Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A, patkanyokat kell telepiteni, es azok kipusztitjak oket 😄
Kell venni egy vadászgörényt, és nem lesz többet problémád az egerekkel. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Probabol meg lehet nezni mi a szitu a BF 2142-on. Ezen nem mulik semmi, csak fel kell mennem a padlasra es jol leporolni a cd-t, marha az egerek szet nem scratcheltek 😄
A grafikai motorhoz nemigen szoktak nyúlni.
Olyan szokott elõfordulni, hogy a fejlesztõtõl megveszi egy másik cég -ha nem akar feleslegesen erõforrást pazarolni saját motor fejlesztésre-, és esetleg minimális változtatásokat eszközöl magának...már ha szükség van rá.

Ellenben egy olyan játéknál, ahol a grafikai megjelenítés a legutolsó szempont, ez egyáltalán nem jellemzõ, fõleg, ha már egy többszörösen kipróbált motorról van szó.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Mind a 23 accountom?<#vigyor4> Jo nagy szivas ez az egesz!
Smithwarden
Igen es erre irtam multkor, hogy ha a gep es a net is mas, akkor csak te lehetsz elatkozva (vagy az accod). 😄

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Pano
Esetleg VGA driver gond?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Nezd meg ezeket, hatha kihamozol belole valami okosat! Mas otletem nincs.

http://seafightgame.info/index.php/a-flashplayer/a-flashplayer-optimalis-beallitasai.html

http://www.dirtywindows.hu/publ/cikkek/flash_rejtelyes_beallitasok/2-1-0-223
Smithwarden,Tevel,CAC!

A gepem jart Magyarorszagon par hettel ezelott. Apum netevel probaltam. Annyi volt a kulonbseg a ket net kozott, hogy egy hajszalnyival kevesbe laggolt akkor a gep apamnal. U.a a BS mukodeskeptelenseg, Inland laggolas, stb..
Jatszottam az oregem vadi uj gepen. I7 3770, SSD, GTX680 stb...
Far Cry 3 hasit mint a gep. No laggolas.
Azota sem birjuk megtalalni a hibat. Illetve meg egyre gondoltam. Mindketten messzebb lakunk a helyi internetkozponttol/centraltol. De akkor meg a ping ertekeknek kene rossznak lenniuk ha ez lenne a hiba.
Smithwarden
Ok. Biztosan igy van. <#rolleyes>
(Ja es BF2/2142-hoz kepest biztosan 1 sort sem irtak at a BFH-ra. Minden ugyanugy nez ki es mukodik mint a regi jatekokban.) 😊

De megoldás.
Fel kell tenni a Battlefield 2-öt vagy 2142-öt, amik ugyanezt a Refractor 2 motort használják. Ha azok mennek szépen, akkor netprobléma lesz.

Smithwarden
Sztem ez nem feltetlen megoldas.
Azt hiszem mar irta is valamikor, hogy mas jatekok / FPSek jol mennek a gepen.
Lehet, hogy csak a BFH motorja, beallitasai akadnak ossze valamivel. :p

Ez roppant könnyen kiszûrhetõ: fel kell tenni, egy pár éves OFFLINE fps-t. Ha normálisan fut net nélkül, akkor netes probléma lesz.

Hozzátenném a BFH-hoz nem kell erõgép. Egy régi géppep, vagy egy sima lapossal vígan elfut.

Ezek alapján én inkább hardver problémára gyanakszom, azon belül videokártya vagy RAM. Ha a hardver eszközök úgy is mutatják, hogy elég erõs géped van, attól még együtt nem biztos, hogy jól mûködnek.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Smithwarden
Regebben is irtam neked tippeket es azt is, hogy valahogy mindenkeppen szukitsd le a problemat, illetve a hibakort.
Ugy tudnad megtalalni lassan de aranylag biztosan a hiba forrasat.
Ugye a netet kiveseztuk mar, mivel eloszor ugy tunt, hogy az a baj forrasa.
Winfost raktal ujat, win8 / win7-et is.

Szerintem most akkor nezd at a hardvert / biost.
Talan valamilyen bios beallitas. Vagy a VGA-nal bekavar valami, pci-e csak 1-szeresen megy, nem 8-16-szorosan a foglalatban.
Memoriakat probald kicserelni 1 napra vagy masik slotokba rakni.
Legtisztabb az lenne, ha meg tudod oldani, hogy siman egy masik gepen kiprobalod a neted. Ha ugy jo a jatek, akkor egyertelmu ugye, hogy hardver es/vagy bios problema van.

Ahol repulot, tankot lehet hasznalni az atlagos laggokhoz kepest gyakorta nagyobb. A Perilous Port kivetel, mert itt szinte mindig nagyon eros a lagg. Hogy miert nem tudom. Ez egy kis palya es semmire nem lehetne rafogni miert. Az Midnight M. map szinten laggos, de kevesbe mint a tobbi. Az Inland Invasion rettenet. Gyakoratilag minden palya laggos valamennyire.
laggolas jelei:
-nem ugrik fel vagy csak nehezen a hos olyan helyekre ahova a tobbiek lazan (latom mert mellettem all a csapatbol valaki) pl.Inland I. loveszarokbol fel
-mar nem lovok valakit es kesleltetve esik ossze amire kiirja a killt es forditva
-egyszeru tereptargyaknal/ba/ leragad az emberem pl.hordo
-amikor hatralok es harman jonnek felem az aldast szorva, olyan erzes mintha valaki az oldalfalra ragasztotta volna az emberem /iszonyuan lefagy/belassul,profi palyakon latvanyosan /amelyik szeron te is jatszol a BB palyan/
-kimaradnak lovesek, vagy hiaba lovok az ellensegbe elorol/hatulrol 20-30 meterrol, nem szamol le semmit csak a sokadik lovesre
-amikor celzok sokszor ugrik arreb a kep ahogy forgog /darabos/fps ertek 100 korul/, es gyakran nehezen tudok finoman celozni az 1000Mhz-re allitott profi gamer egeremmel
-ha a billentyuzeten egy iranyt/gombot nyomok le egyszerre eldocog valahogy a karim, amikor sok billentyut hasznalok elkezd lassulni az emberem
-igy pl. a bs nem mukodik vagy 2-3 masodperc kesessel..nyomom, nyomom es szidom a felmenoket, mert amikor a legnagyobb szukseg lenne ra, akkor nem mukodik
-kezemben rohanok a granattal es a program ugy veszi mintha eldobtam volna, es elkezdi az ujratoltodest
-dobom a tankra a tnt-t es total mashol landol, vagy teljesen mashova dobom es a tankra kerul valahogy,de kepileg lehetetlen lenne
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Eleg hosszu a lista😞
Lupous
Nos... csekkoltam mindent, driverekbõl a legfrissebb stabil driverek vannak fenn, net framework 4 van... flasht azt nem vágom mi 😄 😛...

akkor azt mond meg, hogy hogyan akad a játék. Mi történik? Mikor? Mely pályákon?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Koszi! Ezeken szoktam merni. Meresileg minden rendben, elfogadhato ertekeken belul. Nincs otletem mi lehet a gond.
Driver a gyanús.

.net keretrendszer fent van? Flash rendben?

http://pingtest.net/
http://speedtest.net/
http://speedtest.datanet.hu/datanet.html

Ezeket próbáld meg. Nekem isten bizony nem akad a játék, pici fps problémáim vannak, mert már öregedik a gépem, BFH pedig minden update után picit többet fogyaszt.

Oh a noti egy kulon mufaj😊 Nalam a notimra a gyari logitech eger driver nem akar felszaladni. Jo jatekot!😊
Lupous
Acer laptop 😊...
nem sötétedik el semmi 😊, csak nem a kiválasztott felbontáson döngölök :S

Milyen monitort sasolsz? Driverek rendben? Nekem regen egy monitorom pont ilyen felbontasnal nem akart dolgozni. Mindent vitt, de amikor probaltam beallitani ezt a felbontast, elsotetedett a kepe.
Sziasztok!
Vettem 1 napra az új snipert...
Nekem annyira nem jön be mert mint az íjnál is nincs rajta rendes távcsõ
meg amúgy sincs egy nagy critical...
Lupous
Sziasztok!
Régen jártam erre. Sokat változott a játék, de most hogy végeztem a vizsgáimmal kicsit gondoltam lövöldözök mókaképpen 😛
Szereztem egy új masinát, de valahogy nem akaródzik menni a kiválasztott felbontáson a játék. (1366x768) beállítottam de szétcseszi a képet, mintha semmit nem csináltam volna. Ablakban is megnéztem ott se rakja ki erre a felbontásra...csak picibe :S (talán 640x480)
Szóval valaki esetleg tudja mi a teendõ? 😛 (Restartot már csináltam 😛)

Hahha-ha!
Narxis
xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vaxi
neki névre szóló lag mentes játékot biztosító kliense van, amit az EA közvetít ki a legjobb játékosoknak

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Irigyellek! Milyenek a neted parameterei? Szamomra felfoghatatlan, hogy most papiron minden stimmel nalam, es ennek ellenere komoly lagokkal szembesulok. Nem lehetseges, hogy ezek a sebessegmero oldalak manipulaltak? Gondolok itt a rovid ideig valo terheles ertekelesere, meresere amely korantsem biztos allando jelleggel a jatek alatt.
Én mindig ott játszok, és semmiféle lagspike-ot nem tapasztaltam még...

Bookmarkoltam a bb minkans szervert es gondoltam probara teszem magam utoljara. (ezeknel a sracoknal a harman megindulunk egyszerre taktika ment vegig) 5/9-es eredmenyt ertem el es a 3. helyre kerultem a 30/as csapatban, alap Ak 74-es +pisztoly. Nem hazudok, de amikor a fiuk beindultak es kozelebb jottek hozzam, meg az eger bal gombjat sem fogadta el a gep annyira laggolt. A szerver Nemetorszagban uzemel elvileg. Tehat jonak kene lennie mindennek es megsem.
Szuz Win7 rendszer, wifi kikapcsolva, halozat direktben. Frankfurti szerveren merve: ping 43, packet loss 0%, jitter 2ms. Ennek ellenere szinte jatszhatatlan a game profi szinten. Az eszem megall!! Mintha olommal vonnak be a harcosom.
Uhh! Nagyon durva amiket irsz. Ha ilyen tapos playerek jonnek velem szemben, jobb ha kotok elotte eletbiztositast😊 Legalabb kiderult miert halalozok el olyan szituaciokban, amelyekbol korabban siman kikerultem gyoztesen. Nincsen felesleges fundsom ilyen celokra. Illetve lenne,de nem szeretnek ilyen mertekben tamogatni egy ceget sem. Vettem nehany fegyvert egy uj karimnak. Tobb penzt nem szandekozom kolteni egy ideig. Amugy a netem hatarozottan tiltakozik a profi ligaban valo reszvetelben. Az elszaporodott laggolasoktol novedezo osz hajszalaim hajfestekert kialtanak, igy zomeben huzok inkabb vissza a lvl 0-20-ig terjedo tartomanyba ahogy korabban tettem. Kevesebb mergelodes, tobb szorkozas😊 0-10-ig akar a sok mando jelenlete is kimondottan szorakoztato. Jokat mulatok az olyan jatekosokon, akik autokat keselnek, hazak falait szabdaljak, aknakra lepve nyulnak ki stb...
A workbench igazságtalanságához fûzném, hogy alapszintû itemeknél én nem tapasztaltam nagy különbséget. De amióta bevezették az alap, a silver és a gold itemek külön sorsolását, onnantól 4990 funds-ért már csak a legnagyobb elõnyök közül sorsol a gép. A gazdag gyereknek így 100% a legnagyobb elõny kisorsolásának valószínûsége.

Kipróbáltam tegnap én is (ha már van kis spórolt funds-om, erre költöm, nem ruhára): kipörgettem egy high crit-et smg-hez (ez a lehetõ legnagyobb elõny, szerencsém volt). Felraktam az AK-74-re, bementem a profik közé, történetesen a bb minkans szerverre.
Többször kerültem 1v1-be lvl30-as gunnerrel town-ban, és szinte mindig én kerültem ki gyõztesen. Hiába használt frenzy fire-t 3m-rõl, ha a 35 lõszeres tárat sikerül mind beleereszteni, akkor 2-4 db 30 feletti kritikust is adott. Soldierek esetén 2v1-bõl is sima gyõzelem. Shipwreck-bõl a mandót a farm felöli hegyrõl többször lelõttem sr smg-vel, nem is kellett pisztolyozni.
Hát ez már nem kis különbség...

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Ma megadatott a nagyok ligajaba csoppeni egy napra. Vegig 30-as,29-es playerekkel nyomtam.
A kovetkezok eszreveteleim:
-a nagyoktol valoban lehet tanulni, es megtapasztalhato a teamwork fogalma
-kulon pozitivum, hogy nehanyukkal lehet fankodni, ami nekem bejon es szinesiti a jatekot
-sikerult nehanyszor elso helyre kuzdenem magam pl. 13/4 kill aminek nagyon orulok mert egy lvl. 24-es karival ertem el, de voltam utolso is. atlagban a 3. 4. helyezes mindig befigyelt, de azert jelentosen befolyasolo tenyezo a szerencse es a net laggolasanak merteke
-sokszor megjobban anyazzak egymast az emberek, mint kisebb szinteken
-sajnos a legbunkobbak cimert ma a magyar jatekosok egy csapata versengett, amin nem lepodtem meg hiszen mar kulfoldon is hire ment par magyar "diszpolgarunk" viselt dolgainak...
-tobben utaljak a mandokat es kemenyen beszolnak nekik
-az en gepem/netem annyira belassul a rengeteg granatozastol es egyebektol, hogy sokszor minden harmadik lovesem talal, hiaba van fokuszolva a celkeresztbe az ellenseg kb. ott tartok,mint fel evvel ezelott....
-draga hobbi a high lvl. jatekosokkal jatszani, mert 2 ora alatt ugy 80 tuzallo nacim fustolt el (ki a fene tudja ezeket allandoan venni)
-a workbech funkcioval meg igazsagtalanabb lett a jatek, es egyes userek nagyon fel lettek huzva (alap fegyverekkel kene jatszani, egyforma eselyekkel indulva)
Nem lenne nagy probléma, ha lehetne megint VP-ért venni.
Abban reménykedtem, hogy ha a második fül aktivizálódik, akkor egy napra megint berakják 😞
Hülyeség volt...

Alapvetõen egész jól néznek ki ezek az új hi-tech fegyók...kár, hogy az új X-COM játékból lopták õket. :/

Regebben nagyobb hatast fejtett ki az ilyesmi. Manapsag az akcios plazak kinalatabol mindenki be tud szerezni maganak tuzallo gatyot. A lentebb targyalt fullos, dino fejes mandoknak es tarsaiknak tuti tele a szekrenyuk ilyen rucikkal es lefogadom, hogy az ujabb ozonviz eljoveteleig ki fog tartani a keszletuk belole😊
Ma egy nagy baromsagot csinaltam. Bedobott egy Battlefield Heroes nevu no commando serverre. Kozben hivott valaki telefonon, es elfelejtettem bookmarkolni😞 A neten nem talalok hozza linket. Ugy latom masnak is meggyult a baja a mandokkal. 5 perce leptem ki egy szinte csak 30-as jatekosokbol allo serverrol. (a valtozatossag kedveert ismet Wicked Wake) Hat, mindenki szidta a mandokat rendesen...Ha jol szamoltam 3 volt beloluk. Szerintem 1 boven eleg lenne ilyen szinten.
Smithwarden
Nem, nem. Soldiernek nincs ilyen persze, sniper kell hozza. 😊
Annal talan fullos burning bullets lassu geppityuval ami legjobban idegesitheti a snipert.
Mar ha nincs eppen "tuzallo gatyaja" meg ilyen hulyesegei. :p

Koszi! Soldiernek is van ilyen? Nem tudtam rola😊 Tamogatnam a bevezeteset a 6.erzek melle😊
Smithwarden
Mark Targetet huzd ki fullra.
Szet lehet vele idegelni a skillesebb snipereket is. <#hehe>
Gyakorlatilag szinte folyamatosan ki lehet szedni vele lathatatlansagbol (ha ugyesen nyomja el az ember).

BF Heroes beta elso idoszakaban akadtal volna ki igazan a commandosoktol...kb masfelszer erosebbek voltak, mint most.
Na akkor igazan idegesitoek voltak! :p 😊

Zero07
Mondjuk ez még semmi extra, de eggyel közelebb kerültünk a 4-hez. 😞

Maximalisan osztom a velemenyed, csak hat ido kozben neha "elfogynak" melollem a tarsak. Az erosites megerkezese meg nemi idot igenyel amit tul kell elni egy ilyen szintu mando tevekenysege mellett. A Wicked Wake palya eleg tag hatarokat biztosit a mandoknak szerintem. Amikor probaltuk egyutt a meccs elejen elkapni a 30-as soldierral, gunner nem volt a kozvetlen tarsasagunkban. Na mindegy, tolem johet o vagy hasonlo kaliberu 30-as, csak ne a level 6-os emberemre masszon mar ra. En elfogadom ha valaki jobb nalam. Es miert ne lehetne jobb. Ahogy korosabba valik az ember altalaban a reflexek szepen elkezdenek fogyatkozni😊
Narxis
yeeeeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zero07
És bekövetkezett, amitõl már egy hónapja rettegek: secondary fire.

A profi mando ellen - amelyik még fast rifle-t, tonicot, bandage-t is használ - szerintem egyetlen orvosság van, a csapatban maradás. Ami legalább három együtt mozgó ember (nem kettõ), és abból egy gunner. Azt a kis csapatot már nem támadja meg egy ilyen ELO + statbuzi (feltételezem), mint akit linkeltél.

Hahaha. Az elsõ kijelentésed szép hazugság volt ^^

jugen
Mondjuk azt én is utálom, hogy szerver "tulajok" úgy próbálnak nyerni, hogy a számukra túl jó ismeretlen ellenfeleket egyszerûen kirúgják. Ez olyan "lol" 😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Pano
Ez így van. Mondjuk én azért pihentetem a mando hõsöm, mert meguntam, hogy vagy commando limit miatt csomó idõ, amíg találok szerver, amikor meg találok akkor meg az esetek többségében kivágnak a szeróról. Pedig még kést se használok, only sniper meg pisztoly.
De már rohadtul beleuntam a folyamatos kidobálásba, nem pár perceket akarok játszani és 10 percig meg csatlakozni ide-oda.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Ezt a receptet ki fogom probalni😊 "lol"