Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lupous
Igen...komolyan...magyarázd el mi kivetnivalót látsz a "lógás" dologban 😛 (Feltéve ha tisztában vagy a jelen középiskolai oktatási színvonallal követelményekkel , szabályokkal...stb stb :p)

Pra
Adok vip-et csak el ne felejtsem ha hazaérek

Elektrofrombc2
Én akkor sírok be ha ma nem az über/super short MG lesz leárazva XDXD

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
na látod azt jól teszed 😄 Majd mutasd meg hogy sikerült 😛
Igazából szinte fél osztály meglógott mivel testnevelés nállunk szinte nem kötelezõ (Az csak nagyon laza tanár) és hát utolsó elõtti torna utolsó pedig angol...Szerintem megérte egy igazolatlanért 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Vaxi
Ezt komolyan kérdezted, hogy miért? 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

na jó, ezen besírtam.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Lupous
Holnap jól megcsiáltatom ezt a póló témát jól 😛

Lupous
Most mié? (Bár igaz vp boost miatt "lógni" elég kocka dolog 😛) Én pl ma úgy toltam hogy 8ra fogászat volt az osztálynak 😛....az 3 óra lyukas😛...utána még lett volna 3 óra....nah hát kb leszarom az ilyesmit szal ma volt egy 10 perces fogászatom utána meg haverokkal bementünk tescoba...onnan meg kocsival haza...szal laza egy nap 😄...holnap meg holnapután gyaksza suliban...szal eddig ez a hét egy nagy Ló***(Fallosz 😛)

Vaxi
nálad valami nagyon nem oké 😄DDDDD

Elektrofrombc2
Óóó jó az 😄 Gratulálok 😊
Pra! Számíthatok én VIP statusra bf.hu szerverén? Elég kellemetlen mindig megvárni azt a 10 percet míg bejutok, és ugye van olyan is mikor várok 20 percet, bejutok erre 2perc mulva kick VIP belépése végett...akkor képes lennék lefejelni ezt a képernyõt 😄

Egyébként meg nekem ilyen jól megy... hazajöttem utolsó 2 óráról mivel lassan lejár az XP-VP boost és hát nehogy már ne használjam ki 😄😄 Igazolásra remélem azért sort kerít az oszim 😄

Pra
Grat
innen már csak idõ kérdése, izgulni nem lesz okod 😉

köszi. És most ideje... BFH-zni.

Vaxi
grat 😊

na átmentem 2 hibával 😛

Lupous
Hát papi...lehetne ez jó is 😛...

Pra
A rajzolásra visszatérve...
igen elkezdtem rajzolni a nat karimat, és ki is találtam rá egy saját technikát ,h hogyan hozzam létre...
Eljutottam a körvonalakig aztán az ötletem nem vált be, amit szerettem ,így aztán nem is folytatom a dolgot mert anélkül az ötlet nélkül már nem motivál a dolog...
De itt hagytam abba:

Bazz bemegyek a sulbiba, erre kiderül, a tanárok továbképzésen vannak...

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Pra
Én meg azt hittem arra gondol ,h a vonalvezetés egy szívecske teteje 😛

Lupous
Hajrá buci 😄
Elektofrombc2 te meg jujj...hallod 😛 (De végülis most mié is😛?! egy normális embörnek kb ezen jár az esze ennyiidõsen 😛)

Davis, képzeld, én meg csak a sharpshoterrel tudok zuzni, a többi puskával egyszerûen nem megy. túl picit ránt,😄 sharpshoterrel tudok pontosan löni, csak az az 1 bajom van magammal, hogy mindíg fejre célzok és könnyen kifektetnek😄

Elektrofrombc2
xD Hát ne mondjád már hogy neked más xP xP Egyébként lehet, hogy pont az a baj hogy van P:

davis98
Csak hajrá !!!!!!!

nickname: doki09

nna, holnap kresz vizsga, megyek is aludni :/ hali.

*csak azzal

én azzal csak megyek, és semmi bajom nincs vele.

david insane
Csináltam new assast, megvettem neki a Pilfered stefan's Stylish sharpshooter, very long, 5 ammo,és emberek ez rohadt szar ....
célozni lehetetlen vele, le fel rángat, lassan reloadozik, inkább knifre kellet volna költeni ..

hm :'D

tebetegállat xD

Vaxi
most komolyan, 2 ívrõl a cici jutott eszedbe???? Hát fiam, neked sürgõsen kell egy nõ 😄DD

Elektrofrombc2
áááá mostmar kiidegöl ez a kép
http://img695.imageshack.us/img695/6875/szoptatas4.jpg

Ami Facebookot illeti pár ismerõsnek már én is szóltam és így összessen kb 25 lájkal hozzásegítettem 😊

SzLehel
most jutott eszembe valami,össze kéne egyszer jönni,és csinálni egy hatalmas fun videót vagy valami más dolgot,színvonalasan megvágni,felrakni a youtube-ra és lehet hogy beválasztanák a hét videójába 😄
csak így felmerült bennem mert szerintem elég fasza lenne

a mamám tanította!

utolsó elõtti nap ha úgy néz ki hogy nem érjük el, kerítek 'néhány' havert és account szpemmel azért is elérjük.

Elektrofrombc2
Hopp a kép kimaradt😄

Elektrofrombc2
Próbáltam minnél szolidabb képpel ráutalni (A babáért bocsi 😄)

kabel15
56k like nál járunk.
Szerintem buktuk :S

BattleTag: kabel15#2672

Lupous
Ehh gyerekek....megmondhatnátok hogy mire gondoltok :p így nem valami fasza 😛 (Egy csomó dolog van a fejemben 😛)

Vaxi
óbazdmeg...

ping hiba, rossz szerveren játszol.

Lenne hozzátok egy kérdésem, aki résztvet az utobbi idök, forgotten honor: forgotten hope 2 "bajnokságokon" az kisegithetne, hiába csatlakoztam az Axis olldalon egy csapatba, nemtom hol a szerver amin játszanikell, egyszerüen seholsem irja, Még a honlaponsem, mint régen. Valaki nemtudja mi a teendö?

😊 Nekem meg az a bajom jelenleg bfh val, hogy hiába lövöm azta kurva ellent, istenése akar sebzõdni.Látjátok, montam én, hogy a royal hadsereg szövetkezik az idegenekkel<#falbav>

david insane
Sõt, még a legelsõ PTE tesztelésen is jelen voltam : D
Mikor még a papagáj,kobra, meg ezek voltak sztájlik.

david insane
Szerintem egyszerre kezdtem el vele bfh zni,
mivel a bfh megjelenése útán néhány hónapal már nyomultam :'D

Csak közbe meguntam, meg stb.
Most viszont megint kedvem lett hozzá : D

davis98
A forma a lényeg 😄

davis98

Gyors vázlat 😄

Tomoonor mester tudását, s képességét megkérdõjelezni ne merészeld!!!<#ijedt>

david insane
Értem : )
Ez biztos?;D

david insane
max herom megvolt,4 hely van : D

nem.

Lupous
4/4??? WTF???

Lupous
Nézem...csak nem értem :S

david insane
Õ izé hogyha a pepper kódot aktiváltam, bizonyos ea accomra,
nem lehet váltani h mégis másik acc'ra akarom?!

Aktiválás allat azt értem, h beírtam kódot, elfogadta,
national clothes,aztán választani herost, de mivel nincs natim,
és már 4/4 max herom megvolt, ezért nem tudtam véglegesíteni, nem tudtam mire tenni.

Nem lehet másik accra át irányítani? 😄D