Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaa, akkor jó. Már megijedtem hogy el kell rá pocsékolni egy pepper kódot😄 (Mer ha már ingyen vana pepper kód, mért ne váltsam be?😊)

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Lupous
Szerintem a halloweenes az nemtoom szerintem vagy fizetõs lesz...vagy mivel annyira szar ingyé esetleg 😛

Pra
halloween fizetõs

Én 6-nak számoltam😄 Vagy a haloween nem dr pepper? Am nekem a royalból a 2. tetszik, majdnem jobban mint a natos 2.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Lupous
Most akkor ez hogy is lesz?...egyszerre fog kijönni a 2 dr pepper szett? (Vagyis 4 ha royal+national)...ma szereztem én is egy kódot csak úgy(tök véletlenül)...erre tessék most kajtathatok még egy után 😄

És ez a gyerek hol és milyen nnéven található?😄

Zero07
na lúzerek nekem nincs ilyen pepper gondom. múltkor lõttem el 4 kódot most van 5 hamarosan több 😄 és hogy? van egy gyerek aki gec sok peppert iszik és dobálja a kódokat <#puszi><#vigyor2><#gonosz1><#nezze>

davis98
Csak az a baj hogy nem jó :S

nickname: doki09

davis98
aham oké😊

davis98
Csak úgy kaptam valakitõl listian egy dr.pepper kódot 😄 érdekes 😄

eszközök, beállytások stb

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

vannak ingyenes progik, ccleaner példaul, böngészöböl mindent, kitöröl de a beállytásoknal, a sütiknél, kitörölheted azokat😊

Mlyen böngészõd van?

Na elrohanok központba, mire vsszaérek, már remélem befejezi, az updatet, és beaktivalok 1-3 dr peppert?D márha már vannak...

davis98
Hogyan töröljem a sütiket ???? de én csak azokat az accokat szeretném törölni mást nem

Töröld a sütiket, vagy próbáld más böngészõvel.

davis98
[email protected] tudok regelni listian, mert már nem lehet több accom.....5 van asszem :S ilyet....pfff

Lstián találtam egy 5 dr. pepper kódos aukciót. Ha lehet ne vigyétek el elõlem😛

Grr1234
Pedig faszák az új pepperek. Nem is tudom melyiket vegyem meg, mert csak 1 kódom van. :-(

s9ns
én a pepper oldalán sem látom õket. vagy oda késõbb kerül fel?

Grr1234
És ez most 2 DrPepper ruha mindkét "frakciónak"?
Felvilágosítást -követelek- kérek.

Grr1234
Nekem semmi idõ alatt töltött be az update... elindítottam, elmentem hugyálni és már kész volt.

Grr1234
DrPepperek már bent vannak? Nem találom õket...

Lupous
De ezzel nem sokra mész...nem?! (Asszem nem játszhatsz a melóhelyeden :p)

Pra
nekem itt a melóban ,megcsinálta 20perc alatt az updatet

kabel15
Nekem is már fél órája 😞

BattleTag: kabel15#2672

Lupous
Hidd el senkit nem izgat de kurvára 😛 Mivel...nos te csináltad a karaktereket, te játszottál vele, te basztad el a 700 bfet(Baromságra), te vagy az acc tulajdonosa(Bár ezen lehet változtatni csak macerás)...szal szerintem épp eszû ember aki birtokában van egy dr peper kódnak (Magyar részrõl ez az ember kizárt hogy véletlenül jutott hozzá) ilyen ajánlatért csak jól képenröhög.(Vagy még azt se)
+A faszom kivan lassan :S...még mindig updatel :S, de legalább már a háromnegyedénél jár a dolog :S<#nemtudom>

kabel15
Téged nem de valaki mást lehet hogy fog 😄 Vannak speckó fegyverek is hozzá.

nem.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

kabel15
DR.pepper codért tudok adni lvl10 es solider eket. Érdekel valakit? 😄

Pra
jó nagyon.
mindenki ebben fog rohangálni... szokásos.
A nadrágot hordanám... de most vettem nem olyan rég egyet.

nem tudom, nekem a royal dr pepper a karddal nagyon bejön. A nat dr pepper számomra meh, viszont az a night vision szemcsi a natoknak odab@sz.

Lupous
Fú bazz 😄...a natos cucc igen fasza!
A royal egy kalap szar ismét 😄
A Halloveen az meg hát szar mindkét oldalon.
am most updatel a cucc...kíváncsi vagyok hogy megint fél napba tellik-e?! :S

kabel15
Akkro mehetek szerezni még 1 dr.pepper kódot 😞

élõben

Elektrofrombc2
jah épp olvasom

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

nem fake, hidd el. Ennek ellenére nem biztos hogy bekerül a játékba pont ez a zombi szett, mert a hitbox ugyanaz marad, nehéz lesz fejre lõni mandóknak. Mondjuk érdekesnek találom, hogy nem pte-be került elõször.

Elektrofrombc2
áhh fórumon úgy olvasom, hogy fake 😛 Ha mégsem akkor +1 pont EAseknek mert bejönnek a szettek. Nem értem, hogy lett 4 új szett amikor csak kettõt ígértek 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

jótól kérded.

Elektrofrombc2
😮😮😮 Mikor lesza release?😄😄

apropó.. új outfitek:

(nat dr pepper)

halloween

Lupous
Nos sejtettem hogy az oroszoknak nem fog tetszeni a dolog :S (Valóban korlátoltak 😄)

Pra
Közvetítés az oroszok korlátolt felfogása miatt elmarad!
Majd a Németekkel talán könnyebb lesz.
De azthiszem, talán meg is ígérhetem ,h valamelyik mccset látni fogjátok.

Dán - Lengyel
Tegnapi war

Elektrofrombc2
Megvolt 😄 Kár, hogy csak a végén tudtam részt venni...<#szomoru1> Holnapp epp ráérnék dehát mégiscsak nagy nap a holnapi nap <#smile> Hohooo! 00:05 😄 Úgylátszik már ma lessz 😊

Köszi az ELO-s válaszokat...így már tiszta <#smile>

Naberiuss
Amúgy ma gyakorolunk/tok ?

Naberiuss
Hûûû akkor majd 1ütt izgulhatunk...sok szerencsét,összetartást...stb-t a verseny folyamán 😄

Pra
És Már a hivatalos bfh fórumra is kitette a szervezõ a linket

Második hsz:
Sokan nézik majd 😄... nem izgulni 😄

s9ns
http://www.battlefield.hu/content/2010/10/12/Battlefield.hu_TV_-_BFHeroes_HUN_vs_RUS

lesz admin és élõ közvetítés is (belementek az oroszok. hátha olvassák: ezúton is köszi! 😄 )
a játékosok is tudnak felvenni videót,
50 ticket-es a meccs, ha ledob visszamehetsz, mert az eredmény nem változik. (gondolom)

Közben már megtaláltam, át is olvastam, csak nem volt idõm írni a sok munka miatt. Még ilyet. Egy részt nem értek pontosan: "- Have your war arranger on the cup's IRC channel before the game #nationscup.bfh @Quakenet, preferred that they would be there as often as possible to make it easy to contact them when needed" Ez most akkor azt jelenti hogy meccs, elõtt fent kell lennie valakinek? Ha igen, akkor érdemes erre odafigyelni, screen shotot készíteni, nehogy a végén ilyen apróság miatt óvják meg a meccset^^.
Mi történik ha valamelyik játékost, esetleg egyszerre több játékost ledob a szerver (pl. net probléma)? Ezek szerint minden megy tovább.
Lehet kukacoskodásnak tûnik, de más fps kupák/ligák szabályai már vetekszenek a Ptk.-val, mivel az emberi leleményesség határtalan. Arról nem is beszélve hogy milyen flame várható egy-egy meccsen. Azt is kíváncsian várom, hogy MM-en az elsõ pisztolyos kill után hányan fogják azt írni ,hogy "GLITCHER" 😊
Arról van hír hogy admin lesz-e a pályán? Gondolom nem, mivel nem lehet spectator módban lenni (vagy béna vagyok). Videót/demot felvenni nem tudnak a játékosok.
Így necces az NC. De csak azért is hajrá team-Hungary 😉

nem kell túl cikázni. Megver egy alacsonyabb szintû, nagyott csökken az elo, megöl egy nagyobb szintü picit csökken, ha meg megölsz valakit akkor szintjétõl függõen nõ.

Továbbá ha vesztesz/nyersz akkor is nõ/csökken.