Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kifelejtették a "reedem your award" gombot, ezért most visszavették az offert... fasza. :-(
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
bf.hu val is lehetne még mit kezdeni... tudom is mi lenne a jó (szerintem<#nevetes1>#nevetes1>)
Majd teszek javaslatot 😄
jah amúgy meg mint írtam a fórumok-topicok csordává alakulnak ,ha kinövik magukat... ezért van az ,h a tömeg még a szarba is kapaszkodik 😄
Az hogy átköltözzön a a csapat a battlefield.hu fórumára...nos rosz ötletnek tartom...de csak azért szerintem egyszerûen nem jól van kivitelezve a dolog. A fórum lényege hogy könnyen átlátható legyen, és szerintem ez anélkül is megvalósítható ha nincsenek csillivilli képek, csicsás aláírások, fejlécek. Az SG pont ilyen. és ha minimálisan is szeretnénk "turbózni" a komfortérzetünk nem olyan nagy cucc az az 1000 ft
Am nekem is mutter kártyája van 😄...de jó ez így 😄
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Gratulálok a barna csíkodhoz és a nagyobb nickhez.
Tényleg jó, kicsit irigykedem DE...
...én is gondolkodtam már ezen, de arra jutottam ,h a fasz kivan ,h itt pörgetem egy fórum egyik topicját (ugyebár ezt XD sf.hu bfh)...
egy olyan fórumét aki semmit nem ad a felhasználoknak, SÕT máshol alap ,h normális nick képet használ az ember, máshol alap ,h beidézed több ember hozzászólását, és szerkesztheted utólag, ha akarod végtelenszer.
Szóval a lényeg :
pörög ez a topic mint az állat egy keménymag miatt (miattunk)
és még én agyalok azon ,h befizessem e magam egy normális fejlécre és nagyobb nickre ???????????????????????????????????????????????
Nah neeeeem!!!!
Szerintem az sg kicsit jobban is bánhatna azokkal, akik pörgetik neki ezt az igencsak õskövületbutaszar fórumot, és ingyen egy köszönömmel megspékelve mondhatná azt ,h haver VIP-vagy
Szóval én csak miatattok vagyok itt, szívem szerint átköltöztetnék mindenkit egy olyan fórumra ahol adnak valami plusssszt.
Pl ide, de a csordaszellem nem engedi úgysem 😞
Mindegy pofátlan bõrlehúzkodásnak tartom az sg.hu stratégiát<#boxer>#boxer>
És am ja, ez a fekete royal póló faszányos.
Van 1 kis problémám... BF vásrálásnál nem ismeri el a Visa Elektron kártyámat :S Mi lehet a gond? Azt írja hogy a kártyaszám helytelen... PEdig tuti hogy jól írtam át 😄 Esetleg van más mód? Pl ha PayPal elismeri a kártyát és ott nyitnék egy accot mire átutalnék némi pénzt és utánna arról fizetnék BFHn? Vagy milyen megoldás van erre?
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Abban a mappában keresd ahova a játékot telepítetted.
Asszem Oprendszerenként kicsit eltérõ de Xp-n nálam ez:
:\Program Files\EA Games\Battlefield Heroes\mods\bfheroes
és itt lesz a Filok között egy png kiterjesztésû (ha nincs beállítva a kiterjesztést elrejti a rendszer szal nem látod hogy miféle képfájl, de biztos hogy van)
A kabát meg szintén jó ha van mellé más...így szimplán szerintem mindkettõ elég szar...:S

+ezt a szín témát még kicsit állítgatom, nekem még nem tetszik teljesen (Sajna nem lehet egyéni színt megadni asszem:S)
(Nem gondoltam volna hogy én okoztam a változást 😛)
<#fejvakaras>#fejvakaras>
egyébként fasza ez az uj képed itt sg-n ezzel a barnás vörös csikkal
CAC-al egyetértek, már engem is idegesít, hogy mennyire elszaporodtak ezek a tetû cheater-ek, totál büntetlenül szórakozhatnak.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Csekkoljátok az új klán ikont, és képet 😄
Lupous csinálta... b@szott jó!
A szeró bannert is lecseréljük ,de annak idõ kell.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700