Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Soha ne mond ,h soha!
Szerintem a közeljövõben rákényszerülnek egy szerver telítettségi szûrõ beiktatására.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
a másik: http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2368563174
Ha másra akkor pontosabban mond.
"stealthbe lelõ"??? Soldierrel jatszom. Amikor egy gunner a terkep masik felerol elkezd lovoldozni, es az eleterom pikk pakk lemegy nullara, eleg egyertelmu a dolog. Harmadik nekifutas/halalozas utan akar vehetjuk 100% biztosra a csalast. Aki rutinosabb, rogton levagja mi a szitu, es mar irja is a cheatert a chatbe.
Levideózod ahogy stealthbe lelõ, jelented a fenti linkbe, aszt csõ. Mondani könnyebb, mint csinálni, persze. A punkbusterben sose bízz teljesen, állítólag a fejlesztõit a cheat fejlesztõk pénzelik, hogy ne javítsák a prémium cheatjeiket. Így gyakorlatilag mindenki jól jár.
Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha egy csapatban 3 mandó van, az azt jelenti, hogy 3-mal kevesebb gunner. Remélem nem kell ecsetelnem, hogy ez mivel jár.
Arról nem is beszélve, hogy ha az ellenfél mandója zavartalanul garázdálkodik, az nagy eséllyel a te csapatod mandójának a hibája. Neki kell MT-vel láthatóvá tenni az ellenfeleket, valamint lesben állva arra várni, hogy megjelenjen a PS effektje valahol a levegõben, és counterelni az ellenséges snipert.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
2. le van tiltva az utolsó update óta, mert nem mûködött rendesen a freecam implentálása óta. Majd vissza fogják rakni a közeljövõben, amint megjavították.
Tisztan harcolni es nemesen, nem sunyin es lathatatlanul.
En feltornasznam a mando hp-erteket, de elvennem a lathatatlansagot vagy redukalnam par masodpercre.
Attol meg futhatna gyorsan, csapdat rakhatna, keselhetne, mesterkedhetne. Tudom sokan kedvelik a mando kasztot es nincs is ezzel baj.
Regebben jatszottam mandoval es 24-ig jutottam. Nem szerettem vele nyomulni. Nagyon tavol all tolem ez a osztaly. Neha valtozatossagnak megteszi, de annyira nem kotott le. Egy profi 30-as mando es mondjuk egy 20 koruli tarsa szinte elkaphatatlan paros. Egyiket kilovom, a masik tuti hatba lo. Es lenooboz! Ma ismet alkalmam nyilt egy ilyen felallasu csapatba belefutni. Nuboztak rendesen, bar a fele tarsasag jocskan 20-as szint alatt volt. Tegnap 01.30 kor csoda tortent. Valamiert megszunt szaggatni a net! Juhhe! A Midnigh M-os palyara lepve egy 30/22 -es mando cimbisegbe botlottam. Marha nagy makom lehetett, mert a royal oldalon meg szoktam sorozni a teraszt, es balra a nagy sziklat. Parszor kikaptam a 30-as jatekost, nehanyszor a tarsat. Vegre mukodott normalisan, gyorsan a net. Ejjel kene tan jatszanom? Ez abnormalis. Szoval egyszer irja am a 30-as csoka, hogy videot keszitett rolam, mert szerinte cheater vagyok. Remelem nem veszik el az accountom valamilyen koholt vad alapjan. Nem csaltam. A szerencse mellettem allt, es vegre tudtam pontosan celozni es pisztollyal kiszedni az emberkeket. Amikor elkezdtem ezt a jatekot, a profi gunnereket nem tudtam megfeleloen kezelni. Ugy erzem ez mar megy valamennyire (ha a net is ugy akarja), de a toppos mandok neha fejtorest, vagy inkabb fejvesztest okoznak😊 Orommel vennem, ha mas is sztorizna egy kicsit es megosztana velemenyet, beszamolojat velunk.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Tudnal nekem irni par mando limites szerver nevet?
Azért RPG-vel és keg-gel eléggé lehet velük trollkodni.
Viszont ha van egy-két nagyon jó sniper akkor hamar meghalhatunk gunnerral
De ha csapatban nyomulunk, ahol vannak medicek nem sok halált okoznak.
Amúgy meg a gunner szerintem a legártalmatlanabb teremtés egy mandó számára. Mandónak Mandó a Farkasa meg a soldier.
szerintetek jó? esetleg van valakinek ilyen?