Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Aztán meg jöttek hogy adjak linket a BF hackhez.
...
és elhiheted nem vagyok EA értékesítési manager<#nevetes1>#nevetes1>...
de 5euro befizetése után megváltozik a világ<#vigyor2>#vigyor2>
Amúgy én még sose láttam olyat ,h szidják az ingyenélõket.
Viszont régesrégen amikor bejött a superknife, és vettem magamnak, na akkoriban csuklott az anyám rendesen...
mert akkor még az volt a köcsög aki vásárolt.
Most is alap shoti, alap smg, no widgets természetesen,se néd,
és most értem el a 150vp-t ami egy "márkásabb" fegyverre lesz elegendõ.
De nézzük a jó oldalát, rucim már van 😛P
ilovepeppers (L)
Nem nézek le senkit akinek nincs, de azaz igazság ,h legalább 2vásárolt fegyver kell ahhoz ,h felhõtlenül játszhass.
Lehet full alap cuccokkal nyomulni, meg költeni a VP-t, csak bosszantó.
Valszeg a bejegyzés után valaki kiszivárogtatta ,h az EA készül valamire.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
én is ezzel az oldallal találkoztam,és egy német pc magazin írt róla...azaz találgatott.
Valami történik az biztos 😊
Legalabbis ugy nez ki ez is "free to play" lesz mint a Heroes. <#vigyor0>#vigyor0>
Link
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Nem tudsz te semmit.
megütsz vele valakit(enemy) 1x azt aranyá válik : D
Mert aki nem hülye az szerintem rá kattan.
Amúgy ez szimpla tömeg mozgatás, biztos átlesz varjálva ha megveszed a moha -át kapsz + 700bf, csak ezt eddig nem közöltük ... ;D
Amúgy megértelek, elég szarok csak nem ismerik be, nagy zûrzavar kellõs közepén vannak a súttyók ... :\D
sajnálom :\
Én inkább nemis probálkozok, mert sajnos a régi accomal vagyok feliratkozva lassan 1 éve, új accal új emailt meg nem fogadnak el : D
Eloszor szenvedtek egy sort es tobb nap alatt sem jott valasz, azutan kicsit erosebb hangvetellel basztattam oket es megkaptam egybol a 700BF-et es pluszba meg az elmaradt recruit a friendsert 1350 VP-ket is.
"Sorry for the delay. I've reviewed your account and have found that you never signed up for the EA Newsletter. Due to this you are ineligible to receive this promotion. However, I have added the 700 Battlefunds to your account and have signed you up to receive these promotions in the future."
Tehat a csoka azt irta hogy megadja a 700 BF-et, viszont en nem voltam/vagyok feliratkozva az EA newslettere sehol.
Eleg furcsa, mikor tobbszor is megneztem, es regota fel vagyok iratkozva.
Visszamentem ujra a chatre, csak "poenbol" hogy miert irtak vissza ezt mikor ez nem igy van.
Csinaltam melle egy screenshotot is, hogy akkor miert latam a zold pipat a newsletter mellett mar regota, es miert kapom folyamatosan az uj hireket az EA-tol ha ok azt mondjak hogy nincs bekapcsolva.
Csak annyit tudtak nyogdecselni chaten, hogy nem nezhetnek es vehetnek figyelembe semmilyen screenshotot, es en nem voltam feliratkozva.
Irtam hogy a rendszerukben lehet hogy valami problema van akkor, azt valaszolta hogy teljesen jol mukodik naluk minden.
Akkor most?
Anyatok?