Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Olyan szokott elõfordulni, hogy a fejlesztõtõl megveszi egy másik cég -ha nem akar feleslegesen erõforrást pazarolni saját motor fejlesztésre-, és esetleg minimális változtatásokat eszközöl magának...már ha szükség van rá.
Ellenben egy olyan játéknál, ahol a grafikai megjelenítés a legutolsó szempont, ez egyáltalán nem jellemzõ, fõleg, ha már egy többszörösen kipróbált motorról van szó.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
http://seafightgame.info/index.php/a-flashplayer/a-flashplayer-optimalis-beallitasai.html
http://www.dirtywindows.hu/publ/cikkek/flash_rejtelyes_beallitasok/2-1-0-223
A gepem jart Magyarorszagon par hettel ezelott. Apum netevel probaltam. Annyi volt a kulonbseg a ket net kozott, hogy egy hajszalnyival kevesbe laggolt akkor a gep apamnal. U.a a BS mukodeskeptelenseg, Inland laggolas, stb..
Jatszottam az oregem vadi uj gepen. I7 3770, SSD, GTX680 stb...
Far Cry 3 hasit mint a gep. No laggolas.
Azota sem birjuk megtalalni a hibat. Illetve meg egyre gondoltam. Mindketten messzebb lakunk a helyi internetkozponttol/centraltol. De akkor meg a ping ertekeknek kene rossznak lenniuk ha ez lenne a hiba.
(Ja es BF2/2142-hoz kepest biztosan 1 sort sem irtak at a BFH-ra. Minden ugyanugy nez ki es mukodik mint a regi jatekokban.) 😊
Fel kell tenni a Battlefield 2-öt vagy 2142-öt, amik ugyanezt a Refractor 2 motort használják. Ha azok mennek szépen, akkor netprobléma lesz.
Azt hiszem mar irta is valamikor, hogy mas jatekok / FPSek jol mennek a gepen.
Lehet, hogy csak a BFH motorja, beallitasai akadnak ossze valamivel. :p
Hozzátenném a BFH-hoz nem kell erõgép. Egy régi géppep, vagy egy sima lapossal vígan elfut.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Ugy tudnad megtalalni lassan de aranylag biztosan a hiba forrasat.
Ugye a netet kiveseztuk mar, mivel eloszor ugy tunt, hogy az a baj forrasa.
Winfost raktal ujat, win8 / win7-et is.
Szerintem most akkor nezd at a hardvert / biost.
Talan valamilyen bios beallitas. Vagy a VGA-nal bekavar valami, pci-e csak 1-szeresen megy, nem 8-16-szorosan a foglalatban.
Memoriakat probald kicserelni 1 napra vagy masik slotokba rakni.
Legtisztabb az lenne, ha meg tudod oldani, hogy siman egy masik gepen kiprobalod a neted. Ha ugy jo a jatek, akkor egyertelmu ugye, hogy hardver es/vagy bios problema van.
laggolas jelei:
-nem ugrik fel vagy csak nehezen a hos olyan helyekre ahova a tobbiek lazan (latom mert mellettem all a csapatbol valaki) pl.Inland I. loveszarokbol fel
-mar nem lovok valakit es kesleltetve esik ossze amire kiirja a killt es forditva
-egyszeru tereptargyaknal/ba/ leragad az emberem pl.hordo
-amikor hatralok es harman jonnek felem az aldast szorva, olyan erzes mintha valaki az oldalfalra ragasztotta volna az emberem /iszonyuan lefagy/belassul,profi palyakon latvanyosan /amelyik szeron te is jatszol a BB palyan/
-kimaradnak lovesek, vagy hiaba lovok az ellensegbe elorol/hatulrol 20-30 meterrol, nem szamol le semmit csak a sokadik lovesre
-amikor celzok sokszor ugrik arreb a kep ahogy forgog /darabos/fps ertek 100 korul/, es gyakran nehezen tudok finoman celozni az 1000Mhz-re allitott profi gamer egeremmel
-ha a billentyuzeten egy iranyt/gombot nyomok le egyszerre eldocog valahogy a karim, amikor sok billentyut hasznalok elkezd lassulni az emberem
-igy pl. a bs nem mukodik vagy 2-3 masodperc kesessel..nyomom, nyomom es szidom a felmenoket, mert amikor a legnagyobb szukseg lenne ra, akkor nem mukodik
-kezemben rohanok a granattal es a program ugy veszi mintha eldobtam volna, es elkezdi az ujratoltodest
-dobom a tankra a tnt-t es total mashol landol, vagy teljesen mashova dobom es a tankra kerul valahogy,de kepileg lehetetlen lenne
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Eleg hosszu a lista😞
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
.net keretrendszer fent van? Flash rendben?
http://speedtest.net/
http://speedtest.datanet.hu/datanet.html
Ezeket próbáld meg. Nekem isten bizony nem akad a játék, pici fps problémáim vannak, mert már öregedik a gépem, BFH pedig minden update után picit többet fogyaszt.
Vettem 1 napra az új snipert...
Nekem annyira nem jön be mert mint az íjnál is nincs rajta rendes távcsõ
meg amúgy sincs egy nagy critical...
Régen jártam erre. Sokat változott a játék, de most hogy végeztem a vizsgáimmal kicsit gondoltam lövöldözök mókaképpen 😛
Szereztem egy új masinát, de valahogy nem akaródzik menni a kiválasztott felbontáson a játék. (1366x768) beállítottam de szétcseszi a képet, mintha semmit nem csináltam volna. Ablakban is megnéztem ott se rakja ki erre a felbontásra...csak picibe :S (talán 640x480)
Szóval valaki esetleg tudja mi a teendõ? 😛 (Restartot már csináltam 😛)
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Szuz Win7 rendszer, wifi kikapcsolva, halozat direktben. Frankfurti szerveren merve: ping 43, packet loss 0%, jitter 2ms. Ennek ellenere szinte jatszhatatlan a game profi szinten. Az eszem megall!! Mintha olommal vonnak be a harcosom.
Kipróbáltam tegnap én is (ha már van kis spórolt funds-om, erre költöm, nem ruhára): kipörgettem egy high crit-et smg-hez (ez a lehetõ legnagyobb elõny, szerencsém volt). Felraktam az AK-74-re, bementem a profik közé, történetesen a bb minkans szerverre.
Többször kerültem 1v1-be lvl30-as gunnerrel town-ban, és szinte mindig én kerültem ki gyõztesen. Hiába használt frenzy fire-t 3m-rõl, ha a 35 lõszeres tárat sikerül mind beleereszteni, akkor 2-4 db 30 feletti kritikust is adott. Soldierek esetén 2v1-bõl is sima gyõzelem. Shipwreck-bõl a mandót a farm felöli hegyrõl többször lelõttem sr smg-vel, nem is kellett pisztolyozni.
Hát ez már nem kis különbség...
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
A kovetkezok eszreveteleim:
-a nagyoktol valoban lehet tanulni, es megtapasztalhato a teamwork fogalma
-kulon pozitivum, hogy nehanyukkal lehet fankodni, ami nekem bejon es szinesiti a jatekot
-sikerult nehanyszor elso helyre kuzdenem magam pl. 13/4 kill aminek nagyon orulok mert egy lvl. 24-es karival ertem el, de voltam utolso is. atlagban a 3. 4. helyezes mindig befigyelt, de azert jelentosen befolyasolo tenyezo a szerencse es a net laggolasanak merteke
-sokszor megjobban anyazzak egymast az emberek, mint kisebb szinteken
-sajnos a legbunkobbak cimert ma a magyar jatekosok egy csapata versengett, amin nem lepodtem meg hiszen mar kulfoldon is hire ment par magyar "diszpolgarunk" viselt dolgainak...
-tobben utaljak a mandokat es kemenyen beszolnak nekik
-az en gepem/netem annyira belassul a rengeteg granatozastol es egyebektol, hogy sokszor minden harmadik lovesem talal, hiaba van fokuszolva a celkeresztbe az ellenseg kb. ott tartok,mint fel evvel ezelott....
-draga hobbi a high lvl. jatekosokkal jatszani, mert 2 ora alatt ugy 80 tuzallo nacim fustolt el (ki a fene tudja ezeket allandoan venni)
-a workbech funkcioval meg igazsagtalanabb lett a jatek, es egyes userek nagyon fel lettek huzva (alap fegyverekkel kene jatszani, egyforma eselyekkel indulva)
Abban reménykedtem, hogy ha a második fül aktivizálódik, akkor egy napra megint berakják 😞
Hülyeség volt...
Ma egy nagy baromsagot csinaltam. Bedobott egy Battlefield Heroes nevu no commando serverre. Kozben hivott valaki telefonon, es elfelejtettem bookmarkolni😞 A neten nem talalok hozza linket. Ugy latom masnak is meggyult a baja a mandokkal. 5 perce leptem ki egy szinte csak 30-as jatekosokbol allo serverrol. (a valtozatossag kedveert ismet Wicked Wake) Hat, mindenki szidta a mandokat rendesen...Ha jol szamoltam 3 volt beloluk. Szerintem 1 boven eleg lenne ilyen szinten.
Annal talan fullos burning bullets lassu geppityuval ami legjobban idegesitheti a snipert.
Mar ha nincs eppen "tuzallo gatyaja" meg ilyen hulyesegei. :p
Szet lehet vele idegelni a skillesebb snipereket is. <#hehe>#hehe>
Gyakorlatilag szinte folyamatosan ki lehet szedni vele lathatatlansagbol (ha ugyesen nyomja el az ember).
BF Heroes beta elso idoszakaban akadtal volna ki igazan a commandosoktol...kb masfelszer erosebbek voltak, mint most.
Na akkor igazan idegesitoek voltak! :p 😊
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
De már rohadtul beleuntam a folyamatos kidobálásba, nem pár perceket akarok játszani és 10 percig meg csatlakozni ide-oda.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit