Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thank you for contacting Electronic Arts regarding your issue with Battlefield Heroes. I understand that this can be frustrating and I'm going to do my best to resolve this issue for you as fast as possible. Did you sign up for the newsletter from the Gunclub? The promotional offer was only good for people who are on the newsletter mailing list.
Let me know,
ez mi is?
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Our thoughts and prayers go out to Brian’s family and friends during this difficult time.
A trust has now been established in Brian's name to help his wife and their child financially through this difficult time. For more information on donating to The Brian Wood Memorial Trust please visit this website.
D:
Mehetek végre a sötét oldalra soldierezni, és nem a Vp-ket kell költeni.
A 18.000vp-m nagy részét meg beválthatom tonickra és más baromságokra 😊
Este ráállok a témára.
Még annyi kérdésem lenne, hogy honnét ismerem meg, ha valaki EA-s a chatelõk közül?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
support.ea.com/chat <--- ide belépsz az EA acc-odal.
Megvársz egy EA-s embert akivel tudsz csetelni.
Megmondod neki ,h beléptél Augusztusban a GC-be, de valamiért nem kaptad meg a promóciós 700bf-et. Hozzáteszed ,h már egy csomo spanod megkapta pedig ugyan akkor léptetek be.
Elkéri majd az emailcímed és az accod nevét.
Kérdezz rá lényegre törõen ,h mikor kapod meg a 700bf-et.
Ha kérdezi, mond neki azt ,h igen kipipáltad a "kérek hírleveleket"(amúgy ha nem igaz akkor gyorsan pipáld ki most és mentsd el a beállításokat hátha beszopják)
Ne hagyd magad lerázni.
Én 3szor cseteltem, és egy emailt is rájuk dobtam... biztos ami biztos alapon 😊
Sry, de annyi elmaradásom van az 1 hét szabi miatt, hogy esélytelen, hogy átrágjam magam minden hsz-en.
Én akkor regeltem (léptem be az EA accommal)a GC-re, amikor ide linkeltétek elõször. Ez valamikor augusztusban volt.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
The Wacky MachineGun
Rudolf's uber Rescue
Ami=705, de volt 90bfem.
tehát maradt 85 amivel nem tudok mit kezdeni.
szal mostmár csináljatok valamit.
Ekkor az ember azt mondta ,h átadja az ügyet egy seniornak.
és hopp már van is 700bf-em.
Karl: our senior department will investigate in this and provide you the new code
Karl: I can understand that, but its not in my hands, please have some more patience and our senior department will resolve this problem very soon.
nem tökéletesen értem :S
... mert ,h valamiért átbaszós kérdéseket használnak.
A többit meg ha van érzéked a vezetéshez, akkor sima ügy, 2hónap alatt le lehet tenni. És ha van lehetõséged gyakorolni, miutan megvan a jogsi akkor minden okés... ha viszont csak évek múlva ülsz majd kocsiba akkor lehúzhatod a WC-n a papírjaidat. Szal hajráhajrá!
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Na figyelj, elõszöris gunclubba nem regisztrálni kell, hanem belépni az öreg accoddal, amint belépsz, benne vagy a gunclubba. Másodszor, mint látod, ez a dátum dinamikus. Lupoust lekpotatták a 24.-ike dátummal, másnak a 3.-ikára is megadták. Én akkor léptem be a gunclubba amikor kijött, szal én csak megrövidítettem az idõpontomat, emailt már nem fogok kapni.
Az hogy mikor szóltam meg mikor jelent meg mi, az egy dolog, én pölö azért hittem ebben a gunclubban mert a teaser videójában benne volt a BFH is, így próba szerencse. Bejött.
Legközelebb segítsetek magatokon, és olvassátok el az EA hírlevelét. Vagy tanuljatok meg angolul és böngésszétek a fórumot. Ennyi.
Ha nem kapok BF-et akkor én pedig olyan tábort alapítok hogy csináljannyirefaccotamennyitcsaktudsz.