Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pra
Ha ez a 700bf tényleg bejön, akkor minden karimnak megvan minden fontos fegyver.
Igazából már csak a soldier várja a fegyókat 😊

így jártál. :p

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Grr1234
Istenem... ha elsõ látogatásomkor poénból nem 1-t írtam volna be Agenak, akkor betudtam volna lépni, és most lenne 700 BFem. <#falbav> Utána meg már nem engedett fel Gunclub oldalára... csak amikor kitöröltem elõzményeket, de ahhoz lusta voltam akkor, most meg már késõ. <#gonosz3>

Szerintem nem kapsz kodot, ha szepteber 1 utan, léptél be gunclubra... tomonor is irta, szeptember eggyik kell belépni, akkor kapsz bf et ugyhogy énsem kapok, tuti

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Pra
Nemtudom... az én tagsági dátumom számomra érthetetlen <#whatever>
semmihez nem tudom kötni:
2009.08.28.

Grr1234
Értem. És ilyenkor azt nézi, hogy mikor léptem be a GunClubra, vagy, hogy mikor regisztráltam BFH-ra?

Pra
Ha beléptél a heroes acc-al az elméletileg ugyan az mintha reggeltél volna ,mert az EA rendszere felismer.

Grr1234
Na szóval azok is kapnak kódot akik nem regisztráltak külön a GunClubra, csak beléptek a BFH-s accal? Erre még nem kaptam választ.

Grr1234
<#taps>

ne vedd sértésnek<#pias>

😞 gyengék vagyunk😞 GRRRR1234 te meg hülye vagy<#mf2><#nevetes1>

Pra
Megtalátam a leveleim között

Amúgy nem gondolod ,h ekkora balfasz az EA ,h 5regre majd ad neked 5*700bf-et... hahaha

Grr1234
Gyengék vagytok... nekem 5 regisztráció van gunclubon, meg még haveromnak is van 3 vagy 4, de õ már nem BFH-zik. 😛 😛 😄

SzLehel
Tomonoros póló xD

a mamám tanította!

😮 Most nézem nemis 2 hanem 3 van regisztrálva😛

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Nekem van regisztrálva 2 gunclub<#beka3> Majd lehet eladom a bfh karakteremet így 1400 bf-el együtt... Szerintetek lenne rá vevõ?

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Grr1234
És akkor miért nem kaptunk még 700 BF-es kódot? :S

crackyS
Én aug 11 óta vagyok tag.<#ravasz1>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Grr1234
Belépsz EA gunclubra, ott "Update your EA account", (felül a fos színû izé felett)és ott lesz a "My Info"-ban a 2. izé.

Lupous
Asszem az APB ben is ilyen téma lesz 8mármint ilyen ruhakészítés izé :S..és ott gecijól meg van csiálva 😛

Lupous
Te ezt hol látod? :S

Pedig muris lenne, olyan pólóban rohangálni, amin a fejem van rajta... XD

Grr1234
Hé... Nekem azt jelzi EA gunclubnál, hogy Tag a következõ dátumtól: 2010.08.26. Akkor fogok kapni BF-et? 😄

Grr1234
És mondjuk nem lenne unlimited változat. Vagy lenne, de 4k BF felett.

hidd el, az engine miatt nem lehetséges. De még ha lehetséges is akkor sem fogja az EA berakni, mert nem érné meg neki. Vagy egy módon végülis megérné: ha kb 500 BF-ért 1 hónapig lehetne bérelni. Na akkor megérné neki, amúgy nem.

Ingyen 700 bf???? hmmmm... biztos megfenyegették az EA-t<#nezze><#eplus2>

Lupous
Oh zsír nekem az már egy jóideje ki van pipálva...kíváncsi leszek erre 😄 (Az EA-tõl ingyen kapni bármit is nos nagy szó)

Grr1234
És az nem számít regisztráltatnak az EA gunclubra ha betudok lépni BFH-s accommal?

Lupous
Jah igen kösz a választ...kicsit lassan néztem vissza 😛

Lupous
Szerintem nagyon is lehetséges+ nem egy ea játékban van már hasonló (Az más kérdés hogy az ea nem fogja megcsinálni szerintem :S)
Tomonor te...megtudnád mondani hol látom hogy pipáltam e a EA gunclubbot vagy nem?...egyszerûen nem találom (Am...BFBC2 kell ehez a ginciklubbhoz?...vagy nem?...nekem ugyanis nincs)

nem csak az amcsik kapnak. Eddig az amcsik kaptak. Ahhoz hogy kapjál emailt 700 BF kóddal, a következõ feltételnek kell meglennie:
-Regisztráltál a gunclub-ba szeptember 1.-je elõtt
-Az EA fiókodba pedig ennek pipálva kell lennie: E-mailt kérek az EA termékekrõl, hírekrõl és eseményekrõl.

nem lenne rossz, de sajnos nem is lehetséges. Nagyjából ez azt jelentené, hogy minden egyes megvásárolt ruha után kéne egy kódrendszert implantálni az EA-nak, + feltölteni a ruhákat stb stb, a lényeg hogy nem lehetséges.

davis98
SzLehel
Grr csapatban kell játszani 😉

a mamám tanította!

Grr1234
Miért kell a 28-as BF vásárlónak 12-es kis izék ellen játszania...?

Látod,? Amerika az ígéret földje😄<#mf2>

Grr1234
Én azt olvastam, hogy csak amcsik kapnak... nem igaz, nekik van Dr Pepper, nem elég az nekik? 😞 Minket meg kihagynak a jóból.

SzLehel
még mindig semmi 😞

a mamám tanította!

Ha én a regisztráció után állítottam be akkor kapok ímélt?
Mert jól jönne egy kis bf 😄
Lupous
Engem is érdekelne asszem...mert nemtoom mintha beállítottam volna valamit....de fasztudja nem vagyok benne biztos 😄...szal valaki világosítson fel plz 😄 (a múltkor amikor írtátok a gunclubb témát rögtön megnéztem...de nemtoom nem rémlik hogy hol volt pipálás :S)

Zero07
hol lehet hírlevelet kérni?

Zero07
azt hogy lehet szerezni?

crackyS
<#mf2>
Most CC-n royal spawnon mentem pár kör jeppel....15 kill 0 death 😄 csak road kill

Grr1234
Hát igen... a núb a núbokkal érzi jól magát. 😄

crackyS
húh de jót hülyültem nubokkal VV-n....tudjátok vannak a házaknál ilyen kis erkélyek, áll a royal gunner, és lõ, oda megyek mellé, lövöm én is azokat, amiket õ lõtt, (csapattársaiomat) egy 5mp-be biztos telt neki mire felfogta hogy nem vele vagyok 😄 meg nem lövõm, hanem integet neki...20% vissza integet és õ sem lõ 😄 utána meg freefrag <#pias>

technikai okok miatt nem küldték még a kódot. Az teljesen mindegy ha amcsinak regisztrálsz, ha nem, az ip-det nézik.

Pra
Az a furcssa ,h a gun club oldalán semmi infó nincs <#whatever>

Megnéztem, szerencsére én kipipáltam az emailes rublikát acc beállításnál,
viszont megint sajnálom ,h nem amcsinak regeltem...

ami éredekes:
Tag a következõ dátumtól:2009.08.28.
Nem akkor regeltem sem az EA, sem a EAgunclub, de a heroes-ra sem..

reportolod, videoval, vagy elviseled ezeket a buggereket

crackyS

ilyenek ellen mit lehet tenni?

nem, gunclub tagság kell