Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pra
Na srácok
Az elsõ meccsünk okt. 14.-én, csütörtökön lesz 19:00-kor (CET)

Elektrofrombc2
xD Én egyébként egyáltalán nem szándékoztam vitatkozni, de ok 😄

Ja am volt olyan is hogy felmentem a szerverre erre írja egy csávó hogy: LoL Family Guy server 😄 Ezen elmosolyodtam...😊

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

davis98
Csatlakozom a "sztyui" fanokhoz !!!! 😄

nickname: doki09

Pra
CAC semmit nem mond roszból! csak vázolja a meglátását!
Nem azt mondta ,h Pra! mekkora gyökérvagy ,h ilyen szar a bannered XD
csak neki a mostani jobban tetszik... már más is mondta ,h ki nem állhatja ezt sztyuis témát 😄
De nekem meg nagyon bejön!
És ez a lényeg 😛
Persze ha már sokan rohamoznának meg azzal ,h kurvaszar akkor talán TALÁN leszedném...
de sokaknak meg nagyon bejön, és sztyuit kiabalnak a csatbe amikor belépnek 😊

Zero07
de nem is te úgyhogy végre befoghatnád. mér elktrot oktatod ki mikor te kezdtél kötözködni?

Még jó, hogy errõl nem te döntesz. <#papakacsint>

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Elektrofrombc2
Stewie marad!!!<#smile>

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Hogy a viharba ne érteném? Rohadt nagy meló levenni róla a kupás feliratot ugye? <#falbav>

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Zero07
nekem is <#gonosz1>

Elektrofrombc2
De nem érted hogy az a kupa miatt van??😄 Ez olyan minthogy nekem még mindig az általam megnyert RTTF signje van kitéve XD Bár állítólag már készül egy a részemre Lupous jóvoltából 😄

Tomonor küldjed 😄 Én megnézem mindet szívessen 😛

Hát izé...ízlések és pofonok. 😊

Sztivi témáról meg annyit, hogy én is szeretem pl a Metallicát, de ha valami nekem nem tetszõ dolgot alkotnak (pl új album címen ipari zajt adnak el, vagy jóarc bázgittyós helyett felvesznek egy majmot), akkor nem hunyok csak azért szemet felette, mert hogy õk a Metallica.
Szóval akárki/mi is van azon a banneren, szerintem a mostan sokkal jobb.
De ez csak egy vélemény a sokból, csak gondoltam kíváncsi vagy a júzer fídbekk-re. 😊

az se baj ha 4 gunner / 2 soldier van, mert nagyon erõsek a gunnerek. Csak ugyebár a soldiknak kellesz hátulmaradni, esetlegesen campelni, és ellökni az ellenséget a flag pontoktól. Gondolom nem kell ecsetelni hogy miért.

Mindenesetre jobb lesz ha minnél több clanwar videót cserélgetünk itt, hogy kifigyeljük a helyes taktikát.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Zero07
lehetek tartalék? ^^

Pra
Zero07
kösznet animannak most már zsírkirály a heroic momentsem!HEADSHOT

Elektrofrombc2
Mégegyszer köszi! 😊

nyugi, én se használtam fel mert túlóráznom kellett.

Pra
A progiban 😊
És az én szobám a PHRESH

Andriséknak is van a 2es szerveren a TBoH, és Lupousnak is van valahol.

Ha gondolod bemegyek a szobámba és gyere te is letesztelni ,h mûxik e a dolog.

Elektrofrombc2
Köszi! Megvan. Még csak az érdekelne hogy hogy tudok a bf.hu-s szobába belépni? Ha egyáltalán van olyan 😊
Ja és még azt nem értem igazán hogy akkor a browserban kell szobát keresnem vagy a progiban? Mert itt-is ott-is van 😄

Zero07
én mondjuk amerikai fatert nézek de attól Stewie télleg jófej. de a legjobb Roger ;D <#alien2>

Elektrofrombc2
Jah! Én is oda vagyok érte! Ne tessék bántani Stewie-t!<#ravasz1>

kabel15
Nekem van egy DELL bill em irodai gépekhez adják onnan szereztem. Meg egy LABTEC infrás egerem ami már 4-5 éves. Ja és egy 1600ft os TDK fülest. 😄
Ennyi az én szet em. Felesleges már úgyis csak ezzel az egy játékkal játszok.

BattleTag: kabel15#2672

Pra
Az nem valami, hanem Stewie a Family Guy-ból 😊
És én nagyon szeretem azt a bannert 😊

Ó basszameg! Akkor ezt bebuktam. Mondjuk úgy sem lett volna idõm játszani, emiatt a rohadt lakásfelújítás miatt. 😞

Miért rakod vissza a másik bannert? Ez nagyságrendekkel jobb. Igazából össze sem lehet hasonlítani azzal a rózsaszín, furapisztolyos valamivel. 😊

Pra
CAC:
Az 1napos XP és VP boostot megkaptuk, igen, de okt8ig fel kellett használni.

A szerver banner pedig, csak a nations cup utolsó napjáig üzemel, aztán visszarakom az eredetit.

Pra
Mumble
Csak letöltöd---> telepíted a cuccot(mindenre csak ok ok vagy tovább tovább)--->Aztán az a biztos ha kikapcsolod a progit---> visszamész a mumble.hu-ra és csatlakozol arra a szerverre ahol a szobát keresed:

Magátol bekapcsolódik a mumble alkalmazás a gépeden.
megkeresed a szobát--->abc sorrendben találod a szobákat csak bele kell kattintanod és már lehet is beszélgetni.
(amikor bekapcsol a mumble kérdezni fog valamit ...csak ok-ézd le...és adnod kell majd magadnak egy nevet)

Srácok ugye jól emlékszem, hogy bár nem jött össze a 75k like, azért kaptunk megint valami 1 napos xp boost kódot, ugye?

Pra: látom megfogadtad a tanácsom, és lecserélted nemzetiszín bekkgrándura a bf.hu-s szerver bannerját. 😊

davis98
Õ a szoldzsõröm 😄😄

davis98

"Ha én nékem sok pénzem lesz, csinálok egy ilyen hírót....."
😄

Elektrofrombc2
Ööömmm lerírná nekem valaki, hogy honnan tudom letölteni a mumblet? Ja és csak ilyen alap tudnivalókat elmagyarázni...😊 Eddig TeamSpeakes voltam...

Pra
Vicces az NC szervezés :/
Azt látom ,h jövõhéten 13war lesz és még nem tudni ,h mi mikor játszunk..
..de van egy olyan érzésem ,h kedden!!!

nem látod hogy Freddy Mercury? 😄

Pra
ki ez.... a Békem ?

Pra
A fejeden lévõ szett-készlet.

várjunk csak... mintha a KRESZ-en ezt hívtuk volna headsetnek:

Pra
Szerintem csak értelmezni kéne a "headset" szót <#papakacsint>

nem tudom, nyíregyen mi a mp3-asokhoz kapott fülest hívtuk eddig headsetnek, hogy mi valójában azt nem tudom xD

Pra
En hétköznap is szeretk sima játék alatt mumblézni meg ilyenek...
...csak neha, ha túl sok a duma, az ront a játékomon...nem tudok koncentralni

Elektrofrombc2
Szerintem annyira nem sok ha egérrel kapod...Dehát ez razer 😊 Nevét fizeted...

Elektrofrombc2
aha

Lupous
bocs nem kötekedni akarok (Bár lehet annak hangzik 😛) de a headset...az a mikrofonnal ellátott füles nem?...amin nincs mic csak füles...az simán füles vagy fejhallgató nem? 😛

war esetén írást felejtsétek el, headset kell mikrofonnal.

davis98
Am van mindenkinek Headsetje ??? mert az jó lenne WAR kor... csak úgy mondom 😊 könnyebb a beszéd mint az írás.

davis98
Ha bár 😄 ki tudja lehet megéri 😄

davis98
20.000 FT ?? WOW .....kicsit sokallom érte..:S

david insane
Pixel, igen megvan : )

david insane
dizájnos, tudd valamit,jól is nézz ki, mi kell még?

david insane
ROCCAT Kone<+> egyszerûen tökéletes, ilyet szereznem kell, megrendelni meg lehet valahonnan?

Pra
david insane
mármint a szinváltos bill? Hát azmár szerintem is kicsit tulzás, maradok az egérnél az legalláb nézz ki valahogy.