Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi se kérük meg a holland, és más haverokat ,h jöjjenek a csapatunkba!
Jah és nem is lehet!
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
A fél csapat nem tudott játszani mert a UPDATE nem akart lejönni.
Az oroszok elkezdtek balhézni ,h adnak fél órát, ha az után nem kezdjük el a wart, akkor technikai vereséget hírdetnek felettünk!
Na akkor már nem volt mese menni kellett:
Ezért csereberéket csináltunk azokkal, akik már túl vannak az UPDATE-en
Foxinated-soldier <---helyett Wanda ment be
Sky_HUN-soldier<---csak VV-n játszott
rowley_hun-gunner
R0b!n-gunner <---nem tudott bemenni, csak már BB-re
probakocka-gunner<---helyett Ajronman ment be
s0nar-soldier
És Gábor ment be az én royal gunneremmel VV-re Robin helyett, aztán szintén Gábor az én mandómmal BB-re Sky helyett!
Szóval vicc volt az egész.
Hálás köszönet minden tagnak és azoknak akik war elött 2percel tudták meg ,h menniük kell, és gyakorlás nélkül elvállalták.
Szóval egy nagy káosz lett az egész.
Viszont ami durva ,Auto adminnal megnéztük országokra bontva ,h ki van a szerveren!Az orosz csapatból 3orosz volt a töbiek Észt és még valami mások(most nem jut eszembe ,de nem oroszok az a lényeg)! És ezt jeleztük is a szervezõknek,(persze nem szarrágó módon), küldtünk nekik egy printscreent!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
pedig most nyertem 50kreditért 6 dr.pepper kódot -.- még megkaphatom a kódokat? :S
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
:S
nickname: doki09
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Ok, bocsi, többet nem offolok😊
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
5 Dr. Pepper Every cap wins
Time Left (approx)
Current Bid
3m 3s
101credits
Ezekre ilik lecsapni utolsó pillanatban😛
ha sokan tiltakoznak 10 pepper egy 50bfért!
jó vadászatot
A másik két ruha az EA új játékának promóciója lesz, a harmadik pedig a halloweenes, szintén fizetõs.