Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grr1234
Hogy idézzem: "nem várt gondok fordultak elõ, ezért késõbb aktiváljuk újra"... 😄

crackyS
ezt azért nem vártam volna EA-tõl..

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Pra
LOL

Grr1234
De amúgy a lényeg, hogy tök fasza ingyen meg minden 😄 Én szóltam, hogy figyeljétek!!! D:

crackyS
nemá 😄

Pra
😄 na ne viccelj már 😄

Grr1234
Lol...

Kifelejtették a "reedem your award" gombot, ezért most visszavették az offert... fasza. :-(

crackyS
nekem sehol semmi =( pedig most már 100%-ig fix hogy megvolt minden feltétel

valóban. Na most döntse el az ember hogy mit tegyen. Lehet hogy ezt kihagyom, már csak tiszteletbõl.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Grr1234

Vagyishát... megkaptak elvileg, de igazából még nincs meg.

Grr1234
BASZKI! MEGKAPTAM A 700 BF-EM GUNCLUBTÓL!! FASZA TÉNYLEG TÖK INGYEN! LESSÉTEK MEG ÁÁÁ 😄

Grr1234
Én az új Tier1-es pólóra gondoltam, ami rajta volt a faszin a mugshoton amit linkeltem.

Pra
Én is a letisztult fórumban hiszek, de ez már kicsit erõs.
bf.hu val is lehetne még mit kezdeni... tudom is mi lenne a jó (szerintem<#nevetes1>)
Majd teszek javaslatot 😄

jah amúgy meg mint írtam a fórumok-topicok csordává alakulnak ,ha kinövik magukat... ezért van az ,h a tömeg még a szarba is kapaszkodik 😄

Lupous
Szerintem ebben van igazság ...de még mennyi, de ha nincs natúr szerkesztési lehetõség,+némi "extra" akkor én nem sajnálom az évi kb 1000 forintot 😄
Az hogy átköltözzön a a csapat a battlefield.hu fórumára...nos rosz ötletnek tartom...de csak azért szerintem egyszerûen nem jól van kivitelezve a dolog. A fórum lényege hogy könnyen átlátható legyen, és szerintem ez anélkül is megvalósítható ha nincsenek csillivilli képek, csicsás aláírások, fejlécek. Az SG pont ilyen. és ha minimálisan is szeretnénk "turbózni" a komfortérzetünk nem olyan nagy cucc az az 1000 ft

Lupous
Nemlehet elbaszni semmit...megadod a adatokat és kb ennyi asszem van valami regisztrációs díj kb 1 dollár vagy ilyesmi...oszt ennyi 😄...
Am nekem is mutter kártyája van 😄...de jó ez így 😄

Elektrofrombc2
Lopuos majd egyszer ha ráérsz megkérnélek arra hogy segíts majd ezzel kapcsolatban MSNen, nehogz valami elbasszak mert anyámé a kártya 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Pra
Lupous:
Gratulálok a barna csíkodhoz és a nagyobb nickhez.
Tényleg jó, kicsit irigykedem DE...
...én is gondolkodtam már ezen, de arra jutottam ,h a fasz kivan ,h itt pörgetem egy fórum egyik topicját (ugyebár ezt XD sf.hu bfh)...
egy olyan fórumét aki semmit nem ad a felhasználoknak, SÕT máshol alap ,h normális nick képet használ az ember, máshol alap ,h beidézed több ember hozzászólását, és szerkesztheted utólag, ha akarod végtelenszer.

Szóval a lényeg :
pörög ez a topic mint az állat egy keménymag miatt (miattunk)
és még én agyalok azon ,h befizessem e magam egy normális fejlécre és nagyobb nickre ???????????????????????????????????????????????
Nah neeeeem!!!!
Szerintem az sg kicsit jobban is bánhatna azokkal, akik pörgetik neki ezt az igencsak õskövületbutaszar fórumot, és ingyen egy köszönömmel megspékelve mondhatná azt ,h haver VIP-vagy

Szóval én csak miatattok vagyok itt, szívem szerint átköltöztetnék mindenkit egy olyan fórumra ahol adnak valami plusssszt.
Pl ide, de a csordaszellem nem engedi úgysem 😞

Mindegy pofátlan bõrlehúzkodásnak tartom az sg.hu stratégiát<#boxer>

Lupous
Nálam se fogadta el a kártyát, így csináltam egy PayPal accountot és megadtam a kártya adatait...utána simán ment a vásárlás 😄 (nem kellett utalgatni semmit)

Lupous
*fehér-vagy pedig national (De csak elméletben)

Grr1234
Szerintem az integetés a legidegesítõbb emote... 😄

És am ja, ez a fekete royal póló faszányos.

Elektrofrombc2
Orange namet illetõen köszi, hogy felvilágosítottatok... Sok mindenrõl nem tudtam ezek közül. Így már érthetõ az egész.

Van 1 kis problémám... BF vásrálásnál nem ismeri el a Visa Elektron kártyámat :S Mi lehet a gond? Azt írja hogy a kártyaszám helytelen... PEdig tuti hogy jól írtam át 😄 Esetleg van más mód? Pl ha PayPal elismeri a kártyát és ott nyitnék egy accot mire átutalnék némi pénzt és utánna arról fizetnék BFHn? Vagy milyen megoldás van erre?

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

crackyS
viccbõl mondtam, hogy egyedi..(egyébként kösz, megg találtam...csak elég csúnyán mellé néztem..no sebaj)

Lupous
Hát akkor eltér az "egyedi" rõl a véleményünk. Olyan meg hogy nincs meg nos olyan nincs! Max rossz helyen keresed.
Abban a mappában keresd ahova a játékot telepítetted.
Asszem Oprendszerenként kicsit eltérõ de Xp-n nálam ez:
:\Program Files\EA Games\Battlefield Heroes\mods\bfheroes
és itt lesz a Filok között egy png kiterjesztésû (ha nincs beállítva a kiterjesztést elrejti a rendszer szal nem látod hogy miféle képfájl, de biztos hogy van)

crackyS
mondjuk amit tomonor, vagy nem tudom már ki berakott..kigyúrt gayos national...na az egyedi! 😄

crackyS
tudom mi az...de egyszerûen nincs meg..😄

Lupous
A 3 pepperbõl is vígan ellehet lenni 😄 olyan hogy egyedi...nos olyan nagyon nagyon kevés van.+ ha elég jó játékos vagy akkor te magad teszed "egyedivé" a rucidat.

Lupous
Tudod mi az a mugshot? A BFH mappájában találod...nem screenshot, azt nekem se csinálja rendesen max frapssal.

crackyS
Az szerintem is jó, csak túl sok embert látok abban...nem lenne egyedi 😄 meg a többi ruhámhoz nem illik...3pepper van, más nincs

crackyS
nem jelenit meg egy bfh képet sem a gépem....igy marad a ps

Lupous
Ez szerintem egy rossz kérdés...figyelembe kell venni a hero-d többi cuccát is 😄...de amúgy szerintem a sima national logós póló a legjobb (Csinálhatnának egy szimpla feketét már végre...nem ér hogy a royalnak van zsidós fehér :S)

Lupous
Amúgy hogyhogy nem mugshotot raksz be ide? (Kicsit egyszerûbb lenne azthiszem 😄)

crackyS
és...szerintetek melyik a legjobb natos póló/kabát?

Lupous
Alpinier cuccok nélkül...egész jó 😄...talán egy póló még elférne rá 😄

crackyS
Esetleg így? Vagy alpineres cuccok nélkül.

Lupous
Mindegyik szar:S...a tetoválás amúgy szerintem jobb...ha van persze hozzá más kiegészítõd (Pl jófajta gatya vagy izom vagy hasonlók 😛)
A kabát meg szintén jó ha van mellé más...így szimplán szerintem mindkettõ elég szar...:S

crackyS
Ha már így megkérdeztem a véleményeteket, ebbõl melyik jobb?

Lupous
Nah asszem megtaláltam a tökéletes színt (A kevés létezõ variáció közül 😄)

Lupous
Tenkjú...gondoltam kipróbálom hogy is néz ki ez a VIP téma 😄 és igazából egy ezrest megért (Már régebben ki kellett volna próbálnom 😄)
+ezt a szín témát még kicsit állítgatom, nekem még nem tetszik teljesen (Sajna nem lehet egyéni színt megadni asszem:S)

Lupous
Bakker pár napja említettem hogy nálam dõlt vékony betûvel volt szedve pár dolog a bfh oldalán(pl.: ACC NEVEM, GROUPWALLON DOLGOK)...hát bazz nem az update miatt volt. Most vettem észre hogy egyik nap amikor kerestem valamelyik munkámhoz a Century Gothic betûtíoust kivágással tettem át a pendrájra (Nem pedig másolással) így a gépen amin van a BFH nem volt meg (Valamiért a dõlt verziót kihagytam a másolásból 😄)...ma ezt észrevettem és jól visszatettem a megbolygatott elemeket...és LOL látom hogy visszatért minden a normális kerékvágásba a BFH oldalon 😛
(Nem gondoltam volna hogy én okoztam a változást 😛)
<#fejvakaras>

crackyS
ja...meg az a hang amit ki ad közben ;D
egyébként fasza ez az uj képed itt sg-n ezzel a barnás vörös csikkal

Lupous
TD...sokkal jobb, irritálóbb....szal az egyik legjobb emote ha fel akarsz baszni valakit 😄 (Olyan kb mint a royaloknal a csirkés emote) 😄

crackyS
nektek melyik nationalos emote tetszik jobban? a robot dance vagy a thumbs down?

Nekem dinamikus IP címem van, gondolom mint a legtöbbünknek, ezért ez szerint nem lehet letiltani a csaló gépet, mert minden modem indításnál újat ad.
CAC-al egyetértek, már engem is idegesít, hogy mennyire elszaporodtak ezek a tetû cheater-ek, totál büntetlenül szórakozhatnak.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

crackyS
a kisebb kép elég jó, de a nagyon az a kopasz nem tetszik...viszont ez a piros szín egész jó hangulatot ad neki

Pra
PHT
Csekkoljátok az új klán ikont, és képet 😄
Lupous csinálta... b@szott jó!

A szeró bannert is lecseréljük ,de annak idõ kell.

crackyS
lol...de legalább õszinte 😄

egy igaz ember.

Lupous
Ohh tudom én hogy milyen jó fej vagy!<#law>

én õszintén megmondom hogy leszartalak nagyívbõl 😄

Oké, de én az egyértelmû eseteket említettem. Azokat simán kezelhetnék expess. Pl VV-n a nat hegyormon állva azt hiszem minimalizálhatjuk egy nem camper helyen lévõ láthatatlan játékos eltalálásának esélyét commando-ként (nem gunnerrel odasorozva, hanem egyetlen lövéssel beaimbotolva).

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700