Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
atán küldöm én is <#integet2>#integet2>
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
A körvonalak már megvannak ,csak most olyan ceruzám nincsen ami vastag, tompa és maszatolható 😞
Miután elkészül majd kézzel, kicsit állítok majd rajta szoftveresen ,de nem nyúlok bele drasztikusan.
miután végignézted az összes képet amin bejelöltek, és az albumokat ..,se ítélkezz XD
Link 😄
(Gyahh aki akar jelöljön be<#puszi>#puszi>)
Pra! kíváncsian várom hogy egy felnõtt embör miféle mívet tud csinálni 😄
Már a következõ szettbõl a sálat is felrajzolom...megnéztem kb ,h néz ki 😊
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
BattleTag: kabel15#2672
Gyerek rohant a tankom után és lõtte shotival 😄
http://img826.imageshack.us/i/gesd129.jpg/
http://img268.imageshack.us/i/gesd2130.jpg/
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Ezt írja :S:S:S:S
nickname: doki09
nickname: doki09
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Pont az a cél ,h mindenkinek legyen S/Ü fegyója, ezért majd az igazán fizetõs játékosok többsége, többre vágyik, és jöhetnek a supesuper/überüber fegyók XD
tehát nem 560bf hanem 280bf!
( már nem törlöm az elejét)
MOST az UBER késre vonatkozik (24órán keresztül)
És hogy ez csak 7 napos vételre van mondjuk vagy unlimited re is.
s0nár nem pre game volt...
Eredmények :
5-ször haltam szerintem...és a statisztika szerint is :S
1 assist killem volt...asstat ezt nem számolja (szal szopás 😄)
kõkemény 600 pontot gyûjtöttem 😛....ez meg is van a stat szerint is...úgyhogy kb ennyit errõl :S
Elektro nálad meg nemtudom mi történhetett 😛....lehet kicsit sok sört ittatok 😛
De ha ez így van akkor megszívtam hogy elköltöttem 700BF et fegyverekre mert 1-2 hét múlva meg tudnám venni bármelyik fegyvert 😊
Szerencsére van még 1 acc om 700BF el 😊 Holnap elkezdek felhúzni 3 karaktert lvl10 re 😄