Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davis98
Hehe <#nevetes1>

nickname: doki09

SzLehel
0.6-os stat odab.sz 😄

a mamám tanította!

davis98
Jah és magyar......

davis98
pff.

Volt egy 5-7 es statom és elkezdett nekem ugrálni hogy a kis low milyen szar. ( AA-n volt ) Aztán utánna CC-n beakart menni a házba és mondtam hogy azért reportolnak. Aztán utána elkezdett anyázni megminden és mondta hogy õ biztos hogy jobb nálam..... szóval ennyit õ róla. Nem is foglalkoztam vele.<#kocsog>

davis98

New !

Grr1234
Hm, mi olyan sürgõs? 😄

Lupous
Am...jah most értem haza...este nem leszek...elméletileg....majd meglássuk...kb 5ig vagyok...bébicsõszködéssel tûzdelve 😄

Pra
Azt látom 😄
csak téged nem
:d

Lupous
Hmm...fel is vettelek 😄

Pra
Lupous ,h itt vagy!
légyszi
azonnal keress fel
msnt küldöm pü-ben
köszi 😄

Lupous
Hmm...ezen én is gondolkodtam...de végül úgy döntöttem hogy jó ez így Márha a jelentését így fordítom Nemzeti Magyar....bár most hogy jobban átgondolom fordítva lehet hogy jobb lenne...fásztudja...ha átjavítom akkor azt majd csak hétvégén...akkó lesz rá idõm 😄

Lupous
Kesztyû ...ide nem passzol (Inkább valami rövid kéne 😄)
A hátára/elejére ez a szíjas tatyó gáz (Sajna maga a tervezés van elbaszva...így a hasán senki nem csatolja be a övet :S)
ÉS igen a cipõ is elég szar
...de a többi jó
az "egyetlen" problémám hogy nigger a embered 😄

Grr1234
Kesztyû meg cipõ nem tetszik. 6/10

Pra
Vélemény?

Pra
EVE online.
nah igen...
Lassan nekiállok vele játszani,
szerencsére, most hirtelen ketten is felajánlották ,h kísérgetnek eleinte, szal butaság lenne nem elfogadni.
Az egyik srác 3éve tolja ,és még azt is felajánlotta ,h ad annyi pénzt(az EVE világában használatos pénzt 😊 ),hogy ne legyek gondban kezdésnél.
Itt bent a melóban meg elbányászgatok napközben, úgy ,h kihozzam ingyenesre a játékot.

De a Heroes asszem jó ideig nem kerülhet háttérbe!!!

Most MM-en a death-ek beleszámítanak a statba, vagy sem? Bocs, ha volt már róla szó.
Az is érdekel, hogy a különbözõ groupoknál a leaderboards score-jai nem azonosak ugyanannak a hõsömnek. De sose. Ez miért? Hol tudom megnézni, hogy pontosan mennyi? (Már ha nem vagyok rajta a hivatalos 1000-es listán <#szomoru2>)

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Az én mugshotom se mai gyerek ezen. Asszem küldök egy másikat.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

és mégvalami: annak nincs értelme, hogy The national hungarian group. Cseréld meg "The Hungarian National Group"-ra.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Friss

jajj, várjál már, az a régi mugshotom. :S

Grr1234
Feltudod sorolni a neveket? Ugyanolyan sorban, mint ahogy a mugshotok vannak elhelyezve... 😄

david insane
Hõõ royal hungarian group nincs? 😛P
Amúgy jó kép(ek) lettek : D

Grr1234
Hú de fasza, nekem nagyon tetszik.

Lupous
Jahh majdnem kimaradt a mai napból:
csiáltam új signature-t...nem nagy cucc de egyszerû...az sfc sek kirakhatják ha akarják 😄

Aztán...meg ugye frissítettem a csoportképet, így már BenkoDaniel is rajtavan 😄 (Zero ha tudsz te meg küld egy másik mugshotot mert elég szar ez a póz....így csak hátra középre illesz be :S

Nah mára részemrõl kb ennyi jó alucikálást mindenkinek 😄...holnap egy "remek" hétfõvel kezdetét veszi a hét :S<#pias>

Grr1234
Apropó: fórumon valaki belinkelt egy ilyen hentelõs videót, amin pont szidom a jónépet. <#buck><#pias><#hehe>

Grr1234
Most meg várhatok 20 percet... aztán nem is biztos, hogy faszikámhoz rak be. Lenne szomorú az az ember aki belaggoltatta live chatet, de örökre. ;D

Lupous
LOL....szerencsecsomag vagy 😄

Grr1234
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
EA live chaten beszéltem a fickóval, kérdezte, hogy melyik EA accra tegyenek 700 BF-et, beírom az adatokat erre... "fickó neve" has ben disconected... neeee <#falbav>

Grr1234
Ez de szar... 😄

továbbá:

Borat Royal

ha már minõségi pay2play játékról beszélünk, akkor ott a WoW vagy az Eve Online. Azokba érdemes pénzt költeni, feltéve hogy játszol is vele.

BFH az kipróbálásra ingyenes, ahhoz hogy rendesen játszani tudjál vele, kell legalább 1000 BF (ez 3 hõsre vonatkozik) és ebben még nincs benne a ruha ára, csak a fegyóké.

Na most, egy dobozos játék ára dinamikus, tegyük fel, hogy 7000 forintba kerül. Viszont, te itt már ingyen is tudsz játszani. 1500 forint ráfordítása után pedig már élvezni is tudod. 5000 forint után jobb is tudsz lenni, mint a normális kezdõk, 20 000 forint után pedig "rajosan fullos" vagy.

Persze vannak extrém esetek, mint b00sted, aki forintra átszámítva eddig 200-250 000 forintot költött BFH-ra eddig (ha nem többet).

Grr1234

Grr1234
És ha BFH-n költesz 3 ezer HUF-ot, akkor kábé örökre oké vagy... Auriga szerveren volt szerencsém egy céhben lenni a Top1 játékossal, aki annak ellenére, hogy villám sámán (leglassabban fejlõdõ, PVP karakter) alaposan odavágta a top másodikat is... megkérdeztük, és azt mondta, nem ritka amikor havonta 250 ezer forint felé ugrik... kíváncsi vagyok mennyi a fizetése... 😄

Lupous
200 ezer? O.O...és a külömbség kb ott van hogy míg a metin kb élvezhetetlen...addig a bfh...nos engem egy éve szegez a monitor elé 😄

Grr1234
Ezért mondom, hogy megbántam (és milyen fura, sokan havi 200 ezer HUF-ot költenek rá).

Lupous
LOL metin2...hát miaz te... <#shakehead>nagyon gáz egy játék már ha az pixelfergeteg az :S...öcsém játszott vele...hát nem mondom...igen szar

Grr1234
Én nem virtuális ruhákkal táplálkozom mint egyesek... inkább meg nem veszek BF-t, mert metin2-re is költöttem, de megbántam. Nem követem el még egyszer ezt a hibát. 😛

crackyS
végül is aki egész nap gép elõtt ül és nyomja a bfh-t annak...

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

már akinek.

crackyS
nem nagy, de szvsz hülyeség virtuális ruhákra küölteni <#zavart1>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

már akinek.

davis98
1500 ft nem nagy pénz <#ejnye1><#puszi>

Grr1234
<#pias> !Freeloaders! <#pias>

ilyen alapon egyszerûbb lenne venni

Grr1234
Én az következõ 700 BF-esre gondoltam...

davis98
Beszélj egyfolytában az Ea-sokkal majd csinálnak valamit 😊 Én is így csináltam és végül Scott volt olyan rendes és megcsinálta nekem. Semmilyen e-mailt nem fognak küldeni....csak mondom.

Grr1234
Vagy lehet inkább soldierre költeném a 700 BF-t... mindegy, elõbb legyen meg a BF, aztán még alszok rá egyet... kettõt. 😄

Grr1234
Akarok 700 BF-et!! :@

Grr1234
😄😄

elõször a neved tûnik, utánna a kommentjeid. Lassan te magad jössz.