nekem az a gyanúm, hogy az EA kicsit elszámította magát. Vettek egy korosodó, idejétmúlt motort, aminek egy alapvetően egyszerű grafikai megjelenítést kellett volna elvégezni. Ezzel nem is lett volna gond, ám minden bizonnyal nem számoltak a BFH sikerével, és nem tartották szem előtt a bővíthetőséget.
  • Vaxi
    Maximum a kliens indításakor okozhatna lassulást, de meg lennék lepve, ha nem dinamikusan húzná be a cuccok textúráit - ahogy írtad - a játék indításakor