Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s9ns
Elo-t csak elo-bõl lehet származtatni.

A számítása: A teljesítmény-pontszám mutatót egy-egy játékosnak egy adott versenyen elért teljesítményének mérésére és más játékosokéval való összehasonlítására szokták használni.

számszerûsítve: Veszik,
a megvert játékosok Élõpontszámát és hozzáadnak 400-at
az elvesztett partikból az ellenfelek Élõjét, levonva 400-at
a döntetlen partikból az ellenfelek pontszámát
majd a végén mindezen pontok összegét elosztják a játszott partik számával

A számítási rendszer alapjai:
Az Élõ-pontrendszer a többszereplõs játékokban, mint a sakkban a versenyzõk egymáshoz viszonyított aktuális játékerejének mérésére létrehozott rendszer. A rendszer lényege, hogy az ütközetekben elért helyezés alapján lényegében szubjektív arányok alapján odaítélt pontszámok helyett a megítéléstõl független statisztikai módszert alkalmaz.
A statisztikai módszer ehelyett olyan modellt alkalmaz, amelyben egy-egy mérkõzés eredményét az egyes játékosok addigi játékerejét képviselõ változó határozza meg. Az erõsebb játékost megverni jó eredmény, amely pozitívabb módon hat vissza a gyõztes játékerõ-változójára, mintha viszonylag gyengébb játékos ellen gyõzött volna, ha viszont valaki gyengébb játékerejû ellenféltõl kap ki, az negatívan hat a saját játékerõ-változójára. Így a rendszer megõriz valamit a jutalom-büntetés elemeibõl, de valójában statisztikai jellegû.

Elektrofrombc2
Egyébként pontossan melyik statok alapján van kiszámítva az ELO?

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
Ma este sem érek rá <#rinya> Majd csak ilyen 10körül birok...<#szomoru1>

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

s9ns
ha majd mûxik itt lesz

Pra
Valamiért haldoklik az oldal, ahol a Pontos NC szabályok vannak.

mégsincs :S

megvan ^^

valaki postolná légy szíves az oldalt, ahol az NC szabályokat tudom elolvasni. battlefield.hu-n úgy emlékszem kint volt valamelyik cikkben, de nem találom.

Nekem van egy lvl26 royal gunnerem. Ha kell viheti valaki a war idejére.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

szívesen gyakorolnék veletek ha nem kéne menni rutinra állandóan xD

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Naberiuss
Huhh ezt csinálhatnánk minden nap,mármint versenytõl függetlenül.A mai gyakorlás eszméletlenül jó volt,igyekeztem a legjobbat nyujtani és a csapat is sokszor kihúzott a szarbol.Egyszóval nagyondenagyonjóvolt!

Elektrofrombc2
Ja és nem lenne rosz ha összeszoknánk... nem játszottam még túl sokat veled Tomonor. Gunnerként meg szinte alig láttalak.

Pra
Nat oldalon nem lesz gond, mindenki elég aktiv és tartalék is van bõven.

Pra
Meg az azt követõ héten az osztrákok ellen.

Milyen vicces ,h a németek a Royal oldalon leszenek 😊

Elektrofrombc2
A mai gyakorlás szerintem egész hasznos volt... Naberiuss mint gunner (Puruttya.hu) jó összjátékot folytatott velünk 😄 Szóval szerintem ha még tartaléknak is, de jó lenne rá számítani national oldalon! Ami kicsit gáz az az, hogy nem elég magas szintû a gunnerje, de bõven rendelkezik elég skillel ahoz, hogy jöjjön velünk. Talán ha valaki kölcsön adna neki a warra egy jó kis herot...<#nemtudom><#smile>

értem 😄 akkor nem szóltam.

Pra
Tomonor:
te jövõhéten tolod a németek ellen nati gunnerrel.

davis98
BFTV-n vagyok....

nickname: doki09

davis98
Na de jó !! 😄 végre van egy másik 😊 apám szerzett gyorsan egyet ;D valaki mumble ? hogy kipróbáljam ott is.

na várjunk csak. Most olvasom, hogy a wart a magyarok az oroszok ellen a Royal oldalon vívják. Sajna ott még véletlenül se tudok segíteni (royal mandóm van, aki 12-es szintû xD )

Lupous
Én is vennék...csak túl gyakran van hétvége😛 (Vagy épp túl ritkán 😄)

davis98
Nah szép a fülesem úgy szar ahogy van....... veszek egy másikat :S

davis98
Mumblen valaki ????? nem jön föl ???? meg melyik szerveren van a bfh mumble ???

Ezt nekem írtad Pra?
Csak mert én tökéletesen tisztában vagyok vele. Ahogy párral lejjebb írtam, fogadtam is rátok 5500 értékben.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
ma ranked a szeró 😊 BB-VV
lehet gyakorolni velünk!

Elektrofrombc2
Nah már itthon is 😄

Zero07
vki?

Lupous
<#rinya>
<#nevetes1>

Pra
nem visznek a srácok mandót...
De a magyar kupa nincs elfelejtve

Zero07
segítség:punkbuster kidobál. vmi service communication failure. help

Lupous
Ohh..velem semmi nincs 😛...csak most máshogy lazulok 😄...itt meg nemigen láttam hogy lenne bármi amihez hozzátudnék szólni oszt ennyi 😄<#pias>
Am mi van ezzel a nations cuppal?...megvannnak a csapatok?...én bennevagyok?...vagy mizu van? (Ha kellek szóljatok ám 😛)

Pra
szeró jelszó ugyanaz mint tegnap

Pra
http://www.battlefield.hu/
Találsz egy olyan részt a fõoldalon ,h fogadó iroda.
ha be vagy jelentkezve akkor tudsz fogadni.

A bizbaz meg teljesen más...
...az arról szól ,h szerintem a gyõztes ország játékosai ...akik részt vettek a war-okon, tehát csapattagok azok lehet ,h kapnak valamit.
Mint a focis medálok, és az aranyfegyók a vb után.

Bizbazt? 😊
Hú, hát errõl nem is tudok. Én csak a zsetonos témát láttam.

Mintha azt mondanátok, hogy lehet fogadni. Hol?

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Zero07
Zero07

Elektrofrombc2
Mi van velem?! Nem tudok írni :S

Elektrofrombc2
papicskodik mostanában 😄

Pra
Mi van Lupous-al?
2napja nem láttam... <#fejvakaras>

Zero07
én is nekik szurkolok, de amíg nem jött ez hogy nyerni lehet bizbazt addig nem hittem a csapatban, és sajnos az oroszokra tettem 😞

Zero07
van mivel behálózni a netet 😊

Pra
Jó kis egérke ez is.

Naberiuss
Sziasztok!
Végre én is itt.
Na szóval én most ezzel jatszok:
Anti-Vibrate Laser Gaming Mouse/XL-747H
(Link: http://www.x7.cn/en/product.asp?id=47 )

Az egérpad pedig pillanatnyilag kölcsönzött
Razer Goliathus: 355x444

Fogadtam a magyar team-re 5500 buznyákkal. Szóval remélem nyertek. 😊
Egyébként a bf.hu szerint az oroszok esélyesebbek.

s9ns
a füles meg ennek az elõdje ami még nem usb-s, de már 5.1-es:
http://www.argep.hu/product_763203.html

s9ns
😄 örülök hogy segíthettem!
tényleg nagyon fasza, olcsó, idõtálló és egyszerûen tisztítható. már vagy 6 éves. gyere és próbáld ki!

Pra
igazából ahogy sonar leírta a folyamatot, simán tudsz magadnak csináltatni.
Én lopom az ötletet az már biztos.

Elektrofrombc2
Na ilyenrõl elõsször hallok 😄 Szívessen megnézném és kipróbálnám 😄

Pra
Az elvetemült gémer <#nevetes1>
homokfúvás csiszolás<#hawaii>