Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pra
vicces volt olvasgatni ,h arrol vitatkoztok ,h mi legbuzisabb téma bfh-ban 😄

másik...
el sem tudom képzelni ,h fizikai munkát végezzek napmintnap, azt meg ,h korán kelni... pffejj.
Remélem soha nem hoz a sors olyan helyzetet ,h ilyeneket kelljen csinálnom.

Grr1234
sztem te nem tanultál fizikát... 😄

annyi kiló vagy amennyinek érzed magad 😄

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

jah, ezt olvastam a bashun.

LLOL! ezt olvassátok:

Ez hihetetlen... Bent vagyok a tescoba a haverjaimmal... piát veszünk...
erre mondom nekik kimegyek megkönnyeztetem a hernyót. bemegyek a wc be és mit látok benn??XD
két fullra beszívott csávó egy wc kefével(mellesleg tiszta kula volt a kefe) és egy wc pumpával kardoznak miközben az egyik csávó kiabálja
ÁLLJ ÁT A SÖTÉT OLDALRA LUKE...
Azt hittem ott hugyozok be😄 de nembirtam kihagyni odakiabáltam nekik... Vader nagyúr a királyXD
erre abbahagyják a kardozást és felém fordulnak majd egymásra néznek és elkezdenek orditani... NEM VAGY AZ APÁÁNK!!!!
na ennyi elég volt elkezdtem kiszaladni és futottak utánam a wc kefével és a pumpával 😄DDD azt az 1. biztonságiõr ráugrott az egyikre és a másik meg aztmondta: Invázióóó vissza a hipertérbe és fejbebas*ta a biztonságiõrt a kefével majd elszaladt... Na azthittem hogy a folyosóra pisálok a röhögéstõl....

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Lupous
Hmm.hát ha igaz a 120 kilós mítoszod...akkor a létra nos...jujjujj...vigyázz magara bazzz 😄

huhh hát én most pénteken majdnem kizakóztam az erkélyen létrástól.

Sajna én tudom. Sajna. xD

Hidd el, én szívesebben lennék programozó, vagy web designer. Ám abból magyarországon nem lehet éppen megélni.

Én klímaszerelõ vagyok amúgy. 50%-ig villanyos vagyok én is.

Bocsi megint eggy off: nem egszer dolgoztunk födémen, egész nap ami elég szar mert állandóan eggyensúlyozni kell.... a nap végére, már majdnem felnyársaltam magam a vas födémen ugy kivoltam<#csodalk> a munkatársam rántott vissza, az nap 2 szer el is estem a födémen de nap végére kaptam 1 sört<#pias>

MUnka! NE is mondjátok😞 holnaptol nekem is kezdödik a falbontós rázós, idegölö villanyszerelés <#pias> az a baj több jó arc is el lett kuldve a tszer bt-töl 😞 az is aki bevitt engem kocsival reggelente öt birtam a legjobban erre kirugják <#idiota> ugyhogy, minden reggel hajnali 3-kor kelhetek hogy elérjem vonatot<#eplus2> egyébként az a fura, hogy amiota szakiskolás vagyok, (9,10-et szakközépben végeztem el,) mikor reggelente megyünk teherautoval dolgozni pestre stb fõleg télen rossz a fagyba hidegbe kint jégkockává fagyni(gondolom tomonor tudja miröl beszélek😊) akkor látni a sok iskolást táskával amint várják a buszt, és arra gondolok, ök belese tudnak gondolni milyen nehéz is a munkás élet tehát ennyiböl büszke vagyok magamra, hogy dolhozhatok építhetek, még mésok az iskolapadban ülnek, és nem tudják milyen fáraszto is az igazi munka
<#falbav> Huha johosszu OFF <#nevetes1>

Grr1234
Zero, akkor nem kell már DrPepper kód?

úgy ám

Lupous
Hmm...mert te olyan nagy öreg vagy...mi?!<#pias>

mai fiatalok nem gondolkoznak logikusan.

crackyS
eltudnám képzelni, ahogy azt mondja közben, hogy irgum-burgum...lol😄

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

crackyS
a royalos taunt nagyon érdekes..😄

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Grr1234
<#wow3> Jajj, hogy belém kell kötnie állandóan. 😊

úgy gondolkozz el rajta. Szakmunkás vagy, bontod a falat, a fele rád omlik. Le kell seperned magadról a kezeiddel.

Megteszed.

Ettõl buzi vagy? Mert nekem a péntekem csak ebbõl állt. Meg faláttörésbõl.

na az pont nem buzis. Át kéne értelmezned hogy mit is jelent pontosan a gay.

Grr1234
Az a emote kéne ami szedi le magáról a port... valami brush it off... az jó gayos 😄

azt már sajna nem lehet megvenni 😄

talán még a flex muscles emote is illene hozzá.

SzLehel
vegyél hozzá még olyan szívecskés alsót ><

a mamám tanította!

KriszeszHUN az acc nevem

tomonor a karakterednek márcsak egy ostor, és poráz kéne😊 plussz a taunt emotéd LOL a roylok fejvesztve menekulnének <#conf><#csodalk>

Grr1234
Kriszesz milyen néven vagy BFH-n?

nekem most mindenem megvan fegyverek dr pepper ruci, lehet egyzser még beruházok, több bf re de eggy ideig nem

ha egyszer lesz elég BF-em, a poén kedvéért meg fogom venni ezeket az itemeket, hogy pont így nézzek ki (szeroid felsõtest + pucér alsó, plusz még megveszem hozzá a Taunt emote-ot mert az olyan jó buzis hangot ad ki)

De fogom bírni akárhányszor megölök egy royalt XD

Lupous
Hmm akkor nemigen van választásod...MEG KELL...VENNED 😄

Lupous
Jujujjujj...<#zavart2> cunci de biztos 😄 (Nem jelölném vissza az kurvaélet 😄)

ha annyira akarod tudni, akkor megmondom, hogy az unsung heroes szempontjából, ugyanis az a kard a történet egyik kulcseleme.

Lupous
Nekem pl minden vágyam egy jobbfajta japán kard 😄 (Katana)....és ha nem fogod fel a jelentõségét, szépségét egy ilyen tárgynak az a te bajod!

Grr1234
Jajj... múltkor olyan Royalost láttam, hogy inkább nem rakok mugshotot, mert hányni fogtok... 😄

Lupous
Hát...khm nemtoom...szerintem nem (De persze lehet)...de nekem inkább az jut eszembe róla hogy éppen a csajnál volt amikor megjött a másik faszi...és hát nem tudott felöltözni jól szegényke 😄

Grr1234
Jah és nem értem miért kell rá rakni azt a kardot, akkor már inkább töltényes izé. Ebben a korban már vannak fegyverek, akkor kinek kell egy KARD? 😄

akkor mit szólnál ehhez:

Lupous
LOL csak hogy tisztázzuk...nat nem gay (Sõt kigyúrva kigyúrtnak is néz ki)...ellenben royal dagadt (Sõt kigyúrva még dagadtabb 😄)...ami elég gay.
+az meg hogy egy ilyen "eseményhez" kötve ítélsz meg bármit...nos khm...nemtoom de szerintem nem éppen ésszerû cselekvés.

Grr1234
Itt egy mugshot, hogy jobban eltudjátok képzelni... 😄

Hát nem gay? <#nevetes2>

Grr1234
Hát... bennem az az emlék maradt meg, amikor egy naked leges kigyúrt pólós nationalos commando karddal az oldalán ölt meg... most magyarázd meg, miért ne a "gay" szó jusson eszembe a BFH-s kardról... 😄

Lupous
egy kard mitõl lenne gay?...de most õszintén...? A történelem során az egyik legtöbbet használt harcászati eszköz (fegyver)...amit a tökéletességig fejlesztettek 😄...vagyis nem gay...(De persze cáfold meg ...ha tudod 😄)

Zero07
a kard mé lenne buzis? <#merges3>

Grr1234
Miért is?

Grr1234
Én commandómnak vennék super kést meg valami emotet. Vagy pedig soldierembe ruhákat.

Sarpshooter vagy Stolen Pisqueaks Dapper/popper+Edgar's Elite Jacket 😄 vagy supplay drop (ramélem valami fegyót kapok) ha igen akkor valami gatya+póló/inge vagy mitoménmi xD
Lupous
Ehh...te hülye vagy<#ejnye1>.

Lupous
Hmm jól fog kinézni (Megnéztem 😄)...én is vennék iylen hosszú kabátot de sajna a commandant nem jön be mert van nyakkendõ meg ing alatta :S...a vámpíros gecijó volt, de sajna kivették (Szerintem haloweenkor visszateszik 😄)...vagy valami olyasmi ami a royaloknak is van az jo lenne...de persze nem olyan fos színekben 😄

Grr1234
Remélem én is kapok 700 BF-et. 😄

Zero07
én akkor kommendant kabát és ász csizma meg a többi alpineres cucc (az oldalsó és a háton lévõ fos nem) meg egy túrórudolf

SzLehel
ha megjön a kód én ezeket veszem majd:
-tommy's typewriter
-elit mellény
-lõszeres öv
-fekete bakancs
meg az összhatás kedvéért az aviátor barna nadrág
és egy szép soldiert kapok 😄

a mamám tanította!

Grr1234
<#eljen>