Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lupous
Noh mivel kb basztatok rám számtekóra alatt( Vagy nem voltatok itt ami bocsánatos bûn...vagy szimplán szartatok rám <#fejvakaras>) így jól ellógtam...és kb 1 óra óta PSeztem 😄
Szóval Pra! megcsináltam amit kellet+újítottam kicsit a régin 😄...és mailben pár pillanat múlva meg is kapod jól 😄
Grr1234: Szerintem kibaszott jó (Nem szoktam royal armira ilyeneket mondani...de ez most valahogy valóban faszányos)

crackyS
Olyat is láttam,fõleg kezdõknél, hogy mezei játékos azt hiszi a sárga nevûre, hogy admin...és a narancs ezt ki is használja. 😊

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

sajna nagy meló, mert itt is vannak emberjogok.

Tegyük fel hogy jól játszasz. Elég tapasztalt vagy ahhoz, hogy tudd merre fog campelni egy mandó, ellõsz abba az irányba, és megölöd. Ezt megismétled kétszer, de a mandó az utolsó kettõ halálát rögzítette. A videón te úgy tûnsz majd mintha egy csaló lennél, ám közbe csak jól tippeltél.

Amikor valaki jelent téged, akkor egy queue listára kerülsz, amit majd megtekintenek, ha lesz idejük. Amint megtekintettek, ráraknak egy újabb listára, amely amolyan 'Ban Pending' lista. Tehát egy bizonyos számú bizonyítéknak össze kell jönnie, amin tisztán látszik hogy csalsz. Amint megvan az elegendõ bizonyíték, egy olyan emberhez kerül ez a pár videó meg a neved, aki ismeri a játékot, és ha elismeri hogy csalsz, akkor megnyomhatja a Ban gombot, amely egyidejûleg törli az EA accodat, és a BFH regisztrálási lehetõséged azonos IP-n. Szal ez így már nem is hangzik olyan egyszerûnek, ugye? :p

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Pra
EgyszerÛ de nagyszerÛ 😊

Pra
A sárga névnél nem csak a csítelési probléma merül fel,
hanem az is ,h mondjuk kurvaanyázik nonstop,spawnol, vagy nem hagyja abba a bézrépát... azaz nem tartja be a szabájokat...
te ott vagy mint admin, esetleg szerver tulaj és nem tudsz fellépni a barma ellen.
Azt viszont én sem értem ,h bizonyítottan csíter egyének ,h a picsába rohangálhatnak büntetlenül a pályákon...
Szerintem nem magy meló egy acc törlés, kb 1percet vehet igénybe (maximum)

Grr1234
Sztem tök fasza. 😛

Ezzel csak az a baj, hogy így csak egy lúzer csíter banolását érem el. Ettõl még nem változik az EA szemlélete.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
Lupous:
Legyártod hétvégén a legyártani valót? 😉

Pra
Küld be EAlive cseten a videót, hátha az gyorsabb 😊

Oké, de olyan videók után, amiket felraktam a pöcsöm gerasniperrõl, nem indokolt a késlekedés.
És rengeteg ilyen van. A csíterek széles mellénnyel hangoztatják, hogy mekkora királyok, mert már többször is reportolták õket, mégsincsenek banolva. Ezt nemegyszer én is láttam, és nemegyszer panaszkodták már mások is.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Lupous
(Igen számtek óra van...lehet lekötni engem jól 😄---bár ha ez így megy tovább a másodikról jól ellógok😄..kibaszott fos idõ van :S, de azé egy sörike belefér...meg majd este...😛)

Lupous
Ohh...igen mondta már...szegény gyerek 😛...mire változtatta a nevét?...mert fennt van friendben, csak nemtoom mi a neve, pedig jó enemy.

a csalók ellen kézzelfogható bizonyíték kell mielõt törlik õket. Viszont a narancsok ott vannak a szemeik elõtt.

Értem. Így érthetõ a narancsellenesség.
De ettõl az alapfeltevés még mindig áll: nem lehet, hogy az EA-nak sokkal inkább a csítereket kéne bannolni (akik ténylegesen genyákok), mint a narancs nickûek ellen boszorkányvadászatot hirdetni (akik lehetnek egyszerûen csak feltûnési viszketegségûek vagy egyszerûn butusok)?

nagy az isten állatkertje

Pra
Azért gáz, mert azáltal ,h lekódolja a nevét nem csak az történik ,h sárga lesz, hanem az admin nem tudja banolni.
Gondold el van egy csíter, aki rádasul kódolt névvel tolja... képtelenség eltávolítani a szeróról végleg.
Ezért van egy olyan beállítás a programban ami szûri a kódosokat.
Ezeket az embereket csak supportosok tudják banolni, de akkor már az egész acc-ot törlik.
MANGO nevû Magyar srác is inkább befektetett 990bf-et ,h új nevet csináljon magának, mert csak olyan szerókon tudott játszani amire a kutya nem figyel... a haverok viszont nem ott voltak 😊

hurrá, fõnök pestre ment, elmaradt a munka 😄

Az a vicces, hogy a mocskos csalókat nem banolják hónapok óta. A gerasniper nevû génselejtet a múltkor is láttam játszani, és még bûszke is volt, hogy aznap ketten reportolták.
Egy narancssárga nick miatt meg ekkora hajcihõt csapni?! Ez több mint vicc.

Egyébként miért ennyire nagy baj, ha valaki átmókolja narancssárgára a nevét?

Pra
Eliottness fuzionál valami céggel!
én is beszoptam, még az adminprogiba se tudtam bejutni, mert új IPcímeket osztottak ki.
De cserébe most adtak +10 napot amit nem kell fizetni.
Szal most lehetnek ilyen brutál lagzások.

Grr1234
<#beka3><#beka2>

Grr1234
Mennyit késik már ez a 700 BF téma... :-(

Lupous
Engem is ledobott...és most vissza se took menni :s

dikk, én vagyok vip, de én vagyok az akit a szerver ledob xD

jÚ napot!!!!!!!

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Elektrofrombc2
OK

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Pra
engem nem érint egyik sem!
A narancs név pedig valamivel látványosabb dolog mint a refelés stb.
És azt is leírtam ,h nem az zavarja az adminokat ,h narancs a neve valakinek, hanem az ,h nem lehet õket kirakni.

Zero07
swear

Zero07
ennyi erõvel a fél bfh-t bannolhatnák am. ref link exploit naarncs név

Pra
DE nem érted?
Nem az a lényeg ,h te mit csinálsz a narancs neveddel!
Én is elhiszem ,h jó srác vagy...
de a kódnév tilos és kész.

Elektrofrombc2
áh ez az EA rendje... Állítólag már lettem feljelentve, akkor paráztam be és fejvesztve olvastam végig szinte minden olyan topicot. Amúgy meg ha tényleg ennyire szigorúan bánnak az ilyesmivel jobb ha még most törölnek.
Nem tudom hogyan nem vettek észre RTTF-n. Ott senki sem szólt pedig Home pagen is meg volt osztva az event. Ha törölnek hát törölnek, még egy - pont EAnek részemrõl és szerintem én tényleg nem azok az orange nickesek közé tartozom akik visszaéltek volna vele vagy hasonló...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

na várjál. A BFH fórumain hiába keresel valakit, ott nem talász, mert 4 féle embert találhatsz: Devet, Modot, CB-set és OB-set. Ennyi. A devek a játékot készítik, a modok a fórumban segédkeznek, a CB-OB kombó pedig csak egyszerû felhasználói csoport. Senki nem fog rajtad tudni segíteni.

Aki tud, az a tech support, EA Live chat. Viszont nem egy topikot olvastam már, hogy a gyerek felment, elmondta a baját, elküldték hogy holnapig átnevezik a hõsét, és más napra teljesen törölték.

Ez azért van, mert az EA live chat nem végrehajtó, akik a végrehajtók, azok külön irodába dolgoznak, és õk csak annyit látnak az egészbõl hogy legális vagy illegális (õk bannolják az accocat is ha csalsz)

Szal nagy a valószínûsége, hogy a hõsödet elõbb utóbb-törlik (maguktól nem veszik észre, de elég ha egy valaki feljelent)

Ez az élet rendje.

Elektrofrombc2
Hát azért megpróbálok elérni BFH fórumon valamit... pl hogy cseréljék le valami akármilyen hülyeségre a nevemet vagy nem tom de szerintem az nem oké hogy törlik a játékos heroját amin meg BFs cuccok is vannak... Hiba volt...de mikor még megcsináltam akkor nem volt ez még így felkavarva hogy ez akkora baj lenne + soha nem mondtam olyat hogy admin vagyok vagy hasonló. na majd meglátjuk =/

hogy tûnhet egy illegális exploit jó ötletnek?

Lupous
Nem kötelezõ új karaktert csinálni...meg is lehet változtatni a nevet...csak elég borsos az ára :S

Zero07
hjaj. de Pra remélem azért pl ha mi akarunk warozni annyi idõre ezt kitudod kapcsolni.
hálám jeléül :<#law>

Elektrofrombc2
Régen még jó ötletnek tûnt Nah mindegy =/

Pra
Ez negyon sok helyen van így.
Nálunk is! És így is marad...
ezt biztos nem állítom át.
Amúgy nem értem mi a f@szra jó a narancsnév?
Jobbnak érzed magad tõle? vagy mi?
Az admin nem tudja kezelni a codos nevü játékosokat, éppen ezért nem tudlak kívételként kezelni, téged sem.
Ha a legjobb haverom lennél, akor is csak azt tudnám tánácsolni ,h csinálj új karit.

Elektrofrombc2
Na ne már...ennyire fontos letiltani Battlefield.hu szerverõl az orange nickeseket? 😞 PRA! Engedélyezd kérlek ha tudod =/

Elektrofrombc2

FUCK YEA Gunneroknak 😄

Lupous
Hát igen...kibaszott jó enne egy natúr golyóálló mellény (Esetleg valami mintával) rá az izomra 😄...vagy csak simán...Guncim vagy a soldierem örülne neki 😄
Am én azt várom hogy legyenek stylish kések illetve pityuk...mivel én fõleg ezzel a kombóval nyomulok 😄 (Tudom a kés meg a pityu se egy hatamas cucc így nemigazán látszik a kézben...de hát akkoris az már stylish cucc lenne 😛)

Lupous
Ilyen nekem is volt már...nemegyszer 😄...csak úgy kipróbálás szintjén felöltöztettem minden csicsapicsa ruciba a karakterem....és közben valaki frissítette az adatlapját....és mikor meglestem azok a cuccok voltak rajta amik épp abban a pillcsiben rajtamvolt 😄

lehet hogy a karbantartás közben összekeveredett néhány fájl. Én az imént úgy spawnolntam, hogy egyáltalán nem az én ruháim voltak rajtam, hanem az egyik csapattársamé.

Pra
Kicsit bugos a soldier info 😄

Hogy került az oda?
Az lenne az igazi faszányos bug, ha tényleg megkaptam volna ezt cumót <#smile>

s9ns
a pénzhez sincs! külön adhatnák õket, plusz 480 bf-et kérhetnének érte <#nevetes2>

Pra
Nincs is érzékük ezeknek a jóhoz XD
Mekkora jóság lett volna ,ha a mellény külön van.
picsa

Pra
baz+ tényleg <#rinya>
Azt reméltem ,h a fekete mellény egy különálló darab.
Hááá pedig nagyon beleéltem magam... így már nem is érdekel <#szomoru2>

s9ns
milyen mellényre gondolsz? ahogy nézem nem látszik ki egyik alól sem a póló.
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=164305

Pra
Jah, most olvastam fészbúkon...
Pedig azok a mellények rohadt jók
Gondold el.. fehér pólóra ráveszed azt a sötét fekete mellényt,...és a fehér tornacipõ. 😄

s9ns
CTRL+F5

maintenance.