Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grr1234
Én már tapasztaltam, nem is egyszer, pedig nem játszok régóta (és csak napi 1 órát).

ilyet én még nem tapasztaltam. De lehet hogy csak rossz szerveren játszok. 😛

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Grr1234
BF HACK 😄

én azt tapasztalom, hogy még most is az a köcsög aki fizet. Rám is nemegyszer mondták, hogy "battlefunds player", aztán odavágtam nekik, hogy életemben nem költöttem erre a játékra eddig.

Aztán meg jöttek hogy adjak linket a BF hackhez.

...

hmm, nos mivel nem is nagyon érdekelt a dolog...

Grr1234
Jah... 5 euro. De tudod, hogy nem mindenkinek vesznek akármi hülyeséget a szülei... fõleg nem egy, amúgy ingyenes játékhoz.

Grr1234
"és vettem magamnak, na akkoriban csuklott az anyám rendesen..." <#guluszem1><#taps><#nevetes1>

Pra
Elhiszem ,h szar...
és elhiheted nem vagyok EA értékesítési manager<#nevetes1>...
de 5euro befizetése után megváltozik a világ<#vigyor2>

Amúgy én még sose láttam olyat ,h szidják az ingyenélõket.
Viszont régesrégen amikor bejött a superknife, és vettem magamnak, na akkoriban csuklott az anyám rendesen...
mert akkor még az volt a köcsög aki vásárolt.

Grr1234
Hát igen. Nehéz ugyanazt érezned, elvégre neked már vannak BF-es fegyvereid. Tudod milyen sz*r érzés, amikor 2 perc játék után, már a "go to f**k your mom, f***ing freeloader noobs..."-t kell olvasnod? Persze, hogy nem. 😛

david insane
Hát nem kicsit bosszantó...
Most is alap shoti, alap smg, no widgets természetesen,se néd,
és most értem el a 150vp-t ami egy "márkásabb" fegyverre lesz elegendõ.

De nézzük a jó oldalát, rucim már van 😛P
ilovepeppers (L)

Pra
Szerintem meg pont ,h nem presztízs kérdés, hanem mostmár alap ,h min700bf-e legyen az embernek.
Nem nézek le senkit akinek nincs, de azaz igazság ,h legalább 2vásárolt fegyver kell ahhoz ,h felhõtlenül játszhass.
Lehet full alap cuccokkal nyomulni, meg költeni a VP-t, csak bosszantó.

Lupous
Ha belegondolsz...van benne némi ráció 😄...azért a valamire való játékosoknak minimum van valami cuccuk ami nem alap akár über fegyó vagy dr pepper szett...(Mindegy hogy fizettél érte vagy sem.)de aki fulfull alap dolgokkal megy nos általában nem tartozik a "komoly" játékosok közé (Komoly ezesetben nem a HC gamer kategória...)

Grr1234
... a "free loader"-eket.

Grr1234
Apropó presztízs: BFH-ban is lassan presztízs kérdése lesz ez a funds téma... úgyértem, hogy már lenézik a "freeloaderek"...

Fabio Capello
nekem se sajna D😄😄😄😄

david insane
Nem futja akárkinek 100k : )

Fabio Capello
nézd más oldalról: egyre többet árvereznek el jótékonyságból, úgy hogy szétszedik õket, egyre kevesebb lesz, egyre többet ér. Ergó, ha nagyon jó akarsz lenni, ez egy hosszútávú befektetés: megveszed ma 100k-ért, eladod fél év vagy egy év múlva az ötszöröséért.

Grr1234
Lehet, hogy most dicsõség ez a golden wrench téma... de attól, hogy arany lesz tõle az ember... hát! Inkább eliszom azt a 100K HUF-t. 😛 <#pias>

Pra
Szerintem nem így történt.
Valszeg a bejegyzés után valaki kiszivárogtatta ,h az EA készül valamire.

david insane
Nem vagyok full kocka : D

Fura, hogy valaki állandóan nézegeti, hogy milyen új domain került bejegyzésre az EA-tól. Biztos izgalmas élete van egyébiránt. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
jaja..
én is ezzel az oldallal találkoztam,és egy német pc magazin írt róla...azaz találgatott.
Valami történik az biztos 😊

Fabio Capello
de te se! 😄 Az kapott GW-t, aki a megfelelõ pillanatban craftolt valamilyen itemet, és a craftolt item helyett dobta be a wrenchet, óránként kettõt ha jól emlékszem :]

Smithwarden
Lehet jon egy uj BF Heroes szeru jatek a DICE-tol: "Battlefield Assault"
Legalabbis ugy nez ki ez is "free to play" lesz mint a Heroes. <#vigyor0>
Link

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

csak az kapott aki másodpercenként frissítette egy héten keresztül az engie update oldalát.

Nem tudsz te semmit.

david insane
Na nemár, nagy tisztelet övezi? Ez vicc, lehet egy 1 napos kezdõ kapott egyet, mert ha összevisza véletlenszerûen kaptak akkor ?!

ezt úgy képzeld el, mintha mondjuk a bfh-ban nem lennének über fegyók, vagyis lennének, de csak 100 kiváltságos embernek.

egyrõl tudok, de a fickó visszakapta a wrenchjét.

Fabio Capello
egyet sem, vagy ha igen, azt is relatíve könnyû mostmár visszaszerezni

meg kockázat... Hány accot sikerült feltörniük eddig?

Fabio Capello
Egy olyan promóciós fegyver, ami az ellenfelet ha megütik arannyá változtatja. Az engie update idején 100 darabot osztottak ki, ebbõl hármat már szétszedtek egy jótékony árverés keretében... Egy ilyen fegyver birtokosának lenni presztízs és nem mellesleg elég nagy tisztelet övezi, akinek van.

Grr1234
Akarok 700 BF-et! >:-(

david insane
youtubon rákerestem, és csak egy arany csavarhuzó ..
megütsz vele valakit(enemy) 1x azt aranyá válik : D

david insane
Mért olyan nagy dolog "golden wrench" ?
Azt ki fizetne azért annyit?! nemáá ...

Grr1234
Mi az a golden wrench, hogy ennyire k***a drága? 😄

Grr1234
Õõõ... nemhiszem.

nem, ez szerintem olyasmi lesz mint a valve és a golden wrench téma a TF2-ben. Csak 100 ember kapta meg, ezért egy golden wrench értéke forintra átszámítva most 150 000 ft.

Ez tersmészetes. Az a nagy helyzet, hogy én nem merem majd megnyitni ezt a 700 ingyen BF-t, nehogy baj legen belõle késõbb...

david insane
Igen valahogy így : )

Grr1234
Szerintem most megkapja mindenki a BF-et (aki "eligible for it" 😄), és ezzel csak csalogatni akarják a pléjöröket, hogy látogassák GC-t... aztán jönnek a zsidóságok... BFBC2-t vedd meg most! +700 BF.

david insane
Énse hiszem hogy egyszerû adat kitõltésel minden egyes tag(member)ami több 100 ha minden igaz, ingyen hozzá jut ennyi bf hez..
Mert aki nem hülye az szerintem rá kattan.
Amúgy ez szimpla tömeg mozgatás, biztos átlesz varjálva ha megveszed a moha -át kapsz + 700bf, csak ezt eddig nem közöltük ... ;D

Grr1234
ReMéLeM NeM

Lupous
Hát hogy õszinte legyek nehezen tudom elhinni hogy ismét lenne ilyen BFes akció...szerintem ez kab ugyan az a promo lesz azoknak akik meg nem kaptak a cuccból :S...persze lehet rosszul gondolom :S

david insane
Akkor ennyi erõvel énis megpájázom .... ea support?

Amúgy megértelek, elég szarok csak nem ismerik be, nagy zûrzavar kellõs közepén vannak a súttyók ... :\D
sajnálom :\

david insane
Neked már sikerült? : )

Smithwarden
Annak a 700BF-nek nem teljesen tudok orulni, amit ugy vagnak hozzad hogy hazudoztal, de azert nesze itt van egy kis alamizsna, mikozben az o rendszeruk szar es ok hazudnak.

Grr1234
További infók itt...

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=166693

david insane
Örülj már hogy megkaptad 700 bf et : )
Én inkább nemis probálkozok, mert sajnos a régi accomal vagyok feliratkozva lassan 1 éve, új accal új emailt meg nem fogadnak el : D

Smithwarden
Na en is chateltem parat a kedves EA-s support emberkekkel, mert nem akart megjonni a 700 BF, pedig feliratkoztam mar regebben a GunClub-ra es osreg ota alapbol az EA-s newslettere is.
Eloszor szenvedtek egy sort es tobb nap alatt sem jott valasz, azutan kicsit erosebb hangvetellel basztattam oket es megkaptam egybol a 700BF-et es pluszba meg az elmaradt recruit a friendsert 1350 VP-ket is.

"Sorry for the delay. I've reviewed your account and have found that you never signed up for the EA Newsletter. Due to this you are ineligible to receive this promotion. However, I have added the 700 Battlefunds to your account and have signed you up to receive these promotions in the future."

Tehat a csoka azt irta hogy megadja a 700 BF-et, viszont en nem voltam/vagyok feliratkozva az EA newslettere sehol.
Eleg furcsa, mikor tobbszor is megneztem, es regota fel vagyok iratkozva.
Visszamentem ujra a chatre, csak "poenbol" hogy miert irtak vissza ezt mikor ez nem igy van.
Csinaltam melle egy screenshotot is, hogy akkor miert latam a zold pipat a newsletter mellett mar regota, es miert kapom folyamatosan az uj hireket az EA-tol ha ok azt mondjak hogy nincs bekapcsolva.
Csak annyit tudtak nyogdecselni chaten, hogy nem nezhetnek es vehetnek figyelembe semmilyen screenshotot, es en nem voltam feliratkozva.
Irtam hogy a rendszerukben lehet hogy valami problema van akkor, azt valaszolta hogy teljesen jol mukodik naluk minden.
Akkor most?
Anyatok?

david insane
Válaszra várunk : DDD