Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elektrofrombc2
Juuuu ez eddig a No.1 hülye beszólásod 😄

PRA! Nem szeretnék unalmas lenni de a VIPet...ha kérhetem <#lookaround>

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Lupous
Ez miféle noob beszólás már megint 😛 (Honnan is tudhatnád ezt :S) Ez kb olyan mintha aszondanád hogy van buta nõ meg van okos nõ (De a kettõ között aki kicsit buta pl nincs 😛??!!)

kabel15
Commando val vagy nagyon pro valaki vagy nagyon láma.

BattleTag: kabel15#2672

Lupous
"vissza"??? nemértelek 😛...soha a büdös életben nem kaptam Vipet 😛
A lámahentelés...nos jah van benne valami 😛...de ez van 😄 néha azért van amikor jó az 😛(bár mostanában inkább a kihívások érdekelnek 😛)

Pra
Nos hát izé XD...
...az án szobámban kegyetlen dzsungel van néha 😄
Apám régen így fogalmazott a szobámról:
"kisfiam, ha ide bejön valaki, annak seggel tolatva kell kimennie" <#nevetes1>

Pra
Ma akárhányszor megtelt a royal oldal, olyan szinten daráltuk le õket ,h inkább leléptek...

TCC 😄 <-- hát miért kellett neked lámahenterkedni ? XD
Úgy is visszakapod a vip-ed ne sírj 😛

Lupous
Fászom :S...kõ egy VIP státusz TCC-re nekem :S...nem took felmenni egyszerûen...vagy fél órát kell várnia bejutásra, és utána rögtön ledob (Mert commando vagyok/vagy vip miatt :S)vagy rögtön bejutok (Hurrá 😄)...és utána dob le rögtön.
A Phresh szerver meg nemtoom de lehet rossz hírünk van ...de egy kibaszott royal nem akar játszani 😛

Grr1234
Ágy alatt, kávéfõzõben, mosógépben megnézted? D:

Pra
nem találok egy sim-et sem... pedig biztosan van 😞

Pra
De nekem biztosan van itthon olyan domino kártyám vagy 2darab amit soha nem használtam... tehát rajta van a pénz(csak találjam meg).
Ha megtalálom akkor simán befizetem...
A számlásomról biztos ,h nem, bár az is ingyen van, de nem akarom a feltünést a cégnél a 0690-es sms miatt 😄

én nem tartom értelmes dolognak fizetni egy fejlécért.

Nem is csoda hogy freeloader vagyok BFH-ban is xD

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Pra
Szép ez a zöld fejléc capello!
Bassza+, én is kifizetem ezt a gecinagy baromságot, amilyen hülye egom van 😄

Fabio Capello
Kártyafüggõ, a MasterCard és a Maestro alapból jó netes vásárlásra, a Visa és az Electron pedig nem, legalábbis a CIB-nél. Persze, vannak olyan bankok, ahol a VISA-t is elfogadják simán netes vásárlásnál... 😊

nem stolen.

SzLehel
plusz a pkm az nem m249

a mamám tanította!

Hogy tudnád megvenni? ottvan royal, national😊

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Én nem kértem netes vásárlásra alkalmas kártyát, és mégis tudok bf et venni XD érdekes...😊

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

kabel15
Ezt a PKM fegyvert akcióban royal és nat is meg tudja venni?
Mert ha igen akkor majd ha AK meg M16 lesz lehet össze hozok egy combot 😄

Elektrofrombc2
Ez a 2 közül mind a 2 biztossan jó... Majd valahogy meglesz.

Pra! Csak emlékeztetni szeretnélek 😛 Nem is mondom 😄 Ha még nem tetted meg 😛

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Pra
két hiba lehet még:
a lejárat dátuma
vagy a biztonsági kód

vagy hívjátok fel a bankot, és kérdezzétek meg ,h a visája támogatja e az internetes vásárlást..

Lupous
Nemtudom pontosan:S....nekem egyszerüen nem ment a sima módon...így regeltem paypalra...aztán azon keresztül ment a dolog 😛

Elektrofrombc2
Ja Visa Electronal próbáljuk itt... Otthon nekem azzal még csak a számost sem akarta elismerni, de utólag sikerült egy másik Visa kártyával... itt most nem tudom mi a helyet =/

Fabio Capello
elképzelhetõ, hogy nem vásárolhattok neten azzal a kártyával. Ha CIB bank, és VISA kártya, akkor mindenféleképpen kell egy ún. internetkártya mellé.

Elektrofrombc2
Helló... Itt vagyok naberiussnál, próbálunk BFre befizetni de nem megy valamiért. Eltér a problémája az enyémtõl... Nekem a hitelkártyaszámomat nem ismerte el neki pedig ezt írja ki: A hitelkártya engedélyezése sikertelen.

Lehetséges hogy az a gond mint Lupousnál hogy a bank vagy a kártya nem támogatja az eféle vásárlást? Lupous neked mit írt? :S

valamiért nagyon megtáltosodott az EA ingyen BF téren. Ez eddig nem volt rá jellemzõ.

te jó ég, 75 új üzenet o_o

Nos, a kresz vizsga elmélet volt, még a vezetés hátravan, de az nem jelent majd problémát nekem.

Lupous
Igenjó megfogalmazás...és kb én is ezen a véleményen vagyok 😛...kiegészíteném azért még azzal hogy rengeteg új acc jön most létre ezekben a napokban csak az ingyen bf miatt. (És szerintem ez a free vp xp boost se véletlen 😊

SzLehel
egyébként mi legyen ezzel a national cuppal,mert ez a gyerek nem csinál semmit

a mamám tanította!

Elektrofrombc2
minden esetre én megkaptam 280-ért 😄😄

Hát meg azért sok játékost elindítottak ezzel a 700 ingyen BFvel hogy fizessenek, Köztük engem is és meg pár barátomat... Majd meglátjuk.

Pra
Átgondoltam üzletti fejjel ezt a gunclub 700at és a mostani leértékeléseket...
Arra jutottam ,h egészen biztos ,h a jelenlegi super/uber és társai(tehát minden ami nem alap) leszenek az alapfegyók, és lesznek még erõsebb cuccok...
Ez egy jól átgonolt hosszútávú stratégia ,h a bevétel stagnáljon negyedéves bontásra vetítve.
Lényegében az a cél ,h mindenkinek aki ingyen játszik, legyen legalább 1 jobb fegyvere az alapoknál, azért ,h a fizetõs játékosok még jobbat akarjank.

Majd megjegyzem ezt a hozzászólásomat és ha eljön az ideje, jól visszaidézem ,és csak annyit írok mellé ,h én megmondtam 😄

SzLehel
ha lesz leárazva m16 akkor beváltom azt a "redeemeletlen" 700 bf-emet és megveszem...

a mamám tanította!

crackyS
lényegen nem változtat.

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

SzLehel
kijavították a bugot

a mamám tanította!

Zero07
haverra mentem föl

crackyS
30-son generalok ellen...hát egy kicsit cink

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Elektrofrombc2
"hulye fazsok" haha 😄 Grat egyébként...

Zero07
és ráadásul azt a bugot kaptam amit akartam 😄

kabel15
KOMMENT POWA 😄

SzLehel
congrat 😄

a mamám tanította!

Zero07
30!!!!!!!!!!

SzLehel
*560-at akartam írni

a mamám tanította!

SzLehel
várjatok már,a pkm miúta kerül 280-ba?<#wow1>

a mamám tanította!

Elektrofrombc2
Na jó meggyõztek a fiúk 😛😛
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=172161&page=2
Megveszem...

SzLehel
a pkm eredeti ára 1120 bf,aminek a fele 560 bf 😛

a mamám tanította!

Elektrofrombc2
Meg félek hogy õk sem 280-ért tervezték és most megveszem 280-ért aztán meg írnak egy olyant hogy bocs ez igazábóé 560 akart lenni akor kiakadok mert annyit nem adnék érte...

Mit kéne lájkolni?😊

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Elektrofrombc2
De mivel jobb a Wolfgangstól?

Grr1234
Ilyen olcsón kár lenne ott hagyni azt a PKM-et... 😄

Elektrofrombc2
Vélemények PKM-rõl? Nagyon gondolkodok, hogy megvegyem-e... Mondjuk Wolfgangs-al ami ugye Long range MG azzal nem vagyok túl jó mert sok golyóm nem talál célba... PKM más? Kérlek írjon aki tudja!

Grr1234

Keze még nincs szal kicsit nyominak tûnhet. ;D