Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár asszem az egyik AK megy a spájzba 😛....kell a hely atier1 AK-nak...úgy lehet igazán jól nyomulni 😛
De S0narnak elég nehéz lesz mivel ha jól tudom royals solidere van :d
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Szóval szerintem nem lehetséges 2 egyforma fegyver.
BattleTag: kabel15#2672
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Mert csináltam egy acc ot 4 napja és nem tudom regelni gunclub ra :S
Amúgy én erre vagyok rákattanva:
<#pias>#pias>

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Nem ismeritek mert még kicsik voltatok hozzá (na jó nem mindenki)
majd mutatok keményebb vonalról is... ...ezt most szépsége miatt kell élvezni
A zene 96'os
Maradjunk a
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Én mér kezdem elfelejteni Pendulumot (annyit játszottak itthon ,h az már túlzás) , de örülök ,h ti meg kezditek elkapni 😊
Én Dubstep-et karmolom mostanság ,de már azt is kicsit unom...
és most fel lehet használni így is...
Megkértem egy haveromat ,h kicsit szabja hosszabbra ezt a pár másodpercet, mert majd lehet csinálok vidit és jo lenne alá.
Haverom ki is vágta, kicsit variált is rajta, és szerintem faszányos lett 😊... ébresztõnek berakom telómra 😄
(nem kell semmi extrára számítani... kb 10percet szánt rá)
hallanotok kell:
tõcsed lefele 😊