Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pra
Offline a bfh
Lehet ,h most bepakolják a maradék ruhákat 😄?

Pra
Ritkábbra vesszük, már más is szólt ,h tumács.

Grr1234
Az alsó desert fox gatyás tök faszányos. Csak levenném az alpineres cuccot meg másik kesztyût vennék.

Grr1234
Üdv :-)

Jó reggelt mindenkinek. <#wave>

Tegnap felnéztem.
Jó kis gyors szeró. No meg üdvös ez a VIP státusz. 😊)
Azt nem tudnátok belõni, hogy a halál idegesítõ autoadmin kiírások ne jelenjenek meg bal oldalt? Csak pl meccs végén, hogy mi jön.
Az össz autoadmin parancs engedélyezve van?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

ez nem büntetés, hanem flood gátlás. Majd elmúlik.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Elektrofrombc2
Nem tudjátok miért kaptam ezt a büntetést már az elején?😮

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

hát nem az a lényeg az egészben?

Pra
Battlefield Heroes Himnusz:

Pra
Szerveren beállítottuk az AFK kicket 299mp-re rarkatm...
az elég egy pisire (bõven) 😄

Üdv Elektrofrombc2!
Bal fenti gatyát, ad rá a jobb lentire... /szerintem/
ja es a pilota sisakot(vagymit) használd
az úgy faszányos lenne.

Ez a nati kigyúrt téma szerintem elég gay 😄

jobb oldaliról vedd le a maszkot meg az alpiner hegyifelszerelést, és megkapod azt az outfitet, amit én tervezek xD

Elektrofrombc2
bocsi...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2

Szerintetek melyik?

Elektrofrombc2
Biztonsági okokból új felhasználóként a regisztrációtól számítva 30 napig 90 másodpercenként csak 1 üzenetet küldhetsz!
Az üzenet újraküldése 39 másodperc múlva.
(Újraküldéskor a megjelenõ ablakban nyomj OK-t, vagy entert!)

Na ne csináljátok már 😮 Csak simán notepadban írtam meg és onnan kimásolva akartam elküldeni erre most ezt kapom 😮

Elektrofrombc2
Sziasztok 😊

Elektrofrombc2 névvel regisztráltam ma SGre ZERO ajánlásával. Átrágtam magam az utolsó 16 oldalon, hogy kb

képben legyek és örömmel látom, hogy itt egy nagyon jó kis közösség van már kialakítva, na ehhez szeretnék most

csatlakozni 😄 Amennyiben megtudok én is valami újjat azt biztossan megosztom veletek mint azt Lopous is tudja

😛

Ami az RPGt illeti, az über/super képes arra, hogy ha az ellenség mellé losz akkor is critical legyen.

Ez az eltakarás meg asszem úgy van, hogy csak akkor húzza fel az alap felsot ha nincs rajtad semmi felül. Tehát

ha csak póló van rajtad akkor azt nem fogja eltakarni elméletileg.

Régebben még reffeltem magamat és meg is kaptam a jutalmamat...még semmi sem történt szerencsére, de nem ajánlom

senkinek. IP alapján szûrik ki a multi accosokat ha jól tudom. Viszont ha hallotatok a bux.to-ról akor tudjátok

hogy ott pénzt lehet keresni és egyik haverom autoclicker programmal és a sütik törlésével öszekapart 50EUt most

várja azt a 2 hónapot hogy átutalják neki alertpayre. Egyébként 20-30 accja volt így naponta átlagossan $4.5-t

keresett...Szóval ha már bux.to-t át lehet verni akkor refferálozást is. De szerintem nem érdemes bajlódni

1350VP-ért... Viszon listiát igen is megéri 😊 10 kódot gyûjtöttem össze 5 nap alatt, de ma már meguntam azt

csinálni 😄 Van elég...

Q:
Can I recruit myself?
A:
No. If you already have a recruitment link then you already have an account to play Battlefield Heroes with. Creating multiple accounts to get rewards for yourself is not allowed, we are actively monitoring this system for such abuse so doing so will likely incur action being taken against all accounts suspected of being involved in the abuse of this system.

Azt hogy hogyan jönnek rá nem tudott.

davis98
Jóccakát !!! Én elteszem magam holnapra ! 😊

nickname: doki09

davis98
ne refelj !!

david insane
Nem akarok reffes linkel vp-t, eddig is megtehettem volna : )

Mit ne csináljak? <#miaz><#finom>

davis98
Nah végre megoldódott a problematika 😛 insane ne csináld !!!<#ejnye1>

david insane
Honnan a picsböl jönnének rá?!
De most komolyan..

david insane
Lv 7ig könnyû felvinni : D
Majd bele kezdek : )
köszi.

Lupous
És ha szerencséd van repülsz a gecibe :S

Van ugye egy ref linked.
Azon regelesz egy kamu emaillel
Feltolold lvl 7ig
Holnapra van 1350VP-d.
davis98
Nem igaz..... Amikor egy beakar tölteni egy pályát appcrash-et ír :S...
Nem értem miért. Eddig mindig jó volt. Lehet az hogy elb@szt@ a medal of honor update ??????? nem lehet most játszani <#falbav><#sir>

saját emailcímre küldi. De ne próbáld ki, mert tényleg illegális. Sajna én is késõn vettem észre.

Újabb battlefield😄 dejóóóó ujra lehet fizetni ubersupi fegyverekért.... nesze EA

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Eddig azthittem referalért bannolnak, ezek szerint nem?<#vigyor4>

Grr1234
Õ... oké 😄

Ez inkább kiszivárgott hír szerintem nincsenek képek...😊

Grr1234
Én nem próbálkoznék, illegális. <#pias>

david insane
Ezt eltudnád magyarázni? saját magadnak küldessz ref linket?
vagy hogy?!

Grr1234
BF:H 2?? JÖHET! Vannak már róla képek?

Ha jelentkezel a BETA-re (ha lesz) akkor TALÁN kapsz 200 Pontot (BF-et)
Remélem majd ha kijön ez az új játék (ha egyáltalán kijön) kapunk oda kezdésnek valamennyi olyan dolgot amiért fizetni kéne😛

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Ha nem kapok gunclub BF-et akkor folytatom tovább a refelést<#pias><#nevetes1>Ha belehúzok egy hétvégén megvan kb 7-9 refelt acc tehát kapok
7(9)*1350VP-t amit elverhetek über fegyverre <#smile><#nezze><#zavart1>
Lupous
Nekem szerintem a BFH marad örökre a favorit 😄...amíg ki nem növöm (ha ez lehetséges) mivel sok pénzt elköltöttem rá...és nem véletlenül...mivel az egyik legjobb játék számomra a BFH😄
Am nemtoom biztos észrevettétek, de a BFH oldalán a betûtípus lett updatelve vagy mi mert pl a nevem is dõlttel van szedve...tök jó szerintem :p

Zero07
nyugi. bocsánat képpen <#law>

Zero07
nekem vagy 1 percen át laggolt de nem dobott le

na a szemét nem le dobott

Pra
bassszus én is ezt írom épp <#rinya>
ahhh...

Zero07
nyámi <#gonosz1><#szeret><#law>

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A DICE általában egyetlen hosttól vásárol domaint, és onnan szivárogtatták ki. Mint mindig.

Zero07
korábban linkeltem képeket. nos vki tudna segíteni mert állandóan bebugol a játék már 4x újra is indítottam, de semmi

Grr1234
<#action> Ilyesmi? D:

Na engem az unranked, nokill szerverek visznek a sírba. Nagy nehezen belépek az általam megcélzott mapra, erre pár kecsege azon balfaszkodik. Juhé!
Ilyenkor mindig jól közéjük lövök, csak hogy érezzék a szeretetet. Aztán kilépek jól. Kár, hogy nincs gatyaletolós-seggmutogatós emote. :S

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

És ennek mi értelme? Általában a kiadók simán közlik a nagyérdemûvel, hogy milyen futó projektjeik vannak. Nem látom értelmét, hogy ennyire megbonyolítsák tök feleslegesen a hír megszellõztetését.

SzLehel
engem annak az undranked szerónak(9999x9999)az adminja akart lebannolni mert nem volt bf-es ruhám 😛

a mamám tanította!

david insane
Elég rasszista szerveren lehetsz te XD