Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elektrofrombc2
Arra a kis kijelzõre azt teszel ki amit csak akarsz. Szerintem egyébként kicsit buzis 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

david insane
Rohadtjó, csak hatalmas és középre az a nagy mérõke se kéne, valami vékony "szinváltos" vagy épp fekete, kék, szürke, és nézzen ki valahogy feeling is jó lenne.

10/5 adok erre :'D

Elektrofrombc2
Hogy mire jó? 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
Akkor ezt neked talalták ki...

david insane
Nekem színváltós egerem van, és 7-8 színt tudd, és változik,az egész egér színe, nos igen én a dizájnra megyek : DXDDDD

Pra
Sky a szervezõk még nem adtak pontos dátumot-idõt.
Hétfõn szerintem tudni fogom 😉

nekem elvileg 500 meg 1000 dpi-s módom van, de nem sikerült eddig rájönnöm hogy hogyan lehet a 2 között váltani 😄 De nem is baj mert jó nekem így.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Elektrofrombc2
Az enyém 2000dpi-s de 1600-on játszok. Érdemes egyébként átváltani 800dpire mikor messzire célzol viszont meg kell szokni és az nekem nem megy 😊

Én ezt használom, 1000 dpi-s felbontás, nem kell egérpad.

Ha lr smg-vel nyomom akkor kapcsolom rá a dpi-t.

Elektrofrombc2
na -.- Mikroérdes*

Elektrofrombc2
Mikorérdes karton?😄 Olyan nekem is kell xD Egyébként még az a jó ebben az egérpadban (Az enyémben) hogy ki lehet mostni és utánna csillog villog mint az új 😄

SkyHun
Pra! Mi lesz a meccsel? Szólj, hogy mikor tegyem szabaddá magam...

Pra
Most nézem... elkérik az árát ezeknek az egérpadoknak 😛

Én ingyen oldottam meg az egérpadot...
...találtam egyszer itthon egy nagyon furcsa, nagyon merev-erõs karton lapot, aminek nagyon érdekes porozus-mikroérdes felülete van...
már vagy 2éve egérpadként funkcionál 😄

SkyHun
Én komolyan veszem. Íme az én cuccom.
Egér

és a pad...

Elektrofrombc2
ááh tudtam hogy mindenki komolytalanul fogja fel majd ezt... Na de itt a kérdés hogy akkor minek tettem fel...

Lupous
Hát nemtoom...nekem kb semmi extra cuccom nincs 😛...egy gagyi genius infrás egér...egérpad nélkül...egy sima billentyûzet amit a géphez adtak még 4 éve (Siemens)...és egy ratyi1200 FT-os genius füles ami szarulsz szól de legalább kényelmetlen.

Pra
Én most vettem egy CANYON fülest ami USB-s is...
...éa lehet állítani ,h mennyire rezegjen a fejeden, amikor valahol robban valami.
Megérte az árát, nem volt drága és nagyon kényelmes.

Elektrofrombc2
-Úgyhiszem errõl még eddig nem volt szó...-

Szerintetek mennyire játszik szerepet a jó felszerelés a jó játékmódhoz? Ha maga a játék tökéletessen fut, max fps és lagg nélkül, mennyit számít szerintetek egy gamer egér és tasztatúra? Arra lennék még kíváncsi kinek milyen felszerelései vannak...
Kezdem akkor hát én 😄

Én úgy vettem észre hogy ennél a játéknál nem igazán számít az ilyesmi. Viszont a többi játéknál nagyon is. 4-5 évet játszottam a Counter Strike-ot és a végén vettem egy Razer egér padot történetesen ezt:

Megérte az árát!

Ezenlívül egy jó kis Genius egeret:

Viszont a tasztatúrám egy teljessen szokványos A4 tech.

davis98
akkor igen, a többi bazookával és keggel....úgy látszik 😄

nickname: doki09

davis98
Jah 😊 értem

Elektrofrombc2
shortot MGt meg PKMet egybe számolja a küldetésnél.

davis98
Hát ebben legtöbb score volt a short MGvel, utána a pkm,és utána, rpg+keg így jött össze a pont 😄 Am egyes egyedül irtottam 😊 Ha így gondolod 😄

kabel15
XBOX360 os a játék. Max azt lehet hogy az õ email jére csinálok magamnak egy BFH accot. És megkapom a 700BF et. +700at a gunclub tol 😄

BattleTag: kabel15#2672

Elektrofrombc2
Doki én nem értem ez hogy lehetett... MG összessen 1200dmgt nyomtál. A maradék shotgun, RPG és keg? Farmoltatok vagy WTF? 😄

Elektrofrombc2
Ez így van... Én ezért kezdtem el ezzel az accal és hagytam abba még annó ezt: http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2306114322

Akkor még képes voltam ilyenekre 700BFért mert hittem abban hogy nem költök játékra. Dehát tévedtem 😄

a bc2 telepítésekor meg kell adni egy email címet. Ha a haverod már tolja a játékot, akkor nem fog menni a dolog.

kabel15
Mert akkor kölcsön kérem haveromtol a játékot és szerzek 700BF et 😄
De még nem nagyon értem hogy hogy mûködik. Majd kiderül 😊

davis98

Noobok ellen XD örültem a fejemnek 😄 anyáztak meg minden.....

davis98
Jah akkor úgy 😄 már nem nagyon emlékeztem rá 😄

kabel15
Szóval ha most van 1 BFH-s acc om. Csinálok egy BFBC2 acc ot ugyan arra az email re. és kész is?

Én is így tudom.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

nem egészen. Annyit kellett tenned hogy játszál a bc2-vel online, és egy email címen kellett regisztrálva lennie a 2 játéknak.

davis98
Én is még annó megkaptam érte a 700 bfem...annyit kellett nekem tennem, hogy bejelentkeztem a bfbc2 oldalára, és már rajta is volt.

Elektrofrombc2
Én megkaptam azt a 700BFt. Semmi kód meg semmit sem kapsz hanem amivel regisztrálsz EAre arra az accra kapsz egy BFHs accot is ugyanazokkal az adatokkal és rögtön rajtavan a 700BF

kabel15
LINK
Itt azt írja hogy már nem lehet 😞

Pra
Vlahol be kell regisztrálni azonos emailcimre mint az ea acc-od ...de nem tudom hol.
nézegess fórumokat.

kabel15
XBOX360 ra van meg, Hol tudom beváltani? 😄

nem tudom mit panaszkodsz, neked van bankkártyád 😄

Zero07
berágatnák mindjárt lemerítem a kártyám farmeramára

Zero07
de bazz írta egy gyerek is és ebben egyet értek (horvát volt, de ez igaz a magyarokra) több százan fizetnének ezzel ehelyett ennek a 2csicska arabnak kell SMS fizetés? 😛
Luopus +1

byzhouse
persze,hogy torokok es az arabok,mert torokok minden jatekban megvesznek mindent kb 😄 arabok ugyszint

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Pra
nah az a nem mind1 😄

Kábel:
BFBC2 re még mindig be lehet váltani a 700bf-et ha jól tudom.

Lupous
Hát én most befosok ...<#fejvakaras>:
-Ausztrália
-Törökország
-Brazília
-Egyesült Arab Emírségek (LOL)
...ezen országok szerencsés gamerei azok akik már SMS-ben is vásárolhatnak BF-et.
Nos...asszem én szépen leszopom magam.<#nemtudom>

kabel15
*De már nem is érvényes ez a BF es cucc. Vagy igen?

kabel15
De mrá nem si érvényes ez a BF es cucc. Vagy igen?

Köszi!
Valamiért azt hittem, hogy 19 euró a BFBC2, de kiderült, hogy 49. 😊
Így nem fogom megvenni sajna.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Amúgy egy kis cod6+bc2 szerintem...
ez a MoH
Pra
nem... nagyon ígéretes game szerintem.
Csak a gépem jelenleg nem elég hozzá 😞

s9ns
A Medal Of Honor MP bétáját próbálta már valaki?
http://ebm.em.ea.com/c/tag/hBMqxEoB7ui$JB8VA3SD5ydE-QG/

Pra
700