26731
Battlefield Heroes
  • kriszesz
    Egy amolyan trailer lessz:P
  • kriszesz
    Ha nekem lesz egyszer új gépem, csinálok heroes videot, ami rövid lessz, ütös zenével de fasza lessz:D
  • Elektrofrombc2
    én is... BFP4F miatt
  • Zero07
    nos a következőt már 30asoknál forgatom. :) és még egy:kiismertem magam:úgy vagyok igazán jó, ha időnként (úgy 2 hetente) váltogatom a képesség elosztást. egyedül csak azért vagyok nagyon szomorú, mert ez a kedvenc számom és ezt egy nagy durranásra tartogattam, és nem jött be :(
  • Lupous
    Nemtoom ...a zene zsír (Egyik kedvenc In Flames számom :P)
    A videó elején és végén az effektek egész jók (Sőt nagyon jók). van egy rész ami nemigazán jön be 1:21 körül indul...(keveset látni :S)
    A tartalmi része nos hentnek hent. De kb ennyi (Kb olyan mint amit én csináltam ...mert én is nooboztam a videómnál...bár ne tettem volna :P :S)
    Szal a nobbhent az nálam is mínusz.
    összességében olyan 10/7 ha a nobbhentet nem számolom akkor 10/9 :)
  • Zero07
    :D
  • Naberiuss
    ....ÉÉÉÉÉSSS újra itt!
    hhhjjjáááááj de elszoktam a BFH-tól,de sebaj.
    A videorol csak annyi,hogy 1-2 ember lezuzva,aztán másik vid. bevágva hát most igy erre nemtudok mit mondani...nem akarlak megsérteni,de nekem nem jött be,de van 1-2 jó dolog is.

u.i
    "A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra."
  • SzLehel
    minden 10. percben zabos vagy
  • Zero07
    azt viszont aláírom, hogy a véleményeket meg kell hallgatnom
    Tomonortól meg Grr-től meg elnézést csak kicsit télleg zabos lettem, mert sok munkám van ebben :D
  • Vaxi
  • Vaxi
    facepalm...
  • Zero07
    végre egy normális kritika :) de tényleg sonar te mér nem csinálsz montage-t? te igazán csinálhatnál :P
  • s9ns
    A kritika nem fikázás.
    Amúgy nem mindenki ott forgat, mert látványtalan az, hogy rank nélküliek hullanak, és nem azért mert nincs a nevük alatt semmi.
    Nem attól lesz jó a videó, hogy sok a hent benne.
    Sokkal inkább attól, hogy nagyszerű érdekes megoldások vannak benne.
    Ami lehet abi, fegyver használat vagy egy nehéz vagy majdnem megoldhatatlan szituáció. Ilyesmi.
    Nem kritikának szántam és legkevésbé sem fikázásnak.
    Mindenki ott forgat ahol tud. Nyilván a saját halálairól senki nem forgat videót. Ezt értse mindenki úgy ahogy akarja. Ki így ki úgy.
    Kinek a pap, kinek a paplan.
  • Grr1234
    Nyugodjál már le...
  • tomonor
    kritika = fikázás

Amúgy meg nem.
  • Zero07
    na várjál már, de mindenki ott forgat különben szerinted hogy lennének zúzós részek?kritika?ez fikázás bakker
  • tomonor
    na várjál már, te kértél kritikát, nem én.
  • kriszesz
    Mellesleg a kockulás függöséget okoz, a függöség meg szemrákot:D
  • Zero07
    de bazmeg mindenki ott tolja -,- mellesleg az egy dolog hogy te 30asokkal játszol mikor te is csak kempelni tudsz
    túl sötét?!

ugyanolyan mint a vol3, érdekes az tettszett sok embernek ugyanolyan a fényerősség. 2 napon át b@szakodtam ezért, 4-szer rendereltem már le, mi a fene kéne még?
  • tomonor
    ha nem 10-es szintüekkel játszottál volna végig, akkor még jó is lenne.
  • Grr1234
    Túl sötét, alig látni valamit.
  • Zero07
    remélem ez már megfelel az elvárásoknak

• tomonor
    ilyet nem írtak. xD
  • SzLehel
    jövőre visszatér :D
  • kabel15
    Na msot akkor ezt magyarul is. Odáig vágom hogy idén nem lesz guneclub. De most akkor vissza is veszik azt a 700BF et amit a multkor találtunk vele? KB 1 hónapja.
  • tomonor
    Hello Heroes!

We are aware that the EA Gunclub offer has been online recently. Due to the previous issues with this offer, we have been testing its functionality in order to bring the offer back to you early next year. Currently the Heroes offer may still appear on the Gunclub website but it will not be redeemable.

We are sorry for the inconvenience this may have caused you, however if you have noticed, the EA Gunclub team have been hard at work revamping the website.

It is safe to say that the Gunclub Heroes offer will not be back this year unfortunately, but keep an eye out for early next year Wink
  • kabel15
    Thx!
  • tomonor
    50 ingyen tonik:

AS6T-5XKH-48T6-4TL2
  • Zero07
    na összesen most renderelek 4. alaklommal xD most meglátjuk milyen lesz (100% jó ezt már mondom :D) és ha még mindig nem lesz valakinek elég világos legyen az killersteffer, kabel vagy akárki én kibelezem és ezt ne sértésnek vegyétek, mert igazatok volt
  • kabel15
    Nekem valahogy nem jön be. szeretem látni a környezetet.
  • Zero07
    feeling.az alapszín sztem qrva fakó
  • kabel15
    De alapból minek ilyen sötétre?
  • Zero07
    világosítottam rajta.szerintem nézzétek meg hátha full screenen jobb-e
  • Zero07
    asszed az eredetimmel sírok nekik? am elküldött a piba szal mind1 :D
  • Grr1234
    Miért szóltál...? Már dörzsöltem a tenyerem.
  • szabii98
    És mikor is kapjuk meg?:P
  • tomonor
    csak szólok, hogy nem egy account lett törölve, mert túl sok BF-t akart a gyerek kiszedni a REPtől.
  • tomonor
    http://legal.ea.com/legal/legal.jsp?language=en
  • Zero07
    kössz a negatív biztatást. most mi van abba hogy megpróbálom? :P
  • tomonor
    nem fogják megadni.