Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grr1234
Na de csak azért mert ha jól emlékszem én is elpasszoltam itt néhányat... 😄

davis98
Akkor Pra megkérhetlek hogy dobj meg egy VIP-al ? Köszi ! 😊

nickname: doki09

kabel15
Én beléptem.

BattleTag: kabel15#2672

Grr1234
Fúúú... ha lenne fölösleges akkor... kérhetnék egyet? Kettõt? :-)

Pra mester
Az említett groupba, már beadtam kérvényem, elfogadták, a group tagja vagyok😊 AmperHUN a fõkarim

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Lupous
szerintem kb egy hét se telik el és 20 közelébe ér 😛 Ha sikerül megbulizni neki a dr pepper szetteket 😛....mivel nem mûködött a parott code amit nyertem...így szóltam drednek hogy dobjon meg 12 kóddal :p...aztán szarok a papagájra 😛

Grr1234
Én beléptem de nem kell VIP, nem játszok annyit, hogy rendesen kihasználhassam... :-(

Tomonor sk sikert a jogsihoz😊 nyáron én is leakarom tenni😊 remélem nem lessz olyan nehéz, ahogy mondják. Sokan mondják, a tolatásnál voltak gondjaik.

Grr1234
Lupous, aztán öcséd nehogy megelõzzön... 😄 Én már Szeptember elseje óta 12-es vagyok... 😄

Pra
Aki belép ide, az kaphat vip-et

Csapat

Úgy szeretnék bfh val remek köröket játszani, régen gunnerrel zzuztam rengeteget, olyan jó érzés volt azza la tudattal játszani, hogy ha felmegyek egy szerverre a csapat számíthat rám, mert erõs gunner voltam, alap fegyverrel, (rudi's ridicolussal) tudom, nem jól írtam, símán ledaráltam, 3v1 be is az ellent, mostmeg sehogysem tudok úgy bánni gunnerrel mint régen😞 nem tudok ráérezni😞 royal gunerrel jól megy, de nationallal már nem😞 nemtuttok vmi jó taktikát?😊

lehet egy sokalt kérdéseM? Tcc vagy battlefield.hu nevezetü szerver valameikére lenne olyan szíves admin, vagy más aki tud, adni VIP-et a loginnal nincs is gond, de 10-15 percenként ledob a vip miadt. Jók a külföldi szerverek is, de magyarokkal egy helyen játszani, csak más😊

nyugi, nem panaszként mondtam o.o Csak meglepett, ennyi xD

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Lupous
Az egyik valahogy nem jó (Az lett volna a "tökéletes másolata az accomnak...csak barna hajcsival 😛...de valami gebasz volt vele sajna :S)
szal csak 1 szer fogsz kapni pontot...a másikat akár törcsizheted is 😄

noh hát köszönöm szépen xD Kicsit meglepett így hirtelen elsõsegély óra után két refet látni csak úgy... o_o

davis98
Faja 😄

Lupous
Nah 😄...öcsém Lupika(HUN)néven regisztrált 😛 Volt némi gebasz a regelés közben így sajna nem lehet a neve ugyanaz mint nekem...a zárójelekkel :S.....mivel megcsináltam mindent faszán... ... erre valami hibát irt a cucc hogy a megerõsítés közben hiba történt... ... szal csinálhattam egy új hotmailt...új accot...stb stb :S és szegény gyerek akkorát koppnt...mivel ez az egész fõleg azért volt hogy õ tudjon venni egy pkm et vagy mi a faszt...deh rákellet jönnünk (én jól elfelejtettem :S) hogy az biza csak lvl+10 után lehetséges.
nah a lényeg...
lvl7 gunnert gyors tolt😊...aki akarja vegye fõ😊
majd ide is csiál asszem egy accot jól😛

Elektrofrombc2
7 nap É😛

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

jaaa kösz iaz infóót

Pra
Az új játékosok, nem tudom pontosan ,hány napig vehetnek bf-et 25%-os bónusszal.
Ezért van a visszaszámláló.

Ez másik volt... kék rublikába, nagy ló számok ami visszaszámolt, ez tegnap ste 10 óra körül volt.. nehogy bemeséld nekem hogy álmottam!😄

Elektrofrombc2
mikor regisztráltál? valószínûleg az az egy hetes promó volt.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Tegnao felmentem bfhra, és a föoldalon, volt vmi visszaszamlalas, +25% battlefunds, es ott volt hogy get battlefunds? most mivan? mert az a vmi eltunt kapok +25%? nemtudjátok, van most ilyen akció?

Elektrofrombc2
ah fuck 😄 annyira siettem hogy meg el sem olvastam xP

Elektrofrombc2
http://www.battlefieldheroes.com/en/ref/2315164291

Pra
Nagyon helyes... MiniLupit szeressük 😄

Hát ez az!
MM-en szokott elõfordulni sniperrel. 2 PS-es lövés után Elixir közben LR pisztollyal lõ. És SOSEM téveszt.
Barátkozásként megkérdeztem, hogy milyen aimbotot használ, erre az volt a válasz, hogy dehát õ a Jared. 😊
Gondoltam csak én vagyok tudatlan, így annyiban hagytam.
Mondjuk ha csalt, akkor is ésszel. Nem csinált kimagasló stat-ot. de azért mindig az élen végzett.

Rákerestem player search-ben, de sajna szar az oldal motorja. A Jared_* -ot Jared*-nak értelmezi, így rohadt sok találat van.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Lupous
nah mivel sietnem kellett 😛...így tomonor fogja kapni a cuccot 😛 (Bemásoltam az acc-ja számát a reflinkbe 😛)
Így asszem mosttól fogva öcsém is csatlkaozik a BFH közösséghez 😛

Lupous
Kérem akárkinek a ref linkjét 😛
(Öcsém csinál egy új accot...gondoltam valakinek jól jönne 😄)
az elsõ nyer!

életembe nem hallottam róla.

s9ns
Nem, nem szeretem a lassú fegyvereket. :/
Majd ha lesz egy gyors akkor solid karakterem kap majd még egyet. 😊
bár amennyit játszok mostanában a gunnerekkel, lehet hogy megvárom a következõ akciót. kb fél év! <#nevetes1>

Elektrofrombc2
hát szerintem se...

sonar a végén megvetted a PKMt?

s9ns
a.k.a. have you told your friends and family about Battlefield Heroes yet?!
<#law>

SzLehel
három nap alatt nem hiszem hogy jön még 16000 lájk

a mamám tanította!

davis98
59.000 like ...... em toom remélem meglesz :S

davis98
Pedig én 280 ért vettem 😄

Pra
jaja, bizony 280ért lehetett megvásárolni 😛
de javították.
Büntit max az kap, aki betette 280as áron a HOT-ba!

Grr1234
Tudni illik, elején bénán rakták be, és a "-50%" ellenére nem 560 BF-ért, hanem 280-ért lehetett megvenni. Akik gyorsak voltak jól jártak. Kíváncsi vagyok mi lesz a bünti. <#nevetes1>

Gyerekek van egy Jared valami nevû valaki. Õ valami pro? Kéne ismerni?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

s9ns
???? 280???
http://www.battlefieldheroes.com/en/store/hot-deals
560!

Elektrofrombc2
Hah 😄 Ezen behaltam 😄

Beroman
Is parrot for the nats good? I really want one. And whats is his price on BF... someone told on forums that it is gonna come soon... i dont want to waste my BF for nothing so i wanna know if parrot is good choice

Gjdam:
yea the parrot is sooooo good mine breaths fire when i put on my Burning bullets also he makes i easier to fly a plane plus he has a special armor so tanks do little damage to you
true story

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=171916&highlight=parrot

Elektrofrombc2
Longnak van írva nem tul gyors rate fire én megvettem annak ellenére hogy nem szeretem a long range MG-t de ez inkább médium... Teljessen megérte megvennem! Ideális távon néha 27 dmg a critical 😊 Szerintem vedd meg. Én azért lehett nem adtam volna érte 560-at de így 280-ért megérte!

s9ns
nem találom a leírást, valaki segítsen pls!
A PKM az gyors vagy lassú? long vagy short?

Elektrofrombc2
köszi 😊

Pra
Megtaláltam
VIP vagy

Pra
Bocsi 😊
Mi is az acc neved?

szõke vagy nem

Elektrofrombc2
fórumon úgyhalottam 300 (Nem biztos forrás)

kabel15
Jó látom nem vágjátok. Na mind1 <#nyes>

BattleTag: kabel15#2672

davis98
A Patton the Parrot fél áron várhatóan 280bf lesz ugye ? mert aszzem ezelõtt 560bf volt ha jól tudom.... <#fejvakaras>