Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

o.O én mondtam olyat, hogy nem lesz több pálya?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

bali24
A mai DotD-ban ezek a Set-ek megérik ennyiért?Ha jól tudom eddig még nem is voltak Deal of the Day-ben ezek a ruha Set-ek,csak HotDeals-ban jóval drágábban.

Pra
Mondjuk már 3Map-pal ezelõtt is kijelentetted ,h nem lesz többé új pálya 😊
Soha ne mond ,h soha!

Szerintem a közeljövõben rákényszerülnek egy szerver telítettségi szûrõ beiktatására.

Hasznos cuccokat? Hát én örülök ha 1 hónapba 10 karira egyszer kapok 1 free cumót... Már annyi karit csináltam, hátha de ilyen vinnyekteket meg ilyen szar 1 napos cuccokat ad.
Azt viszont ne felejtsd, hogy az überek egy részét már meg lehet venni 10 000 VP-ért, a stylishokat pedig 5000 VP-ért örökre. A claw pedig mostmár szinte csak hasznos cuccokat ad.

Narxis
Szomorú.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ennyire ures Bfh-val meg nem talalkoztam, mint tegnap. Jogosan elvarhato lenne egy norlmalis alaprendszer, ha mar a workbench-el plusz penzt akaranak lehuzni a userekrol. Annak a bevezetesere tudtak eleg energiat forditani. Nekem a Bordelralnds 2, Left 4 dead 2 rendszerek sokkal jobban bejonnek. A woekbenchel tovabb novekedett a non fair play game effekt. Aki nem fizet, vagy csak egy db jobb fegyverre telik neki, az mehet a sunyiba a rakas fund player mellett.
Nem lesz.

Narxis
Nincs elég játékos a matchmaking-hez ahol a pálya mellett már játékmódot is választhatsz + amúgy is szar a matchmaking. Egy olyan szerverkeresõ kellene mint ami a Play4Free-ben van, az is messze van a tökéletestõl de mindenképp jobb mint egy szerencsekerék szintû rendszerre bízni a választást.

Nalatok mennyi a jatekosok szama a szerokon? 21-23 ora kozott probaltunk meg jatszani az ismerosommel. O lvl. 11-es karit kapott tolem kolcsonbe. Kulonbozo szerverekre pakolgatott minket ahol 1-3 ember jatszott. Valtogattuk ki csatlakozik kihez. Jonehany szerveren 0-1 user tartozkodott. Hova tuntek az emberek? Az 1-3-as szervereken a playerek zome high lvl. commando. Amikor veletlen berakott egy olyan szerverre ahol sokan voltak, egy ket koron belul az is leurult, mert egy osszeszokott 30-as tarsasag ellen senkinek nem volt kedve jatszani. Eleg gaz, hogy emberi idoben ugy kell vadaszni a helyeket es eltolteni az idot uresjarattal. Egy lvl. 11-re a 30-as banda /foleg mandok/ nagyon osztonzoleg hat. Hat igy kell tonkre vagni mindent! Gratula az uzembentartoknak! Ezt a reszet jol elcsesztek. +3x dobott ki bennunket automatikus programbezarodassal. Tobb izben jartam hasonloan es egettem be magam a jatekkal. Ajanlottam egy ismerosomnek a gamet es kolcsonoztem neki egy alap karit. (bar ne tettem volna) Mit mondjak, egy ilyen nap utan nem csodalom hogy elment tole a kedve. Bizony lvl. 22-es kent nagyon resen kellett lennem nekem is. Mit varjunk egy lvl. 11-tol???
Ezt hogy érted?😄 Ha a karaktereimre célzol: http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2355110149
a másik: http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2368563174
Ha másra akkor pontosabban mond.
Muti a profilod

Zero07
Nem írja, kilép. 😉

Na, mondhatom szep kis bagazs. Lepaktaltak egymassal a fiukak.
"stealthbe lelõ"??? Soldierrel jatszom. Amikor egy gunner a terkep masik felerol elkezd lovoldozni, es az eleterom pikk pakk lemegy nullara, eleg egyertelmu a dolog. Harmadik nekifutas/halalozas utan akar vehetjuk 100% biztosra a csalast. Aki rutinosabb, rogton levagja mi a szitu, es mar irja is a cheatert a chatbe.
Akkor esetleg senki nem tud megoldást erre a ,,you were kicked form punkbuster (22) szarra?. nagyon idegesít, mivel csak két felhasználómnál írja ki. (pb frissítve volt már..)
Erre tessék.

Levideózod ahogy stealthbe lelõ, jelented a fenti linkbe, aszt csõ. Mondani könnyebb, mint csinálni, persze. A punkbusterben sose bízz teljesen, állítólag a fejlesztõit a cheat fejlesztõk pénzelik, hogy ne javítsák a prémium cheatjeiket. Így gyakorlatilag mindenki jól jár.

Hogy a pitypangba megy at a punkbuster szurojen ennyi cheater? Tegnap 3 cheaterrel talalkoztam. Az egyik kozuluk 21-es szintu player. Senki nem jelentette ezt a tagot eddig? Hogyan tudta elerni a 21-es szintet?
Meg lényegében most már ingyen van. 😊

aa koszi szerintem a másik jobban néz ki de akkor köszi a ubet veszem😊

Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pra
Ugyan az.
Bár én is csíízert vettem ,de csak mert szebb 😛

Egy fontos kérdés hogy national gunerra super cheesert vegyek vagy ugyanazt tudja a The Uber Backscratcher??

oké köszi tanácsot, nem nem akarok én se lézerrel mászkálni,jókat mondtál,én is azokat fogom megvenni kb.

Ha van limit! Ezen van a fo hangsuly. Tegnap a Salty pretzel nevu szerveren tort rank a mando hadsereg.
Zero07
Én csak felsoroltam azokat a fegyvereket, amiket waron a gunnerek legtöbbet használnak, de azt vedd meg, ami neked tettszik. Én csak szimplán többre becsülöm azokat, akik nem lvl5ff+eraser ray comboval kapnak el vagy ehhez hasonlóakkal.

Nincs a mandókkal semmi baj, ha van limit. Max 2-3 még elviselhetõ.
Ha egy csapatban 3 mandó van, az azt jelenti, hogy 3-mal kevesebb gunner. Remélem nem kell ecsetelnem, hogy ez mivel jár.

Arról nem is beszélve, hogy ha az ellenfél mandója zavartalanul garázdálkodik, az nagy eséllyel a te csapatod mandójának a hibája. Neki kell MT-vel láthatóvá tenni az ellenfeleket, valamint lesben állva arra várni, hogy megjelenjen a PS effektje valahol a levegõben, és counterelni az ellenséges snipert.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

s9ns
Köszi! a Bokut megoldottam.

1. nekem megy
2. le van tiltva az utolsó update óta, mert nem mûködött rendesen a freecam implentálása óta. Majd vissza fogják rakni a közeljövõben, amint megjavították.

s9ns
nem elérhetõ a BOKU? megszûnt a ingamestore?

Nekem meg a mandomentes ovezet jonne be😊😊
Tisztan harcolni es nemesen, nem sunyin es lathatatlanul.
En feltornasznam a mando hp-erteket, de elvennem a lathatatlansagot vagy redukalnam par masodpercre.
Attol meg futhatna gyorsan, csapdat rakhatna, keselhetne, mesterkedhetne. Tudom sokan kedvelik a mando kasztot es nincs is ezzel baj.
Regebben jatszottam mandoval es 24-ig jutottam. Nem szerettem vele nyomulni. Nagyon tavol all tolem ez a osztaly. Neha valtozatossagnak megteszi, de annyira nem kotott le. Egy profi 30-as mando es mondjuk egy 20 koruli tarsa szinte elkaphatatlan paros. Egyiket kilovom, a masik tuti hatba lo. Es lenooboz! Ma ismet alkalmam nyilt egy ilyen felallasu csapatba belefutni. Nuboztak rendesen, bar a fele tarsasag jocskan 20-as szint alatt volt. Tegnap 01.30 kor csoda tortent. Valamiert megszunt szaggatni a net! Juhhe! A Midnigh M-os palyara lepve egy 30/22 -es mando cimbisegbe botlottam. Marha nagy makom lehetett, mert a royal oldalon meg szoktam sorozni a teraszt, es balra a nagy sziklat. Parszor kikaptam a 30-as jatekost, nehanyszor a tarsat. Vegre mukodott normalisan, gyorsan a net. Ejjel kene tan jatszanom? Ez abnormalis. Szoval egyszer irja am a 30-as csoka, hogy videot keszitett rolam, mert szerinte cheater vagyok. Remelem nem veszik el az accountom valamilyen koholt vad alapjan. Nem csaltam. A szerencse mellettem allt, es vegre tudtam pontosan celozni es pisztollyal kiszedni az emberkeket. Amikor elkezdtem ezt a jatekot, a profi gunnereket nem tudtam megfeleloen kezelni. Ugy erzem ez mar megy valamennyire (ha a net is ugy akarja), de a toppos mandok neha fejtorest, vagy inkabb fejvesztest okoznak😊 Orommel vennem, ha mas is sztorizna egy kicsit es megosztana velemenyet, beszamolojat velunk.
Narxis
Nem tom, nekem bejött.

Pra

A DF nem talál láthatatlan mandót 😊
Ha meg már látható, akkor pont jó szar a DF 😊

Narxis
Én simán aprítóm a mandókat gunner, DF-el telenyomom a kedvenc kemp helyeket.

Ahova engem dobal random, ott keves mando limites szerverrel taliztam. Nehany kozuluk mando limiteskent hirdette magat, csak valahogy ezek mindig rettentoen laggoltak nalam. "Problema az internettel" uzeneteket kaptam, igy nem volt ertelme bookmarkolni a szervereket.
Arra celzotam amikor a mi oldalunkon vannak sokan gyengebb mandok es nincs eleg gunnerunk a csapatban. A 3-4 ellenseges gunner a legek hasznalataval sec perc alatt ledaralja a gyengebb mandokat, en meg ott allok soldierkent egyedul tettrekeszen😊 Mert a sok mando miatt keves a hely mas kaszt szamara.
Tudnal nekem irni par mando limites szerver nevet?
s9ns
ha van ez meg van az! 😊
Ha meg jó a sniper akkor a gunner horda hozzá sem szagol! 😊

Mostanában szinte minden szerveren van mando limit.

Azért RPG-vel és keg-gel eléggé lehet velük trollkodni.
Viszont ha van egy-két nagyon jó sniper akkor hamar meghalhatunk gunnerral
De ha csapatban nyomulunk, ahol vannak medicek nem sok halált okoznak.
Pra
mando limites szerókat ments el<#papakacsint>

Amúgy meg a gunner szerintem a legártalmatlanabb teremtés egy mandó számára. Mandónak Mandó a Farkasa meg a soldier.

Eleg idegesito a jatekban resztvevo commandosok letszama. Amiota nem jatszottam szepen elszaporodtak, es ez sok esetben a jatekelmeny rovasara megy. Most olyan koreim voltak, ahol minimum 4, de neha 5-6 commandos nyomult. Ha eleg kepzett az ellenseg, szinte meg sem lehet mozdulni toluk, viszont ha a mi oldalunkon kicsit gyengebbek a mandok, az ellenseges gunnerek ellen semmi eselyunk. Nem sokat er a nagy letszamu mando sereg, ha gyorsan ledaraljak oket a gunnerek, mert nem tudnak jol celozni.
akkor a gyors shoti nem jó? Inkább a lassabbat vegyem?

az is igaz😄 rendben csak azért tetszett meg mert gyorsan is tud,tehát közelre is jó meg aránylag messzire is ahogy elnéztem.De akkor maradok azoknál😊 Még annyi hogy amúgy a spuer cheeser jobb mint a The Uber Backscratcher ?!! mert mindenki a supert ajánlja, de nem értem miért?!?

Zero07
Miért nem azt mondtad, hogy mini-gun? Egybõl tudta volna mindenki. Egyébként az eléggé benga egy fegyver, nem éri meg. Ha igazi práfessönöl akarsz lenni akkor az általam korábban említettekbõl spájzolsz be. (Minden waron, NC-n is azokat lehet használni. Nem véletlen.)

Zero07
Lááma. 😄

errõl lenne szó: youtube
szerintetek jó? esetleg van valakinek ilyen?

ez mit takar? 😄 <#vigyor3>

Nem tudok tanacsot adni. Talan ha varsz par napot magatol elmulik. Velem elofordult ilyen szitu. Kidobalt, majd vartam kb.3 napot es minden rendben lett. Vagy format C: 😊 Tudom milyen szar es duhito dolog.
Hatha....
Zero07
<#lama>

akkor szerintem nem egyre gondolunk,én arról a robotkezes fegyverrõl beszelek ami gyorsan is tud lõni,meg lassan is,nincs hozzá semmilyen gránát...? Azt nem ismeri valaki?

Zero07
Eraser Ray nooboknak való. Ha normálisan akarsz játszani akkor backscracher+long range shotgun/wolfgang. Na, meg persze RPG, mert a df noobokat nem szeretjük. 😊

Hát az szar :S. Nem értem ezt a pb (22)-es szart. Fõleg azt nem, hogy a többi felhasználó jó, csak az a kettõt dobja ki. Meghülyülök..