Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó kis gyors szeró. No meg üdvös ez a VIP státusz. 😊)
Azt nem tudnátok belõni, hogy a halál idegesítõ autoadmin kiírások ne jelenjenek meg bal oldalt? Csak pl meccs végén, hogy mi jön.
Az össz autoadmin parancs engedélyezve van?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
az elég egy pisire (bõven) 😄
Üdv Elektrofrombc2!
Bal fenti gatyát, ad rá a jobb lentire... /szerintem/
ja es a pilota sisakot(vagymit) használd
az úgy faszányos lenne.
Ez a nati kigyúrt téma szerintem elég gay 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Szerintetek melyik?
Az üzenet újraküldése 39 másodperc múlva.
(Újraküldéskor a megjelenõ ablakban nyomj OK-t, vagy entert!)
Na ne csináljátok már 😮 Csak simán notepadban írtam meg és onnan kimásolva akartam elküldeni erre most ezt kapom 😮
Elektrofrombc2 névvel regisztráltam ma SGre ZERO ajánlásával. Átrágtam magam az utolsó 16 oldalon, hogy kb
képben legyek és örömmel látom, hogy itt egy nagyon jó kis közösség van már kialakítva, na ehhez szeretnék most
csatlakozni 😄 Amennyiben megtudok én is valami újjat azt biztossan megosztom veletek mint azt Lopous is tudja
😛
Ami az RPGt illeti, az über/super képes arra, hogy ha az ellenség mellé losz akkor is critical legyen.
Ez az eltakarás meg asszem úgy van, hogy csak akkor húzza fel az alap felsot ha nincs rajtad semmi felül. Tehát
ha csak póló van rajtad akkor azt nem fogja eltakarni elméletileg.
Régebben még reffeltem magamat és meg is kaptam a jutalmamat...még semmi sem történt szerencsére, de nem ajánlom
senkinek. IP alapján szûrik ki a multi accosokat ha jól tudom. Viszont ha hallotatok a bux.to-ról akor tudjátok
hogy ott pénzt lehet keresni és egyik haverom autoclicker programmal és a sütik törlésével öszekapart 50EUt most
várja azt a 2 hónapot hogy átutalják neki alertpayre. Egyébként 20-30 accja volt így naponta átlagossan $4.5-t
keresett...Szóval ha már bux.to-t át lehet verni akkor refferálozást is. De szerintem nem érdemes bajlódni
1350VP-ért... Viszon listiát igen is megéri 😊 10 kódot gyûjtöttem össze 5 nap alatt, de ma már meguntam azt
csinálni 😄 Van elég...
Q:
Can I recruit myself?
A:
No. If you already have a recruitment link then you already have an account to play Battlefield Heroes with. Creating multiple accounts to get rewards for yourself is not allowed, we are actively monitoring this system for such abuse so doing so will likely incur action being taken against all accounts suspected of being involved in the abuse of this system.
Azt hogy hogyan jönnek rá nem tudott.
Mit ne csináljak? <#miaz>#miaz><#finom>#finom>
Azon regelesz egy kamu emaillel
Feltolold lvl 7ig
Holnapra van 1350VP-d.
Nem értem miért. Eddig mindig jó volt. Lehet az hogy elb@szt@ a medal of honor update ??????? nem lehet most játszani <#falbav>#falbav><#sir>#sir>
nickname: doki09
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
7(9)*1350VP-t amit elverhetek über fegyverre <#smile>#smile><#nezze>#nezze><#zavart1>#zavart1>
Am nemtoom biztos észrevettétek, de a BFH oldalán a betûtípus lett updatelve vagy mi mert pl a nevem is dõlttel van szedve...tök jó szerintem :p
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ilyenkor mindig jól közéjük lövök, csak hogy érezzék a szeretetet. Aztán kilépek jól. Kár, hogy nincs gatyaletolós-seggmutogatós emote. :S
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
a mamám tanította!