Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 hónapja nem BF-eztem mert elszaródott a gépemben a videokártya :S
Amúgy hol lesz elérhetõ az egy katt bf?
david insane
Akkor még nem elérhetõ?
mármint a 700 bf, kattintásra : D

davis98
Az igen 😊 És hol lehet megnyomni ? XD

nickname: doki09

Grr1234
Jah és még egy fontos: Azt mondták, hogy még a héten lesz elérhetõ, de korábban mint péntek.

Grr1234
gazdagabb* 😄

(Bocs a sok-sok postért)

Grr1234
Azaz, csak egy gombot megnyomsz, és 700 BF-el vagy igazabb.

Lehet belémkötni 😛

Grr1234
...ugyanis :
"
Since some people think there is a catch to this.

There isn't, it will be so simple that most of you will have already have filled the requirements and those of you might not have will already be half way there JUST by signing up to gun club Smile

The second half can be done at the click of a button and you will be 700BF better off Smile
There are no forms to fill, websites to visit or items to buy.

I hope this helps some of you who are a little confused about this offer.
"

Idézet U-238-tól!

Grr1234
Én szóltam, hogy figyeljétek GunClubot...

november körül jönnek.

Amúgy most lesznek még újabb dr pepper szettek?

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

david insane
Magyar szerverre fel emberek : DDD

Pra
Van mind2 oldalon egy egy mellény ami isten...
de azokra kell várni :/

Pra
Közben beugrottam a store-ba 😄
megnézni mi a helyzet, és a ruhák egy részét nem találom...
Tier 1 captain dolgok nati oldalon... nincsenek bent
Tier 1 operative dolgok royal oldalon... nincsenek bent

Gondolom úgy megy majd ez is, mint a Rippinrocket/Thors Turbojet és pár héttel késõbb kiadták Sidney's-t és a steiner's sztratoszférikus cuccokat.

stylish überek. A tier 1 az a játék neve.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Pra
Na most volt pár percem nyugiban...
Ha jól értem, ezek a super/uber longrange fegyók modern változatai?
És mandó az mit kap ? a gyosr fegyót szépítették neki?

valaki...help...XD...nem bírom ki hazáig...most akarom tudni.

Pra
Bedobták az új tier1 fegyókat.
Én azt reméltem ,h ezek legalább annyival jobbak lesznek ,h több golyó fér a tárba...
1200bf-be fáj darabja :/
De akkor ezek most mit tudnak?
És persze most nem tudom bfh fórumot olvasgatni, mert a fõnököm már 50lépésbõl felismeri a játékoldal színeit XD.

Köszi-köszi!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
Pra ki tudnád ide tenni a szerverkéd linkjét?
Sajna melóhelyen le van tiltva a bf.hu-ba ágyazott keret.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
Total Time Played: 30 days
XD

kezdek rájönni, hogy a rudolf's resque ezerszer többet ér mint a wacky machine gun középtávon.

Pra
Ez az AFK kill örök téma 😊
A gunnereket kicsit megértem ,h FF-el töltenek az AFK-ról...
egyedül, sebzetten a pálya másik végén, távol a soldierektõl parás dolog XD

Smithwarden
Viszont figyelmen kivul hagyni az AFKsokat sem a legjobb otlet.
Jofej vagy es elmesz mellette, akkor er vissza a gephez es siman hatbalo vagy kesel.
Na ez kurva idegesito.
Sztem AFK-s embert lehessen kinyirni 1-2*, amig elfoglalja az ember az adott zaszlot, csak ne lehessen a kezdoponton folyamatosan spawnkillelni sokszor egymas utan, mert az tenyleg kocsog aki folyamatosan csak ezzel noveli a killjeit es erre veri.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

SzLehel
gyere és dugd fel a késed xD

a mamám tanította!

én ha látok 1 afk-t lelövöm... minek hagynám életben engem is kinyírnak ha AFK vagyok, megasztán ingyen kill

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Lupous
Jó hát kb én is erre gondoltam 😄 (csak pont ez maradt ki 😛)...a pár perces AFK nem gáz nem is bántom...de ha elkezdõdik a 2. vagy 3. kõr akkor...nem bírok magammall...szinte hívogat hogy "gyere, bennhagytam a dagadt disznaj royalom csak neked... gyere és dugd fel a késed a...."😛 nah kb asszem kezdek annyira fáradt leni hogy jól el is megyek aludni 😄

Pra
Megkérdem Wandát mit lehet intézni afk-ra.
Ha lehet, akkor 6-7percre belövetem vele.

Pra
A pontozás jó dolog... érzi az ember a lélegzetvételnyi szünetet.

Lupous az AFK-k védelmének értelme:
- Tegyük fel ,h összejön egy jó kis csapat, és csak mennek a jobbnáljobb körök... egy idõ után el kell menni wc-re, inni a hûtõig, csöng a telód, zaklat muterod ,h nem dobtad ki a szennyest, macska kaparja a tapétát, belehamuztál a klaviatúrába, vagy te lagolsz egyedül... ezer dolog van ami miatt pár percig AFK lehetsz... de ezek olyan dolgok amik miatt biztos ,h nem lépsz ki a játékból, hanem elintézed amit el kell, aztán vissza ülsz a géphez.
Az viszont ,h valaki 10percig AFK vagy végig... hmm... tényleg gáz.
Ha van admin akkor ki kell dobni ennyi.
De azt aki nem mozdul 1-2-3percig, nem kell lekéselni "bazzdmegAFK" jeligével XD.
Én elmegyek mellettük...
..aztán ha idegen szerón vagyok, és olyanom van ,h "miertne" és tényleg full AFK az ember akkor hadszoljék.

Lupous
Ez van ...már megszoktam 😄<#puszi>

Lupous
Túlontúl soknak nincs értelme...mert akkor nem lehetne így se bejutni a szerverre, ha bent is vipek tolják 😄 gondolom 😄

Smithwarden
Amugy egy normalis szerveren alap beallitas kellene hogy legyen az auto AFK kick (3-5 perc kb, az alatt egy gyors kis-nagy dolog is megoldhato.)

Grr1234
Mennyi VIP-et fogtok kiosztani?

Smithwarden
De...sokat...pontozol. <#rolleyes>

Lupous
Jóság van...valóban fasza a szerver...nem laggolt nem szarakodott egyetlen buta szabály nem tetszik :S...az afk kill nem engedett...de vajh miért?...benntvoltam most is és pl mindkét oldalon kb 3 kõr erjéig voltak afk-k....holott ezidõ alatt jól tolta mindenki a joint...a szerverre...az AFK-kat jól ki kell baszni...vagy meg kõ büntetni (szarráaprítani)....de még hogy "védeni"...ez nem fer. (azthiszem)+vegyük azt hogy mondjuk elindítom jól a joint....elmegyek pár percre valamerre...közbe betölt jól....és valaki pl nem tartja be a "szabájt"....nah akkor ki szív?...õ mert ki lesz baszva? (Ugyan ... ez nem bünti). Szal ez a szabály nemigen jó...de persze kíváncsi vagyok némi ellenérvre esetleg...mert ha nemkapok...nos el kõ hinnam hogy igazam van 😄

Pra
5perce kaptad a VIP-et 😄
jókor léptél be 😄

Még el se olvastam a hírt, de ez fogadott: "You have been added as a VIP on the server Battlefield.hu."

Köszi srácok 😄

Pra
ja bocsi 😄
még nem adminkodok...
de kapod kapod a VIPet 😄

Grr1234
Ha egyszer megjön a 700 BF veszek fehér pólót, 140 BF-es kesztyût, egy emotet meg supplyt. Aztán meglássuk. 😄

SzLehel
hot-dealsbe benne van a soldier supply drop,én szerencsét próbáltam de megszivatott egy tomyy's super typewriterrel 7 napra. <#boxer>

a mamám tanította!

Lupous
Msn-em az SFC group oldalán kinntvan...a mugshotot pedig e-mailben küld el majd 😄

Lupous
Hmm...jóság van...kár hogy kb fél perc után basztak ki VIP seat miatt 😄

Grr1234
Royal soldier weapon supply dropot hol lehet venni? És megéri? Ugye nem csak hülyeség jön belõle? 😄

Pra
Azért itt is megköszönöm Lupousnak ,h brutál-instant-turbóboost sebességgel csinált a hírhez, és a szeróhoz bannert egykét óra leforgása alatt, úgy ,h kötve volt a keze az elképzeléseimhez(ügyes nagyon, nagyon bejövõs)... ...köszi 😉

Grr1234
Infók http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=166693&pid=2175047#pid2175047 -al kapcsolatban?

lupous felvehetlek msnre? átküldöm a mugshotom is😊

Hi all! végre vége a kondinak ugy elfáradtam, hogy csak bfhzni van erõm😄
reménykedtem benne, hogy 700 bf fogad bejelentkezéskor, de nagy f*szt😄

Grr1234
Jajj ne... akkor én inkább nem megyek fel royalként... 😄

Lupous
Nahát nahát...jóság van 😄 Szerizzük ezt a szervert majd jól...fõleg az aktív ámde saját szerver nélküli klánok, groupok 😄...nah megyek megnézem magamnak 😄...eddig öcsém gyötört végig pár kõrt 😄
PÍSZ

Pra
davis98
21 esen illene tudni az ELO-t. Nem? Mer azt se tudta mirõl beszélek

nickname: doki09