Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi,
Benthagyom a rendszerben szerintem.. az új cumókig... mert most csak a régieket lehet elérni.
Response
Hello,
Thank you for participating in our Chat program.
You will find a transcript of our chat session attached below, and should also receive a follow up survey via e-mail. While participation in the survey is not required, we would appreciate your input and participation as we strive to improve the services we provide you.
If your question was not answered to your satisfaction, please contact us once again.
Additionally, you may update your question by visiting our support site located at http://help.ea.com. Upon login, you may locate the associated incident by clicking the “My Questions” link found to the left.
Sincerely,
EA Customer Support
Discussion Thread
Chat Transcript
09/08/2010 10:59 AM
Hi, my name is Robert. How may I help you? <10:49:59 AM>10:49:59 AM>
: hello <10:50:09 AM>10:50:09 AM>
: i'm having a little problem with the game Battlefield Heroes and the gunclub's promotion towards the game <10:50:14 AM>10:50:14 AM>
: As you see, they were offering us 700 battlefunds in the promitonal e-mail, however, I'm not receiving it. <10:50:29 AM>10:50:29 AM>
: I was here with this problem 4 days ago and I was told to wait 3 days until the email arrives. <10:50:46 AM>10:50:46 AM>
: Well this is the fourth day, and I'm getting pissed off a bit. Could you help? <10:51:05 AM>10:51:05 AM>
Robert: May I request you to provide some information that I need in order to investigate this issue further?
Your EA Account Id(Email Address):
Your Date of Birth:
<11:21:29 AM>11:21:29 AM>
: [email protected] <10:51:53 AM>10:51:53 AM>
: 1988.09.06 <10:52:12 AM>10:52:12 AM>
Robert: Please give me a moment while I check this for you. <11:23:00 AM>11:23:00 AM>
Robert: Ok <11:26:17 AM>11:26:17 AM>
Robert: If you have signed for the gun club newsletter then you please wait you will surely get the 700 battle funds on your account. <11:27:14 AM>11:27:14 AM>
'' disconnected ('Concluded by End-user'). <10:59:17 AM>10:59:17 AM>
a q*** anyjukba
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ez a free 700 BF miképp elérhetõ? Nem a havertoborzós rendszerre gondolsz?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Most jöttem haza Egyiptomból. Kicsit fura volt a 42 fok után az esõs 11. 😊
Volt valami érdekes az elmúlt 1 hétben?
Bár vicces mert a kategóriák között nincsen heroes 😊, így aztán a mondókám elején szépen bocsánatot kértem bf42-es kategért,
megadtam acc-om adatait és leírtam ,h szeretném tudni mi a helyzet.

Zero:
Egy jó tanács!
Ne írogass a hivatalos fórumra.
A neved rasszista tartalommal bír...
emiatt mostanság full bant, acc törlést osztogatnak ,vagy felszólítanak ,h változtasd meg... ami 990Bf-be kerül.
Én tegnap tudtam meg ,h a roman_pedofil nevû srácot már törölték, akit talán ti is ismertek.
Ezt nem kellett volna. Elõszöris engem is megkérdezhettél volna, másodszor meg így csak leégetted magad.
Apropó, a BFH vezetõi most közölték a tech supportosokkal, illetve velünk is, hogy többé NE támogassák a BFH-t a live chat-ben, illetve hogy akik nem voltak jogosultak a 700 BF-re, azoktól el fogják venni a tranzakciókkal eggyütt. Tehát lényegében aki nem regisztrált elég korán, és mégis megkapta az összeget a live chat-en keresztül, azok ugyanúgy el fogják veszteni azt a 700-ast.
Amúgy ezek botok? Olyan gyorsan írnak... vagy van valami beprogramozott dumájuk... Have a nice day, Can I help You? 😄
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
de legalább én a saját angolommal írtam ><
a mamám tanította!
: hello
: i'm having a little problem with the game Battlefield Heroes and the gunclub's promotion towards the game
: As you see, they were offering us 700 battlefunds in the promitonal e-mail, however, I'm not receiving it.
: I was here with this problem 4 days ago and I was told to wait 3 days until the email arrives.
: Well this is the fourth day, and I'm getting pissed off a bit. Could you help?
Robert: May I request you to provide some information that I need in order to investigate this issue further?
Your EA Account Id(Email Address):
Your Date of Birth:
: [email protected]
: 1988.09.06
Robert: Please give me a moment while I check this for you.
Robert: Ok
Robert: If you have signed for the gun club newsletter then you please wait you will surely get the 700 battle funds on your account.
na ebbõl mi fog kisülni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(A spoilerezett szöveget kiskorú ne olvassa el😊)
-lett egy über shottim a supply dropból
-egy long és short SMG
-és a kedvenc kardom ugyebár 😛
40 BF maradt.