26731
Battlefield Heroes
  • harduplanfor
    Nekem mukodott azonos email alapjan.
  • harduplanfor
    A mai diszko progi helyett nem kis munkaba kerult kiosztanom az embereimnek kozel 70 db medalt:)
  • Specnalz
    Bocsi srácok, hogy témát kell váltsak, de nem értem amit Tomonor írt:
    " 2013. feb. 14. 18:20 | galéria | válasz | #25824
    A bfp4f és bfh pénztárca közös... "
    Ezt hogy érted? Megkaptam az 1000 fundsot, és van 2 karim is BfP4F-n, de azok más e-mail címen mint a Bfh-s, átutalni nem lehet. Ha közös, akkor azt hogyan kellene értelmezni?
  • Pano
    Bosszantó, hogy 200 funds választ el attól, ami kéne a storeból... most költeni meg nem akarok újabb ezrekért.
  • tomonor
    érdekes, én sem játszottam mégis megkaptam most. Én csak tolmácsoltam amit Cain mondott.
  • Gyuszopapa
    Na ez az ami nem igaz,az idén nem is játszottam még de még is kaptam.
  • CAC
    Fura, mert ma (vagy tegnap) meg megkaptam a hiányzó acc-ra is.
  • tomonor
    Nem, játszani kellett egy szerveren, hogy megkapd.
  • Pat10
    én meg arra kaptam amivel nem játszottam,és amelyikkel megy játszottam arra meg nem...:/
  • Pano
    vagy a belépést nézi? mert a clawot minden nap bepörgettem.
  • Pano
    Az érdekes, mert én egész januárban nem játszottam, mivel nem volt időm, mégis kaptam :DD
  • bali24
    Megvan,vagyis mégsincs nemértem miért nem kaptam pedig minden nap játszottam mostanában.
  • bali24
    Miféle medál?
  • tomonor
    Hát ha nem kaptál, akkor nem.
  • CAC
    Ááá!
    És pont a főkarim nem volt akkor játékban? :(
  • tomonor
    Aki január 23-24-25-én játszott, az kap medált.
  • tevel
    Majd kiderül.
    Úgy néz ki, hogy menekülésre ideális a használata. Akkor viszont soldiernek sem rossz, a gránátot tudja nélkülözni, úgy is van aby-ben is. El tudok olyant képzelni, amikor támadok egy zászlót soldierként, sorban fogynak mellőlem a társaim, amikor túlerőbe kerül az ellenfél, nem kell mártírnak lennem, szépen visszateleportálok a zászlónkhoz, meggyógyulok, és irány újra.
    A használati értéke úgyis majd csak az első tesztek során derül ki, ha egy fél óráig tart amíg működésbe lép, vagy felrobban egy idő után, mint a tt, vagy távolságfüggő lesz a használata, akkor ez is csak eggyel több dolog lesz a store-ban. ;)
  • CAC
    Ez egyértelműen commando stuff.
  • tevel
    Mondjuk, ha az explosivban nem lesz hely bazukának ez miatt, akkor a gunnerek talán nem fogják megvenni.
  • CAC
    Gyerekek a robotos medalos reward megjelenésében van valami ráció? Barátnőm kapott, másodlagosnemhasználtnat profilom kapott, főprofilom nem kapott.
  • jugen
    Köszi a BF tippeket! :)
  • tevel
    Ez egy kicsit összekuszálja majd a meglévő stratégiai szokásokat. Az még elmegy amikor a commando egyedül idegesít majd mindenki ezzel, de ha majd 4 gunner összehangoltan teleportál egyik zászlótól vissza a másikig, amikor azt megpróbálja valaki elfoglalni...hááát, lesz nemulass.
  • tomonor
    Igen, elhelyezed a teleportot, válthatsz fegyót, lőhetsz, használhatsz képességet, stb.
  • Pano
    Sikerült, köszönöm! :)
  • tevel
    A videóból nem látszik, de a teleport szerkezet elhelyezését követően, amíg a kezemben van az indító szerkezet, addig tudok akár fegyverre is váltani? Lőni egyet csipával, vagy késelni, aztán elteleportálni a helyszínről?
  • tomonor
    Apropó: a workbench csomag VP-ért nem tűnt el: mostmár be van építve a kliens workbenchébe (hot deals helyett)
  • harduplanfor
    Kozos lonak turbos a hata...xerncse, h csak a bfh porog nalam, igy nem kell osztozni a p4f-en gyujtott Fundsokon. Amugy ott mindig meghalok mert nem birok celozni, ezert nem is jatszom a p4f-en:)
  • tomonor
    A bfp4f és bfh pénztárca közös...
  • Pat10
    igen nagyon jó,köszi szépen;)
  • harduplanfor
    Remek otlet:) Akad par elfekvo emberem a p4f-en. A dolog mukodik:):):) Thx!
  • tomonor
    Apropó, 2000 Fundsot lehetett összeszedni összesen; a p4f is tartott valentin napot. Nem tudom, hogy működik-e még a link.

http://battlefield.play4free.com/en/store/redeem?key=6S7L-SX5U-FJXA-T6EU
  • tomonor
    Nem, explosive fegyver, és természetesen Fundsba kerül majd.
  • harduplanfor
    Love is in the air:) Vegre egy nagyszeru ajandek!:)

• harduplanfor
    Ezt jol beneztem:) Gondolom ha valaki penzert vesz mondjuk 4 arany weapon mod packot, akkor is csak egyet tud hasznalni belole. Tehat pl. a Packin for Pisol-bol nem adodik ossze az I standard az III-as arannyal. Tetelezzuk fel, hogy a Super Crit for Pistol goldra lenne szuksege. Porgethet 4x mire kidobja,es ebbol csak egyet tud felhasznalni??? Uh ez egy rakat love...,hogyan gondoltak....
  • tevel
    Ez a teleport gondolom widget lesz és VP-ért nem is lehet majd kapni.
  • CAC
    Juhúú! :)
  • Pano
    fundsot na.. javítva
  • Pano
    Szerelmet vallott nekem az EA valentin alkalmából. Nézzétek meg a rewards menüpontot, én kaptam 1.000 foundsot :D
  • tomonor
    Hmm, ma egy eléggé nosztalgikus itemet dobot a treasure chest nekem.

Tulajdonképpen ugyanaz, mint a Petyr's piece xD
  • tomonor
    Igen, eltűnik. A silvered odaveszett.

Mielőtt berakod, meg is kérdi, hogy biztosan megteszed-e, mert utánna nem tudod visszacsinálni ám :D