Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emberek hey, valaki annyira elvagytok : PP
Csak annyit válaszoljatok már meg mért nem pipálodik ki az a szarság:
Newsletter Signup
Note: a redeem button will appear below after you have signed up
Mikor mindenhol felvagyok iratkozva minden ea hírlevélre : D
háhó <#dumcsi>#dumcsi><#fejvakaras>#fejvakaras>
Csak annyit válaszoljatok már meg mért nem pipálodik ki az a szarság:
Newsletter Signup
Mikor mindenhol felvagyok iratkozva minden ea hírlevélre : D
háhó <#dumcsi>#dumcsi><#fejvakaras>#fejvakaras>
Hát mivel nem volt mire költened így kb mindegy mik voltak a supplykban 😛 Bár gondolom örültél volna valami ritka cuccnak 😄...én is már jóideje próbálok legalább egyet szerezni 😄
Nah eltettem magam <#integet2>#integet2>
Nah eltettem magam <#integet2>#integet2>
Newsletter Signup
Hát ez semmikép nem akar rendbe jönni, (sehol a pipa, mikor felvagyok iratkozva a hírlevélre lassan 1 éve jön, folyamatosan .. hm ... )
Hát ez semmikép nem akar rendbe jönni, (sehol a pipa, mikor felvagyok iratkozva a hírlevélre lassan 1 éve jön, folyamatosan .. hm ... )
beszoptam a supplikkal rendesen XD
van most 180tonicom XD
Meg egy sztájlis rudolf, amivel nem sok mindent tudok kezdeni ,hiszen van uberem 😊
van most 180tonicom XD
Meg egy sztájlis rudolf, amivel nem sok mindent tudok kezdeni ,hiszen van uberem 😊
Hát mert, tudod, régen sok narancsszínû nevû karaktert csináltam... ezért újabb accot csináltam. Meg ilyenekbõl összejött öt-hat acc.
ui.: csikön emote nagyon faszaa 😄
ui.: csikön emote nagyon faszaa 😄
hát még én... azon gondolkodom, mind3 karimmnak tudo venni, egy drága emotet laughot, td- bár a td emote az mit csinál?
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
En eddig vettem tetkot, meg robot dancet. Royal soldierembe lesz szürke póló + chicken, royal commandómban lesz super kés és fos-fehér póló. És még van 2 accom 😛
meg vettem a brush it off emotot amit mindig is szerettem volna. De innentõl tényleg nem tudom mire költsem a maradékot.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
baszki, mai naptól hivatalosan 2100 BF-t gyûjtöttem be fizetés nélkül eddig.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Dede... sajnos az új póló miatt, nagyon fasza 😄 Meg azért is, mert natoknál nincs 140 BF-ert örökös póló. :S
Am...én megvettem az új nat kesztyût (Szerintem marhajó)...és a steiners gatyát(2.rakétaemberszett) a mandómnak...szerintem nagyon pengén fest.
4 accom van 700 BF-el... hmm 😄 van egy royal mando, egy royal soldier, egy nat soldier, a negyediket meg még eldöntöm 😛
<#mf1>#mf1> én elõzõ 700-ast feladtam...pedig szept 3 elõtt léptem be elvileg
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Azvagyok😄<#falbav>#falbav>
Nyugi. Nekem se sikerül beváltani egyik accomnál. Majd írok live chatre, csak elõbb élvezkedek.
Jah, és te is livechatre akkro!
Jah, és te is livechatre akkro!
Tenkjú nekem mûködött (bûntudat nélkül toltam rá...és kb azonnal 😄)...mit is vegyek 😛...már 2100bfet kaptam az EAtõl eddig 😛
Ezt már 5x megcsináltam, de semmi, bár már volt régen, h én szívtam, csak akkor xp boostot nemsikerült beváltani...😞
görcsölök bazz! Mit vegyek?XD
5 accomból 4 feltöltve 700 BF-el!
Azért sajnálom, hogy nem köszönitek meg. :-( Elvégre én hangoztatom már egy hete.
Azért sajnálom, hogy nem köszönitek meg. :-( Elvégre én hangoztatom már egy hete.
De nemkaptam meg, arról is kell kép?😄
gabor 😄
mar megkaptad menj a heroes fooldalra jelentkezz ki aztan be...
és tárárárárááá ott a 700bf
mar megkaptad menj a heroes fooldalra jelentkezz ki aztan be...
és tárárárárááá ott a 700bf
OHOHOOO gyerekek,,,,, ott csúcsúcsúl a sarokban a 740 bf em😄 Az EAnek bûntudata van úgylátszik😊
Tomonor!Ne viccelj már!! Ingyen 700 bf az ingyen 700 bf😄 még jó hogy aktiváltad, hülye lettél volna, ha nme aktiválod be😊
Ittvan, de eddig sehol semmi😞

én natnak veszek egy rudi rescue-t meg egy laugh emotiont meg még valami kiegyészítõt ha kitelik 😛
a mamám tanította!