26731
Battlefield Heroes
-
#18525 Pano én egyetértek veled :P :D sokszor felcseszik az én agyam is ezek a "pézesek" :D de hát ez van... ez a játék velejárója, el kell fogadni nincs mit tenni ;) -
tomonor #18524 Sajnos igaz. -
#18523 mandom nincs, gunnerrel jobban szeretek játszani mert könnyebb. :) -
#18522 Én nem gy vettem észre. Most pl délután az volt, hogy egyik csapatba szinte csak "pénzesek" voltak, a másikba meg max VP-sek és kb esély nem volt a sok AK47 meg többi fegyver ellen, 1 db zászlót esélytelen volt szerezni. Szarrá lőttem az ipsét, ő meg az m4-es fegyverével kb 5 lövés után lenulláz. -
tomonor #18521 egyetlen gondom lesz vele... nincs hely az eszköztáramban. Vagy a lvl1 BB-t, vagy a wrencheket száműznöm kellesz érte. -
tomonor #18520 rossz oszálynak vetted, gunner az alapba tud repülni a rakétavetőjével. Soldiernek, vagy mandonak kellett volna... nos hát én mondjuk inkább a sima jetpackot fogom megvenni, ha lesz következő 700 BF-em a soldieremnek. -
#18519 Akkor nincs senkinek előnye...pont ahogy írtam. -
#18518 Kb mindenkinek van bfes fegyvere... -
#18517 Megvettem, de szerintem ez a jetpack vagy mi szar.. :D Arra jó, hogy ha el akarnak ütni akkor fel tudok ugrani(gunneremnek vettem, nem a soldieremnek), de pl. a házak tetejére még nem sikerült felugranom, pedig olyan helyen próbáltam ami nincs magasan, de nem megy előre egy centit se a levegőben. :D
Szóval ez nem előny, max. a fegyverek, de elég sok embernek van már bf-el vásárolt fegyója. -
#18516 Marha jól néz ki, meg minden. De nem szeretem ezt a túlzott anyagiaskodást már, hogy, ha van elég pénzed sokkal jobb lehetsz a többieknél. Felfoghatjuk legalis cheatnek.. tehát felesleges a punkbuster, ha van elég pénzed, előnyökre tehetsz szert.
Lehet, hogy ez az én hülye rigolyám. -
#18515 loool, már veszem is meg -
#18514 Durva :D -
tomonor #18513
Nos, kis infó az új szettekről: tudnak repülni, ám külön widget jár a repülésühköz (Advanced fuel) amelyet csak BF-ért lehet venni, amúgy pár használattal több fuel jár, mint ha a simát vennéd BF-ért. -
#18512 Oxa...nekem bajövős ötlet :) megyek rá :) -
#18511 GameNight -
#18510 Mi a brét kerested ezt annyit? (Am lájkolom ...mintha ismét összeálnának vagy ijelymit olvastam aszem nemrég)
\m/ -
#18509 de kár, hogy én nem vagyok rajta pedig én tényleg elég nácisan nézek ki :D am télleg awesome -
#18508 végre megvan!!! -
#18507 Aki sokat töltöget You Tube-ra megtudná nekem mondani, hogy miért van az, hogy 1024x768-as felbontásban töltöm fel és a maximális felbontás amiben meglehet tekinteni az 720x480?! Van esetleg valami köze ahhoz, hogy új felhasználó vagyok?
Am ezekről a videókról van szó. -
#18506 Eszméletlen jó ez a rajz o.O gratula ennek a Walrus gyereknek ;) -
#18505 Nah szép :D Most jöhet a nyeremény játék :) Néztem ez a VGA 100k ba kerül -
#18504 Le lett zárva a szavazás :) 1215 szavazattal asszem megnyertük :) -
tomonor #18503 még szép. o.o -
CAC #18502 Ez a gyerek egy zseni! -
#18501 Az kár =/ Közben én a tegnapi napból öszeállítottam a soldier anyagát...
Ha esetleg valakit érdekel: http://www.youtube.com/watch?v=E35dUfGexyM
Na de most jöhet akkor még a gunner és a mando...
Tomonor: Ez a kép bizony k*rvajó :D De látom azért a fórumon nem epp úgy volt, hogy aki küldi az lesz rajta...azaz aki kapja marja :D Jó dolog az néha ha van ismeretség xP -
tomonor #18500 Walrus csinálta kemény 3 nap alatt.
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=202903 -
#18499 Jó éjt minden spannak !!!!! -
#18498 Jah tényleg xD nácik mellet az amerikai csikicsoki :P:P -
#18497 Á ezt felejtsétek el :S...sajna nemigazán vagyok most formában + túl gyorsan kéne (és semmi hely nincs a gépemen szinte) ha kicsit korábban szóltok...nah mindegy remélem jó kis videót szúrtok :)
Tomonor: Gecijó lett ez a kép :) Vicces a sok náci egyenruha között a csoki Tpang :P -
#18496 Rohadt jó :) Gyorsabb voltál gábor mint én :D Arra én is kíváncsi lennék hogy kicsinálta :) -
Gabor113 #18495 Szép kép, ki csinálta?:D
Te meg ott TPang előtt támaszkodsz valaminek. -
tomonor #18494 aki megtalál a képen, az kap egy sütit:
-
#18493 a lényeg hogy a bf.hu-nak kellene öszehozni egy kis anyagot (neked a mandóról) killek, abik használatát tartalmazza naggyából. wmv formátumba kellene 1024x768as felbontásban! Aztán ezt IMP majd megvágja és lesz egy szép kis intró a BFHról. Megtudnád csinálni kedd-szerdáig?
Ilyen minőségben kellene (bár mikor feltöltöttem YTra, lekicsinyítette 720-ra =/)
-
#18492 miféle?...asszem valamiről lemaradtam...:S -
#18491 akkor a mandót is én csináljam? -
#18490 pár jelenet egy intróhoz -
#18489 Hát sajnos nincsenek már meg (kellett a hely....igen arra is)
Am mire kellett volna? :P -
#18488 köszi
-
tomonor #18487 itt nézz körül -
#18486 Tomonor:
Melyik az a heroes topic ahol mindenféle képek vannak?
Pályák, járművek, fegyverek nagyon szép felbontásban... összegyűjtve.