26731
Battlefield Heroes
  • Pra
    Store & funds -> item history
    Ott láthatod mit nyertél.
  • harduplanfor
    A jatek uj hulyesege amit idaig nem tapasztaltam a Claw-ot erinti. Szepen minden elindul, es ugy tesz mintha adna az ajandekot, majd lefagy vagy kiirja a kommunikacio megszakadasat. Utana ujra betoltom a clawot, de mar az ora ketyeg es nem tudom ujra kiporgetni. Semmi lathato jele nincs, hogy adott volna valamit.
  • harduplanfor
    Szerinted egy profi mesterlovesz lvl. 6-7-es szinten, az uj karaktereket felepito karik tarsasagaban hany embert tud leloni? Helyszin a Salty Pretzel szerveren talalhato, a MM palyan.
  • harduplanfor
    Azota is a punkbuster uzenetekkel kuzdok. Kezd uncsi lenne a szerverekrol valo kenyszeritett kilepes, majd ujraprobalkozas. Naponta lehet talalkozni csalokkal, akiknek egy resze a report szo beirasa utan gyorsan elhuz.
    A legjobban a nagypofaju, bunko csalokat utalom, akik nem a szemelyes kepessegeiknek koszonhetik eredmenyeiket, hanem a csalas altal lettek nagyfiuk. Vegyuk azert figyelembe a fegyver tuning lehetoseget. Aki elkolt 100000 fundsot egy fegyver felhuzasara jol megerosodhet. Szoval nem mindig egyertelmu ki a hunyo, de azert egy tapasztaltabb jatekos nagy szazalekban ki tudja szurni a non fair playereket. Masreszrol a csalok sem egyformak. Nem tudom igaz lehet e, de elkepzelesem szerint akadnak olyan cheaterek, akik nem torekszenek az elso hely megszerzesere, hanem csak beintegetni szeretnek. Talan ok nem lonek "mindenkire", vagy kihagynak neha egy egy sorozatot, es meghalnak parszor, hogy ne tunjon fel a csalas.
  • Specnalz
    Múltkor egy lvl. 2-es gunner leszedett a pálya másik feléről, és nincs olyan szerver ahol ne lenne min. 1 cheater, najó GGC védetteken nem szokott
  • Pano
    Vannak forró pontok mapokon, amikre én is mindig oda lövök pisztollyal, ha soldierrel vagyok. Nagyon sokszor fennakad egy láthatatlan mandó. Amikor meg már felbukkan a sebzési pont akkor csak "körül" kell lőni.
    Éppen ezek miatt ha a mandómmal vagyok sose állok meg egy helyben, csak ha tényleg nagyon tiszta a levegő és nem megyek olyan helyekre, ahol számítanak rám.

Igaz, marha sokszor kivágnak szerverről "hacker" címen. Ez van...
  • Zero07
    Nem mindenki cheater, aki kiszed egy snipert. ;)
  • tomonor
    Mandóként mindig egyszerűbben észre lehet venni a csalókat, de könnyen össze lehet téveszteni a jó játékosokat is velük.
  • bali24
    Kezd tényleg elég idegesítő lenni hogy folyton,minden ok nélkül bezáródik vagy egyszerűen csak kidob a játék.Ja, és csak szerintem egyre több a cheater a játékban?!Sniper-el nyomom egy jó ideje,és elég sokszor tapasztalom hogy láthatatlanságban elég hamar kiszednek nagy távolságokból.
    Foglalkozhatnának végre egy kicsit a játékkal a fejlesztők,mert ez a mostani állapot nagyon nem jó úgy ahogy van.
  • harduplanfor
    A mai napon eleg jatszhatatlan a game. Magatol bezarodik a progi, apamat szinten kidobalja stb.
  • tomonor
    Ez nem gépelési alapon megy. Ki lehet ám próbálni
  • tevel
    És ha csak elgépelték a webes szerkesztők?
    Csak méregből mondom, mert én persze tegnapelőtt vettem 2540-ért 8500-at, akkor még csak 2 db SMS fizetési csomag volt. Most megint luzernek érzem magam.
  • CAC
    Klafa!
    Ezt tudat alatti kompenzációként fogom fel az eddig elszenvedett sérelmekért. :D
  • Narxis
  • tomonor
    Psszt!

SMS fizetéssel a 8500 és 10500 Funds ugyanúgy 2540 forintba kerül ;)
  • harduplanfor
    Na ja, csak ebben pont az a legnagyobb szivattyu amikor az ember veletlenul nem figyeli a hibat es szepen kivagja a szerorol a punkbuster 22-es uzivel. Utana mar semmit nem lehet tenni, mert tobbet nem fog elindulni rendesen a jatek. Ha punkbuster hiba megjelenesekor nem lepek le gyorsban a szerverrol cseszhetem az egeszet. Igy jartam tegnap install elott.
  • tomonor
    Mostanában én is kapok ilyen üzit (meg mindenki más).

Max annyit tehetsz, hogy frissíted a PB-t, bár ez esetben nem hiszem, hogy az orvosolni fogja.
  • harduplanfor
    Tenyleg nem vagja senki, hogy mit kezdjek a gyakran visszatero "service communication failrue punkbuster handshaking failed heart beats stopped" punkbuster uzenetekkel???
  • harduplanfor
    Becsuszott egy 90 napos VP Boost az egyik karimnak. Legyen xerencsenk maskor is:)
  • harduplanfor
    Grat! Azert jobb mint egy vizipisztoly:)
  • CAC
    Legalább meg tudod rá csinálni a küldetést.
  • tomonor
    ohoho

Oké, mondjuk ennek a pisztolynak nem lesz nagy gyakorlati haszna, de legalább má ez is van :D
  • harduplanfor
    Tudja valaki mi ez a hulyeseg mar megint? Szuz gep amit tegnap raktam ujra es este illetve ma delelott jatszottam a jatekkal es semmi hibaja nem volt.
    Hirtelen ujra elokerult a "service communication failrue punkbuster handshaking failed heart beats stopped" uzenet. Ezek felvaltva jonnek. Mi a fene ez? Ha gyorsan nem lepek ki a szerverrol amelyen ez az uzenet jon elo, akkor automatikusan punkbuster 22 banned lesz a vege. Ez tortent tegnap. Most sikerult megeloznom, de el sem tudom kepzelni, hogy mar megint mi a fene van ezzel a gameval. Full formazas utan,win 7 reinstall utan mit kene meg csinalnom a jelenseg megszuntetesehez???
  • harduplanfor
    Pontosan. Az oldalazasnal lehet a legjobban lemerni amikor valami santit a userral... Szerencsere a speed turbo nem tul gyakori.
  • CAC
    Igen. A soldierek szoktak kurva gyorsan LR pisztollyal lődözni így. Én is ilyet használok másodfegyvernek, de képtelenség olyan gyorsan oldalazni mint egyesek.
  • harduplanfor
    "nem mindenki tud veszíteni" hahha Igy igaz. Ezert neha kivagjak az embert a szerorol:) Amugy atolvastam a punkbuster leirasat. Szerepel benne egy speed hack elleni vedelem. Valaki itt a forumrol regebben allitotta, hogy nincs ilyen. Szerintem letezik, mert egyes emberek gyanus sebesseggel mozognak.
  • tevel
    Az autoadmin tudtommal nem bannol (szép magyarosan), hanem a GGC ban listája alapján dobálja ki a játékosokat. Ergo: ha nincs ggc a szerveren, akkor az autoadmin sem dobál ki senkit.
    Az adminok meg azt csinálnak amit akarnak a saját szerverükön: nem mindenki jó fej, nem mindenkinek van jó napja, nem mindenki tud veszíteni...
  • CAC
    Én is láttam már, hogy az autoadmin banolta játék közben az arcokat aimbot miatt. Innét kezdve nem értem, hogy miért nincs minden szerveren ilyen. Ha meg bizonyos típusú aimbotokat nem tud esetleg detektálni, akkor a support miért nem lép közbe a nyilvánvaló eseteknél.

Az emberi adminokról megy annyit, hogy némelyik akkor is kidob, ha túl jól játszol. :)
  • Narxis
    A lézereseket nem kéne. :D
  • SzirmosSzisza
    Én tegnap felmentem egy szerverre és pont fent volt az admin és folyamatosan dobált cheaterket, meg valami lézereseket is :D
  • harduplanfor
    Szeretem a habostortat XD, azt mar kevesbe ahogyan mennek itt a dolgok.
    A mai napon elkepedve neztem a megvasarolando cuccok kozott fellelheto Super Crit for AT nevu csodat. Potom 24989 funds-ert. Akciosan 50%-ban!!!! Vegleg kihunytak a fenyek az Ea-ek haza tajan. Szamomra a jelenlegi rablo kapitalizmus, az anyagi ertekek hajszolasara valo buzditas a mediakon keresztul, es az erkolcs lezullesztese a tarsadalmakban (kulonosen MO-on) abszolut nem felel meg. Undorito milyen pitianer ez a ceg. Sajnos talalkoztam par ilyen stealth-bol lovoldozgeto mandoval. Amiota megtalaltam a mando nelkuli szervert, szinte csak azon jatszom, vagy az 1-es limiteseken. Eleg volt beloluk.
    A cheaterekkel szemben keveset tudok tenni. Beirom a reportot, es hozzad hasonloan a chatbe potyogve tavozasra biztatom a nepet. Beirom a "nem jatszom cheaterekkel uzit", majd kilepek.
    Most eppen a punkbuster 22-es uzivel szivattyuzom. Azt hiszem a legjobb gyorsan ujra huzni a win7-et. Az idiota google chrome is egyre agresszivabb, es egyre hulyebb. Elfelejti a beallitasokat stb...Regen az AVG viruskeresot hasznaltam. Mostanra eleg ramaty (sok esetben eroszakos)lett a progi. Allitolag kinaban nem gyartanak minoseget, csak ha nagyon megfizeted. Akkor hol gyartanak? Azt veszem eszre az elet szinte minden teruleten, hogy elgagyisodnak a nagy markak, a kivalonak hitt termekek, szolgaltatasok.
  • Narxis
    Ennek a játéknak már harangoztak sajnos.
  • CAC
    fok=fog
  • CAC
    Hát gyerekek ...az EA supportja hivatalosan is megbukott, és a csalók és cheaterek melegágyává silányították ezt az alapvetően jobb sorsra érdemes játékot.

Már volt róla szó többször is, hogy a gerasniper nevű férget anno reportoltam (és kb még tucatnyian rajtam kívül). Rá egy fél évre kíváncsiságból ránéztem, és még mindig aktív volt. Akkor Tomonor azt mondta, hogy szerinte banolták. Ezt némileg alátámasztotta, hogy 3-4 hónapja nem játszottak a karival. Erre tegnap találkoztam vele.

Hihetetlen, hogy akkora barmok ülnek az EA-ban, hogy ha csak simán ránéznek ennek fosköcsögnek a profiljára, akkor nem dobja ki a borsónyi agyuk, hogy csíter. 5 millió blind fire, 10 trillió headshot, 6+os KD.

Az egy dolog, hogy a legutóbbi 4-5 map annyira szar, hogy nincsenek rá szavak; az egy másik, hogy a pénzlehúzásnak olyan módjait találják már ki, ami egy 100 generációs zsidót is csak buzgó elismerésre ösztökél, de hogy a csalókat basszák banolni már mindennek a teteje. Ez a köcsögcigány gerasniper 25 szintet végigcsalt, úgy hogy elmondhatatlan sok reportot kapott, és a mai napig játékos.
    Ezek után csak azt tudom tanácsolni, hogy ha csítert láttok, NE reportoljátok, mert nektek megy el vele a drága időtök, és a homár support úgysem fok csinálni semmit.
    Egyetlen módot látok a megoldásra, be kell írni a chatbe, hogy csíter, és hogy mindenki lépjen ki. Nálam ez bevált. A csíter sem fog tudni mit csinálni egy üres pályán. A módszert népszerűsíteni kell a bfh fórumon aláírás vagy banner vagy faszomtudjami formájában.

Jaaa...hab a tortán (és ennek harduplanfor biztos örülni fog), hogy most már a workbench miatt tud úgy lőni a commando, hogy nem esik ki a stealth-ből. Szép munka! Nyomorékok!
  • harduplanfor
    A zaszlok foglalasi ideje nem valtozott. Ha tobb ember tartozkodik a foglalasi teruleten termeszetesen gyrosabban megy vegbe a folyamat.
    Gyakran cserelodik a csapatosszetetel. Ha noob teamet fogsz ki, azok csak magukkal fognak foglalkozni es ossze-vissza szaladgalnak, de nem sokat tesznek a kozos ugyert. Igy pl. a BB. palyan a foszerkat nem erdekli ha lopjak a zaszlot, nyugodtan setalgat tovabb. Vagy eppen megyek at gyalogosan a hidon a nati bazisrol a tulpartra, es hiaba huzodom le gondosan az ut szelere, neki nem lesz eleg hely egy auto szamara. Igy szepen lelok a hidrol, vagy roszabb esetben pont az ellenseg kozepeben landolok.
  • SzirmosSzisza
    Még egy olyan kérdésem lenne, hogy a zászlókkal történt valami? Mintha tök lassan foglalódnának és az embereket se nagyon érdekli, hogy visszafoglalják őket :o
  • harduplanfor
    Ja,ja koszi. Atmegyek mini Kolombusba es nekivagok az ismeretlennek. Tegnap ejjelre mar szetcsesztek/lottek az agyam, igy neha mar kodos volt minden XD
  • Smithwarden
    Nem mindnel irjak itt sem az infokat.
    Rakattintasz sorban a szerverekre es ahol behozza a betolto bannert, azon kiirjak neha a limiteket.
    Meg ritkan a szervernevekben is jelzik a kommando limitet (egynel lattam).
    De amugy en is regen hasznaltam ezt az oldalt - fedezd fel magad, annyira nem bonyolult azert. :)
  • harduplanfor
    Koszi! Ma mar nagyon faradt vagyok,ezert nem talalom a limiteket. Kicsit bovebben elmondanad? (fatol az erdot? XD)
  • Smithwarden
    Itt (www.autoadmin.info) par szervernel lehet latni a limiteket ha rakattintasz es bookmarkolni is tudod.