26731
Battlefield Heroes
  • kilianhu
    Miért?
    Ez jobb???

:DDD
  • Grr1234
    erős csontozatú*
  • Lupous
    Hát...jah inkább :P bár ez is dagadt :P
  • kilianhu
    Vagy ez?

:O
  • Lupous
    Ez egy csöves :P
  • kilianhu
    Szerintem ez egy rokker:

:D
  • Elektrofrombc2
    na ez egész bejövős :) 9/10
  • kabel15
  • Lupous
    PMben :P megy :)
  • Elektrofrombc2
    Helia (Nem túl ismert együttes, mneg valami spanyol szerintem vagy?:D)... A többi számja is kurvajó. Ha esetleg megtalálnád download linket ide :D
  • Lupous
    Rosszul látod. A hason is keresztül megy egy szíj. +ugye ott rajtvan a cucc amit tar.
  • tomonor
    dehogy csak ez van. Próbáld meg a jetpackot/felcsatolt kést/bedrollt/hátitáskát... ugyanazt a fekete kantárt használják.
  • Lupous
    Nah nálam valami ilyesmi lenne ha én csiálnám :P bár a kantár lehetne olyan hogy csak lelók kétoldalt és pl kék vagy fekete...de hát ez van csak :P:

(Rókerféle)
  • tomonor
    a vokál a lényeg
  • tomonor
    magyar turisztikai hivatal?
  • Lupous
    na nebasszfeee
    (Ha nem nyervogna csaj benne még aszondom oké...de ez így sokk)
  • Cat 02 #18028
    [várjaazelsőMTHvideot] :D
  • tomonor
    tessék, egy kis japán metál (mer már rég volt ilyen itt)

• Lupous
    áhh dehogy kibaszott dallamos...olyami mint a twisted transistor talán...de nemtoom körülírni jól. :P
  • kabel15

Esetleg?
  • Narxis
    emó
  • Wanndris
    bár jogos, a nyaklánc fel sem tűnt, azt sztem is szedd le róla..
  • Wanndris
    Sztem mutatós, ha lenne, tuti használnám :D
  • Lupous
    csicsapicsa :P nyakláncot leróla. meg papagájt is :P egy hosszú gatya mint pl a mandómnak ami van...esetleg valami baseball cap. vagy sapi nem is kő :P
    Am lehet ez a Leander rohadtjól zenél...de a szövegei...uhh nagyon gáz még én is jobbat írok :P Persze ez a Cower gecijó!!! CSak nem találom sehol :S
    Am kabel a ízléseddel nekem aztán semi bajom :P csak kicsit túlreagáltam hogy MEATLLICA meg hogy OLYAN (Ez a kettő valohogy mostanában kibassza a biztosítékot :P rákattantam ugyanis naon :P)
    Kérdés ha már kornt halgatsz. Van egy KoRn szám ami asszem semelyik albumon nincs rajta de marha híres nem új vagy iylesmi de egész populáris...talán valamelyik ep-n lehet nemtoom az mi? (Haverom ma tolta suliba, de aszonta hogy nincs albumon rajta ez csak valami bonusz...persze track1 volt a neve...nem volt i3d tag)
  • davis98

Erről az Outfittről mit gondoltok ?
  • kabel15
    Gondolom ismered a master of puppets. Én arra gondoltam amit az elején tolnak. Más metallica számban ezzel nem találkoztam. Ezért gondoltam hogy olyan vagy ha az jobban tetszik HASONLÓ számot játszó együttest ismertek e. Mindenkinek más az ízlése. Pl KORN-t RIGHT NOW számában piszok jó a basszus gitár. Ezért hallgatok kornt. Prodigy meg alapból ilyen zúzós és azért tetszik. Linkin Park meg ilyen nyugtató jelleggel hat rám. Ennyit a zene ízlésemről
  • Lupous
    Mivan? Te beteg vagy? Mi az hogy olyan mint a... ... a zenében pont az a jó hogy változatos, építő jellegű...stb stb. olyan mint ez vagy az sose lesz. a stílusjegyeket persze magában hordozhatják de kb ennyi.
    Nekem inkább olyasmi kéne most ami ilyen cower számokat játszik. a legótvarabb pop szám is áthangszerelve olyan isteni lehet hogy jujj :P
  • kabel15
    Amúgy nem tudtok olyan zenekart akik ilyen zenét játszanak. De nem csak 1-2 hanem végig. Néztem trash metalt de az nem jött be. Olyasmi kéne mint pl a Metallica Master of Puppets első 1 perce. csak végig
  • kabel15
    Ezt hallgatom nyár óta.
    Így már elviselhető a szám :)
  • Lupous
    Előadót nekem de gyorsan! Ez lesz az első amit felrakok majd a leendő telefonomra \m/ (Lávcsizlak )
    Gyahm és Lehel téged is lávcsizlak ám...csak valahogy a firstscreen elrettentett aztán kihagytam a videó meglesését...de jóság oda is egy előadót plz :P
  • SzLehel

ez magyar gyerek
  • Elektrofrombc2
    OFF:
    Lupi figyeld ezt a Lady Gaga covert :) Nekem bejövős!
  • kabel15
    Ja. Én csak az 1dollára koncentráltam :D
  • SzLehel
    az arról szól hogy aki vesz egy mikulás szettet,az egy dollárt az árából egy gyerek alapítványnak adja...
  • kabel15
    facebook
  • SzLehel
    hol olvastad?
  • kabel15
    Mi ez az új verseny? valami 1USD adnak rajzonként?
  • davis98
    Hééééé istent ne szidd !!! : )
  • Lupous
    Aztakibaszottkurvaistenit :P Ilyenem lesz :) \m/
  • kabel15
    Jó az új akciós póló