Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt egy 5-7 es statom és elkezdett nekem ugrálni hogy a kis low milyen szar. ( AA-n volt ) Aztán utánna CC-n beakart menni a házba és mondtam hogy azért reportolnak. Aztán utána elkezdett anyázni megminden és mondta hogy õ biztos hogy jobb nálam..... szóval ennyit õ róla. Nem is foglalkoztam vele.<#kocsog>#kocsog>
nickname: doki09
A hátára/elejére ez a szíjas tatyó gáz (Sajna maga a tervezés van elbaszva...így a hasán senki nem csatolja be a övet :S)
ÉS igen a cipõ is elég szar
...de a többi jó
az "egyetlen" problémám hogy nigger a embered 😄
nah igen...
Lassan nekiállok vele játszani,
szerencsére, most hirtelen ketten is felajánlották ,h kísérgetnek eleinte, szal butaság lenne nem elfogadni.
Az egyik srác 3éve tolja ,és még azt is felajánlotta ,h ad annyi pénzt(az EVE világában használatos pénzt 😊 ),hogy ne legyek gondban kezdésnél.
Itt bent a melóban meg elbányászgatok napközben, úgy ,h kihozzam ingyenesre a játékot.
De a Heroes asszem jó ideig nem kerülhet háttérbe!!!
Az is érdekel, hogy a különbözõ groupoknál a leaderboards score-jai nem azonosak ugyanannak a hõsömnek. De sose. Ez miért? Hol tudom megnézni, hogy pontosan mennyi? (Már ha nem vagyok rajta a hivatalos 1000-es listán <#szomoru2>#szomoru2>)
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Friss
csiáltam új signature-t...nem nagy cucc de egyszerû...az sfc sek kirakhatják ha akarják 😄

Aztán...meg ugye frissítettem a csoportképet, így már BenkoDaniel is rajtavan 😄 (Zero ha tudsz te meg küld egy másik mugshotot mert elég szar ez a póz....így csak hátra középre illesz be :S

Nah mára részemrõl kb ennyi jó alucikálást mindenkinek 😄...holnap egy "remek" hétfõvel kezdetét veszi a hét :S<#pias>#pias>
EA live chaten beszéltem a fickóval, kérdezte, hogy melyik EA accra tegyenek 700 BF-et, beírom az adatokat erre... "fickó neve" has ben disconected... neeee <#falbav>#falbav>
Borat Royal
BFH az kipróbálásra ingyenes, ahhoz hogy rendesen játszani tudjál vele, kell legalább 1000 BF (ez 3 hõsre vonatkozik) és ebben még nincs benne a ruha ára, csak a fegyóké.
Na most, egy dobozos játék ára dinamikus, tegyük fel, hogy 7000 forintba kerül. Viszont, te itt már ingyen is tudsz játszani. 1500 forint ráfordítása után pedig már élvezni is tudod. 5000 forint után jobb is tudsz lenni, mint a normális kezdõk, 20 000 forint után pedig "rajosan fullos" vagy.
Persze vannak extrém esetek, mint b00sted, aki forintra átszámítva eddig 200-250 000 forintot költött BFH-ra eddig (ha nem többet).
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
nickname: doki09