Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s9ns
Microsoft IntelliMouse Explorer Icemat teflon papucsokkal

Egérpadot én csináltattam amikor megjelentek a savazott edzett üveg Icemat alátétek. Egy A3-as méretû üveglapot homokfúvattam és utána 1200-as csiszolópapírral felcsiszoltam, a másik oldalára szilikon lábakat és egy matt fekete matricát kapott. Egyszerûen a legjobb amit valaha próbáltam.megjelenés hasonló:

klaviatúra egy változó nyomáspontú hp.

Pra
Pra
Nálad van a hiba... vagyis szerintem a szolgáltatód akadozik, és jelet veszt a játék

a hiba az ön készülékében van. Nekem semmi ilyen problémám nincs. Nem is volt.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

fubenalvox
Agyam eldobom...2 órája nem tudok végigtolni egy kört se a connection lost 3. hibák miatt. Van valami hivatalos álláspont a hibával kapcsolatban, vagy az EA nem is ismeri el, hogy az õ hibájuk? 100%hogy az mert reggelente meg mûködik, csak ahogy kapnak kis terhelést a szerverek meghal midnen... -.-

Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu

Pra
par perc es a szeron vagyok
a kodot kiirtam a klan falra.
de kuldom neked gmailon is most

SkyHun
Pra lesz ma gyakorlás? Én készen állok...

Naná hogy nézném 😊
davis98
Még szép hogy nézném !!! alap...

nickname: doki09

Zero07
mi ez már?gunclubbon rányomok a reddem nowra tölt aztán megint ott van. és igen engedélyezve vagyok az ajándékra

SzLehel
én is nézném

a mamám tanította!

Pra
igen, ezt mondtam a battlefield.hu-s srácoknak ,h ez is okozhat problémát...
...ha beparáznak ,h én közben osztom nektek az észt a hegyrõl.

s9ns
nonstop helyzetjelentés az ellenség hadmûveleteirõl? <#taps><#eplus2><#worship><#vigyor><#bdead><#gun><#phone>

Elektrofrombc2
Az jól lenne! Én nézném 😊

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Pra
Bemennék megint mandóval.
Steam...
...de nem a saját pc-mrõl, hanem átmegyek a sráchoz aki mindenféle bf-eket közvetít ,mert neki van olyan gépe ami ezt a munkát elbírja realtime.
Valahogy lementjük biztonságosan is.

Am még az ellent meg kell kérdezni ,h neki jó e így.
Ha hoznak magukkal mandót, akkor biztos nem mert mindig engem fog véletlenül kijelölni

s9ns
belsõsként? vagy van már freecam adminban? le tudod menteni, vagy csak steam?

kabel15
Én lehet.

BattleTag: kabel15#2672

Pra
Lehet, hogy közvetíteni fogom az NationsCup-ot 😊
Nézné valaki? 😊

nos, én family guy párti vagyok, de amúgy annyira nem izgat hogy mi a banner, mivel pra szervere, így hát õ is döntse el a szitut.

Grr1234
Jah, azt én is szeretem amikor magyar társak elfütyülnek három sor jóságot... 😛

Én a stewie-ellenesekhez állok, nem bírom a "kiscsávót".

Lupous
Nem gyõzködés kell...egy egy golyó...Higgye el minden hitetlen hogy aki magyar az magyar...és minden más nemzett felett áll. (És igen tessék jól meggondolni ki magyar...viktorka vagy ferike...elég messze van innen)
Nekünk kinn a magyar zászló...és semmi probléma nincs belõle!
És hogy jobbikos...nos végülis a kisebbik rossz a sok szar közül. "Radikális" párt...nah nee...
Amúgy meg nem attól magyar a magyar hogy itt van! Hanem attól amit tesz, mond, érez, mer!
"Bort, búzá, békességet, Holdra kilõtt cigány kisebbséget!
Nah jóccakát!<#fejvakaras>

Elektrofrombc2
Én pl Szeribiaban élek és büszke vagyok arra hogy Magyar vagyok. Nem a hazámra, mert én vajdaságinak tartom magam... Aki nem büsze arra, hogy Magyar hát az az õ baja! Kicsit fájó az, hogy vannak akik így gondolkodnak. Nem akarok én senkit sem gyõzködni...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

nem, itt akkor Jobbikos vagy 😄 Aztán jönnek a... tudod kik.

gondoltam hogy bele fogsz kötni, azért is finomabban fogalmaztam mint ahogy eredetileg akartam 😄

Nem tudom, én ilyen vagyok.

Vaxi
én, én büszke vagyok rá, és ezért tartunk itt ahol, mert sokak így gondolkodnak, ahogy Te. Amerikában, ha kirakod a zászlót, lokálpatrióta vagy, itthon hungarista rasszista náci..
TV2-n és blikken elhülyült agyunk meg még el is hiteti velünk, hogy ez így helyes.
Egyébként elõtted a lehetõség, kimész külföldre, és ott élsz.
Én is befejeztem.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

david insane
Ki az a hülye aki 2010'be szimplán büszke a magyar kilétére,
biztos elvakult egy személy lehet, Magyarország és a magyarság sajnos annyira mélyre süllyedt, hogy bárcsak külföldön születtem volna.

Persze tisztelet a "kivételnek" .. nem ragozom tovább.

Pra
nah a mai nap nem gyakorlas volt hanem kaosz 😄
De holnap mar fegyelmezett jatek lesz... lekodolom a szerot is...
majd a klánfalakon kint lesz a kod.

Egyébként megvan az a 6 mber, aki játszani fog? Csak 30 mehetnek nem?

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Vaxi
hogy mered...

Lupous
Most komolyan...Tomonor...mi ez a rendkívül "Szimpatikus" megjegyzésed?
Szimplán büszkének kéne lenned rá hogy magyar vagy...

Elektrofrombc2
...=/

kabel15
Most úgysincs semmi. Csak kocsikázunk. Unalmas <#vigyor1>

Elektrofrombc2
Áhhh nem lehetne inkább 19-tõl 21ig? <#confused> Minden nap 19:25-kor érek haza suliból, kivéve kedden amikor 6 órám van, akkor 18:40 körül... Nem lenne túl jó lemaradnom az ilyen edzésekrõl...=/ Igaz, hogy késõ estig szoktam játszani de ha addig lesz unranked akkor már epp mind1...

kabel15
Külsõsök is mehetnek? FUN olni?

Pra
jah

gondolom mondanom sem kell, hogy aki gunnerként fog szerepelni, annak kötelezõ az rpg.

Zero07
woot nem mutatja a headshotom :@

Pra
NC csapat tagok!

Aki tud az minden hétköznap 18:00-20:00 között jelenjen meg a szerveren és...
hozza magával az alapfegyvereket.
tonicot ne használjatok!
tûzálló gatyót is hozzatok.
és a +10hp-t is.

Remélem mindenki megengedheti magának azt a pár vp-t 😉

Ma is van gyakorlás 19h-kor
MUMBLÉN az én szobámban lehet közben osztani az észt XD

Jah és ne vásároljatok elõre semmit, hanem talkozunk a szerveren és ha már megvagyunk páran akkor restartolom +unrankedelem...addig ti kint a storeban intizitek magatoknak, amit kell .

Én azért szoktam a honfitársakkal dumálni. Könnyû kiszûrni õket, mert folyamatosan káromkodnak. 😊
Sírva szoktam röhögni, amikor a földim oszt minket, mint a szórólapot, mert azt hiszi, hogy külföldiekkel játszik. Ilyenkor kicsit rá is szállok, hogy valami még cifrábbat szedjek ki belõle. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

én nagy ívbõl leszarom az online magyarokat, azért se hírdetem a nevemben, mint lupous.

Juhéé! Köszi! 😊

Egyébként mi van itt? Trollrajzás?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Vaxi
szerintem meg hatalmas ívben fossad le a rinyálókat.
egy apró bannerrõl van szó, akinek nem tetszik, /farewell

Pra
Majd lehet megkérem Lupit ,h csináljon egy nemzetis sztyuit XD

Ó atyám! Kissé mellélõttél Zéró a magad elragadó stílusában. Mondjuk így még viccesebb a dolog.
Pra tökéletesen leírta a lényeget. Láthatóan neki a szövegértelmezés képessége is megadott.

Pra:
Pontosan. Meg tudod nekem szívfájdalmam egy magyar szerveren a nemzetiszín. De ha marad a szutyi, akkor marad...max loadingolás közben elfütyülöm a Himnuszt. 😊

kabel15
És azt honnan tudom Bookmarkolni?
Mert TCC megtaláltam csak ahol írták hogy itt lehet ott rossz a link 😞

Pra
Már csak az kéne ...haha XD

nem nekem, hanem a battleifeild.hu-nak... én csak felügyelem...meg az van amit én mondok XD muhaha

Elektrofrombc2
nem

kabel15
van szervered?

kabel15
TIER-1 Ak-n a távcsõ mûködik? Szóval lehet használni úgy mint a command ós puskákat?