26731
Battlefield Heroes
-
#18365 szerintem meg ne szólj bele. -
#18364 pontosan erre akartam utalni az előző hsz-ben :D -
#18363 szerintem meg mindenki azzal játszik amit szeret vagy ami neki tetszik és pont. :D -
#18362 egyébként meg nem kell kötekedni, nem bántottam én a játékodat, csak erősnek éreztem, hogy a mortalhoz hasonlítod :) -
#18361 Vagy van aki igazi lányokat szeret nézni, és pont leszarja, hogy mi van a képernyőn, és vannak a többiek :) -
#18360 szerintem aludjál. -
#18359 Igen a lányok szeretik a manga lányokat mert olyan "cukkerek". -.- -
#18358 Hát szerintem pont az a lényeg :)...legjobbak az ilyen japán anime /manga stílusú játékok (Sajna kevés jut el hozzánk :S -
tomonor #18357 Jah hát van aki izmos kigyúrt férfi testeket szeret nézni játék közbe, és van aki aranyos manga lányokat. :/ -
#18356 megjelenésében csöppet más :D -
tomonor #18355 akkor meg nem értem mit veritek itt magatokat... Ugyanaz. :/ -
#18354 kedvenc játék suliban :D -
tomonor #18353 gondolom a mortal kombat a ti gyerekkorotokból is kimaradt. -
#18352 lol, de ratyi -
#18351 sajnálom őket -
tomonor #18350 Japán egyik leghíresebb játékával? Hmm hmm. Simán. -
#18349 hogy tudsz ilyen játékkal játszani? -
#18348 ohh meglesz :p -
tomonor #18347 Touhou 12.3 - Touhou HisouTensoku a játék neve, sp/mp mód... és hát nem könnyű megszerezni. Viszont azt is meg kell említenem, hogy ez csak egy kiegészítő a Touhou 10.5 - Touhou Scarlet Weather Rhapsody játékhoz. Magyarán mindkét játéknak meg kell lenni a teljes tartalom élvezéséhez. -
#18346 Úh az ilyesmit imádom...ugye nem csak online lehet tolni? (Ha nem akkor plz valami linket vagy nevet vagy valamit küldj....meg kell szereznem :P)
Am asszem ennek valmejik korábbi verziója megvan :P -
#18345 +1 -
#18344 Nagyon beteg -
tomonor #18343 aki esetleg tudni szeretné, hogy mostanában mivel töltjük el az időt Xsear-rel... Tessék.
-
#18342 Lesz mostanában valami megnyitó buli? -
#18341 állat :) Megyek is megünnepelni :D -
#18340 Zsíros :) -
#18339 Tárárárárrrrráááráráááá AZ ÚJ SZERVER :) -
#18338 Neked is :D -
#18337 Köszönöm szépen! Kicsit később megyek is :)
-
#18336 Lehet lesz 3 dp kódom :D -
tomonor #18335 már többen kérdezték az elmúlt 2 napban, de egyszer sem erősítették meg a lejárati dátumát. Éppen azért aktiváltam én is gyorsan be. -
#18334 Tomonor kérlek rákérdeznél a fórumon? Fontos lenne mert haverommal akarnánk LANozni és eközbe rendessen kihasználni...kedden kezdenénk de ha addig letelne akkor ró lenne már hétfőn aktiválni... Köszi előre is. -
tomonor #18333 hurrá, megvan a bookmark :D -
#18332 A TCC szerver -
#18331 Tudja valaki, hogy ezt a 3 napos XP-VP boostot meddig lehet aktiválni? -
tomonor #18330 nos, most PRA-ék éppen költöznek, így oda bookmark linket nem tudok adni.
Viszont a mi, Desu Paireetsu klánszervereinkhez tudok:
[DP0]
[DP1]
Illetve ott van még a TCC klán, az is magyar, ám mióta elköltöztek, azóta nem találom az új szerverük bookmark linkjét. -
#18329 De lehet bookmarkolni a szervereket. De most kavarás van. nem tudom merre vannak a linkek most :S
Pra vagy Tomonor biztos tudja.
-
"Jeles ünnep, szép zöld fenyő,
csengő csilingel a fákon,-
legyen békés, boldog ünnepetek,
szívemből kívánom!" -
#18327 @kabel15, Tomonor: Köszönöm a válaszotokat. Hát, szomorú vagyok :(
S amúgy külön, egyedileg megadott szerverekre nem lehet csatlakozni? Mondjuk magyarra. Mert az oké, hogy mindig keres "megfelelőt", meg azokból lehet kedvencekhez adni, csak sokszor zavar, hogy végig kell csatlakoznom a fél kedvencek listát, mire találok nem üres szervert (mert ugye a létszámot nem jelzi ki). -
tomonor #18326 auto admin üzenetek? Neeem, ha van a szerón autoadmin, akkor az a hátulütője. Egyedül mi adminok tudjuk orvosolna (úgy, hogy kikapcsoljuk), de ha már egyszer van auto adminunk, akkor legalább mutassuk is meg mindenkinek, hogy van. :D