Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pra
Mûxik a kód.
Köszi,
Benthagyom a rendszerben szerintem.. az új cumókig... mert most csak a régieket lehet elérni.

Zero07

Response

Hello,

Thank you for participating in our Chat program.

You will find a transcript of our chat session attached below, and should also receive a follow up survey via e-mail. While participation in the survey is not required, we would appreciate your input and participation as we strive to improve the services we provide you.

If your question was not answered to your satisfaction, please contact us once again.

Additionally, you may update your question by visiting our support site located at http://help.ea.com. Upon login, you may locate the associated incident by clicking the “My Questions” link found to the left.

Sincerely,
EA Customer Support
Discussion Thread
Chat Transcript
09/08/2010 10:59 AM

Hi, my name is Robert. How may I help you? <10:49:59 AM>
: hello <10:50:09 AM>
: i'm having a little problem with the game Battlefield Heroes and the gunclub's promotion towards the game <10:50:14 AM>
: As you see, they were offering us 700 battlefunds in the promitonal e-mail, however, I'm not receiving it. <10:50:29 AM>
: I was here with this problem 4 days ago and I was told to wait 3 days until the email arrives. <10:50:46 AM>
: Well this is the fourth day, and I'm getting pissed off a bit. Could you help? <10:51:05 AM>
Robert: May I request you to provide some information that I need in order to investigate this issue further?
Your EA Account Id(Email Address):
Your Date of Birth:

<11:21:29 AM>
: [email protected] <10:51:53 AM>
: 1988.09.06 <10:52:12 AM>
Robert: Please give me a moment while I check this for you. <11:23:00 AM>
Robert: Ok <11:26:17 AM>
Robert: If you have signed for the gun club newsletter then you please wait you will surely get the 700 battle funds on your account. <11:27:14 AM>
'' disconnected ('Concluded by End-user'). <10:59:17 AM>

a q*** anyjukba

zero: sajna a sírással nem lesz se BF-ed, se dr peppered, de még csak sajnálni se tudunk.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

"The issue you are facing seems to be complicated. I'm forwarding your issue to our senior support they will contact you through email system. Your patience is highly appreciated."

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

nem, ez a gunclubbos izé

Pra
Nem fegyvert vennél???

majdnem úgy mint én o.o

Zero07
Zero07

hjaj akkor már rég így néznék ki 😞

Zero07
Hát jah..Én meg mint az már jó szokásom, megin nem jött össze, és megint nincs egy qrva ruhám se. <#pias>

Jahogy GC. Azt hittem ott nincs BFH-s tartalom.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Hú, király! A forint kivételével mindegyiknek örülök...bár PH estén kissé dezsavúm van. 😊

Ez a free 700 BF miképp elérhetõ? Nem a havertoborzós rendszerre gondolsz?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
Neked meg grt ,h elsõkén jutottál bfhez gunclub-on keresztül.

kijött AA, elvileg jár mindenkinek ingyen 700 BF, de még csak nekem sikerült megszerezni, csinálom a jogsit, pearl harbort megtámadták a japók, gyengült a forint.

Szevasztok Rokkerek!
Most jöttem haza Egyiptomból. Kicsit fura volt a 42 fok után az esõs 11. 😊
Volt valami érdekes az elmúlt 1 hétben?

Pra
Én azért biztos ami biztos alapon, rádobtam egy mailt az EA-ra, mert most nics chat :/
Bár vicces mert a kategóriák között nincsen heroes 😊, így aztán a mondókám elején szépen bocsánatot kértem bf42-es kategért,
megadtam acc-om adatait és leírtam ,h szeretném tudni mi a helyzet.

Grr1234
Miféle contestnek örülnétek...? 😄

Grr1234
Oké.

Pra
nem próbáltam még a kódot

contest jobban hangzik.

Grr1234
Vagy inkább... rendezek valami contest félét... csak SG-seknek. ;D

Grr1234
Az elsõ ember aki rám ír kap egy DR PEPPER kódot. Nem tudom mikor... de sztem még ma. Legkésõbb holnap.

Grr1234
Nm. Mûködött, ugye?

testközelben 😄

Pra
köszi a kódot!

Zero:
Egy jó tanács!
Ne írogass a hivatalos fórumra.
A neved rasszista tartalommal bír...
emiatt mostanság full bant, acc törlést osztogatnak ,vagy felszólítanak ,h változtasd meg... ami 990Bf-be kerül.
Én tegnap tudtam meg ,h a roman_pedofil nevû srácot már törölték, akit talán ti is ismertek.

Grr1234
Hú de várom a 4. Peppört. Van 8 kódom ami csak arra vár, hogy beváltsam. <#finom>

Grr1234
Pra!
Kiküldtem neked is a kódot.

Grr1234

Grr1234
<#nevetes2>

jajj zero... http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=166239

Ezt nem kellett volna. Elõszöris engem is megkérdezhettél volna, másodszor meg így csak leégetted magad.

a köszönés és elköszönés bot által közvetített. És egyénfüggõ az egész. Erre a fickóra kb másfél órát kellett várnom.

Apropó, a BFH vezetõi most közölték a tech supportosokkal, illetve velünk is, hogy többé NE támogassák a BFH-t a live chat-ben, illetve hogy akik nem voltak jogosultak a 700 BF-re, azoktól el fogják venni a tranzakciókkal eggyütt. Tehát lényegében aki nem regisztrált elég korán, és mégis megkapta az összeget a live chat-en keresztül, azok ugyanúgy el fogják veszteni azt a 700-ast.

Grr1234
Mindenki mást mond...

Grr1234
A mostani fickó azt mondta, hogy megfelelek minden követelmények, és fogok kapni egy emailt hamarosan. Behalok ezeken a srácokon. Döntsék már el mit akarnak. 😄

Amúgy ezek botok? Olyan gyorsan írnak... vagy van valami beprogramozott dumájuk... Have a nice day, Can I help You? 😄

Grr1234
Nekem egyszer írták, hogy késõn regisztráltam. Aztán volt, hogy várjak amíg megjön az e-mail. Van aki azt írta, hogy várjak péntekig, vagy 24-48 órát... a mostani meg nem ír vissza... 😄 Már vagy 5 perce.

SzLehel
azt fogom tenni amit Lupous<#pias>

a mamám tanította!

Ez azt jelenti, hogy nembaj ha szeptmeber 1 után rgeeltem? kapok kodot?😄 de nekem több EA fiokom is van lehet már elkülték egy korábbi emailemre, aminek meg nemto ma jelszavát

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Lupous
Hmm egész jól jártál 😄

Lupous
jólvan azthiszem nem esek kétségbe(Várok még kb 1 hetet...addig kibírom jól 😄) aztán ha nem kaptam meg és ti meg igen akkor majd jól reklamálom én is 😄

Harmadszor próbálkozok (mrt mért ne? 😄), elõször azzal jöttek hogy csak ma regisztráltam, másodszor azzal hogy várjak még 4 napot, harmadszor azzal hogy 24-48 óra múlva meg fog jönni az e-mail.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

SzLehel
nekem is azt mondta Robert hogy várjam meg hogy megjöjjön :/
de legalább én a saját angolommal írtam ><

a mamám tanította!

Grr1234
Ez olyan "várd meg amíg megjön a mail te ***".

Lol, bemásoltad Tomonor szövegét? xD (Már csak azért is, mert én kb. 10 perce ugyanennek ugyanezt a szöveget írtam xD)

Zero07
Robert: Hi, my name is Robert. How may I help you?
: hello
: i'm having a little problem with the game Battlefield Heroes and the gunclub's promotion towards the game
: As you see, they were offering us 700 battlefunds in the promitonal e-mail, however, I'm not receiving it.
: I was here with this problem 4 days ago and I was told to wait 3 days until the email arrives.
: Well this is the fourth day, and I'm getting pissed off a bit. Could you help?
Robert: May I request you to provide some information that I need in order to investigate this issue further?
Your EA Account Id(Email Address):
Your Date of Birth:

: [email protected]
: 1988.09.06
Robert: Please give me a moment while I check this for you.
Robert: Ok
Robert: If you have signed for the gun club newsletter then you please wait you will surely get the 700 battle funds on your account.

na ebbõl mi fog kisülni?

Grr1234
Nyugi van...
Nekem is ezzel jöttek.

Már bocsánat, de most mi a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó kurva annyukért
kell hazudniuk?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy a rák egye ki a belüket

(A spoilerezett szöveget kiskorú ne olvassa el😊)

szóval végülis úgy jött ki, hogy:
-lett egy über shottim a supply dropból
-egy long és short SMG
-és a kedvenc kardom ugyebár 😛

40 BF maradt.

Grr1234
Nekem is ezt mondta... 😄

Lol, azt írta hogy azt találta hogy szeptember 8.-án regisztráltam. Pedig még a nyár elõtt...

nyugodtan lehet próbálgatni. Ám ha nem adsz megfelelõ okot nekik, akkor azt fogják mondani hogy várd meg az emailed.

Grr1234
Hát azért akkora nagy angol tudás nem kell... 😄