Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
el is költöttem tetkóra+ egy emotra <#pias>#pias> gyorsan jött, gyorsan megy
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Már épp elégszer, ahhoz, hogy lássam még mindig nincs itt.
valaki segítsen 😄 2 emote közt nem tudok dönteni...thumbs down vagy robot dance?
Amennyi volt, se firefoxba, se IEbe nincs reedem gombom.
én már megkaptam. Picit bûntudatom van, de hát ez van.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Gábor,olyanok megcsináltál már hogy feliratkoztál az EA hírlevélre,meg beléptél a heroes-os accoddal?
a mamám tanította!
Ahogy olvasom a bfh fórumon, látom, nemcsak nekem van ilyen problémám, és hidd el, nekem tényleg nincs ott.😞
menj fel most a gun clubra,és a tekerj le és ott van egy nagy ablak egy Heroes-os képpel,nem lehet eltéveszteni 😊
a mamám tanította!
Akkor te mondmár meg, hol van az a reedem now, merthogy én nemlátom sehol...
Már elolvastam párszor, de ha rájöttem volna ezekbõl, megse kérdezem.
Valaki tudja, merre van ez a "Redeem Now!" gomb?😊
mostmár megjelent az offer,de ha még tesztelik akkor várok egy órát nehogy megszívjam.(félreértések elkerülése miatt a másik accomra akrom rakin nem az Sz.Lehel-re)
a mamám tanította!
Receive 700 Battlefunds, worth $5 USD, for Battlefield: Heroes now!Sign up for the Gun Club newsletter and redeem your Battlefunds below.
én csak ennyit látok 😛
én csak ennyit látok 😛
a mamám tanította!
megint KIVETTTÉK 😄 remélem nem szivom meg, hogy aki most rákattolt be bugzik és nem kap asd
mert bebuggolt a rendszerük megint. Már az offer sincs ott a gunclubba. Megint.
jogszerû? pffff xD
Na reménykedjünk, hogy nem teszik meg. Úgyis csak ennyit tehetünk.
Na reménykedjünk, hogy nem teszik meg. Úgyis csak ennyit tehetünk.
meg van a reedem gomb...csak tulajdonképen nem tesz át sehova
Ezt akkor tehetik meg ,ha szerepel az üzenetben ez a szöveg!!!!
Ez csak egy kamu tájékoztatás, nem jogszeru.
Ez csak egy kamu tájékoztatás, nem jogszeru.
jah mert én most arrol beszélek ,h annak is megvan e lehetõsége, h megkapjuk mi is ezt uzenetet GC-tõl.
És mivel nem redeem cucc, mégegyszer fel tudod venni.
És mivel nem redeem cucc, mégegyszer fel tudod venni.
"U-238
Note to all users.
EA live chat are not able to help you with this issue.
Any credited Battlefunds up until this point will be checked over at a later date to make sure you are entitled for those. Any that are not will be removed along with any items purchased with them at a later date."
Note to all users.
EA live chat are not able to help you with this issue.
Any credited Battlefunds up until this point will be checked over at a later date to make sure you are entitled for those. Any that are not will be removed along with any items purchased with them at a later date."
nézd én leszarom...
ha meg1szer me tudom szedni a 700bf ,én csupán boldog leszek..se parázni nem fogok, se bûntudatom nem lesz.
A live chat-tõl kaptam a 700bf-et, ahol nem kérdeztek semmi olyat ,h melyik földrészen élek stb... tehát õk hibáztak,
Õk hibáztak ha még1szer lesz 700bf-em.
Ilyenkor te mint "felhasználó" védve vagy pont olyasmi jogok álltal amirõl ma már volt szó.
Ha hibáztak 1dolgot tehetnek valahogy elveszik azt amire költöttem...
De nem fogják!
A másik... ha netán botrányig menne a dolog akkor inkább felajánlanám ,h betolom a rendszerbe azt az 5 euro amibe került volna ,azt hagyjanak engem békén!
ha meg1szer me tudom szedni a 700bf ,én csupán boldog leszek..se parázni nem fogok, se bûntudatom nem lesz.
A live chat-tõl kaptam a 700bf-et, ahol nem kérdeztek semmi olyat ,h melyik földrészen élek stb... tehát õk hibáztak,
Õk hibáztak ha még1szer lesz 700bf-em.
Ilyenkor te mint "felhasználó" védve vagy pont olyasmi jogok álltal amirõl ma már volt szó.
Ha hibáztak 1dolgot tehetnek valahogy elveszik azt amire költöttem...
De nem fogják!
A másik... ha netán botrányig menne a dolog akkor inkább felajánlanám ,h betolom a rendszerbe azt az 5 euro amibe került volna ,azt hagyjanak engem békén!
de komolyan. Nem akarom veszélynek kitenni az accomat. És mivel itt most közölve van hogy az elõzõ hírlevelet csak az amerikaiknak kellett megkapniuk, picit be vagyok carva.