Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval Pra! megcsináltam amit kellet+újítottam kicsit a régin 😄...és mailben pár pillanat múlva meg is kapod jól 😄
Grr1234: Szerintem kibaszott jó (Nem szoktam royal armira ilyeneket mondani...de ez most valahogy valóban faszányos)
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Tegyük fel hogy jól játszasz. Elég tapasztalt vagy ahhoz, hogy tudd merre fog campelni egy mandó, ellõsz abba az irányba, és megölöd. Ezt megismétled kétszer, de a mandó az utolsó kettõ halálát rögzítette. A videón te úgy tûnsz majd mintha egy csaló lennél, ám közbe csak jól tippeltél.
Amikor valaki jelent téged, akkor egy queue listára kerülsz, amit majd megtekintenek, ha lesz idejük. Amint megtekintettek, ráraknak egy újabb listára, amely amolyan 'Ban Pending' lista. Tehát egy bizonyos számú bizonyítéknak össze kell jönnie, amin tisztán látszik hogy csalsz. Amint megvan az elegendõ bizonyíték, egy olyan emberhez kerül ez a pár videó meg a neved, aki ismeri a játékot, és ha elismeri hogy csalsz, akkor megnyomhatja a Ban gombot, amely egyidejûleg törli az EA accodat, és a BFH regisztrálási lehetõséged azonos IP-n. Szal ez így már nem is hangzik olyan egyszerûnek, ugye? :p
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
hanem az is ,h mondjuk kurvaanyázik nonstop,spawnol, vagy nem hagyja abba a bézrépát... azaz nem tartja be a szabájokat...
te ott vagy mint admin, esetleg szerver tulaj és nem tudsz fellépni a barma ellen.
Azt viszont én sem értem ,h bizonyítottan csíter egyének ,h a picsába rohangálhatnak büntetlenül a pályákon...
Szerintem nem magy meló egy acc törlés, kb 1percet vehet igénybe (maximum)
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
És rengeteg ilyen van. A csíterek széles mellénnyel hangoztatják, hogy mekkora királyok, mert már többször is reportolták õket, mégsincsenek banolva. Ezt nemegyszer én is láttam, és nemegyszer panaszkodták már mások is.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
De ettõl az alapfeltevés még mindig áll: nem lehet, hogy az EA-nak sokkal inkább a csítereket kéne bannolni (akik ténylegesen genyákok), mint a narancs nickûek ellen boszorkányvadászatot hirdetni (akik lehetnek egyszerûen csak feltûnési viszketegségûek vagy egyszerûn butusok)?
Gondold el van egy csíter, aki rádasul kódolt névvel tolja... képtelenség eltávolítani a szeróról végleg.
Ezért van egy olyan beállítás a programban ami szûri a kódosokat.
Ezeket az embereket csak supportosok tudják banolni, de akkor már az egész acc-ot törlik.
MANGO nevû Magyar srác is inkább befektetett 990bf-et ,h új nevet csináljon magának, mert csak olyan szerókon tudott játszani amire a kutya nem figyel... a haverok viszont nem ott voltak 😊
Egy narancssárga nick miatt meg ekkora hajcihõt csapni?! Ez több mint vicc.
Egyébként miért ennyire nagy baj, ha valaki átmókolja narancssárgára a nevét?
én is beszoptam, még az adminprogiba se tudtam bejutni, mert új IPcímeket osztottak ki.
De cserébe most adtak +10 napot amit nem kell fizetni.
Szal most lehetnek ilyen brutál lagzások.
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
A narancs név pedig valamivel látványosabb dolog mint a refelés stb.
És azt is leírtam ,h nem az zavarja az adminokat ,h narancs a neve valakinek, hanem az ,h nem lehet õket kirakni.
Nem az a lényeg ,h te mit csinálsz a narancs neveddel!
Én is elhiszem ,h jó srác vagy...
de a kódnév tilos és kész.
Nem tudom hogyan nem vettek észre RTTF-n. Ott senki sem szólt pedig Home pagen is meg volt osztva az event. Ha törölnek hát törölnek, még egy - pont EAnek részemrõl és szerintem én tényleg nem azok az orange nickesek közé tartozom akik visszaéltek volna vele vagy hasonló...
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Aki tud, az a tech support, EA Live chat. Viszont nem egy topikot olvastam már, hogy a gyerek felment, elmondta a baját, elküldték hogy holnapig átnevezik a hõsét, és más napra teljesen törölték.
Ez azért van, mert az EA live chat nem végrehajtó, akik a végrehajtók, azok külön irodába dolgoznak, és õk csak annyit látnak az egészbõl hogy legális vagy illegális (õk bannolják az accocat is ha csalsz)
Szal nagy a valószínûsége, hogy a hõsödet elõbb utóbb-törlik (maguktól nem veszik észre, de elég ha egy valaki feljelent)
Ez az élet rendje.
hálám jeléül :<#law>#law>
Nálunk is! És így is marad...
ezt biztos nem állítom át.
Amúgy nem értem mi a f@szra jó a narancsnév?
Jobbnak érzed magad tõle? vagy mi?
Az admin nem tudja kezelni a codos nevü játékosokat, éppen ezért nem tudlak kívételként kezelni, téged sem.
Ha a legjobb haverom lennél, akor is csak azt tudnám tánácsolni ,h csinálj új karit.
FUCK YEA Gunneroknak 😄
Am én azt várom hogy legyenek stylish kések illetve pityuk...mivel én fõleg ezzel a kombóval nyomulok 😄 (Tudom a kés meg a pityu se egy hatamas cucc így nemigazán látszik a kézben...de hát akkoris az már stylish cucc lenne 😛)

Hogy került az oda?
Az lenne az igazi faszányos bug, ha tényleg megkaptam volna ezt cumót <#smile>#smile>
Azt reméltem ,h a fekete mellény egy különálló darab.
Hááá pedig nagyon beleéltem magam... így már nem is érdekel <#szomoru2>#szomoru2>
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=164305
Pedig azok a mellények rohadt jók
Gondold el.. fehér pólóra ráveszed azt a sötét fekete mellényt,...és a fehér tornacipõ. 😄