Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítása: A teljesítmény-pontszám mutatót egy-egy játékosnak egy adott versenyen elért teljesítményének mérésére és más játékosokéval való összehasonlítására szokták használni.
számszerûsítve: Veszik,
a megvert játékosok Élõpontszámát és hozzáadnak 400-at
az elvesztett partikból az ellenfelek Élõjét, levonva 400-at
a döntetlen partikból az ellenfelek pontszámát
majd a végén mindezen pontok összegét elosztják a játszott partik számával
A számítási rendszer alapjai:
Az Élõ-pontrendszer a többszereplõs játékokban, mint a sakkban a versenyzõk egymáshoz viszonyított aktuális játékerejének mérésére létrehozott rendszer. A rendszer lényege, hogy az ütközetekben elért helyezés alapján lényegében szubjektív arányok alapján odaítélt pontszámok helyett a megítéléstõl független statisztikai módszert alkalmaz.
A statisztikai módszer ehelyett olyan modellt alkalmaz, amelyben egy-egy mérkõzés eredményét az egyes játékosok addigi játékerejét képviselõ változó határozza meg. Az erõsebb játékost megverni jó eredmény, amely pozitívabb módon hat vissza a gyõztes játékerõ-változójára, mintha viszonylag gyengébb játékos ellen gyõzött volna, ha viszont valaki gyengébb játékerejû ellenféltõl kap ki, az negatívan hat a saját játékerõ-változójára. Így a rendszer megõriz valamit a jutalom-büntetés elemeibõl, de valójában statisztikai jellegû.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Milyen vicces ,h a németek a Royal oldalon leszenek 😊
nickname: doki09
nickname: doki09
Csak mert én tökéletesen tisztában vagyok vele. Ahogy párral lejjebb írtam, fogadtam is rátok 5500 értékben.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Am mi van ezzel a nations cuppal?...megvannnak a csapatok?...én bennevagyok?...vagy mizu van? (Ha kellek szóljatok ám 😛)
Találsz egy olyan részt a fõoldalon ,h fogadó iroda.
ha be vagy jelentkezve akkor tudsz fogadni.
A bizbaz meg teljesen más...
...az arról szól ,h szerintem a gyõztes ország játékosai ...akik részt vettek a war-okon, tehát csapattagok azok lehet ,h kapnak valamit.
Mint a focis medálok, és az aranyfegyók a vb után.
Hú, hát errõl nem is tudok. Én csak a zsetonos témát láttam.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
anti-SAS vol3
Végre én is itt.
Na szóval én most ezzel jatszok:
Anti-Vibrate Laser Gaming Mouse/XL-747H
(Link: http://www.x7.cn/en/product.asp?id=47 )
Az egérpad pedig pillanatnyilag kölcsönzött
Razer Goliathus: 355x444

Egyébként a bf.hu szerint az oroszok esélyesebbek.
http://www.argep.hu/product_763203.html
tényleg nagyon fasza, olcsó, idõtálló és egyszerûen tisztítható. már vagy 6 éves. gyere és próbáld ki!
Én lopom az ötletet az már biztos.