Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Tehát szerintem a tökéletes elosztás LVL 10-ig mindenre 1. Aztán FF és LegIt felváltva. A vége mehet HS-re. Azért fontos az FF, mert a magányos farkasok nem számíthatnak a soldier CM-jére, így gebasz esetén fedezékben meg kell várni egy gyanútlanul arra járó repcsit, és jól felszipákolod magad az életerejével.
Egyébként eddigi tapasztalataim szerint a gunner legjobb abija a LegIt. Ezt 25 szinten keresztül nem ismertem fel sajna, mert csak 1-en tengõdött.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
-,-'
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
csapatjátékos vagyok, adom a pajzsot õk is kapnak és õk se hullanak el mindjár azaz védenek engem, ffnél meg hiába gyógyít attól még eltalálnak. na csak ennyi.
Más: xfire statom:
u.i.: feketeözvegyezni a muter szokott. xD
de már nem találom.
Köcc
Az ellenfél fölött akkor jelennek meg a számok ha ugyebár sebzed õket. Ha 20% feletti az életerõ szintjük, akkor fehérek a számok, ha 20% alatti akkor pirosak, ha pedig critt-et adtál be akkor narancssárga, és egy jellegzetes hangot is hallasz.
nickname: doki09
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Azért kérdeztem rá a Woodlandre, mert hétvégén szóba került, de mivel én szinte csak a bookmarkolt inf mapokon nyomom, ezért elképzelhetõnek tartottam, hogy egyszerûen csak én nem kerültem még új mapokra.
A benzines kannát eldobni vagy 3mp-ig tart.
Woodland még most is PTE-n
Másrészrõl egy csomószor van, hogy elhatározom, hogy elmegyek egy bizonyos lvl-ig, megcsinálok egy küldetést, vagy épp az egyik meccsben mínuszos lett a stat-om, és be akarom hozni a következõben, és a görcsös igyekezetemben egyre rosszabb lesz.
Más ...most nézem, hogy lett a store-ban valami tûzbomba, meg elütõs (BS?) cucc. Ezeket tesztelte már valaki?
Más 2...úgy emlékszem, hogy régen, ha lejárt pl egy fegyver, akkor a meccs végéig azért nálad volt. Most meg simán kickelõdtem abban a másodpercben, amikor lejárt az elõfizetés rá. Bezsidult az EA vagy mi?
Más 3...a Woodland már játszható?
Félre téve a geci hozzászolásomat... pontosan ugyan ez van velem is, de én tudom ,h ez csak egy állapot ami elmúlik.
A lvl17 soldierrel most jobbnak érzem magam, mint a másik két fullos karimmal.
Am a legjobb vid ami engem felpörget azt már mindenki szarrá nézte ,de tényleg olyan ami segít és kedvet csinál:
mokillR
<#boxer>#boxer>