Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pra
A zene nagy
Viszont a vizen futós jelent FAKE!
Fizika<#ejnye1>

oké köszi. Csak az Unsung Heroes miatt keresem amúgy.

Off:

Besírtam.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Grr1234
És soldier a gyerek. Fura lesz, mert csak commandok adhatnának headshotot.

Pra
megkerdem tole holnap ,h kiadhatom e neked az msn-jet(vagy emailjet)...csak arra varnod kel

Wandának van valami xfire-je, vagy egyéb elérhetõsége? Nem tudja valaki?

nem vagy egyedül. De lehetne rosszabb is. Ma vezetés közbe három baleset és 5 mentõskocsi mellett mentünk el.

Lupous
Nah jólvan ...mára ennyit a játékról :S...kurva szar vagyok most :S

nem, ez ilyen. Ugyan megrendezett, de ilyen.

Lupous
AFK-ra...ez nem nagy cucc...de az hogy késsel...ilyen van?...ez nem valami bug?

davis98

HEADSHOT !! De még milyen XD

nickname: doki09

Lupous
Nem is volt annyira fis 😄..a csaj odabaszott 😄

Elektrofrombc2
mi ebbe az xboxos?!

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Naberiuss
WTF en valami Xbox-os videot szurtam be...xD na mostmar jo ez is

Naberiuss

egy kis agyhalal 😄

Lupous
Hát valami lehetne már 😄

Pra
Nagyon jó lesz ez Lupi!

Naberiuss
ilyen gyakorlasokat nem szervezunk?

david insane
Igen télleg jó, legutoljára olyanon voltam h ugye mindenkinek elküldték levélbe aki jönni akart,hozzanak párnát stbstb.. (next)
Aztán pont 2 kor elaludt mindenki a westednél, és pontban 2:05 nél mindenki felkelt és elzuzzott mintha semmi se történt volna, nagyon jó volt azis.

De a megállunk egyszerre egy idõpontban, az jobban tetszik, ilyen nagy áruházakban : )

Ezt megaszondtam.

Elektrofrombc2
érdekes szerintem 😛 Szeretem az ilyen dolgokat.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

david insane
flash mob feeling voltam már pár ilyenen, pesten : )
Csak más volt az alap.

davis98
Jó lesz ! Így tovább ! ;D

Lupous
😛
Basírtam amikor kidurrantja a lufit a gyerek <#nevetes1>

Elektrofrombc2
hajrá hajrá hajrá 😄 Majd ha már beküldted megdícsérjük néhányan hogy biztos legyen a nyerés 😊

Elektrofrombc2
Na ha már ilyen csend van... Nekem teljesen bejön 😄 Az eleje egy kicsit b.zis de tetszik ahogy beleszabotálnak a csávók 😄😄

Lupous
Itt egy kis téma 😄
Nekiálltam ennek a rajzos contestnek...csináltam egy gyors vázlatfélét :S...bár nem a végleges pozitúra...de valamim ilyesmi lesz asszem a dolog :😄...remélem most ez lesz az eddigi legjobb mívem 😛...csak ne basszam el a színezést :S

Elektrofrombc2
nincs téma 😛

Svájc???😄 Hoho második hazám😄 hajrá svájc! hajrÁ magyarok😄

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

davis98
Ma én vagyok az elsõ hozzá szóló....... :S ez így nem jóóóóó....:'(

Pra
jah lehet a mi szerónkon... de andris is beszélt velük.

"Hun vs. Svájc (HUN-ROYAL) okt. 30-án, szombaton 19:00 CET
Uber és Super fegyók nélkül"

kabel15
Egy 50bf es kód nekem is jól jönne 😊

BattleTag: kabel15#2672

Elektrofrombc2
Köszönöm a VIPet 😛 Egyébként kaptatok 50BFs redeem kódokat? Mert nekem lenne szükségem egyre! Adnék cserébe néhány Dr. Pepper kódot 😊

pra, van új infó a jövõ heti meccsrõl robwar részérõl.
1. Szerver ügy. Kérdezték, hogy van-e szerverünk, mondtam neki hogy van egy dedikált szerverünk épp erre a célra, battlefield.hu a neve, és admin is képes 'adminozni'.
2. Elvileg a magyarok lesznek a Royalok megint.

SzLehel
ismerõs a helyzet hehe 😄

a mamám tanította!

Pra
jaja lehet ilyet.

Naberiuss
paint-em van csak te is tudod 😄
...es ott altak

Elektrofrombc2
photoshop vagy wtf??

Naberiuss

Lupous
Hát akkor elég gagyi egy Lucifer 😄...de am én is így értelmeztem 😛..csak gondoltam megkérdezlek titeket, jobb biztosra menni 😄

SzLehel
az elsõ Gabriel,akin a kék sapka van az Lucifer,vagyis az utolsó

a mamám tanította!

Lupous
Találtam egy újContest-et...de nem vagyok benne 100 %-ig biztos hogy mit szeretne a kiíró...nemtoom hogy a képen látható emberek...hogy melyik-melyik...elvileg le van írva alatta...de nemtoom hogy most balról jobbra vagy fordítva kell nézni a dolgot...bár nekem értelemszerû a dolog, de mégis Lucifer lenne a kék sapkás?...nemár 😛

kösz az infót 😄

Lupous
Van új TCC szerver...TCC2 néven van...bár linket nemtook adni :S
elméletileg a "régi" le lesz mondva majd (Szal gondolom nem lesz 2 szerver egyszerre 😄)
Azért lett ez a váltás mert elvileg ez olcsóbb...kb ennyi infóm van jelenleg 😄...

Lupous
Toom valami nem stimmelt...leszarom...igazából egy "fakename" signature-t akartam csiálni...csak elbasztam a mentésnél :S

egészpontosan Csendes Sors helyett Csend Sors-ot írtál.

magával a mottóval nem lenne baj, ha helyesen írtad volna le 😄 "The Silent Destiny".

Lupous
Az pöppet másmilyen piros 😄...de am jah ott is van ez a fekete-fehér+valami szín dolog 😄...meg egy csomó más helyen...de én az NBA közvetítések alatt figyeltem fel erre igazán 😄...nagyon jó a marketingje a dolognak 😛

Pra
coca~cola
de tényleg szép

davis98
Baromi jó <#taps><#eljen><#merges2><#awink>

Lupous
Hát a piros fekete...neméppen új találmány 😄...de amúgy igen bejön 😄
Bár ha a feketét+fehéret kevered egy harmadik színnel akármi legyen is az...kibaszott jól néz ki.
(Én ezt az amerikai major sportok mezeirõl nyúltam...ott van ugyanis általában ez a "szentháromság" 😄)

Elektrofrombc2
😮 k.rva jó! Látom bejön ez a piros-fekete téma 😄