Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy hol lesz elérhetõ az egy katt bf?
"
Since some people think there is a catch to this.
There isn't, it will be so simple that most of you will have already have filled the requirements and those of you might not have will already be half way there JUST by signing up to gun club Smile
The second half can be done at the click of a button and you will be 700BF better off Smile
There are no forms to fill, websites to visit or items to buy.
I hope this helps some of you who are a little confused about this offer.
"
Idézet U-238-tól!
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
megnézni mi a helyzet, és a ruhák egy részét nem találom...
Tier 1 captain dolgok nati oldalon... nincsenek bent
Tier 1 operative dolgok royal oldalon... nincsenek bent
Gondolom úgy megy majd ez is, mint a Rippinrocket/Thors Turbojet és pár héttel késõbb kiadták Sidney's-t és a steiner's sztratoszférikus cuccokat.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ha jól értem, ezek a super/uber longrange fegyók modern változatai?
És mandó az mit kap ? a gyosr fegyót szépítették neki?
valaki...help...XD...nem bírom ki hazáig...most akarom tudni.
Én azt reméltem ,h ezek legalább annyival jobbak lesznek ,h több golyó fér a tárba...
1200bf-be fáj darabja :/
De akkor ezek most mit tudnak?
És persze most nem tudom bfh fórumot olvasgatni, mert a fõnököm már 50lépésbõl felismeri a játékoldal színeit XD.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Sajna melóhelyen le van tiltva a bf.hu-ba ágyazott keret.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
A gunnereket kicsit megértem ,h FF-el töltenek az AFK-ról...
egyedül, sebzetten a pálya másik végén, távol a soldierektõl parás dolog XD
Jofej vagy es elmesz mellette, akkor er vissza a gephez es siman hatbalo vagy kesel.
Na ez kurva idegesito.
Sztem AFK-s embert lehessen kinyirni 1-2*, amig elfoglalja az ember az adott zaszlot, csak ne lehessen a kezdoponton folyamatosan spawnkillelni sokszor egymas utan, mert az tenyleg kocsog aki folyamatosan csak ezzel noveli a killjeit es erre veri.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Lupous az AFK-k védelmének értelme:
- Tegyük fel ,h összejön egy jó kis csapat, és csak mennek a jobbnáljobb körök... egy idõ után el kell menni wc-re, inni a hûtõig, csöng a telód, zaklat muterod ,h nem dobtad ki a szennyest, macska kaparja a tapétát, belehamuztál a klaviatúrába, vagy te lagolsz egyedül... ezer dolog van ami miatt pár percig AFK lehetsz... de ezek olyan dolgok amik miatt biztos ,h nem lépsz ki a játékból, hanem elintézed amit el kell, aztán vissza ülsz a géphez.
Az viszont ,h valaki 10percig AFK vagy végig... hmm... tényleg gáz.
Ha van admin akkor ki kell dobni ennyi.
De azt aki nem mozdul 1-2-3percig, nem kell lekéselni "bazzdmegAFK" jeligével XD.
Én elmegyek mellettük...
..aztán ha idegen szerón vagyok, és olyanom van ,h "miertne" és tényleg full AFK az ember akkor hadszoljék.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Köszi srácok 😄
a mamám tanította!
reménykedtem benne, hogy 700 bf fogad bejelentkezéskor, de nagy f*szt😄
PÍSZ