Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Én is MG szeretnék. De amit alapból alapból az lenne másodlagos amit vennék az pedig az elsõdleges. Csak az a bajom hogy short/very fast bol 1db van csak amit úgy tudnék megvenni hogy maradjon pénzem bazookára.

BattleTag: kabel15#2672

Pra
alap fegyókat vegyél:
Egy short range MG-t
EGY LONG range MG-t
És a bazookat
=3*145bf = 435
Marad még 265bf-ed supplira.. de ha supplyt akarsz venni akkor kezdj azzal, mert lehet, h fegyvert ad!

crackyS
hm..ki tudja, én soldier vok bõven megteszi alap fegyó,esetleg lr...

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Pra
Gunner akkor az igazi, ha két MG van nála és a bazooka!

Grr1234
Szerintem nem éri meg venni super/ubert (kivéve kés 'mando).

crackyS
sr, vagy uber sr, szvsz

kabel15
és 700BF bõl milyen fegyver csomagot ajánlotok gunner nek?
Csak rakétavetõ és elsõdleges fegyver kéne. shoti nem kell.

kabel15
OMG van 700BF em 😄 THX!

crackyS
ea accoddal lépj be, azzal amin vagy bfh-n is

kabel15
Hello! Hogy kell csinálni ingyen 700BF et a GUNCLUB on?
regeltem aztán?

Zero07
<#puszi>

davis98
Ezt bóknak veszem 😄

nickname: doki09

Zero07
az s0nar

Pra
Am szerintem itt(sg.heroes) nem én vagyok a leg"öregebb" 😄
Mert már regelt sOnar is XD

Grr1234

Commando-power. 😄

david insane
Relogolj gunclubon, bfh weboldalán is, és ha még ezek útán is fenn áll a probléma, akkor amivel "böngészel" tegyük fel firefox, akkor aztis "relogold" magyarul újra indítod.

Elektrofrombc2
Egyik haveromnak próbálom megcsinálni ezt a 700BFt. De mikor rákattintok a Reedem gombra nem történik semmi. Másnak is volt ilyen jellegû problémája?

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Grr1234
Én is téged. 😛

crackyS
elsõnek azt hittem 98 a szerencse számod, sokkal érettebbnek tûnsz 12 évnél

Elektrofrombc2
CRACKY felvettelek

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

a korosztály nem minden esetben befolyásolja a érettséget és az IQ szintet. Ennyi.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Elektrofrombc2
Egyébként tudtok tik ilyent? 5EU-ért vettem 1400 BFt xD Úgyértem anyám csak felét kérte KPben 😄

Zero07
avyg hol indulnak 5 fõs csapatok?

Zero07
na most pillanat.lesz maygar bfh kupa?

crackyS
vegyél fel, Sgt.Singularity a hõsöm neve

davis98
Én 12 vagyok, de azért...... engem ismertek hogy milyen vagyok 😊

nickname: doki09

Elektrofrombc2
Sikerult 😄😄😄 Imádlak PRA! 😄 Köszi a tippet... 1400BFvel lettem gazdagabb. Mingyárt megváltoztatom az orange nevemet.
Tehát |cool|Fireee -rõl HUN~Gunner -re. Csak hogy tudjatok rólla...😊

sajna a játékot többnyire ilyenek játszánk. Mondjuk ingyenes. Nem csodálom.

crackyS
napi polyén<#pias>
csatlakozok egy haverhoz friendlistbõl, még csak ma vettem fel, rögtön elkezdi: honnan vetted bf-t? mondom szerinted? erre õ: hack? add meg a hacket....utána elmeséltem neki ezt a bf-t meg a pepper dolgot és azt mondta: add meg a peper kodod nekem is kel ruha 😄 aztán kiderült...10 éves

várjál... magyar nyelven használod a get BF oldalt? Milyen anyanyelvre van regisztrálva a bfh profilod?

Elektrofrombc2
Pra! Segíts 😄 haladás van 😛 Mostmár elismeri a kártyaszámot. Viszont: Probléma lépett fel vásárlási kérelmeddel kapcsolatban. Kérjük, válaszd ki újra a kívánt ajánlatot (a valuta közben változhatott)

Lehet hogy az a gond hogy a kártyán dinár van? (Szerbiai pénz)

david insane
Nemtudom én mindig vp nek hívtam : DXDDD
Azért írtam, hogy nem a fizetõs vp re gondoltam : D

Elektrofrombc2
Hmmm lehet hogy az a gond hogy egybeírtam a számokat. A biztonsági kóddal szerintem nincs gond. Kösz

xp boostok addig jók amíg nem vagy 30-as. Azután nincs értelme, de mégis megkapod.

Grr1234
Igen? Mióta? 😄

david insane
vp = kispisztoly : D

Elektrofrombc2
Az unlimited überek. vagy ez a 45 napos XP boost sem rosz. De eddigi supplyjaim:

XP boostot (1-nap)
XP boostot (1-nap)
XP boostot (45-nap)
VP boost (2-nap)
Fredrich's Styish Fly Swatter (Unlimited)
Faust's Stylish Panzerfist (Unlimited)
Faust's Uber Panzerfist (7-nap)
Rudolf's Uber Rescue (7-nap)
...nem vagyok túl szerencsés...

Grr1234
😄

david insane
Én a supplyból ilyen fura vp't kaptam, elég gyors és nemisrossz, 1 hetes : D

Pra
Figyu Elektro,

Én sem tudtam fizetni régen ,mert CIB-es visa kártyám volt, és mint kiderült a cib nem támogatja a netes fizetést, viszont csináltattam náluk egy NET-es MasterCardot ami egyszeri 600ft-ba fájt...
...tehát lényegében ingyen van egy ilyen kártyám.

A lényeg ,h valszeg anyád bankja sem támogatja a netes vásárlást.
Bankot fel kell hívni, és meg kell kérdezni ,h ez e a probléma.

Vagy csak nem töltötted ki a biztonsági kódot, ami nem a kártya pin kódja, hanem a kártyán található 3db szám.

Esetleg a kártyaszámot egybe írtátok, pedig úgy kell ahogy a kártyán van.

Lupous
Sejtem...😛

Grr1234
Egyébként aki van itt royalos vegyen fel barátnak, "Harapos" a karakterem neve. Majd szétrúgunk a nationalosok között. 😛

crackyS
egyébként supplynál mi számít jónak?

Elektrofrombc2
na elég jól beszoptam ami a supplykat illeti =/ Soldierre kaptam 45napos XP boostot, 1 napos XB boostot és 7 napra short übert...<#shakehead><#shakehead>

crackyS
ctrl+c ctrl+v? <#mf1><#nyes>

Grr1234
Hehe lol, én soldierem pont ugyanígy néz ki... 😄

crackyS

jómi?<#pias>

+csináltam funnak egy jóóó nagy disznaj royalt....arrol nem rakok mugot, képzeljétek el: kigyúrt felsõtest beat chest-tel 😄

Grr1234
Hát szerintem kérdezz rá supporton.

Lupous
Értem hogyérted...de sajna nemtudok segíteni :S (Nekem efféle problémám nem volt :S)

Grr1234
Egyébként tök fasza, regisztráltam még egy accot, és arra is meglett gyors a 700 BF... D: