26731
Battlefield Heroes
-
harduplanfor #25851 Nekem mukodott azonos email alapjan. -
harduplanfor #25850 A mai diszko progi helyett nem kis munkaba kerult kiosztanom az embereimnek kozel 70 db medalt:) -
Specnalz #25849 Bocsi srácok, hogy témát kell váltsak, de nem értem amit Tomonor írt:
" 2013. feb. 14. 18:20 | galéria | válasz | #25824
A bfp4f és bfh pénztárca közös... "
Ezt hogy érted? Megkaptam az 1000 fundsot, és van 2 karim is BfP4F-n, de azok más e-mail címen mint a Bfh-s, átutalni nem lehet. Ha közös, akkor azt hogyan kellene értelmezni? -
#25848 Bosszantó, hogy 200 funds választ el attól, ami kéne a storeból... most költeni meg nem akarok újabb ezrekért. -
tomonor #25847 érdekes, én sem játszottam mégis megkaptam most. Én csak tolmácsoltam amit Cain mondott. -
Gyuszopapa #25846 Na ez az ami nem igaz,az idén nem is játszottam még de még is kaptam. -
CAC #25845 Fura, mert ma (vagy tegnap) meg megkaptam a hiányzó acc-ra is. -
tomonor #25844 Nem, játszani kellett egy szerveren, hogy megkapd. -
Pat10 #25843 én meg arra kaptam amivel nem játszottam,és amelyikkel megy játszottam arra meg nem...:/ -
#25842 vagy a belépést nézi? mert a clawot minden nap bepörgettem. -
#25841 Az érdekes, mert én egész januárban nem játszottam, mivel nem volt időm, mégis kaptam :DD -
#25840 Megvan,vagyis mégsincs nemértem miért nem kaptam pedig minden nap játszottam mostanában. -
#25839 Miféle medál? -
tomonor #25838 Hát ha nem kaptál, akkor nem. -
CAC #25837 Ááá!
És pont a főkarim nem volt akkor játékban? :( -
tomonor #25836 Aki január 23-24-25-én játszott, az kap medált. -
tevel #25835 Majd kiderül.
Úgy néz ki, hogy menekülésre ideális a használata. Akkor viszont soldiernek sem rossz, a gránátot tudja nélkülözni, úgy is van aby-ben is. El tudok olyant képzelni, amikor támadok egy zászlót soldierként, sorban fogynak mellőlem a társaim, amikor túlerőbe kerül az ellenfél, nem kell mártírnak lennem, szépen visszateleportálok a zászlónkhoz, meggyógyulok, és irány újra.
A használati értéke úgyis majd csak az első tesztek során derül ki, ha egy fél óráig tart amíg működésbe lép, vagy felrobban egy idő után, mint a tt, vagy távolságfüggő lesz a használata, akkor ez is csak eggyel több dolog lesz a store-ban. ;) -
CAC #25834 Ez egyértelműen commando stuff. -
tevel #25833 Mondjuk, ha az explosivban nem lesz hely bazukának ez miatt, akkor a gunnerek talán nem fogják megvenni. -
CAC #25832 Gyerekek a robotos medalos reward megjelenésében van valami ráció? Barátnőm kapott, másodlagosnemhasználtnat profilom kapott, főprofilom nem kapott. -
#25831 Köszi a BF tippeket! :) -
tevel #25830 Ez egy kicsit összekuszálja majd a meglévő stratégiai szokásokat. Az még elmegy amikor a commando egyedül idegesít majd mindenki ezzel, de ha majd 4 gunner összehangoltan teleportál egyik zászlótól vissza a másikig, amikor azt megpróbálja valaki elfoglalni...hááát, lesz nemulass. -
tomonor #25829 Igen, elhelyezed a teleportot, válthatsz fegyót, lőhetsz, használhatsz képességet, stb. -
#25828 Sikerült, köszönöm! :) -
tevel #25827 A videóból nem látszik, de a teleport szerkezet elhelyezését követően, amíg a kezemben van az indító szerkezet, addig tudok akár fegyverre is váltani? Lőni egyet csipával, vagy késelni, aztán elteleportálni a helyszínről? -
tomonor #25826 Apropó: a workbench csomag VP-ért nem tűnt el: mostmár be van építve a kliens workbenchébe (hot deals helyett) -
harduplanfor #25825 Kozos lonak turbos a hata...xerncse, h csak a bfh porog nalam, igy nem kell osztozni a p4f-en gyujtott Fundsokon. Amugy ott mindig meghalok mert nem birok celozni, ezert nem is jatszom a p4f-en:) -
tomonor #25824 A bfp4f és bfh pénztárca közös... -
Pat10 #25823 igen nagyon jó,köszi szépen;) -
harduplanfor #25822 Remek otlet:) Akad par elfekvo emberem a p4f-en. A dolog mukodik:):):) Thx! -
tomonor #25821 Apropó, 2000 Fundsot lehetett összeszedni összesen; a p4f is tartott valentin napot. Nem tudom, hogy működik-e még a link.
http://battlefield.play4free.com/en/store/redeem?key=6S7L-SX5U-FJXA-T6EU -
tomonor #25820 Nem, explosive fegyver, és természetesen Fundsba kerül majd. -
harduplanfor #25819 Love is in the air:) Vegre egy nagyszeru ajandek!:)
-
harduplanfor #25818 Ezt jol beneztem:) Gondolom ha valaki penzert vesz mondjuk 4 arany weapon mod packot, akkor is csak egyet tud hasznalni belole. Tehat pl. a Packin for Pisol-bol nem adodik ossze az I standard az III-as arannyal. Tetelezzuk fel, hogy a Super Crit for Pistol goldra lenne szuksege. Porgethet 4x mire kidobja,es ebbol csak egyet tud felhasznalni??? Uh ez egy rakat love...,hogyan gondoltak.... -
tevel #25817 Ez a teleport gondolom widget lesz és VP-ért nem is lehet majd kapni. -
CAC #25816 Juhúú! :) -
#25815 fundsot na.. javítva -
#25814 Szerelmet vallott nekem az EA valentin alkalmából. Nézzétek meg a rewards menüpontot, én kaptam 1.000 foundsot :D -
tomonor #25813 Hmm, ma egy eléggé nosztalgikus itemet dobot a treasure chest nekem.
Tulajdonképpen ugyanaz, mint a Petyr's piece xD -
tomonor #25812 Igen, eltűnik. A silvered odaveszett.
Mielőtt berakod, meg is kérdi, hogy biztosan megteszed-e, mert utánna nem tudod visszacsinálni ám :D