Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grr1234
Vajon meddig fog tartani ez az offer?

Elektrofrombc2
Ugyértem ezzel a kártyás ügyben kellene egy kis segítség...😛

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Lupous
Hm bazzmeg 😄...nekem is dobott egy 45 naposat pár hete...de a probléma az hogy kb semmire nem jó mivel maxos karakterem van csak :s...szal olyan mint halottak a puszi 😛

davis98
jah 😉

nickname: doki09

Elektrofrombc2
segitsetek please =/

Hmmm 11lvl-es soldierrel 45napos XP boost supplybol jonak szamit? (😛) 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
Nationality: Bazdmeg nincs szerbia :S XD

Elektrofrombc2
The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.
Ez mit jelent pontossan?

Grr1234
Miért írja ki amikor beakarok lépni GunClubra, hogy check out your GunClub status??

davis98
Hát ez nagyon jó ! 😄 most igen boldog vok 😄

nickname: doki09

Lupous
<#puszi>
Kiresz:...tökmindegy melyiket veszed a lényeg hogy long range legyen. (Az a legjobb)

Elektrofrombc2
700 BF *pipa* Köszi mindenkinek 😊

Elektrofrombc2
Bazdki olyan gazdagnak érzem most magam.😊 Itt van elõttem egy reedem gomb ami még arra vár hogy megnyomjam de had éhezzek még rá egy kicsit 😄😄 Ez olyan mint a sexben az elõjáték 😄😄 Ezen kívül itt csücsül anyám Visa Elektron kártyája mivel veszen 1400 BF-t, hogy átcseréljem az orange nickes nevem. Kicsit elvesztegetett pénznek tûnik, de bánja f*szom 😄 Így bár birok veletek játszani. Csak értetek 😄😄 <3

Grr1234
gerthárts grítöszt

a viláám nem csap kétszer ugyan oda hát igen😞 vettem 2 supply dropot, eggyikbe ugye örökös super sharpshooter másikba 1 nap exboost X maradék 180 bol meg veszek pisztolyt kommandómnak😊 milyen pisztolyt ajánlotok,? gerhart greatest, vagy florenz furry? AM megvettem soldieremnek az elit mellényt😄 medállal igenjól mutat😄

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Grr1234
Miért lenne okunk félni?

Grr1234
Írj supportra. Megfogod kapni... mármint a 700 BF-et.

Supplyból über kés 7napra+ vettem egy sima sárpsútert...
Maradt 450bf...
Nem költöm el😄
Lupous
Olvassatok SFC groupwallt aztán jelezzetek vissza hogy mizu!<#pias>

700BF YEYYYYYYYYYYY 😄DDDDDDDDDDDDDD
Zero07
ha a 700bfhez akkor bizony van okunk félni. de pl engem már rég bannolhattak volna mivel volt hogy kérte a nevem is szal megtehette volna. de így 700bf ide. ja és örülhetsz sonar van royal fegyóm xD

Ó, b+ hogy ezekkel az akciókkal én mindig csak szívok.<#falbav>
Mindenki megkapta csak én nem, de majd mindjárt megyek reklamálni.😄

egy amerikai gyereket éppen ma bannoltak egyenlõre ismeretlen okból. Kíváncsi vagyok hogy a 700 BF-hez van-e köze, vagy a ref linkekhez xD

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

nyugi, én is beszívtam egy 7 napos über sr smg-vel. Bánja a fene, végülis nem is nagyon tudtam mi másra költeni az a pár bf-t xD

Grr1234
Három supplydropból: Uber kés 7 nap, Uber sharpshooter 7 nap, stylish kés örökös. :S

Grr1234
ah

Goingloco, aki a karakteremet is rajzolta.

david insane
akkor most super, vagy "sima" über smg?

Grr1234
Ki az a Hans?

apropó, Hans lecsekkolta az új kardomat 😄

david insane
Nem sietem el a dolgokat, még a xp booston is gondolkoztam ..
Rohadt drága..

Fegyverre visszatérve az alap smg szines változata se rossz, meg a natis piros, ha kinézetet nézném ..

de gondolom a super/type lv10 tõl sokkal jobb lenne ..
leragadtam : )

egyetértek, ha smg-rõl vagy MG-rõl van szó.

Viszont az über short range shotti qrvára megérte.

Grr1234
Szerintem nem éri meg supert venni. :S

Pra
super/short-smg és a maradék 140bõl vegyél egy soldier supplyt...
lehet kapsz egy uber shotit vagy valami fasza dolgot.
Persze az is lehet ,h tonicot.

Ha biztosan veszel supplyt akkor azzal kezdj, azt ved meg minden elott.
ha nem nem 😊

Grr1234
Vettem nat soldierembe tetkót meg laughot. ;D

Grr1234
Greg's Greasy Gun. Superre nem éri költeni (legalábbis soldiernek nem) a többihez képest az tökre jobb sztem.

Smithwarden
A kozeli uber smg egyertelmuen.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

david insane
Royal soldierem van, és szerintetek melyik fegyvert éri megvenni, és melyik a legjobb? ami még 700 bf ben szolgál .. (unlimitedre gondoltam)

Mivel Weaponra költöm : )

Grr1234

Royal soldierem. 😄

Grr1234
Nekem is megjött már a BF... 😛

Pra
Azért ezt a fesõt megvettem 😄

david insane
Hát Relogoltam mindenhova 1x 2x,és aztán a dolgok rendbe jöttek : )

david insane
És nagy köszönetet érdemel szerintem grrl,
mivel forditott nekünk, és ha õ nem szólt volna,
személy szerint, én lehet nem iratkozztam volna fel a gb re meg stb.

Köszi grrl 😊

Nem hiszem el!!!! vettem commando supply dropot! és uber sharpshootervolt benne!!!!

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Grr1234
Hogy?😄

david insane
Sikerült, nagyon szépen köszönöm a segítséget.
😊

david insane
Azt énis észre vettem,mikor magyarra vettem hogy értsem amit közölni akar, eltünt : )

Amúgy awarded van de még nincs 700 bf, várni kell még? : d

david insane
Relogoltam magam a clubgunon és kipipálodott : )

Smithwarden
Akinek nem megy es nem latja a 700BFes akciot, GunClubon kattintsa felul at AMERIKAI zaszlora a jobb felso ikont (magyar vagy masik helyett).

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

david insane

Awarded állítólag, majd "megjön".

Grr1234
Ha felvagy akkor kikéne, hogy legyen pipálva...