Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az ott is lesz, mert Unsung Heroes szerint TNT van benne elrejtve.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Zero07
neked meg az alpiner szarság a hátadon 😛

Pra
Lupi: széép
------------
Nekem csak ez az új tier sál kell még,... és majd az az éjjelátó szemüveg (talán nadrág is)
--------------------
Francia - Holland

Elektrofrombc2
áhh segáz nagyon bejön 😄 Majd kijavítjuk 😛 Köszi szépen <#smile>

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

elég gagyi az az álom akkor.

nem rossz. Kíváncsi vagyok ezt a smoke effektet hogy csináljátok.

Zero07

álom külsõ. na meg persze ak vagy m16 hozzá 😊 hjaj

Zero07
nekem is ^^

Lupous
Elektro:
Megcsiáltam (LOL) a signature-od...de van némi problémám a dologgal :S
-A képen látható karakter neve:HUN~Gunner...nem pedig Elekrtofrombc2
-A másik hogy hát mivel nem mondtad meg a karaktered LVL-jét...így jófejségbõl 30 ast írtam rá 😄
Bár ezeket jól ki lehet javítani 😄...némi idõbe telik, de segáz 😄
Nah mind1 azé itt van a elcseszett verzió 😄:

Elektrofrombc2
már délután van 😛

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Pra
En asszem mumlera csak délután megyek.

akkor pont jó.

Elektrofrombc2
Akinek van ideje és kedve jöjjön mumblen a phresh szobába és gyakoroljunk!

davis98
Ezt nem signek csináltam 😊 csak úgy..... 😄

nickname: doki09

nagy.

davis98

Mit gondoltok ? Milyen lett ? ( ez a ruha m16ossal 2800bf 😄 )

vv-n picit idegesített, hogy elkezdtem menekülni legit-et 40 hp-val, elhagytam több méterrel a sarkot, és mintha a falon lõtt volna át a pisztollyal a royal, úgy haltam meg... noha igaz csak a ping az, de valahogy a netemnek nem tetszenek a franciák.

Elektrofrombc2
Nem vitatkozni akartam én <#smile> Csak néha rambóskodtál VVn 😄 Mumble nagyon jó ötlet <#kacsint> Na jó éjt mindenkinek!<#smile> <#fogmosas><#whatever>

Pra

beteg 😊

nem a score miatt mentem el, de hagyjuk mert ez ilyen állítom alap lenne, szal végül senki nem hinne senkinek. Ha közelbe maradtam volna pölö CC-n, csak egy helyben toporogtunk volna végig, azzal meg semmit nem érünk. Na felrakom majd a mumblet holnap és hátha összehozunk valamit.

Pra
Nah ja , eleinte kicsit szoptunk...
...aztán összekapartuk magunkat és helyre állt a rend.
Jó ki csaták voltak 😄

davis98
Jó volt ez a beszélgetõs csata 😄

Zero07
nem ;D

Elektrofrombc2
02:52 =TNT=RoyalBoon õ kóstolgatott minket VVn a templomról. Emlékszetek?😊

Elektrofrombc2
Ja és + mi alap fegyverekkel mentünk gyakorlás céljából. Nekik meg super vagy annál erõsebb fegyvereik voltak!

Elektrofrombc2
Am miután elmentél nem csak mi szoptunk 😉 Egyébként máskor maradj velünk vagy legalább a közelünkben és akkor nem kell a scoreod miatt kilépned <#nevetes1>

Zero07
youtubeon azt már elintézhetik ezzel a 480pt vagy milyen hlyeséggel. én már nem akarok bajlódni ezzl ;D

SzLehel
húzd egy kicsit ki a képernyõt meg konvertáld HD-ba és akkor már egész jó lesz 😊

a mamám tanította!

Zero07
+1

Zero07
sztetek lenne vmi ha ezt a videóm Media topikba felnyomnám, vagy ahova kell a videókat. (a cím miatt)

egy sima royal csapatot nem vagyunk képesek megverni. Hogy akarunk így az NC-n indulni?!

Lupous
Nálam is a gép a probléma 😄...ha lenne egy fasza csúcs gépem...jujj az de jó lenne 😄 (Videó hegyek lennének itt 😄)
am a lenti videót asszem egy magyar kölök csiálta...az aki elvállalta az NC-t aztán szart a egészre 😄.
Nem feltétlenül az jön be ahogyan játszik a csóka..hanem a videó megszerkesztése...ez a fekete fröccsenés téma alul...meg a számlálók...és hát zenébe is a kedvenceimbe nyúlt bele 😄

mondjuk nekem ez annyira nem jött be.

Picit jobb PC-m lenne én is csinálnék ilyen vidiket.

Lupous
Királyos 😄...

Nálam eddig ez a videó viszi a pálmát 😄

vagy nem is technók voltak azok hanem hip/hop elektronikus szarságok.

MW az szinte full metál volt. Az underground 2 zenéji is odabasztak.

Viszont a carbon technója teljesen ell lett cs3szve, talán 1-2 zene volt ami tetszett belõle. Meg maga a tény, hogy nem tudtál zenét lejátszani versenyzés közbe. Azóta nem is játszottam több NFS-el.

davis98
Nekem inkább az Underground 2 zenéi jöttek be... de az igaz, hogy az MW-nek sem voltak rosszak a zenéi 😊

király zene. NFS:MW-nek voltak eddig a legjobb zenéi.

Zero07

jobb minõséggel

davis98
Ahogy mondod Elektro 😄

Elektrofrombc2
Ok😄 Én mondtam, hogy nem hajt a tatár xD Igyál sok sok gyümölcsös jogurtot, az elnyomja a másnaposságot 😄

Lupous
Nah az egyetlen jó dolog ami történt eddig a hétvégén.
Az SFC-s csoportkép frissítését +egyéb megbízásaimat pedig jól elnapolom...asszem nem vagyok abban az állapotban a tegnaPIAk után...

Grr1234
Egyébként, bekerültek már az új DrPepperek? Nem emlékszem, hogy válaszolt volna rá valaki.

azért GG. Végig royalnak drukkoltam :p

LoSA
A magyar FAQ elérhetõ valahol? 😊

Zero07

Hm...jóvá is írták a buznyákokat. Köszi a gyors intézkedést!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Jut eszembe, buksisimi a lengyel felebarátainknak a gyõzelemért!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
légy kedves és tolmácsold a lényeget XD