Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lupous
Noh...hát mivel senkitõl nem kaptam eddig konkrét felkérést hogy csináljak neki valamit...és hát az idõt el kõ baszni a forma1 után valamivel 😄...így csináltam még egy aláírást...amit nem magamnak szántam...de annyira balfasz voltam hogy összeolvasztottam a rétegeket...és ezt csak a menthetetlen periódusban vettem észre :S...szal pont ilyet már nem took összehozni :S, de segáz.
A felirat "Thy silence destiny" elég szar de nem volt ötletem szal ne azt nézze senki 😄
(Én a magam részérõl eféle feliratok amúgyse tennék fel a cuccra...de van aki igényli az ilyesmit 😄)

Lupous
Igen...de ehhez kell az ismerõsöm jelszava+ az e-mailje...és gondolom ez némi problémát vet fel 😄

Elektrofrombc2
de ha van kódod és ismered is az illetõt hát akkor aktiválj neki egyet a dr pepper accodról 😛

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Lupous
Nekem is ez a "problémám" 😛

crackyS
lolz..egyre több a hacker 😊 5-ös stealthem van, és RR-ren royal oldal erkélyen voltam, õ pedig square-nél a tetõn, és csak úgy lazán kinyír, pedig nem markolt be, és biztos hogy nem véletlen volt, mert nem egyszer fordult elõ, aztán ha mondom hogy hacker akkor elkezdi hogy "te hülye fél méterrel álltál melletem" hát..kurva jó

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Elektrofrombc2
én adnék csak az a gond hogy mind a dr pepper accomon van már =/

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

byzhouse
lefényképezi õket ötösével ugy,hogy olvasható legyen a kód

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Smithwarden
Nem annyira szerencse, inkabb penz kerdese (ez is).
Most 5 dollar, fog ez meg fentebb menni tuti es a masik gond az egesszel hogy Magyarorszagra nem postazzak ki a kupakokat (Shipping to: United States, Canada, United Kingdom, Australia).
Es gondolom az eladonak nem lesz kedve kulon egyessevel bepotyogni mind a 71 kodot a vevonek.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

byzhouse

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Hát ja, Dr. Perrer kód nekem is kéne. A listia accom meg suspensed...😞

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

davis98
Listi meg mar úgy szer ahogy van......suspend-et ír egyfolytában :S

nickname: doki09

davis98
Köszi 😄 Hát nem tudom,hogy honnan lehetne.....igazából nekem is kellene szerezni 1 kódot, mert nekem sincs 😄

Lupous
Ügyi vagy! 😄
Kéne nekem 2 dr pepper kód (Vagyis nem nekem hanem havernak...tud esetleg valaki segíteni?...honorálnám mongyuk egy fasza signnel...vagy mittooménmivel :S😛) Bár akkor is csinálok signet ha nem kapok kódot 😛 ...csak kellene 😄

davis98
Lvl 28 ! <#nezze>

oké pra, bocsi, én közöltem hamis infót. Robwar a jövõ heti Svájc vs Magyar meccsrõl beszélt :3

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Lupous
Nincsmit 😄

Elektrofrombc2
áállat 😄 Köszi!

hmmm érdekes. Ha online lesz megkérdem tõle hogy mégis mi a téma.

Pra
De nem is megyünk hollandok ellen :/

vagy nem is, inkább hagyjuk a privátot, mert utánna néztem dolgoknak. Tehát, ez a Robwar megkeresett engem, hogy egyeztessük a meccset, õ maga Holland (tehát gondolom a holland meccsre gondolt)
Xfire log:

=9G=Robwar: Hey, can I organize the hungary match with you?
Tomonor: o.O
Tomonor: i m not the leader xD
Tomonor: i m just a translator for our leader
=9G=Robwar: Yeah, but can't contact fluidpwn or w/e hes called.
=9G=Robwar: Only have wandris and you
=9G=Robwar: Ok well pass this on to your leader
=9G=Robwar: Saturday 19:00 CET Ubers Allowed.
Tomonor: okay, i will pass it
Tomonor: altho, they wont be happy about the übers
=9G=Robwar: kk, np then
=9G=Robwar: No ubers.
=9G=Robwar: Satuday 19:00 CET 😉
Tomonor: okay.
Tomonor: fireproofies/bandaids allowed I guess
=9G=Robwar: lol'
=9G=Robwar: d
Tomonor: just to clear it up :p
=9G=Robwar: Fireproof and Stamina can't be checked.
=9G=Robwar: So to make it clear... No Ubers, No tonics.
=9G=Robwar: Rest allowed except for those weird widgets.
=9G=Robwar: Sucker punch etc.
=9G=Robwar: Saturday 19:00 CET.
Tomonor: okay, i m pm-ing pra!
Tomonor: no, not that quickly
Tomonor: "pra!" is his name
Tomonor: xD
=9G=Robwar: 😊
=9G=Robwar: Whats up with fluidpwn?
=9G=Robwar: I could never add him on x-fire... is he inactive?
Tomonor: 😮
Tomonor: i think
Tomonor: he was first like
Tomonor: hey, let me arrange this NC for hungarians!
Tomonor: *3 days later*
Tomonor: hey guys, wheres fluidpwn, he totally became inactive o_o
=9G=Robwar: Yeah I see: Last time played 25.9.2010.
Tomonor: we never saw him since then
=9G=Robwar: 😊

davis98
Nem az a baj...eddig mindig jó volt :S

pra: szeretnék veled beszélni privátba mumblén. Ha lehetséges, szóljál.

davis98
Nem úgy értettem 😄 hanem a telefonomra jött egy üzi a banktól, hogy vásároltam valamit és X-Y mennyiségû pénzt vettek le 😄

jók-jók. Az utolsót reklámozni kéne 😄

telóval hogy a rákba akartál vásárolni? xD Magyarországon nincs SMS-BF támogatás. Valami akkor az accoddal rossz, nem látsz euró árak helyett dollárt véletlenül?

Pra
WOW rohadt jók az aláfirkák Lupi!<#taps>

Davis:
passzolom 😞
de a telóval ,h próbáltál vásárolni???

davis98
Az elõbb venni szerettem volna Bf-et, és azt írta ki, hogy próbáljam újra késõbb...a telómon is sikertelen volt a vásárlás :S Jah és még a pénzt is levette a kis piszok <#szomoru1>

davis98
Igen jók ! És ez a fröccsentõs téma..... kva jó !!!! 😄 <#nyes><#taps>

Lupous
Ohh bocsi...Tomonor mindent tud <#taps>

Lupous
Most komolyan...honnan a bré'bõ' tudnánk a válaszokat?
Davisnek némiképp igaza van...<#puszi>
Nah más...ma jól elvoltam a photoshoppal...alkottam pár jóságot 😄:
Elektronak:

Nekem:

Mindenkinek aki NC-s:

(NC-s részlõl senki nem kért meg hogy csináljak ilyesmit...csak unatkoztam...aki akarja használja 😄---más nemzeteknél is volt, nekünk miért ne kéne 😄

battlefield 2 motor hibája. És nem, nincs rá javítás, csak annyit tehetsz hogy veszel egy jobb gépet.

1. lag, rossz szerveren játszol, vagy rossz a neted
2. valószínûleg tonik widgetet használt, amely hozzáad +50 életpontot az élethez.
3. megint csak lag, válts szervert
4. vagy szerencsésen crit-elt egy párat, vagy über/szuper fegyót használt, stb. A lényeg hogy nem lesznek az ilyen esetek ritkák.

A játékról meg annyit, hogy nem szar, mi szeretjük. Ha neked nem tetszik, akkor ne ide írd a kritikát, hanem nyiss egy anti-bfh topikot.

Én meg az kérdezném hogy a Cod 4 multija röccenés nélkül megy a BFH pedig lowon 64x480 laggol.Miért van ez?
davis98
Neked [email protected]ÜNK NEM !!!!!!

Üdv mindenkinek!

Már egy ideje játszom ezzel a szarral. Néhány dolgot tapasztaltam, ami most már kellõen fölbosszantott, hogy legalább beírjak valahova.

1, Az egyik az, hogy elõfordul, viszonylag gyakran, hogy használni akarom valamelyik powerem, de az egyszerûen nem mûködik, viszont a használatot számolja és megint várni kell, hogy újra használhassam?
2, Miért van az, hogy lövöm a másikat pirosba, aztán az hirtelen fehérbe megy (gyógyítás nem látszik), majd megint pirosba lövöm, megint fehér lesz. Ennek van egy olyan variációja, hogy pirosba lövöm, aztán még sebzek rá vagy 200-at és nem hal meg, amikor meg megöl, akkor lehet látni, hogy nem nagyon van hp-ja (gondolom 1 vagy hasonló)?
3, Miért van az, hogy lövöm a másikat, jól látható a találat, viszont nem kapok pontot és az ellenfél nem sérül?
4, És végül hogy lehet az, hogy 4-5 lövéssel megöli (nem kommandó) a gunneremet, akinél használom az összes powert (kb 230 hp-t szednek le)?

Ezeknek van valami értelmes magyarázata vagy mind azt jelenti, hogy vagy az ellenség vagy a játék csal?
davis98
Jó reggelt !

SzLehel
egy buzi magyar énekes,aki rappernek mondja magát

a mamám tanította!

Ki az az espé?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Elektrofrombc2
Nem tudom megnézni a tegnapi közvetítést...vagy a hang szaggat vagy a kép, de az brutálissan :S Naberiuss sem bírja most pedig egy haverunknál vagyunk kinél kicsit jobb a net de itt sem jó :S

Köszönöm.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

kabel15
<#nyes>

BattleTag: kabel15#2672

Elektrofrombc2
igen

Mármint be tudom innen váltani magyarországról.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Komolyan kérdeztem.

kabel15
Az a baj hogy a negatív reklám is reklám. Mindenki utálja meg ír róla de ez neki reklám. Szarjátok le úgy ahogy van és kész.

BattleTag: kabel15#2672

davis98
Szint úgy...... SP @*! !!!!

ugyan nem vagyok rap rajongó, de ezt élveztem.

Zero07
megeszed -,-

Ha hozzájutok Pepper kódhoz tudok valamit kezdeni vele?

Zero07
igaz: