26731
Battlefield Heroes
-
#18485 Lupi:
A videód-ból maradt még tiszta-rögzített felvételed?
Olyan ahol még nincsenek effektek?
-
CAC #18484 Jah, most olvasom. Csak a csóringer rinyál. -
#18483 nem lettünk -
CAC #18482 Miért lettünk kizárva? :( -
#18481 Most is ott vagyok -
#18480 igen igen -
#18479 amúgy itt van bfh-s szoba -
#18478 csinlj egy szobát...nem nagy cucc :P -
#18477 =/ hol jártassam most a számat??? -
#18476 (szerintem egyszerűen lejárt a 30 nap..és enm lett meghosszabbítva közben...így sztem eltűnt :P...asszem az SFC szobának is ez lett a sorsa) -
#18475 PRA! Mi lett a PRHESH szobával a mumblen? -
#18474 en is szakadtam egy rakason :D -
#18473 -
#18472 Isten vagy...nem bírom abbahagyni a böngészgetését ennek a kis oldalnak :P -
#18471 Hmm epp nézem ezt az agyfaszt amikor eszembe jutott, hogy a /files/8810_71.swf előtti cím vajon mit tartalmaz :) Le is kötött egy órácskára a hasonló jópofa kis chatelések ^^
áron: te dani
áron: mennyire pofátlanság elkérni egy haverodtól az üres lakását, hogy megdugj ott egy csajt?
dánieL: hát nagyon nagy.
dánieL: bár attól függ hogy mennyire vagy jóban az adott taggal.
áron: hm
áron: dani, úgy mellékesen, mennyire vagyunk jóban? :)
dánieL: ó hogy basznád meg, de tudtam
Azaz: http://qdb.hu/top100rs -
#18470 hát ja, valójában ez is az orginál... -
#18469 Nagy kedvenc,de ha egesz nap akarod halgatni akk figyelmedbe ajanlom ezt:
http://qdb.hu/files/8810_71.swf
szinten az ...csak vegtelensegig :Digy nem kell azzal bajlodnod hogy mindig ujra inditsd -
#18468 Azta rohadt... -
tomonor #18467 csak egy kis agyromboló
-
#18466 :D -
tomonor #18465 én csak integetni akartam! D': -
#18464 de csak az az 1 gyerek rinyál folyton...veszett! Elkéne' altatni! -
#18463 Szavazásnál irigykednek a külföldiek. -
tevel #18462 A legjobban ez tetszik, miért is nem érdemes jószívűen fogadni a lángolva érkezőket.
Never Trust a Royal -
#18461 Ez mi? -
#18460 jól sikerült! :) írtam is egy kis véleményt a szerény angol tudásommal :P -
tomonor #18459 Szal csináltam ezt az információs posztot a [DP]-ről:
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=203051 -
#18458 nem tudnak veszíteni xD -
#18457 Originally Posted by @lien_svk View Post
1. CZ
2. ES
3. DE
Hungary disqualified.
Thats all
lol -
#18456 miért nem jó mind2 ctrl? -
#18455 közbe rájöttem, tárgytalan :) -
#18454 Nagyon szépen köszönöm ezt a kimerítő választ! :)
Azt még mondjuk nem értem, hogy tegnap vettem észre: Sok soldier stealthbe is észre vesz, holott én nem látom a commandokat ha a sima soldier hősömmel vagyok. Gondolom ez is szint függő? Mármint a stealth hatásfoka. -
tomonor #18453 1. über kés alap. Ha az nincs akkor ha jó vagy még van esélyed egy normál játékos ellen, de über késes ellenség ellen nem lesz.
2. robbanásos alap. A kés akármilyen furán hangzik, robbanásos alapon működik, mintha a kezedbe egy láthatatlan bomba robbanna egy egyszerű suhintásos animációval. Így értelemszerűen egyes késeléskor "splash radius trigger" aktiválódik - minnél közelebb van a kés trigger pontja az ellenséghez, annál nagyobbat sebez.
3. Crit. A kés képes random critekre, plusz fejre headshot-szerűen krittel. Így ha biztos vagy dolgodba, mindig fejre célozz a késsel.
4. Über kés = megnövelt splash radius. Über kés képes mögéd is sebezni, ugyan nem nagy dmg pontokat, de érted a célzást.
5. Türelem. Aki késelésre szakosodott, annak nem a rambózás lesz a kulcs a győzelemhez, hanem a türelem, és a megfigyelés. Mindig meg kell várni, amíg a negatív körülmények eltűnnek az áldozatod körül - pl. Egyedül marad az áldozat; gunner áldozatnak lejárt a leg it képessége; soldier áldozat elsütötte a combat medicine-jét; kommandó áldozat körül nincsen esetleges troop trap... stb.
6. kés + elixir lvl 5. Ha késelsz, meglepetésre, a leggyorsabb sebességre, és a legnagyobb rövid távú protekcióra, a legrövidebb idő alatt a lehető legnagyobb sebzés képességére, és a gyors gyógyítás lehetőségére van szükséged, így talán még a tonik is szóba jöhet. A Poisoned Blade képesség deaktiválja az elixirt, tehát mindig a PB-t használd először... aztán hadd köhögjön.
7. NINJA! Mint késes, a lehető legváratlanabb időben a legváratlanabb helyen kell megjelenned. Lvl 5 Stealth az javasolt, ám vigyázz, mert a stealth zajjal jelez ha közel kerülsz, tapasztaltabb soldierek már a zajra aktiválják a BS-t. A profik még hamarabb, az ellenség mögött deaktiválják a stealth-et, hogy a zaj detektor ne zavarjon be.
Desu~ -
#18452 Tudtok valami tippet adni commando kés használatra? Esküszöm nem értem az egészet :) Engem van, amikor 1 kés szúrással leszednek max HP-ről (nem a mérgezettel), én meg folyton beleszúrok és csak 15-20 hp-kat sebez le, még akkor is, ha nem mozdul az ellen, mert odalopózok mögé. -
#18451 TCC :P Amúgy tényleg kiráj volt! Dél előtt újra játszottam egy kicsit gunnerral, amit nem tettem NC óta... hát mit ne mondjak :D ahogy wolkew megfogalmazta berozsdásodtam. Ez nagyon így van... viszont soldierrel egész jól megy mostanság... -
#18450 Ma d.u ereztem ujra NC-s hangulatot a T.T.C 2. Nagyon de nagyon jo volt! -
#18449 jah... így én is benne lennék :) ja és szeretném magam kipróbálni soldierknént! -
#18448 Jaaaa!Oke,persze szolj es megyek. -
#18447 Csak az lenne, hogy páran bemennénk valahova, kis admin segítséggel és szervezetten, nem mint általában játszani. Csak már hiányzik az NC elötti "izé" mikor dumálva játszottunk. Sokkal jobb volt, mint egyedül :) -
#18446 Acc mint Account: azonosító
a dr pepper oldalán regisztrált azonosító, amire 10 kód fel van töltve, amit egy, vagy akár több EA (Electronic Arts) acc-hoz (lásd fent) felhasználhatsz.
10 darabonként adom 1000 ft-ért.