26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    Van akinek ez bejön, van akinek nem. Ennyi.
  • Smithwarden
    Neha lenne kedvem BFH-zni ugy mint regen, de ez a jatek mar kezd durvan messze kerulni a regi jo kis masodik vilaghaborus poen-lovoldozestol.
    A rengeteg sci-fi villogos, teleportalos, stb katyvasz valahogy mar tul "sokkk" igy belezsufolva.
    Oke hogy kell nekik a penz es uj cuccokat akarnak mindenkeppen betolni, de sok cuccot mar nagyon eroltetetten akarnak letolni a torkunkon (es a penztarcankon is). :p
  • tomonor
    Tulajdonképpen nem erős fegyver. 3 pontnál többet nem sebez többet, tára pedig ugyanolyan, mint egy jellegzetes MG-é: 120.

Ellenben viszont a RoF-ja rettenetesen magas, továbbá gyakorlatilag egy egyenes vonalban lő.

Aki tud célozni, az 5-ös szintű FF-el pillanatok alatt vissza tudja tölteni az életét.

Én személy szerint nem látom a problémát - maga az MG gyenge a nagyobb sebzések bevitelére, ha az FF nem elérhető, akkor ki tudnak szedni könnyen. Persze általában az elsődleges fegyver ilyenkor az SR MG, melyre valóban ráférne egy kiadós tweakelés.
  • CAC
    Értem. Nekem őszintén megvallva jobban tetszik az M242-es család. Karakteresebb, férfiasabb. Mondjuk biztos sok barátra tehetnék szert egy lézer+DF kombóval. :D
  • Narxis
    :DDD
  • Pano
    A lézer a best buy, de a megvásárlásával sajnos muszáj lesz elviselned azt, hogy minden második ember kőkeményen noobozni és szidni fog, meg beléd állnak.
    Valahol jogos, mert nagyon túlerősített fegyver (engem is idegesíteni szokott néha), de már ha szarul lősz vele, akkor is noob vagy. Átestek a ló túloldalára.. én úgy szoktam hívni a lézert, hogy az a BFH justin biebere :D
  • CAC
    Van fos DF, de nem használom csak megvettem anno olcsón. Super Bazooka is van, de ez másodlagos ugye. Régebben mindig megvettem VP-ből naponta a közelgarci fegyókat, de mostanában már lusta vagyok rá. Sajna MG-nél állatira számít a Super/Uber.

Volt egy akció, amiben tán M242 meg Tier 1 M242 volt. Arra várok megint, mert most már van rá BF ...hála a valentinos ajándéknak. :)
    Vagy a lézer jobb?
  • Narxis
    omg lvl 30-on alap fegyókkal? te jó ég :D lézer + df kell és lehet alázni mindenkit
  • CAC
    Igen, de ne feledjük, hogy nincs a scope fel/levételének a mellékideje ezáltal. Valamint távcső esetén nagyobb az alap és a kézmozgásból adódó bemozdulása is a célkeresztnek.

Végül nem vettem meg. A kevéske BF-ből inkább a gunneremnek kéne venni valamit, mert nem pálya, hogy alap fegyóval mászkálok lv30-on. :)
  • tomonor
    5 golyó van a tárban, scope nélküli, a base dmg output picit nagyobb mint a normál snipereké, hosszú a lövések között eltelt időtartam, ha kifogy a tárból, nem nyomja ki a scope-ot automatikusan, így szokni kell.
  • CAC
    Igen, néztem a videókat, de a -nem mindig skilles- high lv playerek általi noob aprítás nem biztos, hogy releváns. Egyedül a sebzését lehet sejteni, ami nem rossz. Gondolom az M95 szintjére lőtték be.

Szóval inkább a saját tapasztalatok érdekeltek, de eddig elég lesújtóan nyilatkoztatok la, így azt hiszem kihagyom. :)
  • tomonor
    Nekem meg van, elég fos, de ez csak az én véleményem. Lehet, hogy másnak bejön a scope nélküli vak lövöldözés.
  • Pra
    én nem venném meg, csak azt tudni :)
    videók alapján neked bejön?
    TeCső
  • CAC
    A ma akciós Elektro Slinger/Hyper Drive fegyókról mit lehet tudni? Megéri megvenni őket?
  • Pat10
    köszi
  • Graveth
    Igen fel lehet venni és kabát helyére rakja.
  • Pat10
    Az izmos testet fel lehet venni pólóhoz? Minek a helyére rakja?
  • byzhouse
    én is valami alap cipellőt kaptam. :(
  • CAC
    Na bejöttek a teleport bazok. Tudtam, hogy a legimbább tárgyat fogja berakni az EA.
  • Pano
    Csak azt nem értem, mit keres egyáltalán a clawban egy alapméretezett tárgy, amit minden hős megkap, amikor létrehozzák?
    Ez ilyen direkt kib***ás szagú :D
  • Pano
    Csak megakadt rajta a szemem, azért ez a csókának elég dühítő lehetett :DD

• Pano
    Jaa, értem :)
  • tomonor
    Gondolom ez ízlés kérdése, de én kevésből tudnék "jobbat" :P
  • Pano
    Mert, mi a gond?
  • tevel
    A branzone szerveres bug-ot kihasználók is megkapták büntetésüket...
  • tomonor
    "jót"
  • Pano
    Azért olcsón is lehet jót csinálni :)

• harduplanfor
    Ez egy nagyon erdekes kerdes.... A jatek hektikusan kezeli a punkbustert.
    Neha kimarad egy-egy nap uzenet nelkul, maskor viszont egymas utan ketszer megjelenik. A fene sem tudja mit muveltek vele, hogy igy haragszik a jatekosokra:)
  • Pra
    Miért van az ,h frissítem a heroes PB-t, de mégis kivág 22-vel?
  • tomonor
    Az összes EA játékhoz egyetlen email cím szükséges, magyarén 1db EA profil.

Ez a profil tartlamazza az összes EA terméket, amennyiben hozzárendeled őket az email címhez a regisztrációkor.

Én a EA fiókom a BF2142 játékkal kezdte pályafutását, azzal/akkor lett kreálva. Utánna már minden más EA játékhoz, melyet megvettem már elérhető volt azon az email címen, csak hozzá kellet rendelni a CD kulcsot.

Mivel BFH-nál és a többi P4F játékoknál nincsen CD kulcs, egyszerűen bejelentkezek az EA (mostmár Origin) fiókomba, regisztráció nélkül. Ugyanis az EA fiók az megosztott az EA összes szolgáltatása között.
  • Specnalz
    Na ezt nem értem. Nekem a 2 játék 2 külön e-mail címen van. 3 e-mail címem van: 1, tesómé volt és elfelejtette a jelszavát - ezen van a BFH-s főkari
    2, egy másik e-mail cím ezen is van BFH-s és BFP4F-s is
    3, csak BFP4F
    És a 3.-at azért használom már, mert kiderült tesóm nem tudja a jelszót...

De akkor most mit lehet a közös e-mailű accommal?
    Ezt nem igazán értem
  • Narxis
    muhahahaha
  • tomonor
    Hehe, nekem már vagy 2 hónapja be se tölti a sponsorpayt :D
  • Pano
    Igazából most vettem, csak 200 fundsal elszámoltam magam és az utolsó cuccra, amit venni akartam pont ennyi hiányzik. Tanulság: csont fáradtan ne számolgass fejben, ha pénzről van szó.
  • Pano
    Ha tudnék venni gondolhatod, hogy nem szenvednék itt... a sponsorpaybe meg olyanok vannak, ami nem járható (pl fel kell tölteni vodafone kártyát).
  • Zero07
    Nézegesd Sponsorpayt, de ott rég volt már bármi is. Egyébként meg vegyél vagy várjál.
  • Pano
    Privát üzibe valaki segíthetne, hogy honnan tudnék 200 fundsot összehozni :D
  • Narxis
    Ez nagyon érdekes!
  • tomonor
    Ám mondok egy még érdekesebbet: az összes EA játékhoz elég egy email címet használni.
  • tomonor
    Egyértelműen azonos email címen kell lennie a két játéknak :)