Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grr1234
Áh de a faxom miért költöttem el a BF-jeim? 😄

APa vett battlefundot?😄 Sajna nekem anyám nem vesz saját bankártyámat kell így lehúznom😄

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

MIAFAX???!!! "++" 280 pkm???!!!! URISTEN! svd tuti vétel lessz😄

kabel15
Nekem készül a lvl10 es commandom. És a solider em is. Mindegyikhez van 700BF. Már csak várnom kell 😄

BattleTag: kabel15#2672

jaj
Most olvastam vissza😄 télleg fél áron van, bocsi zsolt😊

Zsolt nem akarlak elkeseríteni, de mullltkor volt 50% leárazásban kilrilenko sett, 1300 ért, ahoz volt ak, szerintem ruhával eggyütt adják, ha tévednék, javítsatok ki😊

Elektrofrombc2
😮 Most nézem... 280ért vetted? Az nem igazán 50% Hanem -75% Most itt ki a hülye?

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

:@
Dögöljön meg az EA.
Lehet csinálok egy másik accot és veszek majd egy SVD-t (mivel gondolom az is akciós lesz...)
davis98
Apám megszánt most egy PKM-el 😊

nickname: doki09

davis98
Aha sztem lehet 😊 Volt már ilyen akció,hogy a papagáj meg a kobra 840bf volt. De a papagájra most lecsapok !!!!!!! <#nyes>

nickname: doki09

Grr1234
Papagájt meg majmot lehet venni BF-ért?

Elektrofrombc2
Igen idézem forumból

These are found inside game files:

Deal of the Day - Sep 27th
PKM - 50% off!

Deal of the Day - Sep 28th
M249 - 50% off!

Deal of the Day - (Not sure about date - Sep 30th)
Mel the Monkey - 50% off!

Deal of the Day - (Not sure about date - Oct 1st)
Patton the Parrot - 50% off!

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

kabel15
Na de vissza térve a BFH ra. Lesz még ilyen 50% akció ugye?

Grr1234
Bár azért ebben is van kikötni való...

kabel15
Nálunk nincs ilyen. legalábbis nálam nem volt eddig.
Bár fõsulin nem is hiszem hogy lenne.

Grr1234
Egyetértek.

Elektrofrombc2
Tamogatásról jut eszembe... Tik akik még jártok iskolába, kaptok évente ilyen segélyt (Egy bizonyos pénz összeget)? Vagy azt csak mink Vajdaságiak kapjuk? Csak valami papírt kell kitöltenünk hogy magyarok vagyunk és hogy iskolába járunk és ennyi az egész 😛

kabel15
Szerintem is így jogos.
És a közmunkát is bevezetném a segélyért.

DarkHorSe
aki nem jar iskolaba, ne kapjon tamogatas

teljesen normalis dolog

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Elektrofrombc2
<#nevetes2> xD Ebbe van valami 😄

david insane
*jegyzõ
*havi családi

crackyS
cigányokat én sem komálom...ebben legalább egyet értünk.<#pias>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

crackyS
és még azt is hozzá tenném, hogy ha nem lennének "stréberek" akkor te most nem tudnál BFH-zni.

david insane
Ráadásul most lett bevezetve, 10 óra hiányzás jehyzõ felé levél, aztán szülõnek levél, 10 óra, 2 napnak felel meg, 50 óra hiányzás útán automatikus család megvonás, és védelem alá helyezés megkezdése.

Szánalmas : ))
Sok cigány miatt, idáig jutottunk ..

crackyS
ez de nagyon fasza, tényleg jó

Grr1234
Na elkezdtem ezt a digitális óvoda témát... majd még folytatom de most már megyek Call of Juarezni... 😄

Pra
jó fiú vagyok már <#eplus2>

Grr1234
Te milyen iskolába jártál? Én már egy igazolatlannál csak bújok a bokorba, nehogy ofõ megtaláljon...

OFF VÉGE 😄

crackyS
hmm csak is az mond ilyet, aki nem bírja elviselni, hogy van nála okosabb, és csak úgy mellékesen, attól hogy valakinek van esze attól még nem stréber

Elektrofrombc2
Fúúú most irigyellek 😄 Én sem akarok menni elsõ kettõre 😄 De minket simán kivágnának.

Fabio Capello
azóta már csak adócsalásban utazol <#idiota>

Pra
Azóta eltelt 10év, megszelídültem 😄

Vaxi
Részemrõl lezártnak tekintem a dolgot 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Pra
Én még offolok 😊

A régi idõk meg ilyen hülyeségekre reagálni kell 😄

A lényeg ,h én a suliba soha nem mentem be az elsõ 2órára vagy csak nagyon ritkán, mondván ,h az nekem még korán van... mégse gyûlt össze az igazolatlan!!
Vendéglátós középsuliban is eltöltöttem 3évet de engem gyakorlati helyen csak az elsõ nap láttak 😛
Mindig mindent megoldottam máshogy...
...úgy voltak vele ,h talán jobb is ha nem vagyok ott... simán leigazolták a gyakorlati idõt 4esre. Nem voltam könnyû eset 20éves korom elõtt az biztos.
Ma se vagyok szívbajos ,ha a saját kis dolgaimról van szó.
Katonának is el akartak vinni, 4szer is voltam sorozáson ,de mindig vittem a kamu papírokat meg ami kell ilyenkor 😊

david insane
*stréber eké a világ, naaaa *-*XD

david insane
Szerintem strébekerékeavilág XDXD
álmukba :'d

Elektrofrombc2
Többet ért volna fenn maradnod a létrán 😄 Ott kevésbe érintkezel a földel (Ha csak nem fém létra volt 😄)
VAXI Mi sem kötekedtünk veled 😄 Ugyanazt tettük mint te, vélemény megosztás 😛

elméletin* elnézést.OFF

Tomonor, az elmletin vagy túl, vagy az egészen?😊

Vaxi
Látom belenyúltam a darázsfészekbe. Igazából teljesen õszinte leszek: kurvára leszarom, hogy ki honnan lóg el és milyen indokból 😄
Csak körvonalakban elmondtam a véleményem a dologról 😊 nem kell vele feltétlenül egyetérteni.

crackyS
hm..matek és fizika, de inkább matek, az mindenek az alapja, ha azt tudod akkor kb nincs más gondod ez ügyben, OFF vége 😉

Bazz lógni dieoda😄 bár munkahelyröl loghatnék el mert már nembírom.... hülye munaktársammal szereltük be az ideiglenes villanyt, amikor monta foglyam a fekete vezetéket, a villanykörte foglalathoz, azmeg akkorát szikrázott, hogy még létrárol, is leugrottam, ennek tetejében, még mellbimbomat is megba*tta az áram,<#idiota> gyors megkellet néznem megvan e még, mert nem éreztem<#wow1>

Lupous
Jajj nemá csak max 25 éves Vaxi (Az adatlapja szerint 😛)....szal ne gyere nekem ezzel az õ idejükben dumával 😛 (Még apáék idejében se volt semmi...egyszerûen a hasznos dolgokat kellett tanulni ennyi...nem a sok szar hugy fos hányást...pl.: kommunikáció...vagy ének,rajz...vagy a tesi...ezeken mit kell "tanulni"?

Elektrofrombc2
VAXI: Azért ne hidd már el, hogy azért 😄
PRA!: Másnem majd eszedbejuttatom 😛 Köszi elõre is!
Lupous: Tudod ez õõõõõ idejükben ez még nem így volt 😛😛😛

Lupous
Bocsika de mintha az xp boostot kiemeltem volna (Mármint azé lógni...) de hogy 4 év alatt 2-3 alkalommal lógj...pff...nemmondom nem kis pedál lehetsz 😛
+nem azért tudsz levizsgázni mert ott vagy az órán...hanem azért ha tudsz valamit (és ez a kettõ nos kicsit sem függ össze a legtöbb esetben)

Lupous
Izé...hát...hmm...kabbee😛

Azért vagy te pincérfiú, amiért lógsz...

Vaxi
<#nevetes1>

Pra
Én még a melóból is ellógok XD

Vaxi
Túl vagyok a középiskolán 4 éve, igazából nem a lógáson lepõdtem meg, anno nekem is elõfordult, hogy lógtam [ talán 2-3x a 4 év alatt, mivel utáltam pótolni, lógás esetén meg muszáj volt ], de hogy azért ellógni, mert lejár az XP Boost BFH-n... én kérek elnézést, hogy ezen meglepõdtem.