Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
nickname: doki09
De most komolyan nyaralós outfitet õsz elején kiadni..
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Lvl 1 hs
Lvl 1 keg
Lvl 1 ieg
Lvl 1 leg
Lvl 1 ff
Tehát mindegyikre nyomsz 1et.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ha nem lenne sok soldier olyan izé, úgyértem, hogy ha a Medicet húznák elsõ skillüknek, és nem mást, akkor még FF se kellene. De sajnos nagyon ritka a rendes buildes soldier... fõleg alacsony szinten.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Az IEG meg a gunner abik mostohagyermeke. 1-es szinten szerintem nagyon hasznos, de efölött abi pont kidobás. Növelni kéne szintenként a rádiuszát, illetve a nyert HP-t megszoroznám 5-tel. Akkor versenyképes lenne a többivel.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Lvl 4 HS
Lvl 5 FF
Lvl 5 Leg
Lvl 1 Ieg
Lvl 1 Keg
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Utana mar nem egyertelmu a dolog ahogy irtatok, valakinek ez jon be valakinek az.
Pl en hiaba probaltam rengetegszer a Frenzy Fire-t, sztem borzalmas, foleg jo ellenfelek ellen.
Inkabb pajzs es hordo, nem is amiatt hogy nagyobbat sebezzen, hanem hogy gyorsan visszajojjon a cooldown-ja es surun lehessen dobalni egyutt maszkalo soldier/gunner csapatra vagy commandosokra.
Igaz a hordot meg lehet "enni" de ha jo ritmusban tolja az ember egy tomegre es egybol lo melle egy raketat, hogy meg levegoben felrobbanjon, azt soxor nehez kivedeni es durva sebzest ad.
Emellett az FF nem segiti a tarsakat, de pajzs es a hordo igen, ugye lassit.
En igy 2* eredmenyesebb vagyok mint FF-el.
Bar tudom hogy peldaul par haveromnak pedig az FF jon be jobban.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D