Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Körönként bannolnak valakit, vagy ha nem bannolnak valakit aimbotért, vagy wallhackért.
3 gránátocska tartozik hozzá, ami szinte semmire se jó. Viszont aki jól bánik vele hamar kiírtja a fél bandát. A 3 gránátot kitudod lõni magától is (automata), ha közben nem lõsz a fegyverrel.
Tûrhetõ fegyver...Inkább ezt vedd meg mint egy Wolfgang's Wonderful-t
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem kell válaszolnod, igazam van.
-leinstallaltam mindent
-egyenkent toroltem az esetleges maradvanyokat a program filesben es a document and settings/user neved/app data/local/ mappaban pl.a temp mappat
-chrome mappabol is kiszedtem mindent es toroltem az osszes elozmenyt
meg cookikat
-my document mappaban bfh torlese (ha marad)
chrome flashplayer takaritas:
http://seafightgame.info/index.php/a-flashplayer/a-flashplayer-suetijeinek-flash-cookies-ueritese.html
-majd a vegen a start menuben beirtam a regedit parancsot, es kitoroltem az esetleges bfh maradvanyokat a registry-bol. (ctr F -el rakeresel a battlefield illetve punkbuster szora es lepteted tovabb a talalatokat/majd tolod oket)
Bizom benne, hogy igy mukodni fog neked! Nekem bejott!
Ha valamelyik mappat nem talalod, akkor pipald ki a rejtett mappak pipat a mappabeallitasokban"
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Rajtad valami durva atok van.
Veletlen valamikor a sarki kisboltban nem tolakodtal pofatlanul egy oreg ciganyasszony ele a kasszanal?
Biztos valamilyen hasonlo komoly dolog miatt olvastak rad egy kemeny rontast. 😊 "Hogy az osszes netes jateka laggoljon amig csak el." 😊
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Blasting 1-3 masodperces kesesekkel mukodik. Ez a problema az elejetol fennall nalam. Apumnal legalabb mukodnie kellett volna normalisan. Pont ez a bosszanto benne, hogy ott sem funkcional laggolas nelkul a sokkal jobb korulmenyek ellenere. Jatszottam tobbszor olyan palyan, amikor az ellenseg ruhazatat alapnak allitotta be. Amikor megolt valamelyik jetekos, azutan tette ra a vasarolt ruhak es kiegeszitok texturait a kepernyore.
Igen random szerverekre jarok, mert nem ismerek mas jo szervereket. Amiket regen bookmarkoltam megszuntek, vagy nagyon sokat kell varni amig beenged.
Battlefield BC2, Play4Free, BF3, mindegyiknek a fal mogott halsz folyamatosan.
Full szar a szerver-kliens kommunikacio, kesik az egesz. :p
Viszont a BF Heroes-ra ez nem volt jellemezo, itt egesz korrekt a netkod.
Az elobb leteszteltem es elsore egy total laggos jatekba dobott. :p
De utana chaten mindenki irta, hogy a szerver a rossz.
Mondjuk eleg vicces volt amikor rakerdeztem ki honnan van: USA-bol, Koreabol es Europabol is voltak jatekosok. 😄
De azutan egy masodik szerveren mar minden rendben volt, kb semmi netkod keses, semmi fal mogotti sebzodes, halal.
Ja es igen mobil / wifis net gazos lehet elegge, viszont kozvetlen kabeles nettel nem szabadna gondnak lenni elvileg.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ja és telenor=mobilnet külföldön? Mind2 félelmetes nagy válaszidõvel dolgozik (a mobilnet pedig különösen felejtõs) és játékhoz egyik se igazán jó. Amúgy meg random szerverekre jársz fel, vagy ugyanazokra, mert az is lehet a gond. Nálam sose voltak még ilyen gondok. A géped felbontásának semmi köze ehhez, akkor max szakadozna a kép, ha nem bírja, az más fajta akadás.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Titans thunder nevu szerkezetet kaptam ma 1 napra. Egesz jol sebez, bar a long minosites kisse tulzas. A 6 golyo nem tul sok, viszont jol el lehet a fegyoval mokazni. Talan masnak jobban visz messzebbre.
En mar nem ertek semmit. Ahol kulfoldon lakom, gyalazatosan vacak a telenor altal "szolgaltatott" net. Karikor sikerult meglatogatnom kicsiny csaladom Budapesten. Abban biztam, h kizarasos alapon feltarhatjuk a jatek akadasanak okat. Azt hittem csak nalam lassu. Nos, majd leesett az allam a latottak alapjan. Apum nete 30 le es 5 Mbit feltoltesu. Az enyemnel sokkal gyorsabb. A gepe bivaly: Intel I7 3770, 8Gb ram, SSD, GTX 680 vga. Kicsivel talan kevesbe szaggatott mint nalam kulfoldon, de azert laggolt rendesen.(szokasos szindromak, azutan esik ossze az emberem, amikor mar reg fedezek mogott all..stb..) Levettem a felbontast, es semmi kulonbseg nem mutatkozott sebesseg teren, akarcsak ha a notim vagy a masik asztali gepemen teszem u.ezt.
Valaki meg tudja mondani miert tortenik ez???? Engem kisert allando jelleggel a laggolas, vagy letezik valamilyen titkos beallitas amik nincsenek bekapcsolva a gepeinken? Apam gepen azert illene hasitania a jateknak. A Far Cry 3 ultran rohogve elmegy akadas nelkul.
Nem kell válaszolnod, igazam van.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Majd biztos nem fogom használni õket, amikor hegyekben állnak az inventory-ban.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ezt a kulcsos buziságot am. a Valve találta ki TF2-ben, csak ott komolyabb itemek vannak, itt meg beledobálnak minden szart.
Kinyitok egyet, erre:
Ekkora kurva anyázást már nagyon régen produkáltam, amikor megláttam. Nevetséges, már közel 1000 db-om van.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Állandóan csak wrenchet dobál, tele a padlás vele... tankozni meg rühellek 😄
@pra: ritka, amikor cuccot ad. Én 120000 VP-t költöttem múltkor a claw-ra, és semmit sem adott. Mondjuk az még a mostani claw elõtt volt, és 2000 vp volt egy menet. Sebaj.
Pár örök cucc jött azért!