26731
Battlefield Heroes
-
#18445 Eladó acc mit jelent? Mit kérsz cserébe? -
#18444 Egyik haveromnak kellene... Szóval amennyiben megbízol bennem annyira, hogy megengedd azt, hogy 1-2 kódot elhasználjak rólla azt nagyon megköszönném! -
#18443 kell valakinek pepper? jan 31.ig lehet felhasználni őket.
van több eladó acc 10-10 kóddal feltöltve.
Akit érdekel dobjon privit. sona76 kukac gmail pont com -
#18442 addig jó míg le nem kapják a fejedről a satyakot :D onnantól szopod xD -
Nem ide tartozik ,de agressziv es jo a zene :D -
#18440 Sztem lenne,reszletekrol dumalunk
Andris: ????? -
tomonor #18439 legalább a szint meg van -
#18438 Boldog új évet mindenkinek!
Kézzel biztossan jobban megy, de ez kb mint az általános suli alsó tagozatának a pannóin szoktak lenni. Hagyd a rajzolást mert boldogtalan ember leszel :D Persze oké... pofázok én aki még ilyet se csinált, de véleményt táncsak lehet mondani :) -
#18437 Ma szinte egész nap fent leszek bfh-n, és csak Dokival tolom :) Úgyhogy bármikor játszhatunk ;) -
#18436 Nost ez az egyetlen dolog talán amit tv ben nézek (am néha az NBA meccseket csak torrentről toom megnézni...)
(am az előbb főleg a TV2ről volt szó amin viszont asszem egyáltalán nincs semmiféle sport...talán a BL, bár az engem általában hidegen hagy) -
#18435 Gondolom te még az élő sportmeccseket is torrentről töltöd...okoska :-) -
tomonor #18434 kicsit próbálgattam Paintozni
-
#18433 Elektro és Manya! Lenne kedvetek vmikor a TBoH-val egy kis szervezett bandázásra bf.hu-n, vagy valahól?
Kakaó jöne, meg még egy-két ember -
#18432 Ebben van valami. Meg ahogy utána olvastam nem is volt valami nagy dúrr. Egyedűl az IHM érdekelt volna :S -
#18431 meg amikor Brianék elkapják az ázsiaiakat.na az a része gec jó a filmnek -
#18430 Zero a Dope nálam alap :)
Kabel: Nem nem arra gondolok. Hanem arra hogy tévét csak az agymosottak néznek. A Szilveszteri műsorfelhozatal pedig még fokozza a fokozhatatlant. -
#18429 Ez volt a Halálos Iram c filmben mikor a suprat alakítják át :D -
#18428 kabel:Google a barátod
Lupous:szerintem ez tettszene neked
Davis majd vmikor jó lenne a gunnereddel együtt játsszani ;)
Naberius:kérlek konkrétan válaszolj volna-e a silver fistben warozós tagként kedved részt venni -
#18427 Ha arra gondolsz hogy TV2.hu akkor az rossz válasz mivel az nem működik :S -
#18426 Merhogy? -
#18425 Gáz vagy.... -
#18424 Tudja valaki hogy hol tudnám megnézni a tegnap esti TV2 műsort? PÜ ben jöhetne a link. -
#18423 Hali!
Ma elkezdtem tölteni a játékot és még a felénél se volt kidobott egy ilyen hibaüzenetet:An error occurred:Failed to download patch file.
Megpróbáltam még 2x ugyanezt dobja.
Valakinek valami ötlet? -
#18422 BUÉK
Valahogy így érzem magam> -
19daN94 #18421 Jó estét! Azt szeretném kérdezni , hogy miért laggolok állatira , mert a netem is jó hozzá (10 mb-s) , virusirtót kikapcsoltam egy időre , de az sem segitett (virusokat is kerestem ).Nagyon idegesit már..Nem lehet hogy túlterhelt a szolgáltató most , így szünet folyamán? Amúgy juropnetnél vagyok. -
#18420 Nem tom, nekem kicsit epilepszia közeli, de bulizni biztos jó :D
Boldog új évet mindenkinek!!!! -
#18419 Az easok még annyit sem mondanak nekünk hogy boldog új évet....szánalom... -
#18418 dr.pepper ^^ -
#18417 Milyen kódot? -
#18416 amúgy valaki nem tudna szerezni 1 vagy 2 kódot? :) -
#18415 kedvenc :D -
#18414 Boldog uj evet mindenkinek !!!!!! a tegnapi baszacsizas megvolt...most meg a mai ...:D
Lupi mi meg erre party-ztunk :D am metalcore-t halgatok
-
#18413 Bátyámék a meg erre :P : Főleg 2 percnél ;) -
#18412 Boldog újévet minden hírónak
(Rókerlétemre erre őrültünk meg tegnap...szal umpappaaaa) -
tomonor #18411 buek -
#18410 BUÉK !!! :P -
#18409 és én? :o én idén meg se kaptam, de mikor meg rákérdezek miért egyik EA_s azt mondta random küldözgetnek, a másik meg azt mondta meg kellett volna kapnom, azt végül adott egy 20% EA Store kódot, ami nem működött -_- -
#18408 Hát nem...... :(:(:(:( -
#18407 Megnézem névnapomra nem jött e semmi :P -
#18406 Kaptam EA-től 10 eurós ajándékot szülinapomra! :D