Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egérpadot én csináltattam amikor megjelentek a savazott edzett üveg Icemat alátétek. Egy A3-as méretû üveglapot homokfúvattam és utána 1200-as csiszolópapírral felcsiszoltam, a másik oldalára szilikon lábakat és egy matt fekete matricát kapott. Egyszerûen a legjobb amit valaha próbáltam.megjelenés hasonló:
klaviatúra egy változó nyomáspontú hp.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu
...ha beparáznak ,h én közben osztom nektek az észt a hegyrõl.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Steam...
...de nem a saját pc-mrõl, hanem átmegyek a sráchoz aki mindenféle bf-eket közvetít ,mert neki van olyan gépe ami ezt a munkát elbírja realtime.
Valahogy lementjük biztonságosan is.
Am még az ellent meg kell kérdezni ,h neki jó e így.
Ha hoznak magukkal mandót, akkor biztos nem mert mindig engem fog véletlenül kijelölni
Én a stewie-ellenesekhez állok, nem bírom a "kiscsávót".
Nekünk kinn a magyar zászló...és semmi probléma nincs belõle!
És hogy jobbikos...nos végülis a kisebbik rossz a sok szar közül. "Radikális" párt...nah nee...
Amúgy meg nem attól magyar a magyar hogy itt van! Hanem attól amit tesz, mond, érez, mer!
"Bort, búzá, békességet, Holdra kilõtt cigány kisebbséget!
Nah jóccakát!<#fejvakaras>#fejvakaras>
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Nem tudom, én ilyen vagyok.
TV2-n és blikken elhülyült agyunk meg még el is hiteti velünk, hogy ez így helyes.
Egyébként elõtted a lehetõség, kimész külföldre, és ott élsz.
Én is befejeztem.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
biztos elvakult egy személy lehet, Magyarország és a magyarság sajnos annyira mélyre süllyedt, hogy bárcsak külföldön születtem volna.
Persze tisztelet a "kivételnek" .. nem ragozom tovább.
De holnap mar fegyelmezett jatek lesz... lekodolom a szerot is...
majd a klánfalakon kint lesz a kod.
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Szimplán büszkének kéne lenned rá hogy magyar vagy...
Aki tud az minden hétköznap 18:00-20:00 között jelenjen meg a szerveren és...
hozza magával az alapfegyvereket.
tonicot ne használjatok!
tûzálló gatyót is hozzatok.
és a +10hp-t is.
Remélem mindenki megengedheti magának azt a pár vp-t 😉
Ma is van gyakorlás 19h-kor
MUMBLÉN az én szobámban lehet közben osztani az észt XD
Jah és ne vásároljatok elõre semmit, hanem talkozunk a szerveren és ha már megvagyunk páran akkor restartolom +unrankedelem...addig ti kint a storeban intizitek magatoknak, amit kell .
Sírva szoktam röhögni, amikor a földim oszt minket, mint a szórólapot, mert azt hiszi, hogy külföldiekkel játszik. Ilyenkor kicsit rá is szállok, hogy valami még cifrábbat szedjek ki belõle. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Egyébként mi van itt? Trollrajzás?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
egy apró bannerrõl van szó, akinek nem tetszik, /farewell
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Pra tökéletesen leírta a lényeget. Láthatóan neki a szövegértelmezés képessége is megadott.
Pra:
Pontosan. Meg tudod nekem szívfájdalmam egy magyar szerveren a nemzetiszín. De ha marad a szutyi, akkor marad...max loadingolás közben elfütyülöm a Himnuszt. 😊
Mert TCC megtaláltam csak ahol írták hogy itt lehet ott rossz a link 😞
BattleTag: kabel15#2672
nem nekem, hanem a battleifeild.hu-nak... én csak felügyelem...meg az van amit én mondok XD muhaha