Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. A gyerek mar a xxxx.-et tulhaladta evszamait tekintve😊
2. Nem a kudarc zavar vagy a kihavastol rezelnek be, hanem szerintem egy profi mando tul jol hasznalja a kepssegeit es szinte lehetetlen megfogni ha a csapatban nincs egy masik hasonloan profi mando.
+raadas: Nem birom ha egy 30-as player lvl.6-os jatekosokon prezentalja erejet, es nagykepuen nooboz, looserezik.
Tény, hogy nekem is kinyílik a zsebembe a bicska, amikor valaki érdemtelenül nyomja a lesajnáló, lúzeres emótokat (pl 3v1, vagy épp 10hp-val gyógyulnék valahol, amikor belémbotlik, stb). Ilyenkor csak annyit teszek, hogy bukmárkolom a szerót, és belépek az lv30 sniperemmel, majd csak az illetõre megyek rá. Ha kellõen sokszor megöltem, akkor meg távozok.
...és a legfontosabb, hogy ha bepipul, és elkezd anyázni chat-ben, akkor szigorúan csak annyit kell írni neki, hogy "lol".
Mindenre. 😊
Beválik. Teszteltem. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
A virtuális világban (pl. bfh) is vannak kiemelkedõ játékosok (mindegyik kasztban). Amikor egy ilyennel találkozik a magát halhatatlannak tartó számítógép elõtt ülõ 8 éves gyerek, és kudarcot vall, a kudarcát saját magának hasonlókkal próbálja magyarázni mint te: biztos hacker, nem volt balance, ez egy noobbasher, glitch-et használ, damage búg volt. Mindenképp szabálymódosításokat szeretne, lehetõleg olyant amivel õ kerül elõnybe, különben "Õ" nem játszik ám többet,és akkor majd megnézhetik magukat.
Én azt mondom, mindenkinek megvan a maga helye (képességei, lehetõségei, szorgalma szerint), próbálja abból kihozni a legtöbbet, azt pedig úgy a legegyszerûbb, ha tanul a jobbaktól. Ha nem játszol jobbakkal, nincs kihívás, nincs fejlõdés, csak a megmérettetés erõsít, a gyakorlás önmagában kevés.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Elismerem ha valaki jobb, de ne jampizzon mar egy lvl.6-os jatekos elott. Regebben adodtak probelmaim a 30-as gunnerekkel. Ma mar tudom kezelni oket, vagy ha nagyon eros az illeto legalabb lesz sanszom elkapni. Pl. Ha legyengult es elfut megtalalom a 6.sensevel. A mandot egy darabig latni akcio utan, de utana eltunik.
Szerintem az elixir/stealth combo egy 30-as, profi mando kezeben hihetetlen elonyt biztosit a soldierrel szemben. Idezek egy regebbi beirasbol: "a gunner nem ellenfel a mandonak" "farkasa a masik mando, es a soldier". Nos, ha a csapatunkban nincs jo mando, akkor ki allitja meg? Ha a gunner nem ellenfel, es a csapatban sincsen olyan kvalitasu mando, ki marad? A soldiernek nem sok sansza lehet elixir/stealt comboval szemben. Mi tortenik ha lovok ra nehanyat pisztollyal? Hamar kapcsol es beszed par sebzest, majd elszalad. Ha netan sikerulne valahogy elerni rogton eltunik, mert az 5 stealt hamar toltodik. Par masodperc es a hatamban lesz....
Nem kell válaszolnod, igazam van.
A soldierek és gunnerek azért vannak balanszban a saját és egyéb kasztokkal mert a playerek leginkább átlagosan tudnak e két típussal játszani. A mandó esetében viszont nem az átlag, hanem a szélsõség a jellemzõ. Te azért találkozol erõs vagy valamivel erõsebb mandókkal ,mert a szélsõségesen rosszul játszó mandósok általában kasztot váltanak, a szélsõségesen jók, vagy átlagnál jobbak viszont élvezettel aprítanak.
Tehát a commando kaszt azért nem veszti érvényet, mert nagyon sokan jobban tudnak gunerrel vagy soldierrel játszani.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Hibazni emberi dolog, viszont nem mindenki ismeri be ha hibazik. Te bealattad es ez mindenkeppen pozitiv😊
Sajnos tegnap en is hibaztam. Inditottam egy uj karit es 6-12 lvl. kozotti mezonnyel egyutt nyomatuk a gamet. Kesobb bejott egy 30-as mando:
http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/383238252
Termeszetesen hatulrol megtalalt, bemutatta a szokasos emokat stb. Sikerult jol felhuznom magam es elkuldenem melegebb eghajlatokra. Utolag megbantam hibamat. Nem kellett volna ezt tennem es foleg nem magamat idegelni rajta. Dehat annyira felszaladt a vernyomasom, amikor a full funds csavokam hatulrol bemasirozik az extra magas dino szettben es bemutogat egy mezei lvl 6-os nak. Kiralykodjon high lvl. szinten! Szoval miutan elkuldtem a gyereket es kileptem, par percre ra osszeakadtam megint vele. Tobb mint a fele high lvl. jatekos volt a tarsasagnak azon a szerveren. (ezen mar nem akadok ki, h mit keres egy lvl 6-os ott, hiszen korabban kitargyaltuk a temat) Osszefutottam egy 30-as soldierral akivel jol lehetett osszedolgozni. Integetett, poenkodott amikor eppen egy-egy pillanatra levegohoz jutottunk. Nem erzodott rajta nagykepuseg, hogy o ott a valaki. Partnernek tekintett, nem egy kis kofic kezdo, alap ruhas playernek. A 30-as dino feju emberket viszont nagyon nehezen birtuk elkapni. Nekem nem sikerult, de a 30-as csapattarsamnak sok, sok szivas utan igen. Be is irta a "He's dead" uzenetet.
Tomonor regebben irt a premium cheaterekrol. Letzik olyan premium cheat amelyik csokkenti a bevitt sebzesek erteket? Azert kerdem, mert a 30-as mando lelott valakit, majd utana raszallt a nep. Beszedhetett par szort smg talalatot. Egy fal mogul sikerult meglepnem. Fel tarat birtam kozelrol beletenni a testebe, amikor aktivalta a szokasos futok es granatvetozok combot. Mentek le a pirosak szepen, de valahogy nem akart neki elfogyni az elete. Egy masik esetben lattam hol tevekenykedik es zaszlot foglal. Ugraltam, mozogtam ossze-vissza. Ram lott, de elvetette a headshotot. Dobtam ra granatot, uldoztem, de ezt a tagot szinte lehetetlenseg elkapni. Ezert fenntartom korabbi allitasom: A mando kasztnak aranytalanul nagy elonyt adtak a keszitok. Egy soldiert el lehet kapni, egy gunnert szinten, de hogy mas high lvl. jatekosok ennyire nehezen boldogulnak egy 30-as mandoval szamomra azt jelenti, hogy nincs meg a balance. A vegere sikerult minden zaszlot elfoglalnunk, es kezdetek hullani a royalosok, mint a legyek. A mi kis mandosunk angolosan tavozott es kelepett a jatek vegere. Nem varta ki a defeat feliratot😊
**was called
***But he came back
Ne erõltesd azt az angolt.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
(Bocs hogy így, meg itt, stb...)
Akinek jött a lord of ultimától az elmúlt pár napban ilyen levél, és nincs szüksége a kódra az igazán elküldhetné nekem privátban ( privátban! 😊 ) . Ez is EA play4free játék, de Hírózban a kód használhatatlan. Egy kedves ismerõsöm ezzel játszik és fontos lenne neki. Elõre is köszi. Üdv, Pra!

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Just Righ I for SMG
Not too far, not too close. Bang! Just right. Small medium range extension.
Pontosan mit is jelent ez? Egy Scoped SOF AK74-e van ennek a szerencsetlen emberemnek, mert csak ilyet nyert. Ez a fegyver eleve medium.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ha esetleg valamelyikõtöknek meg van irja meg pls hogy milyen és hogy érdemes e ebbe fektetni
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Legtöbbször én is szarokat kapok (fõleg úgy, hogy régen 100-nál kezdõdtek a tonicok, most meg 10-nél), de a claw ingyen ad ajándékba dolgokat. Ez egy jófejség az EA-tól. Természetesen nem fenenagy nagylelkûségbõl csinálja ezt az Easy, hanem üzleti megfontolásból. Ettõl függetlenül ez egy ajándék, amit nem illik kritizálni.
Ha valaki nem elégedett vele, akkor ne használja.
Ja es a laggok...huhh akadt belole boven a mai napon. Apam a gyors kabel nete ellenere folyton panaszkodott, es anyazott, hogy az alatala "tapsikolasnak" hivott BS-t nem tudja idoben hasznalni. Mondam neki, szedjel Valerianat es ne stresszelj ha ezzel a gameval akarsz foglalkozni😊
Aki eloszor kezdi a jatekot eleg sokaig tart neki 10k-t osszehozni.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit