Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grr1234
Aha. És... valami memberségrõl beszéltek... szal, hogy ha beléptem BFH-s accomal, de nem állítottam be elõtte semmi e-maileset CSAK azt, hogy a BFH-nál kapjak maileket, akkor kapok? 😄

SzLehel
ha megkapom a bf-et akkor megint elkezdek játszani xD

a mamám tanította!

mert még csak amerikiak kaptak

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Grr1234
Gunclubnál is azt jelzi, hogy elvileg kapok kódokat, de mégsem kaptam.

Grr1234
Csak azért mert én beállítottam amikor elkezdtem a BFH-t, hogy kérek free codes, meg stb... 😄

Grr1234
Azt hol kell beállítani?

énnemkapok😞 most aktivaltam, be a bfh kérek emailt Ea tol inygen kodok, stb XD ennyi... nembaj 1400 forint nem olya egetmerengetö összeg legalabbis, annak aki keres némi pénzt:<#falbav><#felkialtas><#nezze><#email>

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Grr1234
Remélem nem én, mert összevesznének a karaktereim, hogy kire költsem. 😉

Zero07
itt ki kap 700bf-et?

nem, nem az.

SzLehel
Tomonor én ma kaptam egy bfh-s e-mailt,az a tárgy hogy "Want to be an action hero?" ez lenne az vagy ez csak egy sima hírlevél?

a mamám tanította!

Grr1234
Nekem is van gunclubbom úgy tûnik... 😄 BFH-s accal beenged, bár sztem ha EU-sok is kapnak, én már akk sem kapnék-.

amm mikor irtad hogy regisztráljunk gun clubra? idöben?😄<#hamm><#vigyor4>
Lehet akkor még nem irkolásztam itt

HÉ, nekem is va n gun club accountom.. bfh accountal bebirok jelentkezni, vagy az csak 1 dolog? XD

Grr1234
Miaz, hogy látod látod? Ha jól emlékszem, nem szóltál, hogy regáljunk... (vagy csak nem láttam?)

hol van az a gun club? X csak kérdemmiaz eggyáltalán?

jah, látod látod *_*

Grr1234
Csináltam volna vagy 10 reget gunclubra... 😄

Grr1234
Úgy értem, miért nem regisztráltam*. 😊

Grr1234
Fú, miért nem vettem... meg lenne a money az uber késre.

várjál még, lehet hogy csak az amcsik kapnak. Legalábbis eddig még csak õk kaptak.

SzLehel
akkor király mert nekem már azóta van gun clubos accountom mióta van gunclbu 😄

a mamám tanította!

aki most regisztrál, vagy módosítja az email beállításait, annak már késõ.

apropó, aki regisztrált a gun club-hoz idõben, és elfogadta a "Kapjak e-mailt az EA-tól" annak ma elvileg kapnia kell 700 Battlefunds-ot. Én még nem kaptam meg az emailt személy szerint... De látjátok, mondtam hogy hallgassatok rám, és regisztráljatok idõben.

Pra
Jól hangzik 😄 "kényszerítettt túlóra"

fú bazz+, kényszerítettt túlóra nem jó dolog. Na mindegy, legalább jövõhétre szabadságot kaptam.

Grr1234
Lassúzik a BFH.

Pra
gyorsabb voltál 😄
Írtam hozzá gyors cikket(bf.hu-ra), csak sajna átfutási idõ...
De ezt te már tapasztaltad Lupous 😊
Mind1 gondolom este kint lesz.

Pra
Tudjátok mi történik Szept 7.-én?
<#taps><#taps><#taps><#taps>

Lupous
😞 hát akkor ez gáz :s
am más...jövõhéten jön az új map 😄 (Bizti 😄)...azthiszem kedden 😄

Grr1234
Öhh... Official Trade threadben olvastam, hogy néhányan gyorsan elakarják passzolni a pet kódjaikat, mert szeptember elsején lejárnak. 30-as BF vásárló playerek voltak, szal nem hiszem, hogy kamu, ha csak nem tévedtek.

Lupous
Nálam már nemegyszer volt egy mps...gyõzelem is 😄

Lupous
Mostmár csak remélni tudom hogy rosszul tudod...itthon se mûködik sajna :S (Honnan veszed h lejártak?)...szóltam drednek...aztán most nézzük a lehetséges megoldásokat 😄...a kibaszott kurva életbe hogy ennyire gyorsan akartam beváltani..mié nem tudtam várni amíg hazaérek :S (Vagy eljöhettem volna a uccsó két számtekrõl ahogy a haverjaim (Gondoltam most még jófiú leszek...hát rosszul gondoltam mivel a tanárbácsi le se szarta hogy mivan, se napló se névsor se semmi :S)

Grr1234
Úgy nyertünk MM-n, hogy 3 másodpercen állt meg az ellenfél mutatója. 😊

Pra
Nem ingyen volt neki, hanem nyerte!

Grr1234
És mi az, hogy neked csak úgy ingyen osztogat? 😄 Lehet barátkoznom kéne vele. <#puszi><#eplus2><#pias>

Grr1234
A papagáj kódok lejártak elsején, ha jól tudom.

Lupous
Nagyon remélem hogy nem 😄

Pra
Csak nem nyalod be :/

Lupous
Noh errõl beszélek...számtek óra...:S+a net sebessége (Ugyanmár) valahol a nulla és az 1 kb/sec között van...bár ez csak átmenetileg elvileg...de akkor is. Voltam olyan hülye hogy felmentem bfh oldalára...és hát jujj kaptam egy pm et 😄...hú mi lehet nos meglestem, Dred küldött egy papagáj kódot 😄...Nos hát annyira felbuzdultam ezen hogy hát miért ne, be is váltom gyorsan...de bakker ekkor közbeszól az a jó kis sebesség és az akció közepén "idõtúllépés miatt a kapcsolat megszakadt"...bakker nem kicsit vagyok idegbeteg ezekben a percekben....kíváncsi leszek otthon sikeresen betoom e váltani a témát :S...mert ha nem hát akkor jujj az nejjó 😞
De itt megpróbáltam még egyszer...és valami olyan üzit adott a oldal hogy próbáljam meg késõbb beváltani...remélem jó lesz otthon 😄
(Addig meg szorítsatok jól 😄...egy órán keresztül még itt aszalódok a gyíkok között 😄)

Lupous
IGEN...TUDOM HASZNÁLNI AZ OFFICE CSOMAG ISMERTEBB RÉSZEIT...DE FELESLEGES...IDÕELBASZÁS...INKÁBB OTTHON MEGCSINÁLOM 10 PERC ALATT MINT A MELÓHELYEN EGY ÓRA ALATT (+NEMTOOM ÉN MÉG VENDÉGLÕBEN NEMIGAZÁN LÁTTAM SZÁMÍTÓGÉPET AMIN DOLGOZNI LEHETETT VOLNA 😄)

Grr1234
nem lehetett hallani*

Grr1234
Egy tantárgyból azért lettem tavaly négyes, mert egyszerûen nem lehetett gyökerektõl azt amit a tanár mondott. Szerencsére tizedelõdött az osztály, ha értitek mire gondolok. <#finom>

Na de ez nem ide tartozik.

Egyvalamivel nem értek egyet, ha elvégezted a sulit és saját vállalkozást kezdesz, vezetõ beosztásba lépsz, vagy adminisztrációra kerülsz az az alap, hogy az excel-t és word-öt esetleg acces-t kívülrõl fújod (menükártyát <#hamm>,körlevelet,korrektúrát). A photoshop-ot el is felejtheted, mert vagy nem veszik meg, vagy dolgozhatsz vele munka után otthon, azt meg csaknem fogsz. <#nemtudom>
Én az Autocad-al jártam így.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Grr1234
+1, sok a gyökér gyps.

Lupous
Igen elkezdõdött a suli..és igen ez rossz dolog, mert nem csak hasznos dolgokat "tanulunk" (Tanítanak)...rengeteg gyökér osztálytársam van a barátaim kivételével (kb 3-4)...és velük nem csak suliban talizok szerencsére..de így hogy hallgatni kell a balfaszok humorizálását óra alatt amitõl persze se figyelni se tanítani nem lehet...nos ez valahogy nem jön be az olyan normális és értelmes embereknek mint és :S...+ha tanulnánk a suliba nos akkor kb minden rendben lenne de most azért ott lenni (Mint ma is pl) hogy semmi hasznos történt volna 6 órán keresztül...nos kösz de mi ez ha nem rossz (oké inkább mint dolgozni...de ott legalább a semmittevésemért is fizetnek 😄)
meg pl holnapi napom: ofõ, két számolós tantárgy + marketing...és dupla számtek...ezeknek kb akkor van értelme ha valóban tanítanak , ofõ az úgy ahogy van egy baromság...a számtek meg ...nos itthon is tudok netezni...vagy menükártyát készíteni(De persze photoshoppal azt nem leheet...mert az túl egyszerû lenne...neeem használjuk a worldöt meg az excellt...mert az milyen fasza már igaz hogy kb egy hányás lesz a végeredmény de aaz akkor is 5ös...)...hejj kicsit kibuktam de eez van 😄...legalább jó hír hogy a fizimbõl fogok venni egy fasza fejhallgatót (Szóljon a metál a buszon is jól 😄)...a többit meg elverem jól BF re meg haverokkal sörözni 😄

Grr1234
3780 score seaside skirmishen. <#finom>

Grr1234
Jé ezen csodálkoztam... ugye bár Daily mission a fly dayes volt, az az 75-t kell sebezni repülõvel. 53 DMG már megvolt, a gyerek beleesett repülõvel a vízbe, én elkezdtem lõni a repülõt, az felrobbant, és megadta a küldetést. 😄

SzLehel
nekem csak az a jó hogy ott vannak a barátaim,mert itthon nincs sok gyerek

a mamám tanította!

Grr1234
Kaptam ilyen suckerpunh izét. 😛