Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crackyS
offline a bfh...ugye ilyenkor nem telik az idõ az idõkorlátos fegyvereknél?

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

ez a wacky gun igenjo😄 olyan statokat csinálok vele😄 ez télleg jo fegyver😄

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Elõször én is FF, HS-t fejlesztettem. Aztán amikor az lvl1 abi spam elkötelezett híve lettem, akkor szétosztottam a pontokat, de elõször így is az FF-et fejlesztettem maxra, majd a HS-t. Ez -mint most hétvégén kiderült- hiba volt az én játékstílusomnál, ugyanis világ életemben egyedül nyomtam - csakúgy, mint Csáknorisz. 😊
Tehát szerintem a tökéletes elosztás LVL 10-ig mindenre 1. Aztán FF és LegIt felváltva. A vége mehet HS-re. Azért fontos az FF, mert a magányos farkasok nem számíthatnak a soldier CM-jére, így gebasz esetén fedezékben meg kell várni egy gyanútlanul arra járó repcsit, és jól felszipákolod magad az életerejével.
Egyébként eddigi tapasztalataim szerint a gunner legjobb abija a LegIt. Ezt 25 szinten keresztül nem ismertem fel sajna, mert csak 1-en tengõdött.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Zero07
hehe az akkor kimaradt 😄 de viszont mint már mondtam ahogy el nézem van aki azt a részt nem olvasta el. lásd Davis:most már tudom hogy nem jól osztottam ki a pontjaim <#nevetes1>
-,-'

bazz, azzal kezdtem az egészet, hogy nem csak így lehet csinálni. Csak magamból indultam ki.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Zero07
nem rossz guide habár annyit azért ellehetett volna modani (láta a kommenteket) hogy ez nem törvény. én pl a pajzsot részesítem elõnybe, mert:
csapatjátékos vagyok, adom a pajzsot õk is kapnak és õk se hullanak el mindjár azaz védenek engem, ffnél meg hiába gyógyít attól még eltalálnak. na csak ennyi.

davis98
WOW! Nem semmi. <#wow1>

nickname: doki09

igazság szerint régen rüheltem az xfire-t mert idegesített. Ha az elejétõl be lett volna kapcsolva, a JKA-nál kb 2000 órát mutatna.

Lupous
Hát igen akinek már Xfire-je is van az má kõkocka 😛

Grr1234
Azta kocka mindened. 😄

apropó, 1490-es lett ma az ELO-m. Holnap még megpróbálok rágyúrni egy kicsit xd persze csak az autóiskola után.

Más: xfire statom:

u.i.: feketeözvegyezni a muter szokott. xD

Grr1234
Megtaláltam már, csak nem jeleníti meg a képet. Valszeg törölve lett vagy valami.

Lupous
hát ha negyon kõ...lapozgass vissza úgy...hm 40 oldalt 😄

én

de már nem találom.

Grr1234
Valaki belinkelné azt a GIF-et amikor egy ninja beleüt a buszba, aztán a busz felrobban? Valaki küldte már be ide "Ilyen az uber kés" címszó alatt. 😄

Köcc

crackyS
jó leírás, várom a soldierest <#circling>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Grr1234
Oké kosz.

Szívesen.

Az ellenfél fölött akkor jelennek meg a számok ha ugyebár sebzed õket. Ha 20% feletti az életerõ szintjük, akkor fehérek a számok, ha 20% alatti akkor pirosak, ha pedig critt-et adtál be akkor narancssárga, és egy jellegzetes hangot is hallasz.

Grr1234
5-ös Leg It-tel lehet kerülgetni a golyókat, mint Neo a matrixban. <#eljen>

Lupous
Hmm...jó kis cikk. Pont kapóra jött...hátha valamit tanultam belõle 😄

Grr1234
Egyébként most csak Tomonor miatt átrakom a pontjaim Legit-re. <#pias>

davis98
Grat Tomonor ! Nagyon hasznos leírás. Pár dolgot eddig rosszul csináltam <#rolleyes> de most már tudom hogy hogyan kell. Kösz Tomonor !

Grr1234
Tetszett a leírás, de mi az, hogy "az ellenfél fölött pirosak a számok". <#confused>

Drang
Üdv!

Battlefield Heroes Rambo suli Köszönet Tomonornak...

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Köszi a válaszokat skacok!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

nos az árát tekintve csak a nagyon gazdagok engedhetik meg maguknak. Én speckó azért nem veszem meg, mert tele van tömve a quickbarom abikkel, meg tonikkal és wrenchel.

A boxkesztyû mûködik... de csak ellenségeket tudsz elütni vele (Pl jeepet nem)
Akkor az a bokszkesztyûs odébb lökés, késdobás nem használható éles szituban?

Azért kérdeztem rá a Woodlandre, mert hétvégén szóba került, de mivel én szinte csak a bookmarkolt inf mapokon nyomom, ezért elképzelhetõnek tartottam, hogy egyszerûen csak én nem kerültem még új mapokra.

Pra
Persze, nálam mindig van benzineskanna meg ilyen szarságok ,de csak azért ,h Pre gémek alkalmával legyen mivel szórakozni 😊... jó szarok am.
A benzines kannát eldobni vagy 3mp-ig tart.

Woodland még most is PTE-n

Szerintem tedd félre egy idõre. Én is sokkal jobbnak érzem a játékot, amikor visszatérek valami karihoz.
Másrészrõl egy csomószor van, hogy elhatározom, hogy elmegyek egy bizonyos lvl-ig, megcsinálok egy küldetést, vagy épp az egyik meccsben mínuszos lett a stat-om, és be akarom hozni a következõben, és a görcsös igyekezetemben egyre rosszabb lesz.

Más ...most nézem, hogy lett a store-ban valami tûzbomba, meg elütõs (BS?) cucc. Ezeket tesztelte már valaki?
Más 2...úgy emlékszem, hogy régen, ha lejárt pl egy fegyver, akkor a meccs végéig azért nálad volt. Most meg simán kickelõdtem abban a másodpercben, amikor lejárt az elõfizetés rá. Bezsidult az EA vagy mi?

Más 3...a Woodland már játszható?

Én is így vagyok vele. Régen alapfegyverre, rudi'sRidicolus vgay hogy híjják legtöbbször megvolt a 20 as kill a játék végére 4-5 deathal, mostmeg, hiaba golden pkm backshbatcher vagy mi,😄 4-5 kill, és 10 halállal végzek.<#csodalk>GunnerL, AMIVEL daraltam régen az übereket is

Pra
De már 30as a gunnere, most kezdjen el tutorialokat nézni XD?
Félre téve a geci hozzászolásomat... pontosan ugyan ez van velem is, de én tudom ,h ez csak egy állapot ami elmúlik.
A lvl17 soldierrel most jobbnak érzem magam, mint a másik két fullos karimmal.

Am a legjobb vid ami engem felpörget azt már mindenki szarrá nézte ,de tényleg olyan ami segít és kedvet csinál:

mokillR

nézzél tutorial vidiket, én is úgy éreztem rá annó.

Lupous
Hát nekem most eszemfaszom megáll. Nem tudok játszani a gunneremmel vagyis lehet vele játszani meg minden...de valami marha balfasz vagyok :S...minuszos statokat csiálok csak :S kibaszott irritálló hogy nem megy vele:S..a másik kettõvel egész jól megy de ez... :S

Pra
Nah jóccakát 😛

Grr1234
<#finom>

nemegészen, de dínó spanom pont így néz ki 😄

Grr1234
Ja, izomkocka.

<#boxer>

120? miabaj vele?😄 lehet tiszta izomkocka<#boxer><#vigyor><#idiota>

Lupous
120? <#fejvakaras> nemsámli <#miaz>

én otthon a macskával súlyzózok<#vigyor1><#eplus2>

nem, én a 120-ra értettem.

davis98
75-75

davis98
Akkor egy cipõben jártok. 😊

hmm érdekes, én pont annyi vagyok.

Lupous
Hmm headshot 😄

davis98
Azt is komálom <#nevetes1>

Grr1234
Nekem a rap. <#pias>

davis98
Nektek a rock, nekem az Electro 😉

Grr1234
Ugyanaz.