26731
Battlefield Heroes
  • harduplanfor
    Jah, azt szeretnem kerdezni, hogy workbench upgradenel elveszik az elozo upgradem? Nevezetesen, nyertem egy tarbovitest smg-hez es egy silver closer nevu csodat. Elsonek a silver nyeremenyt upgradeltem, majd gondoltam felteszem az extra toltenyes cuccot. Miutan rahuztam, az elozo upgrade eltunt.
  • harduplanfor
    Hahha! Nagyon mokas video. Jopofak az uj lenyek:):):)
  • tomonor
    Bocsi, nem figyeltem akkor.
  • Pat10
    ezt írtam amikor erről volt szó....
  • Pra
    viszont jön pár új cucc ,h meg ne und a játékot :D
  • bali24
    Ez az új frissítés nagyon nem kellett volna,olyan hibák jönnek elő amik eddig nem voltak,grat. hozzá
  • tomonor
    EMlékeztek még a claw bugra, melyre azt hittük, hogy nem adja meg a napi cuccost a latencia miatt? Nos, úgy tűnik, hogy valójában kincsesláda kulcsokat kaptunk vele. Csekkoljátok a treasure chest oldalatokat.
  • harduplanfor
    Kaptunk meg egy jo kis unable error 1002-es hibakodot a tobbi melle:) Hajra keszitok! Igy tovabb!!!
  • harduplanfor
    Milyen remek uj frissitest keszitettek a jatekhoz. Azota zsinorban dobalja ki az embereim a buvos error disconnecting (15) es kicked (1) uzenetekkel.
  • bali24
    Csak azért mondtam mert én itt vissza szoktam nézni néha, hogy mennyi volt anno akcióban valami és én ilyen árat nem találtam,persze átszámolgatva se.
  • tomonor
    Eh, tuti hogy a körüli volt az ára. Meg is mutatnám az item history-mat bizonyítékul, de úgy néz ki, hogy a Battlefunds fülben az árakat többé már nem mutatja.
  • tomonor
    Minden ugyanannyiba került. Egyszerűen akkor egy 90%-os akció volt. Meg is vettem kétszer még aznap :P
  • bali24
    Az 500 Battlefund-ot jelent,az lehetetlen egy full szet-ért szerintem több volt az.
  • bali24
    3000?Az túlságosan is olcsónak tűnik:D
  • Zero07
    Amikor még minden olcsóbb volt (vagy csak már úgy tűnik).
  • tomonor
    Én átszámítottan 3000 Funds-ért vettem még 2011 nyarán :)
  • bali24
    A mai DotD-ban a két rakétás szett megéri,ha jól tudom ennél olcsóbban még nem voltak???
  • Narxis
    :D
  • tomonor
    Én eleve kerülöm a magyarokat, patriotizmus ide vagy oda. Persze vannak normálisak is (egész TCC/SF klán az volt), de a többség... Nos, ez nemzetközileg is így van, de az angol lehordást valahogy jobban el tudom viselni. Nem tudom miért, talán azért mert a magyar nem a szarkazmusra kalibrálódott, nehéz vele trollkodni, és minden szó kétszer erősebb szándékkal hat.
  • harduplanfor
    En ezt elhiszem, de ilyen felallashoz jobb net kene, nem olyan ahol a BS-t megnyomod es nem mukodik amikor kell. Ma mentem egy kort egy majd elfelejtett gunneremmel. Nekem valahogy nem akar ugy felugrani egy magas hegy tetejere, mint masoknak. Pedig ugrom es lefele forditott csovel kilovom magam, es elotte a leget hasznalom. Szoval nekem felsobb szinteken eleg cumi. Amugy u.azon a szerveren jatszva egy gunner es egy soldier viszonylataban a gunnernel (leget hasznalva) jobban szaggat a net mint a soldeirnel.
  • harduplanfor
    1-2 -tol eltekintve kezdo jatekosokra gondoltam, atlagos vagy alap fegyverekkel. 40 db/kor? Level 1-7 ig szinten.
  • Pano
    link
  • Zero07
    paNo, neked mi a neved a játékban?
  • Zero07
    Pedig elhiheted csapatban játszani az igazi. ;) Amikor megy a kommunikáció, a csapatmunka, a taktikázás. Számomra itt kezdődik a BFH.
  • Pano
    Erre nincs egyértelmű válasz, sok mindentől függ:

- Milyen skilles emberekkel játszol
    - Milyen fegyvered van
    - Neked milyen a skilled, hogy tudod használni azt a fegyót ami a kezedbe van.
    - Meg kismillió más tényező.
  • harduplanfor
    Ezert nem nagyon ismerkedem itt magyarokkal:)
    Szerinted egy profi mesterlovesz lvl. 6-7-es szinten, az uj karaktereket felepito karik tarsasagaban hany embert tud leloni? Helyszin a Salty Pretzel szerveren talalhato, a MM palyan.
    Megtenned,h valaszolsz erre a kerdesemre? Kivancsi vagyok.
  • Pano
    Na igen.
    Mondjuk azt végképp nem értem, hogy miért vagdosnak ki állandóan. Vitatkozni nem vitatkozom sose, ráhagyom (lehet ezért :D ), meg szerintem nem vagyok valami hűde jó játékos sem.
  • Narxis
    Sajnos ez igaz. :/
  • Pano
    Állandóan kivágnak, már kezdek hozzászokni.

Ma 3 magyarba botlottam bele, az egyik admin volt, le "büdös gecizett" mert le mertem 2x lőni és kivágott aimbot indokkal.
    A másik kettő is hasonló remek nyelvezettel megáldott emberke volt.

Nem tudom miért, vonzom az ilyeneket.. akárhányszor magyarba botlok az összes úgy viselkedik, mint egy mezítlábas buta paraszt akkor is, ha hozzá se szólnak.
  • Narxis
    Kidobtak? :D
  • Pano
    Szeretem a magyar adminokat, nagyon :DD
  • Pat10
    velem már megtörtén,nem is egyszer...És jó,mert egy kulcsot kapsz érte,sehol nem jelenik meg hogy kapsz érte valamit te rámész a ládákra,és lesz egy használatod cserébe.Nekem eddig mindig adott helyette.
  • tomonor
    Igen, ezt mostanában jelentik a játékosok a fórumon. Elég nehezen hittem el, de úgy néz ki igaz. Velem még szerencsére nem történt meg.
  • bali24
    Nekem is ilyen hibát dobott ki
  • Pano
    Nem a kapitalizmussal van a baj, hanem azzal ahogy használják :) De ugyan ez igaz pl a szocializmusra is.
  • harduplanfor
    Nem talaltam ajandek kulcsot. Persze buy, buy, meg buy es a csapbol is buy folyik, h tudjak toldozgatni ezt a szeteso vilagot.
    A jo e.anyukajat ennek a cegnek. Beadja a map betoltesenek a kepet, a csik szepen eljut a vegeig, majd lefagy. Ennel problemasabb jatekkal meg soha nem talalkoztam. Sok gazdag player beletol 40-80k-t ebbe a gameba! Azok mennyire anyazhatnak ilyenkor... Ezert is utalom a kapitalizmusnak hivott szornyszulottet. Lassan mar a penzert tenyleg csak szemetet lehet venni.
  • harduplanfor
    Ja ja! Az altalad linkelt verzio, vagy a nem ir ki semmit, csak lefagy valtozat.
  • Pano
    hopp-hopp... hard. Nézd meg a treasure chest kulcsokat, nekem lett benne 10 db! Nyitottam 6 last foreveres cuccot!
  • Pano
    harduplanfor gondolom erről beszél, most futottam bele:

Vettem extra clawot, levonta az 1000 VP-t, de nem adott semmit, csak ezt:

• harduplanfor
    Koszi! A nagy semmit. Elvette a napi lehetoseget es csereben nem sorsolt egyetlen ajandekot a karimnak. Illetve kariknak, mert par napja tart nalam ez az uj orulet.