Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zero07
Hello Gamer,

Thank you for contacting Electronic Arts regarding your issue with Battlefield Heroes. I understand that this can be frustrating and I'm going to do my best to resolve this issue for you as fast as possible. Did you sign up for the newsletter from the Gunclub? The promotional offer was only good for people who are on the newsletter mailing list.

Let me know,

ez mi is?

újratöltöd a játékot és megjavul

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Grr1234
Ezaz! Újra DR PEPPER RUHÁK! 😛

Zero07
O.o
O.o
o.O
O.O

On 3rd September Brian R. Wood, lead designer of Company of Heroes Online was killed in an unfortunate car accident. Brian played a key role in the development of Company of Heroes Online and the series as a whole. He will be sorely missed by his peers and his fans.

Our thoughts and prayers go out to Brian’s family and friends during this difficult time.

A trust has now been established in Brian's name to help his wife and their child financially through this difficult time. For more information on donating to The Brian Wood Memorial Trust please visit this website.

D:
Pra
Ohh úgy örülök 😄
Mehetek végre a sötét oldalra soldierezni, és nem a Vp-ket kell költeni.
A 18.000vp-m nagy részét meg beválthatom tonickra és más baromságokra 😊

Zero07
am halloweenkor lesz boszorkány szett

Lupous
Ez cünci volt 😄 (Nem beszóltam nem kõ a harakiri 😄)<#puszi>

Pra
ott csak EA-s jelentkezik és csak ketten lesztek

Köszi a választ!
Este ráállok a témára.
Még annyi kérdésem lenne, hogy honnét ismerem meg, ha valaki EA-s a chatelõk közül?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Zero07
lo. hát én is most ezt akartam csinálni csak mikor ránézek az e-mailekre az egyik baromarcú nem kóldött egy mailt?"kérté hírlevélt?ööö.."na de jó így nem tudom kiélnimagam chaten

Pra
Gyors válasz:
support.ea.com/chat <--- ide belépsz az EA acc-odal.
Megvársz egy EA-s embert akivel tudsz csetelni.
Megmondod neki ,h beléptél Augusztusban a GC-be, de valamiért nem kaptad meg a promóciós 700bf-et. Hozzáteszed ,h már egy csomo spanod megkapta pedig ugyan akkor léptetek be.
Elkéri majd az emailcímed és az accod nevét.
Kérdezz rá lényegre törõen ,h mikor kapod meg a 700bf-et.
Ha kérdezi, mond neki azt ,h igen kipipáltad a "kérek hírleveleket"(amúgy ha nem igaz akkor gyorsan pipáld ki most és mentsd el a beállításokat hátha beszopják)
Ne hagyd magad lerázni.
Én 3szor cseteltem, és egy emailt is rájuk dobtam... biztos ami biztos alapon 😊

Srácok leírnátok pár mondatban, hogy miképp lehet megszerezni a GC-s BF-et?
Sry, de annyi elmaradásom van az 1 hét szabi miatt, hogy esélytelen, hogy átrágjam magam minden hsz-en.
Én akkor regeltem (léptem be az EA accommal)a GC-re, amikor ide linkeltétek elõször. Ez valamikor augusztusban volt.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

nekem 40 maradt. esetleg vehetnék egy wrench packot (50 wrench) 35 BF-ért, ám inkább megtartom.

Pra
Soldieremnek vásároltam:
The Wacky MachineGun
Rudolf's uber Rescue
Ami=705, de volt 90bfem.
tehát maradt 85 amivel nem tudok mit kezdeni.

Lupous
Nekem is ez volt de még semmi (Én "a barátaim már megkapták a kódot, pedig õk késõbb regeltek" verzióval nyomultam)...remélem valami lesz...nálam is mondta a senior dumát majd kiderül lesz e valami 😄

Pra
Az utolsó csetelésemnél az kamuztam ,h a nemlétezõ öcsémmel egy napon léptünk be a GunClub-ba, és õ már napokkal ez elõtt megkapta a 700bf-et...
szal mostmár csináljatok valamit.
Ekkor az ember azt mondta ,h átadja az ügyet egy seniornak.
és hopp már van is 700bf-em.

Lupous
Hát most komolyan...magamrahagytok???!!!!<#rinya>

Lupous
(Számtekóra)

Lupous
Hát ez nem ér ám hát aztán már 😄

Pra
Megkaptam én is free700bf-et
huuuhhh végre 😄

dr pepper rucik újra elérhetõek.

Pra
http://www.battlefield.hu/content/2010/09/09/Elstartol_a_Mumble.hu

várd ki a kódot magyarul.

Lupous
az van:
Karl: our senior department will investigate in this and provide you the new code
Karl: I can understand that, but its not in my hands, please have some more patience and our senior department will resolve this problem very soon.
nem tökéletesen értem :S

nekem másfél óráig tartott az egész szal türelem.

Lupous
Beszark a csávó vagy 20 perce keresi a megoldást vagy nyomoz vagy mi az isten 😄...most ez vagy jót jelent vagy nem 😄

Lupous
Noh én most a Karl gyereket gyötröm 😄

SzLehel
amikor még megnyílt

a mamám tanította!

Grr1234
te mikor regáltál gunc-ra?

davis98
Am a cheat-re milyen felhasználó nevet akar??

nickname: doki09

davis98
Besz@rás milyen szerencsétek van......

nickname: doki09

SzLehel
én is megkaptam,Mark segítségével 😊

a mamám tanította!

Pra
Kresz vizsga rosszabb mint egy IQ-teszt, én úgy emlékszem anno amikor én csináltam, olyan kérdések voltak és lehetséges válaszok ,h többször kellett átolvasni egy feladatot mire rájöttem ,h mi az átbaszás...
... mert ,h valamiért átbaszós kérdéseket használnak.

A többit meg ha van érzéked a vezetéshez, akkor sima ügy, 2hónap alatt le lehet tenni. És ha van lehetõséged gyakorolni, miutan megvan a jogsi akkor minden okés... ha viszont csak évek múlva ülsz majd kocsiba akkor lehúzhatod a WC-n a papírjaidat. Szal hajráhajrá!

nembaj ha nem nyertem inygen bf-et ez van de ha lessz BF akció tehát emelik a bf értékét veszek egy 5 euroért addig viszont tutira nem, amugy tetszi kez az ujj map😄

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

te jó ég, 65 új üzenet a topikba o_o pedig csak kreszre mentem.

Na figyelj, elõszöris gunclubba nem regisztrálni kell, hanem belépni az öreg accoddal, amint belépsz, benne vagy a gunclubba. Másodszor, mint látod, ez a dátum dinamikus. Lupoust lekpotatták a 24.-ike dátummal, másnak a 3.-ikára is megadták. Én akkor léptem be a gunclubba amikor kijött, szal én csak megrövidítettem az idõpontomat, emailt már nem fogok kapni.

Az hogy mikor szóltam meg mikor jelent meg mi, az egy dolog, én pölö azért hittem ebben a gunclubban mert a teaser videójában benne volt a BFH is, így próba szerencse. Bejött.

Legközelebb segítsetek magatokon, és olvassátok el az EA hírlevelét. Vagy tanuljatok meg angolul és böngésszétek a fórumot. Ennyi.

Grr1234
nem

HA Regisztráltam még Szeptember 3ika elõtt a gunclubra és az EA hírlevelére is feliratkoztam viszont nem léptem be gunclubra akkor kapok bf-et?
Ha nem kapok BF-et akkor én pedig olyan tábort alapítok hogy csináljannyirefaccotamennyitcsaktudsz.
Zero07
én az ingyenélés táborát gyarapítom bfhba 😛

Lupous
Ez most tök más 😄

Lupous
Hát kb de pár ezer forint (1 karakter kb max 3 ezer) és vígan ellennél vele 😄

Lupous
Lol miközben itt pofáztam szépen beadta a chetet és jól disconektelt a tag 😄...kicsit gáz 😄

Zero07
az afféle idézõjeles idiótaság volt

Zero07
am múltkor még sunci volt 😛 😄

Lupous
És ha tudnád hogy mióta van gunclub...nos akkor azzal is tisztában lennél hogy ez elég új dolog és nem tudnál évek óta regelve lenni 😄

Zero07
ja de nekem épp ezér fontos ezt a szart megszerezni.

Lupous
Nos nem kõne itt beszólni ha fizetek valamiért...kurvázhatnék is semmi köze hozzá senkinek (max az asszonynak 😄)...az meg hogy te nem vagy hajlandó (Vagy nem tudsz egyszerûen) fizetni...nos arról megintcsak nem tehetek lófaszt se 😄

Zero07
de így

Zero07
ha tudtam volna hogy adnak is vmit ehhez a pcsséghez már évek óta tag lennék 😄

Lupous
Tomonornak max köszönet jár...nem köll itt õt izélni...szólt amikor eszébe jutott a dolog... ami jó...arról nem tehet hogy mikortól számolják a promót 😄...és az EA is elég ártatlan ebben 😄 sal szerintem itt max te vagy én vagy aki jogosan nem jut majd kódhoz...nos mi leszünk a hibásak senki más 😄